Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γιατί, έχουμε δει τον Ιβάν με τον Ζαγοράκη; Μόνο μαρτυρίες από τα ΜΜΕ έχουμε.

Δεν είναι Chistyakov ο Santos να ανεβάζει φωτογραφίες στο internet από τα ραντεβού του, ακόμα κι αν τον είδε! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΓΔ έγραψε: Εμείς θα πρέπει να είμαστε - και στα δυο κομμάτια παιχνιδιού - καλοί κι έτοιμοι και όταν δεν έχουμε την μπάλα που πρέπει να είμαστε πιεστικοί για να την κερδίσουμε κι όταν θα έχουμε την μπάλα στα πόδια να έχουμε και καλή κατοχή μπάλας αλλά και να είμαστε καλοί και στο ανοικτό γήπεδο».
Γενικά πρέπει να είμαστε..καλοί :shock: .Ασε το πολύ μπλα μπλά και δείξε μας κάτι στο γήπεδο επιτέλους ρε Γιώργο. 9 μήνες και ενα καλό παιχνίδι δεν είδαμε.Την Κυριακή παίζεις μ ένα πιο δυνατό αντίπαλο,ήρθε η ώρα να δείξεις οτι μπορείς το κάτι παραπάνω.Εσυ δήλωσες:
Θέλω να διεκδικώ στόχους κι είμαι φιλόδοξος άνθρωπος και πιστεύω ότι αυτό που με χαρακτηρίζει πολλές φορές είναι η υπερβολική μου φιλοδοξία και πίστη στους στόχους.
Δείξε μας λοιπόν οτι αυτή η υπερβολική φιλοδοξία βασίζεται κάπου .Οτι υπάρχει και ουσία και δυνατότητα εκτός απο τα θέλω.Αλλιώς αυτή η υπερβολική φιλοδοξία δεν είναι παρα αέρας κοπανιστός.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

stathis73 έγραψε:Exω την εντύπωση οτι μαζί με τον Ζαγορ θε ερθει πακέτο και ο Σάντος και επειδη αν δεν κανω λάθος η υποχρεώσεις του Σαντος ανεξάρτητα αν περάσει η Εθνικη ειναι μεχρι καποιο διάστημα,,,,,,,,,,,,,βάλανε αυτον τον ορο ώστε να γινει η επιστροφή του Σαντος οσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Μακάρι να βγω ψεύτης και ο Ιβαν ( χρόνια του πολλα με την ευκαιρία) να μας φερει κατι πολύ καλύτερο, ακόμη και τον Μπόλονι (τον προτιμώ απο τον Σαντος) ή τελος πάντων καποιο αντάξιο της δικής του οικονομικής δύναμης. ;)

Σορρυ για το οφ τοπικ. :mrgreen:
Τόχει πει ήδη η Πυθεία!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Σάντος.

Αλλά θα ήμουν πολύ περίεργος να τον δω να δουλεύει σε μια ομάδα με το χρήμα να ρέει ΣΩΣΤΑ.....να είναι όλοι πληρωμένοι και να έχει διαλέξει τους παίκτες που θέλει.

Αυτό θέλω να το δω.

Στη χώρα του πάντως αν δε κάνω λάθος ....πρωτάθλημα κατάφερε και πήρε.....η κάνω λάθος?

Σορρυ για το οφφ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

kataramenos5 έγραψε:
ΓΔ έγραψε:
Δείξε μας λοιπόν οτι αυτή η υπερβολική φιλοδοξία βασίζεται κάπου .Οτι υπάρχει και ουσία και δυνατότητα εκτός απο τα θέλω.Αλλιώς αυτή η υπερβολική φιλοδοξία δεν είναι παρα αέρας κοπανιστός.
βασιζεται στα αρδ
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

Αλλά θα ήμουν πολύ περίεργος να τον δω να δουλεύει σε μια ομάδα με το χρήμα να ρέει ΣΩΣΤΑ.....να είναι όλοι πληρωμένοι και να έχει διαλέξει τους παίκτες που θέλει.

αυτο το εχουμε δει ηδη στην εθνικη που ειναι εκλεκτορας!τα συμπερασματα δικα σας!

επισης συγνωμη για το οφ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Κλωτσάς την μπάλα, δεν ξέρεις ότι θα αποβληθείς, πόσες φορές το έχεις κάνει φέτος, πόσες φορές αποβλήθηκες?

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, για τα αγωνιστικό "στήσιμο" της ομάδας (λέμε τώρα) πιο ύστερα...
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ολα καλα αλλα στο τηλεφωνημα εκει που εδειξε και η καμερα τι ειπες στον Μενταν; Βγαλε τον Καμαρα γιατι μπορει να βγαλει κανα γκολ και τι θα κανουμε;
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Ε ναι, καμια φορα δεν ξερεις, μπορει να σου βγει κανα διπλο και να ψαχνεσαι :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ίσως επειδή ήταν ο πιο κουρασμένος μετά από τόσα σπριντ και γιατί ο μόνος εκτός από αυτόν π μπορούσε να βγάλει ήταν ο κλάους?
και ίσως επειδή δε μπορούσε πλέον καθόλου να μαρκάρει?

εποχή σάντος... "ΠΑΙΞΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΑΣ ΧΑΣΩ. ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ"
ιδού

επιθετικά δεν παίξαμε γιατί δε μπορέσαμε, αλλά το σύστημα ήταν για ανοιχτό ποδόσφαιρο

υγ. αυτές τις π@παριές του μπολόνι με τις γελοίες αποβολές μην τις κάνεις και συ.
αν και δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν αιτία αποβολής
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

Βάζεις γρήγορα εξτρεμ από την αρχή για να είναι κλεισμένη πίσω από το κέντρο,
Και όταν έχει βγει προς το τέλος o γαύρους μπροστά βάζεις μέσα φωτάκη και τον λόρενς στην πτέρυγα,

Άβυσσος.......
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ο χειρότερος του γηπέδου, με διαφορά
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Εγώ δεν θα σχολιάσω... Πιστεύω φεύγει και το ξέρει και γιαυτό ο ενευρισμός!!!!
Ο χρόνος περνάει ο ΙΒΑΝ ξέρει και η Πυθία μίλησε!!!!!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

moican4 έγραψε:Κλωτσάς την μπάλα, δεν ξέρεις ότι θα αποβληθείς, πόσες φορές το έχεις κάνει φέτος, πόσες φορές αποβλήθηκες?

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, για τα αγωνιστικό "στήσιμο" της ομάδας (λέμε τώρα) πιο ύστερα...
Το ξέρει το επιδίωξε!!!!
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Κόουτς άλλη φορά να πεις - τουλάχιστον στο Σαββίδη - ότι πηγαίνεις για συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Να μην μπαίνει ο άνθρωπος στα αποδυτήρια και να λέει στους παίκτες για νίκες και διπλά, ενώ εσύ τους έχεις θέσει ως στόχο την ισοπαλία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”