Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από guardian4 »

Απολογουμαι απο όλους αν ξεφυγα αν και δεν εβρισα :D ,χωρικε ελπίζω σε συναδελφική συγχώρεση. :D

Καλημερα σε ολα τα ΠΑΟΚια στον πλανητη.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

xrisitsapa έγραψε:Υ.Γ. Επειδη το ματς μυριζει πολυ ΠΑΟΚ - Ραπιντ, κανονισε να μην αποκλειστουμε μετα απο το χωριο της Αυστριας ΚΑΙ απο το χωριο της Πελοποννησου.
Και επειδή οι περισσότεροι δεν θα το γνωρίζουν, ας το πούμε εδώ που είναι λιγότερο οφ τόπικ.

Η ομαδάρα της Rapid αφού δεν έκανε νίκη στους ομίλους (Ξέρω. Έκανε μια. Ήταν σε ΑΔΙΑΦΟΡΟ παιχνίδι) πριν 2 μέρες αποκλείστηκε από τους 8 του κυπέλλου Αυστρίας χάνοντας στην έδρα της από ομάδα Γ' εθνικής.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.transfermarkt.at/de/sk-rapid-wien-fc-pasching/index/spielbericht_2271106.html
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sourmenetes έγραψε:Μπορει να εννοει το πανεπιστημιο της ζωης..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

angelheart έγραψε: Η ομαδάρα της Rapid αφού δεν έκανε νίκη στους ομίλους (Ξέρω. Έκανε μια. Ήταν σε ΑΔΙΑΦΟΡΟ παιχνίδι) πριν 2 μέρες αποκλείστηκε από τους 8 του κυπέλλου Αυστρίας χάνοντας στην έδρα της από ομάδα Γ' εθνικής.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.transfermarkt.at/de/sk-rapid-wien-fc-pasching/index/spielbericht_2271106.html
Άμα πιάσει το βουντού.. :D
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ειμαι ενας απο αυτους που στο ακουσμα της ελευσης σου στην Τουμπα,δεν μπορω να πω πως χαλαστηκα.

Σε υπερασπιστηκα,οπως κανω και για καθε προπονητη τους πρωτους μηνες.

Λιγο αργοτερα αρχισα να εχω αμφιβολιες αλλα και παλι σε υπερασπιζομουν γιατι η κριτικη που σου ασκουνταν,εφτανε πολλες φορες σε ακραιες καταστασεις..

Μετα,ομως,το χθεσινο ματς,Γιωργο Δωνη,το μονο που περιμενω απο τη διοικηση ειναι να σε απομακρυνει το καλοκαιρι!

Δεν ειναι δυνατον,ρε,ανθρωπε να εξαρταται η αποδοση του ΠΑΟΚ απο τον αντιπαλο προπονητη!...

Ξεκιναει το δευτερο ημιχρονο,και ενω ολοι περιμενουμε να μπουμε το ιδιο δυνατα με το πρωτο-γιατι ασχετα με διαφορα τρελα που διαβαζω εδω μεσα,η ομαδα στο 1ο ημιχρονο ηταν πολυ καλη-και αντι γι'αυτο,βλεπουμε μια ομαδα να σερνεται!

Και ρωταω εγω,ο ασχετος....ακομα και τα τσιμεντα της Τουμπας το εβλεπαν.....εσυ,τι εκανες για να τη βοηθησεις??....

Μου βαζεις το Σαλπιγγιδη δεξια για να κυνηγαει τον αμυντικο?...Γιατι?...Επειδη ο Λορενς κουραστηκε?.....Βγαλτον και βαλε εναν ξεκουραστο!Εφυγε ο Σαλπιγγιδης απο την επιθεση και ο Αστερας ανεβηκε 20 μετρα στο γηπεδο...δεν το ειδες?...τι εκανες?...

Περιμενες να γινει το μοιραιο για να κανεις μια κινηση?....Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ!!!

Σου πηρε την ταυτοτητα ο ξεφτιλισμενος,που τρεις μερες νωριτερα εστησε κωλο!!Αυτο,νομιζω τα λεει ολα....

Δυστυχως για σενα,εχασες ακομα εναν υπερασπιστη σου και ελπιζω να μην χασεις αλλους γιατι τοτε θα σημαινει πως η χρονια πηγε κατα διαολου...

