Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- sourmenetes
- Moderator
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Και γω καπως ετσι το βλεπω....
Και οσο βλεπω οτι ο ρουλης πηρε 2 ματς αερα γιατι στηθηκανε οι σπανοτριπολιτσες τοσο συγχυζομαι..
Και οσο βλεπω οτι ο ρουλης πηρε 2 ματς αερα γιατι στηθηκανε οι σπανοτριπολιτσες τοσο συγχυζομαι..
Κλάψτε...Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.Τα αγωνιστικά.Γιατί ξεχνάμε πολλές φορές ότι παρακολουθούμε ποδόσφαιρο.
Ήταν ένας τελικός και έπρεπε να κερδηθεί.Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει 10 μέρες να παίζαμε, με αυτή την απόδοση και αυτή την ψυχολογία.
Η αγωνιστική κατάρρευση της ομάδας συνεχίστηκε και δυστυχώς δεν ίσχυε αυτό που έλεγαν πολλοί φίλοι ότι υπάρχουν κουμπιά που πατάς και
παίζεις όπως με τα Γιάννενα και μετά τα ξαναπατάς και κερδίζεις τον Πανθρακικό.Τα "ηλεκτροσόκ" και οι άλλες μαγγανείες δεν έπιασαν για ακόμα
μία φορά.
Η αλλαγή προπονητή δεν βοήθησε και μάλλον μπέρδεψε.Δεν προστέθηκε κάτι τις τελευταίες μέρες,ίσα ίσα χάθηκε και ο Ρότζερ που άλλαξε χωρίς
λόγο ρόλο για να παίξει ο αγαπημένος της αρδολογίας Ανάκογλου που "είναι πιο γρήγορος",όπως ήταν και ο Κατίδης...
Δεν μπορέσε η ομάδα να αιφνιδιάσει να εκμεταλλευτεί μετά και τον κόσμο και το παιχνιδι θα κρινόταν στο ποιος θα κάνει το λάθος.
Εκεί κλέβεις εκκλησία,με τόσους γκελαδόρους στην άμυνά μας,συν το αγχος,συν την κατάρα.Ο αρχιγκελαδόρος απλά πήρε την πρωτοβουλία.
Δίκαια χάσαμε και για μένα δίκαια η ομάδα δεν τα κατάφερε.
Και τα "αγωνιστικά".Ζητώ συγνώμη από όσους φίλους θέλουν να σταθούν στον υπερηχητικό Άρη που του χρόνου πάει για πρωτάθλημα με τέτοια ομάδα που έκανε ο Σούλης και τον Όφη που ισοφάρισε μέσα σε 5 λεπτά με τη μπάλα που τρύπησε τα χέρια τον Ράντμαν.Αλλά όπως έχω ξαναπεί αυτά τα περίμενα
και δυστυχώς είναι αναπόφευκτα.Η ομάδα μας που έκανε τουρισμό σε όλο τον α΄γύρο έφτασε να έχει την τύχη στα χέρια της σε εντός έδρας ματς
με τον πάνθρακα.Και εγώ στέκομαι σε αυτό.
Αποτύχαμε.Αποτύχαμε αγωνιστικά,οικονομικά,διοικητικά και οπαδικά.
Και όχι δεν φταίει κανένας Δερμιτζάκης.Δεν έχει κανένα λόγο να μπει να παίξει.Όπως δεν είχαμε και εμείς κανένα λόγο να παίξουμε στην Τούμπα.
Είμαστε μέρος και εμείς αυτού του βούρκου.Άλλοι κολυμπάνε καλύτερα και το απολαμβάνουν.Εμείς μπορεί να το κάνουμε ενοχικά,αλλά είμαστε εκεί.
ΥΓ. από φόρουμ της κούλας..
-
elvetos giatros
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια της αλητείαςsourmenetes έγραψε:Τα ιδια θα καναμε και εμεις...Και πολλοι αλλοι...nikolasf έγραψε:Γιατί τόσο μυαλό έχουν!!!! Και παρακαλώ οι φίλαθλοί της την έριξαν με το ντού!!!!! Να βλέπουν κάποιοι να μαθάινουν!!!
No dioikisi...No party....
Για το 44, το Ντούσαν το Μπορμπόκη τον Οκκά τον Αμπονσά, το 0-4 στο κύπελλο, το Σορλέν, το στήσιμο στο Σισέ, τις 2 κόκκινες στο ΟΑΚΑ,γιατί όταν φέσωνες να φέρεις τον Ριβάλντο εγώ έπαιζα με Μουμίν και ήμουν πελατάκος κ η Τούμπα εξοχικό και άλλα τόσα που δε θυμάμαι. Και έχω πιάσει μόνο την τελευταία δεκαετία.
