Καλημερα σε ολα τα ΠΑΟΚια στον πλανητη.
Και επειδή οι περισσότεροι δεν θα το γνωρίζουν, ας το πούμε εδώ που είναι λιγότερο οφ τόπικ.xrisitsapa έγραψε:Υ.Γ. Επειδη το ματς μυριζει πολυ ΠΑΟΚ - Ραπιντ, κανονισε να μην αποκλειστουμε μετα απο το χωριο της Αυστριας ΚΑΙ απο το χωριο της Πελοποννησου.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.transfermarkt.at/de/sk-rapid-wien-fc-pasching/index/spielbericht_2271106.html
Άμα πιάσει το βουντού..angelheart έγραψε: Η ομαδάρα της Rapid αφού δεν έκανε νίκη στους ομίλους (Ξέρω. Έκανε μια. Ήταν σε ΑΔΙΑΦΟΡΟ παιχνίδι) πριν 2 μέρες αποκλείστηκε από τους 8 του κυπέλλου Αυστρίας χάνοντας στην έδρα της από ομάδα Γ' εθνικής.Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.transfermarkt.at/de/sk-rapid-wien-fc-pasching/index/spielbericht_2271106.html
Είσαι προκατειλημμένος με το Δώνη!!!moican4 έγραψε:Πρώτα απ όλα ο Λόρενς έπαιξε δεξιά..
Πόσες φορές γίναμε απειλητικοί από εκεί?
Πόσες φορές συνεργάστηκαν με τον Αποστολόπουλο?
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.
Η θέση του Λόρενς είναι στον άξονα αλλά όταν τον έβαλε εκεί, ήταν αργά γιατί είχε αναλωθεί σε σπριντ και ανούσιους συνδυασμούς.
Κάποια στιγμή μέχρι και αριστερά έφτασε.
Ο Καμαρά έχει τουλάχιστον 2 φάσεις που βγαίνουμε με παίκτη παραπάνω ( η μία με Σαλπι, η άλλη με Λορενς ) και ενώ του ζητούν την μπάλα, αυτός κάνει ατομική ενέργεια (ας πούμε)
Το αν δεν μπορούσε να σταθεί ο Γκαρσία στο χθεσινό παιχνίδι δεν το ρωτάω γιατί δεν θέλει και απάντηση.
Το β Ημίχρονο, ομαδούλα της πλάκας ο ΠΑΟΚ χωρίς αρχή και τέλος και μόνο όταν μπήκε ο Φωτάκης με τον Ρομπερ πήραμε λίγο πάλι την μπάλα και την πρωτοβουλία, μέχρι τότε βλέπαμε τον Ιτανζ να αποκρούει....
ΥΓ. Πλέον θέλουμε γκολ εκεί αλλά δεν ξέρω αν ο χθεσινός ΠΑΟΚ μπορεί να εμφανσιτεί ακόμα χειρότερος
Εγώ (που είδα μόνο το Α') έβλεπα και τον Σαλπιγγίδη δεξιά σε αρκετές φάσεις..moican4 έγραψε:Πρώτα απ όλα ο Λόρενς έπαιξε δεξιά..
Φυσικά και δεν θέλει απάντηση, ξέρει ο Προπονητής (his grace)!moican4 έγραψε:Το αν δεν μπορούσε να σταθεί ο Γκαρσία στο χθεσινό παιχνίδι δεν το ρωτάω γιατί δεν θέλει και απάντηση.
Φαίνεται ότι κάνεις προπαγάνδα υπέρ του Ζαγοράκη.moican4 έγραψε:Το β Ημίχρονο, ομαδούλα της πλάκας ο ΠΑΟΚ χωρίς αρχή και τέλος και μόνο όταν μπήκε ο Φωτάκης με τον Ρομπερ πήραμε λίγο πάλι την μπάλα και την πρωτοβουλία, μέχρι τότε βλέπαμε τον Ιτανζ να αποκρούει....
Μόνο εμείς οι 2 απομείναμε Δωνόσκυλα, αδελφέ μου Ιάσονα! Και στο τέλος μόνον εμείς οι 2 θα διακιωθούμεArgonaut4 έγραψε:Ανανέωση χθες.
Σεβαστείτε το θεσμό του προπονητη του ΠΑΟΚ.
Η εμπάθεια μερικών εναντίων του ΔΩΝΗ ειναι τραγική