ΥΓ.Σουρμενιωτη....σορι εαν σε εφερα σε δυσκολη θεση,χθες,με τον τροπο που μιλησα για τον προπονητη,σε αλλο τοπικ,αλλα φανταζομαι πως μπορεις να καταλαβεις πως ενοιωσα μολις φαγαμε το γκολ ενω ουρλιαζα απο το 50',να κανει κατι για να βοηθησει την ομαδα!Εγω που ειμαι ασχετος απο ποδοσφαιρο!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Πρώτα απ όλα ο Λόρενς έπαιξε δεξιά..
Πόσες φορές γίναμε απειλητικοί από εκεί?
Πόσες φορές συνεργάστηκαν με τον Αποστολόπουλο?
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.
Η θέση του Λόρενς είναι στον άξονα αλλά όταν τον έβαλε εκεί, ήταν αργά γιατί είχε αναλωθεί σε σπριντ και ανούσιους συνδυασμούς.
Κάποια στιγμή μέχρι και αριστερά έφτασε.
Ο Καμαρά έχει τουλάχιστον 2 φάσεις που βγαίνουμε με παίκτη παραπάνω ( η μία με Σαλπι, η άλλη με Λορενς ) και ενώ του ζητούν την μπάλα, αυτός κάνει ατομική ενέργεια (ας πούμε)
Το αν δεν μπορούσε να σταθεί ο Γκαρσία στο χθεσινό παιχνίδι δεν το ρωτάω γιατί δεν θέλει και απάντηση.

Το β Ημίχρονο, ομαδούλα της πλάκας ο ΠΑΟΚ χωρίς αρχή και τέλος και μόνο όταν μπήκε ο Φωτάκης με τον Ρομπερ πήραμε λίγο πάλι την μπάλα και την πρωτοβουλία, μέχρι τότε βλέπαμε τον Ιτανζ να αποκρούει....

ΥΓ. Πλέον θέλουμε γκολ εκεί αλλά δεν ξέρω αν ο χθεσινός ΠΑΟΚ μπορεί να εμφανσιτεί ακόμα χειρότερος
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Eλεος ..Τον φαγατε τον ανθρωπο....

Α, πα πα πα...Τιποτα δεν σεβοσαστε ....
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ανετα μπορουμε να εμφανιστουμε χειροτεροι...
Το ερωτημα θα επρεπε να ηταν αν μπορουμε να εμφανιστουμε καλυτεροι... :mrgreen:

ΔΩΝΗΣ=Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

moican4 έγραψε:Πρώτα απ όλα ο Λόρενς έπαιξε δεξιά..
Πόσες φορές γίναμε απειλητικοί από εκεί?
Πόσες φορές συνεργάστηκαν με τον Αποστολόπουλο?
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.
Η θέση του Λόρενς είναι στον άξονα αλλά όταν τον έβαλε εκεί, ήταν αργά γιατί είχε αναλωθεί σε σπριντ και ανούσιους συνδυασμούς.
Κάποια στιγμή μέχρι και αριστερά έφτασε.
Ο Καμαρά έχει τουλάχιστον 2 φάσεις που βγαίνουμε με παίκτη παραπάνω ( η μία με Σαλπι, η άλλη με Λορενς ) και ενώ του ζητούν την μπάλα, αυτός κάνει ατομική ενέργεια (ας πούμε)
Το αν δεν μπορούσε να σταθεί ο Γκαρσία στο χθεσινό παιχνίδι δεν το ρωτάω γιατί δεν θέλει και απάντηση.

Το β Ημίχρονο, ομαδούλα της πλάκας ο ΠΑΟΚ χωρίς αρχή και τέλος και μόνο όταν μπήκε ο Φωτάκης με τον Ρομπερ πήραμε λίγο πάλι την μπάλα και την πρωτοβουλία, μέχρι τότε βλέπαμε τον Ιτανζ να αποκρούει....

ΥΓ. Πλέον θέλουμε γκολ εκεί αλλά δεν ξέρω αν ο χθεσινός ΠΑΟΚ μπορεί να εμφανσιτεί ακόμα χειρότερος
Είσαι προκατειλημμένος με το Δώνη!!! :opaokara: :opaokara:
:pano:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η εντολη δυστυχως ειναι σχεδον σε καθε ματς που προηγουμαστε η ιδια..Κραταμε το 1-0 και σε καποια κοντρα αν μας βγει κανουμε ενα 2-0 και τελειωνουμε το ματς.
Το πρωτο ημιχρονο δεν ειδαμε μπαλαρα αλλα ειδαμε μια ομαδα να κυνηγαει,να δημιουργει ευκαιριες με τον οποιοδηποτε τροπο,που εμενα καποιοι συνδυασμοι μου αρεσανε,ειδαμε γενικως μια ομαδα να θελει το παιχνιδι.