Στο διάολο κ πάλι. Καλύτερη εξέλιξη δε φανταζόμουνα φέτος για την ουρά
- sourmenetes
- Moderator
Δε θα με πειραζε η ομαδα μου αν δεν αξιζε να επεφτε...
Θα με πειραζε να κυνηγανε καποιοι καφροι παιδακια, που ετσι οπως ερχονται τα πραγματα, μπηκαν να παιξουν μεσα σε μια νυχτα βασικοι...
Πιθανως να ποναω αυτη τη συμπεριφορα και τα 20χρονα της αεκ γιατι εχουμε και εμεις πολλες φορες μαυρισει την ομαδα μας με τετοιες συμπεριφορες.
Θα με πειραζε να κυνηγανε καποιοι καφροι παιδακια, που ετσι οπως ερχονται τα πραγματα, μπηκαν να παιξουν μεσα σε μια νυχτα βασικοι...
Πιθανως να ποναω αυτη τη συμπεριφορα και τα 20χρονα της αεκ γιατι εχουμε και εμεις πολλες φορες μαυρισει την ομαδα μας με τετοιες συμπεριφορες.
Εμένα προσωπικά όποιος και να έπεφτε από τους 2 κίτρινους, το ίδιο θα μου έκανε.
Βέβαια ο ρούλης έστησε μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ για να μείνει , ενώ η κούλα δεν έκανε κάτι τέτοιο. Προφανώς δε το έκανε γιατί δε μπορούσε - άλλοι είναι που αποφασίζουν. Το γεγονός όμως παραμένει ότι ο ρούλης με το ντου στη Βέροια, με το επικό διπλό στο περιστέρι και την ισοπεδωτική εμφάνισε απέναντι στους περήφανους Αρκάδες κερδίζει επάξια τη θέση της πιο ξεφτιλισμένης και διάτρητης ιερόδουλης της φετινής λίγκας.
Βέβαια ο ρούλης έστησε μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ για να μείνει , ενώ η κούλα δεν έκανε κάτι τέτοιο. Προφανώς δε το έκανε γιατί δε μπορούσε - άλλοι είναι που αποφασίζουν. Το γεγονός όμως παραμένει ότι ο ρούλης με το ντου στη Βέροια, με το επικό διπλό στο περιστέρι και την ισοπεδωτική εμφάνισε απέναντι στους περήφανους Αρκάδες κερδίζει επάξια τη θέση της πιο ξεφτιλισμένης και διάτρητης ιερόδουλης της φετινής λίγκας.
Εγω τον μονο ΑΕΚτση που λυπαμε ειναι οποιον δε χειρωκροτουσε και δε γουσταρε οταν ο Ντεμης ελεγε τα "εγω δε πληρωνω ΦΠΑ θα κανω μεταγραφες".
Αντε ρε να πουμε που εδω και 10 χρονια ζει αυτη η κωλο-ομαδα με τα ψεματα και κοντεψε να παρει και πρωταθλημα κι ολας. Μονοι τους σκαψανε το λακο τους.
Επισης οποιος τους λυπατε, ας μπει σε ενα φορουμ τους (σοβαρο οχι με παιδακια) να δει με ποσο υποτιμιτικο τροπο μιλανε για τους ΠΑΟΚτσηδες. Ειναι και καλα ανωτερη ρατσα ο ΑΕΚτσης βλεπεις και διαφορετικος απο τους αλλους.
Εγω προσωπικα εδω που εχουν φτασει τα πραγματα και αυτη η χωρα, ουτε τον... ΠΑΟΚ δεν προκειτε να λυπηθω αν πεσει καποτε. Τα δακρυα στερεψανε και δεν εχει για κανεναν, ποσο μαλλον για αυτους που δε το αξιζουν.
Αντε ρε να πουμε που εδω και 10 χρονια ζει αυτη η κωλο-ομαδα με τα ψεματα και κοντεψε να παρει και πρωταθλημα κι ολας. Μονοι τους σκαψανε το λακο τους.
Επισης οποιος τους λυπατε, ας μπει σε ενα φορουμ τους (σοβαρο οχι με παιδακια) να δει με ποσο υποτιμιτικο τροπο μιλανε για τους ΠΑΟΚτσηδες. Ειναι και καλα ανωτερη ρατσα ο ΑΕΚτσης βλεπεις και διαφορετικος απο τους αλλους.
Εγω προσωπικα εδω που εχουν φτασει τα πραγματα και αυτη η χωρα, ουτε τον... ΠΑΟΚ δεν προκειτε να λυπηθω αν πεσει καποτε. Τα δακρυα στερεψανε και δεν εχει για κανεναν, ποσο μαλλον για αυτους που δε το αξιζουν.
