Δεν είναι Chistyakov ο Santos να ανεβάζει φωτογραφίες στο internet από τα ραντεβού του, ακόμα κι αν τον είδε!

Γενικά πρέπει να είμαστε..καλοίΓΔ έγραψε: Εμείς θα πρέπει να είμαστε - και στα δυο κομμάτια παιχνιδιού - καλοί κι έτοιμοι και όταν δεν έχουμε την μπάλα που πρέπει να είμαστε πιεστικοί για να την κερδίσουμε κι όταν θα έχουμε την μπάλα στα πόδια να έχουμε και καλή κατοχή μπάλας αλλά και να είμαστε καλοί και στο ανοικτό γήπεδο».
Δείξε μας λοιπόν οτι αυτή η υπερβολική φιλοδοξία βασίζεται κάπου .Οτι υπάρχει και ουσία και δυνατότητα εκτός απο τα θέλω.Αλλιώς αυτή η υπερβολική φιλοδοξία δεν είναι παρα αέρας κοπανιστός.Θέλω να διεκδικώ στόχους κι είμαι φιλόδοξος άνθρωπος και πιστεύω ότι αυτό που με χαρακτηρίζει πολλές φορές είναι η υπερβολική μου φιλοδοξία και πίστη στους στόχους.
Τόχει πει ήδη η Πυθεία!!!!stathis73 έγραψε:Exω την εντύπωση οτι μαζί με τον Ζαγορ θε ερθει πακέτο και ο Σάντος και επειδη αν δεν κανω λάθος η υποχρεώσεις του Σαντος ανεξάρτητα αν περάσει η Εθνικη ειναι μεχρι καποιο διάστημα,,,,,,,,,,,,,βάλανε αυτον τον ορο ώστε να γινει η επιστροφή του Σαντος οσο πιο ανώδυνα γίνεται.
Μακάρι να βγω ψεύτης και ο Ιβαν ( χρόνια του πολλα με την ευκαιρία) να μας φερει κατι πολύ καλύτερο, ακόμη και τον Μπόλονι (τον προτιμώ απο τον Σαντος) ή τελος πάντων καποιο αντάξιο της δικής του οικονομικής δύναμης.![]()
Σορρυ για το οφ τοπικ.
βασιζεται στα αρδkataramenos5 έγραψε:ΓΔ έγραψε:
Δείξε μας λοιπόν οτι αυτή η υπερβολική φιλοδοξία βασίζεται κάπου .Οτι υπάρχει και ουσία και δυνατότητα εκτός απο τα θέλω.Αλλιώς αυτή η υπερβολική φιλοδοξία δεν είναι παρα αέρας κοπανιστός.
Το ξέρει το επιδίωξε!!!!moican4 έγραψε:Κλωτσάς την μπάλα, δεν ξέρεις ότι θα αποβληθείς, πόσες φορές το έχεις κάνει φέτος, πόσες φορές αποβλήθηκες?
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, για τα αγωνιστικό "στήσιμο" της ομάδας (λέμε τώρα) πιο ύστερα...