Στο δευτερο γιατι οπισθοχωρησαμε ρε γιωργο???Κουραστηκανε οι παιχτες???Αφου οι μισοι παιζανε στο προηγουμενο ματς...
Και εστω οτι κουραστηκανε...Αλλαγες δεν εχεις...Ο φωτακης γιατι να μην μπει πιο νωρις που οσο να ναι μπορει να τρεξει και να πρεσαρει..Χανεσαι απο μονος σου Δωνη.

Δεν αμφισβητω οτι ο αστερας ειναι καλη ομαδα αλλα γιατι να του δωσεις το δικαιωμα να σε κανει οτι θελει στην Τουμπα???Και το δικαιωμα το δωσαμε εμεις...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

moican4 έγραψε:Πρώτα απ όλα ο Λόρενς έπαιξε δεξιά..
Εγώ (που είδα μόνο το Α') έβλεπα και τον Σαλπιγγίδη δεξιά σε αρκετές φάσεις..
moican4 έγραψε:Το αν δεν μπορούσε να σταθεί ο Γκαρσία στο χθεσινό παιχνίδι δεν το ρωτάω γιατί δεν θέλει και απάντηση.
Φυσικά και δεν θέλει απάντηση, ξέρει ο Προπονητής (his grace)!
moican4 έγραψε:Το β Ημίχρονο, ομαδούλα της πλάκας ο ΠΑΟΚ χωρίς αρχή και τέλος και μόνο όταν μπήκε ο Φωτάκης με τον Ρομπερ πήραμε λίγο πάλι την μπάλα και την πρωτοβουλία, μέχρι τότε βλέπαμε τον Ιτανζ να αποκρούει....
Φαίνεται ότι κάνεις προπαγάνδα υπέρ του Ζαγοράκη.
Ειδικά τώρα που γύρισε, έχεις πετάξει τη σκούφια σου! :twisted:
Αβαντάρεις Robert και Φωτάκη (που ήρθαν επί Ζαγοράκη) σε προκλητικό βαθμό...
Και επίσης, επιτίθεσαι και ειρωνεύεσαι επανειλημμένα τον άνθρωπο που επέλεξε ο Βρύζας (που τυχαίνει να μην τα πηγαίνει καλά με τον Ζαγοράκη, οπότε δεν πας και τον Βρύζα) για να διατελέσει προπονητής της ομάδας, επειδή τον έφερε ο Βρύζας... Μάλιστα, τον πήρε ΠΡΙΝ γίνει ο Καλύτερος Έλλην Προπονητής!
Δεν σε είδα ποτέ να αποκαλείς τον Π.Α.Ο.Κ. "ομαδούλα της πλάκας" επί Ζαγοράκη, οπότε...

Είσαι εγκάθετος, αβανταδόρος, κλικαδόρος, μπουκαδόρος, παρκαδόρος, πιτσαδόρος, μαζοχιστής, αντιπρόσωπος και υποκριτής!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ξεχωριζω μια και μοναδικη φραση απο τη συνεντευξη του κοουτς....

Πάντως μόνο με πίστη γυρνούν τα παιχνίδια.

Προβλεπω στα υπολοιπα παιχνιδια που απομενουν να πουλανε εξω απο την Τουμπα , κερια , λαμπαδες , φαναρακια , εικονιτσες και κομποσχοινια... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μετά μας ενοχλεί ο Άγγελος..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Κι εγώ που ήξερα ότι μόνο ο Άγγελος τα λέει αυτά...

Δηλαδή, εγώ που νόμιζα ότι ήθελε καλό και σωστό ποδόσφαιρο για να γυρίσουν τα παιχνίδια, μάλλον είμαι αδαής από ποδόσφαιρο!

Αλήθεια, αυτά έλεγε και πήρε το δίπλωμα προπονητή;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Πέμ 18 Απρ 2013, 12:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Argonaut4 έγραψε:Ανανέωση χθες.
Σεβαστείτε το θεσμό του προπονητη του ΠΑΟΚ.

Η εμπάθεια μερικών εναντίων του ΔΩΝΗ ειναι τραγική
Μόνο εμείς οι 2 απομείναμε Δωνόσκυλα, αδελφέ μου Ιάσονα! Και στο τέλος μόνον εμείς οι 2 θα διακιωθούμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”