Σιγα μη χεστω που δεν επεσε ο αρουλης. Εδω καποιοι απο αυτους φτασανε στο σημειο να τους εχουνε πεισει οτι...και κατι εγινε που δε πεσανε. (κατι τσαλτιδιδες που θα χανανε το ψωμι τους)
Δεν θα μου κανει εντυπωση ακομα και αν τους δειτε να πανυγιριζουν αυτη τη βδομαδα λες και κατι κερδισαν. Ειδα ηδη σχολεια στα οποια πανυγιριζουν γιατι...κλενε λενε οι ΠΑΟΚτσηδες που δεν επεσε. ΛΟΛ ναι κλαιμε που του χρονου που θα κανω εγω πρωταθλητησμο (λεμε τωρα) και αυτοι παλι για βουτα θα ειναι και θα σερνωντε εκει για ποιος ξερει ποσο.
Δεν θα μου κανει εντυπωση ακομα και αν τους δειτε να πανυγιριζουν αυτη τη βδομαδα λες και κατι κερδισαν. Ειδα ηδη σχολεια στα οποια πανυγιριζουν γιατι...κλενε λενε οι ΠΑΟΚτσηδες που δεν επεσε. ΛΟΛ ναι κλαιμε που του χρονου που θα κανω εγω πρωταθλητησμο (λεμε τωρα) και αυτοι παλι για βουτα θα ειναι και θα σερνωντε εκει για ποιος ξερει ποσο.
Γι' αυτά τα παλικαράκια της ΑΕΚ, που βγάλανε όλη τη χρονιά με άδειο στην κυριολεξία στομάχι, με κράξιμο, πεσίματα και κυνηγητό, χωρίς κανένα ελαφρυντικό και χωρίς καμία κατανόηση, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ λυπάμαι. Αυτό που περάσανε φέτος, μακάρι να μην το περάσει κανένας νέος ποδοσφαιριστής.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
- trel@menos
ετσι ακριβως.Tolaros έγραψε:Για το 44, το Ντούσαν το Μπορμπόκη τον Οκκά τον Αμπονσά, το 0-4 στο κύπελλο, το Σορλέν, το στήσιμο στο Σισέ, τις 2 κόκκινες στο ΟΑΚΑ,γιατί όταν φέσωνες να φέρεις τον Ριβάλντο εγώ έπαιζα με Μουμίν και ήμουν πελατάκος κ η Τούμπα εξοχικό και άλλα τόσα που δε θυμάμαι. Και έχω πιάσει μόνο την τελευταία δεκαετία.
οταν εμεις καναμε το σκατο μας παξιμαδι για να επιβιωσουμε και δεν ειχαμε στον ηλιο μοιρα η κουλα εφερνε σκοκους κτλ και ο βανδης ελεγε δεν πληρωνω φπα, θα κανω μεταγραφες.
λουστειτε τα.
μακαρι να πεσουν και ολοι οι αλλοι. και ο βαζελος, και η ρουλα, και ο γκει. γινεται να εξαφανιστουν ολοι?
ετσι γουσταρω. θελω 10 χρονιες να μαι μονος στο πρωταθλημα με τα χωρια. να βγαινω τσ λ καθς χρονο, να ερχονται εδω μεσα μπαρτσες κτλ, τα παιδακια στον πειραια να πηγαινουν στο σχολειο με φανελα ΠΑΟΚ.
να δουνε ολοι τη γλυκα. μια ζωη ο ΠΑΟΚ ηταν ο φουκαρας κι ο φτωχος.
τωρα γυρισε ο τροχος κυριοι, θα μαμησει κι ο φτωχος.
μετα ας παιχτει στα ισια το πρωταθλημα.
αλλα πρωτα οτι μου καναν θελω να το υποστουν.
και ξερω, δεν αρμοζουν στον ΠΑΟΚ αυτα, αλλα αν σκεφτει κανεις τι εχει περασει αυτη η ομαδα ειναι να τρελενεται.
γι αυτο πολυ το χαιρομαι τωρα που αντιστραφηκαν οι ρολοι.
- sourmenetes
- Moderator
Το πατε αλλου το ζητημα...
Με τη λογικη ποιοες βρωμιες εχει κανει καθε ομαδα καμοια ομαδα ανα τον κοσμο δεν ειναι καθαρη.
Εγω μιλαω για την εισβολη.Την εχουμε πατησει και πολυ προσφατα...
Υφιστανται οπαδοι-καφροι οι οποιοι μπορουν να ζημιωσουν ολους τους συλλογους.
Τωρα το τι λαδιες εχει κανει η αεκ,η ρουλα ο βαζελος και η καθε ομαδα μπορουμε να λεμε μερες.
