Οι αλλοι προπονητες κρινονται βαση του εργου τους, εκτος απο τον Δωνη που ειναι εγνωσμενης αξιας.
ΥΓ δυο φορες εγραψα το ονομα και ανακατευτηκα

Συνολικα σε αυτους τους αγωνες ειχαμε καμια 152 τελικες(κατσε και δες τα υπαρχουν στο ιντερνετ αν δεν θυμασαι) αλλα η μπαλα δεν μπηκε μεσα!markos4 έγραψε:δεν θελω Μπολονι για τον εξης λογο:
ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 0-0
ΠΑΟΚ -ΑΣΤΕΡΑΣ 2-3
ΠΑΟΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0
ΠΑΟΚ- ΓΑΥΡΟΣ 0-2
ΠΑΟΚ- ΟΦΗ 0-0
ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 1-3
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 1-2
συνολο βαθμων 50
τα εκτος δεν τα αναφερω καν ουτε και το κυπελο γιατι θα μου ανεβει η πιεση
ειμασταν η χαρα της καθε πικραμενης...
ξερω θα μου πειτε για την τοτεναμ αλλα να μην ξεχναμε τι εκαναν την ιδια χρονια τα σκουληκια με την ατλετικο...
dimbar έγραψε:Μπόλονι γιατί
1)Υπήρξαν παιγνίδια που η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο επιπέδου
2)Η συμπεριφορά της ΠΑΕ απέναντι του ήταν αισχρή
3)Ξεφτύλισε τους αρδ
Δεν θα με χαλούσε ο Σάντος.
Είσαι αλήτης. Που ειναι εκείνη η ψυχή ο Bono να συμμαχήσετε...Maximus έγραψε:Τα είπατε όλα...
Ειλικρινά, πιο δύσκολο poll δεν θα μπορούσε να μπει!
Και κάποιον καινούριο θέλω να δω και Μπόλονι γουστάρω και Αγγελόσκυλο είμαι...και Σάντος γουστάρω (για να πάρει φωτιά το πληκτρολόγιο)...
niks έγραψε:Σαντος, γιατι μπορω να πάρω εναν υπνακο, ξεροντας πως ο αντιπαλος δεν προκειται να πλησιάσει την περιοχή μας, και να βαλω το ξυπνητηρι στο 89 για προλαβω το γκολ μας
Αρκετα ενδιαφερουσα αποψη...DAMANAKIS έγραψε:παντα ελεγα οτι Π.Α.Ο.Κ. παντα ειχε καλη ομαδα η επαιρνε τιτλους με κεντρικοευρωπαιους προπονητες!γερμανικης κυριως,η ολλανδικης σχολης!επισης σαν ομαδα δεν ειχαμε ποτε καλους λατινους ,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων,(γκουερινο,λινο τωρα κτλ)!αντιθετα οι κεντρικοευρωπαιοι μας ταιριαζαν καλυτερα,(σορλεν κουκιελκα τριμχολντ φαν ροι κτλ).για μενα το ιδανικο θα ηταν ο χιτσφελντ,αλλα το κοβω πολυ δυσκολο!χιντινγκ,επισης δυσκολο!πιστευω οτι ο νταουμ ειναι εφικτος ,οπως επισης και ο ζεεμαν!αυτη τη σχολη θελω για την ομαδα μου!μακρια απο πορτογαλους ισπανους και γενικα μεσογειους!δεν μου αρεσει το ποδοσφαιρο στο χωρο,τυπου σαντος μουρινιο ζαρντιμ κτλ!θελω ποδοσφαιρο τυπου μπαγερν,με πρεσινγκ και χτισιμο επιθεσεων απο την αμυνα!ολοκληρωτικο!θελω πολλα?