Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Πανάξια πέφτει η δεύτερη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πραγματικά φέτος μετά από τόσα χρόνια πέφτουν οι δύο χειρότεροι, τυχεροί οι ρουφιάνοι που δεν πέφτει κ τρίτος. Αδικία αν έπεφτε βέροια όφη πάνθραξ.
Στο διάολο και όσο πιο κάτω πάει. Και ξανά. Στο διάολο σιχάματα.
Βάζελε η σειρά σου. Ιβάν μάμησε τα όλα
Στο διάολο και όσο πιο κάτω πάει. Και ξανά. Στο διάολο σιχάματα.
Βάζελε η σειρά σου. Ιβάν μάμησε τα όλα
Όσο για τους "περήφανους" τα πάμε..βγήκε η εξυπηρέτηση.. που ζητούσαν από τον Τσιώλη να μας κερδίσει και λίγο έλειψε να κλάψει ο καραγκιόζης.από moican4 » Δευτ Απρ 08, 2013 11:12 pm
Ο ρούλης μαγείρεψε το παιχνίδι με την χαλκηδόνα, με τον κουμπάρο, 3-4 παιχτάκια της χαλκηδόνας, και τώρα παίζει με τον Τσιώλη που τους έχει αδυναμία, ο οποίος θα κατεβάσει και μισή ομάδα.
Ο Αστέρας νοιάζεται μόνο για το Κύπελλο, εκεί θα τα δώσει όλα, δεν τον ενδιαφέρουν τα πλεύ οφ.
Επίσης έμαθα ότι ο Αστέρας θα μείνει στην Θεσ/νικη μετά το παιχνίδι και ήδη ο ρούλης εκδήλωσε ενδιαφέρον να του παραχωρήσει γήπεδο να προπονηθεί εν όψει του παιχνιδιού του δικού μας την Τετάρτη...
Αυτές οι "εξυπηρετήσεις" είναι δανεικές, μένει να φανεί...
Μία τάφρο πρέπει να τους ανοίξουμε την Τετάρτη και να τους χώσουμε εκεί μέσα να μην ξαναβγούν οι κ@λοβλάχοι που θέλουν και κύπελλο..
Tα καταφερε ο χοντρος και κρατησε το κακο σπυρι του ΠΑΟΚ στη κατηγορια,την εκανε καλα τη δουλεια και το αναχωμα θα εξακολουθει να υπαρχει στη πολη.
Υ.Γ1 Τσιωλη θα τα ξαναπουμε οι δυο μας στη τριπολη σε λιγες μερες εγω σου ειπα οτι θα βγεις τελευταιος και γελαγες.
Γελαει καλυτερα ομως αυτος που γελαει τελευταιος.
Υ.Γ2 Χοντρουλη σε παρακαλω κρατα τον μιτσελ τουλαχιστον για του χρονου.
Υ.Γ1 Τσιωλη θα τα ξαναπουμε οι δυο μας στη τριπολη σε λιγες μερες εγω σου ειπα οτι θα βγεις τελευταιος και γελαγες.
Γελαει καλυτερα ομως αυτος που γελαει τελευταιος.
Υ.Γ2 Χοντρουλη σε παρακαλω κρατα τον μιτσελ τουλαχιστον για του χρονου.
γιατί είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα είναι η κούλα στην σούπερλίγκα με το ΑΦΜ του Απ''ολλων Σμύρνης & πρόεδρο τον μελισανίδη?
-
mitsogrande
Η ΑΕΚ δεν πέφτει!
Για να πέσει πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα.Και για να τελειωσει πρεπει να λήξει το Λεβαδειακος-Ολυμπιακός που βρίσκεται στο 300.000 λεπτό του...
Για να πέσει πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα.Και για να τελειωσει πρεπει να λήξει το Λεβαδειακος-Ολυμπιακός που βρίσκεται στο 300.000 λεπτό του...
Θα ειναι ντροπη για την "Ελαφρα ταξιαρχια" αν συμβει κατι τετοιο.
Ιστορικοτατη ομαδα ο απολλων δεν νομιζω να συμβει,θα τον καθαρισουν τον ιδιοκτητη οι απολλωνιστες.
Ιστορικοτατη ομαδα ο απολλων δεν νομιζω να συμβει,θα τον καθαρισουν τον ιδιοκτητη οι απολλωνιστες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Κυρ 14 Απρ 2013, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Η κούλα δε κατάλαβα γιατί αυτοκτόνησε, με αδιάφορο ατρόμητο έπαιζε και η ξάνθη τους ήθελε τους βαθμούς μιας και τα γιάννενα μπορεί να μη πάρουν άδεια για γιουρόπα.
Ποια ξανθη αυτοι καθε χρονο βγαζουν τη χρονια τις τελευταιες αγωνιστικες.
Ακου θελει να βγει ευρωπη.

Ακου θελει να βγει ευρωπη.
Γιατί τόσο μυαλό έχουν!!!! Και παρακαλώ οι φίλαθλοί της την έριξαν με το ντού!!!!! Να βλέπουν κάποιοι να μαθάινουν!!!
Τον Βελλή εννοείς και όχι τον Σαλευρή... Δεν υπάρχει περίπτωση, ο ιδιοκτήτης είναι τρελός απολλώνιστής από μικρό παιδί και από φράγκα έχει όσα και ο Μαρινάκης... Εμένα μου μυρίζει στημένο το σκηνικό για να την πάρει ο ψευτοτίγρης χωρίς χρέη από την Δ'...obanebane έγραψε:Θα ειναι ντροπη για την "Ελαφρα ταξιαρχια" αν συμβει κατι τετοιο.
Ιστορικοτατη ομαδα ο απολλων δεν νομιζω να συμβει,θα τον καθαρισουν τον σαλευρη οι απολλωνιστες.
Όπως και να'χει, στα τσακίδια και ακόμα παραπέρα
- sourmenetes
- Moderator
Τα ιδια θα καναμε και εμεις...Και πολλοι αλλοι...nikolasf έγραψε:Γιατί τόσο μυαλό έχουν!!!! Και παρακαλώ οι φίλαθλοί της την έριξαν με το ντού!!!!! Να βλέπουν κάποιοι να μαθάινουν!!!
No dioikisi...No party....
- Caballo Viejo
Είμαι αρκετά μεγάλος ηλικιακά για να τρέφω αυταπάτες. Και ξέρω καλά ότι τα χανούμια όπου μας βρίσκαν λάσκους μας πατάγανε στο λαιμό και πολλές φορές μας την φέρανε με ύπουλο τρόπο. Όμως απόψε τους λυπάμαι. Τι να πω; Λίγο ο δικέφαλος, λίγος η μεγάλη ιστορία της προσφυγιάς... Κρίμα.