Με τη λογικη ποιοες βρωμιες εχει κανει καθε ομαδα καμοια ομαδα ανα τον κοσμο δεν ειναι καθαρη.
Εγω μιλαω για την εισβολη.Την εχουμε πατησει και πολυ προσφατα...
Υφιστανται οπαδοι-καφροι οι οποιοι μπορουν να ζημιωσουν ολους τους συλλογους.
Τωρα το τι λαδιες εχει κανει η αεκ,η ρουλα ο βαζελος και η καθε ομαδα μπορουμε να λεμε μερες.
το ληκι του χρονου θα ναι πολυ δυνατο..ο Κοντης ειπε αλλωστε οτι υπαρχουν ατομα τα οποια αρχικα θα βαλουν 7 εκ. ευρω με τα 700.000 εξ αυτων να ναι τα γνωστα 700.000 απο την υποθεση Βιτολο 
- kataramenos5
Ισχύει αυτό.Μόνο η μπάρτσα δίνει 5 εκ για το σούλη παπ.Μεγάλες στιγμές θα ζήσει η γειτονιά
Αρχισα ήδη να τρέμω.
Αρχισα ήδη να τρέμω.
Αυτό ακριβώς!!!!!sourmenetes έγραψε:Τα ιδια θα καναμε και εμεις...Και πολλοι αλλοι...nikolasf έγραψε:Γιατί τόσο μυαλό έχουν!!!! Και παρακαλώ οι φίλαθλοί της την έριξαν με το ντού!!!!! Να βλέπουν κάποιοι να μαθάινουν!!!
No dioikisi...No party....
η ΑΕΚ τραβάει αυτά που πρέπει να τραβάει και πολύ καλά κάνει...χάθηκε από τις ρίζες της, έγινε υποκατάστατο της original και καλά να πάθει...
απλώς ρωτάω ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ να είναι να είναι στην κατάντια και στη θέση της ΑΕΚ..;; Όταν στον ΠΑΟΚ πριν 2 καλοκαίρια με το στανιό οι δικοί μας (κάποιοι) συνδεσμοπατέρες θέλανε να μας φορτώσουν τον Φλωρίδη και τον Σαχπατζίδη ήταν όλα καλά..;; Εδώ είμασταν και βριζόμασταν....
Αυτοί οι ίδιοι δεν κάνανε αλλεπάλληλες μπούκες σε αγωνες με την κούλα και τον ατρόμητο για να φύγει ο "κακός" Ζαγοράκης για να έρθει ο Σαχπα και ο Βρύζας όπως σήμερα έγινε με την αεκ..;; Παρών είμασταν στους αγώνες εκείνους..!!
Τί έγινε τώρα...;; οι Οriginal είναι οι κακοί..;; Εμείς οι "αγιοι"..;;
Εγώ προσωπικά χάρηκα με την ΑΕΚ. Δεν έχει καμία σχέση η σημερινή ΑΕΚ με τον Δικεφαλο αετό και την Κωνσταντινούπολη. Αν μπορούσε η σημερινή Original θα αντικαταστούσε τον δικεφαλο αετό με κανένα σήμα της αναρχίας ή τίποτα άλλο παρόμοιο...
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
απλώς ρωτάω ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ να είναι να είναι στην κατάντια και στη θέση της ΑΕΚ..;; Όταν στον ΠΑΟΚ πριν 2 καλοκαίρια με το στανιό οι δικοί μας (κάποιοι) συνδεσμοπατέρες θέλανε να μας φορτώσουν τον Φλωρίδη και τον Σαχπατζίδη ήταν όλα καλά..;; Εδώ είμασταν και βριζόμασταν....
Αυτοί οι ίδιοι δεν κάνανε αλλεπάλληλες μπούκες σε αγωνες με την κούλα και τον ατρόμητο για να φύγει ο "κακός" Ζαγοράκης για να έρθει ο Σαχπα και ο Βρύζας όπως σήμερα έγινε με την αεκ..;; Παρών είμασταν στους αγώνες εκείνους..!!
Τί έγινε τώρα...;; οι Οriginal είναι οι κακοί..;; Εμείς οι "αγιοι"..;;
Εγώ προσωπικά χάρηκα με την ΑΕΚ. Δεν έχει καμία σχέση η σημερινή ΑΕΚ με τον Δικεφαλο αετό και την Κωνσταντινούπολη. Αν μπορούσε η σημερινή Original θα αντικαταστούσε τον δικεφαλο αετό με κανένα σήμα της αναρχίας ή τίποτα άλλο παρόμοιο...
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Δευ 15 Απρ 2013, 06:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.