Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
-
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Εγω ενα πραμα ξερω.....Μοικανε
Αυτος απο το ''Ρετζικισταν''που εγινε mod .....ηταν οτι χειροτερο υπηρξε απο ''μπλε'' στο φορουμ.
πραγματικα θελει ''μεγαλη'' προσπαθεια να μαλωσεις με το μισο φορουμ,και να μπαναρεις τους αλλους μισους.
Ευτυχως ''αποχρωματιστηκε''....και ακομα ποιο ''ευτυχως''.μας αδειασε την γωνια.
Το Paokmania ειναι το μοναδικο φορουμ που μπορεις να μιλας και να συζητας...και ετσι πρεπει....
...οχι να ''ουρλιαζεις''....και να βριζεις...
Υ.Γ.(1)Οντως Ινδιανε....Τα παντελονια ειναι περιεργα ρουχα......σε ξεγελανε πολλες φορες
Υ.Γ.(2) Εγω που ειμαι Σαλονικιος,και ζω τον ΠΑΟΚ απο το ''72'' που πρωτοπατησα τα τσιμεντα της ΤΟΥΜΠΑΣ ....γουσταρω και σεβομαι ποιο πολυ τους εκτος πολης Παοκτσιδες.
Και πανω απο ολους τους Αθηναιους ΠΑΟΚτσιδες.
Αυτοι δικαιουναι να εχουν ενα λογο παραπανω στην ''καψουρα'' που λεγεται ΠΑΟΚ.
Ας πουνε και μια κουβεντα παραπανω,ας βγαλουν και ενα ''νταλκα'' παραπανω.........
αυτοι εχουν το δικαιωμα.....
εμεις οι υπολοιποι.....που ειμαστε ''διπλα'' στον ΝΑΟ.....και μαζευτηκαμε 5000χιλ.κοσμος το Σαββατο....
παροντως του ανθρωπου που μας εσωσε....
......καλυτερα να μην μιλαμε....
αυτα....
και για να μην ξεχνειωμαστε.......
ΙΒΑΝ....φερε πισω τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ

Αυτος απο το ''Ρετζικισταν''που εγινε mod .....ηταν οτι χειροτερο υπηρξε απο ''μπλε'' στο φορουμ.
πραγματικα θελει ''μεγαλη'' προσπαθεια να μαλωσεις με το μισο φορουμ,και να μπαναρεις τους αλλους μισους.
Ευτυχως ''αποχρωματιστηκε''....και ακομα ποιο ''ευτυχως''.μας αδειασε την γωνια.
Το Paokmania ειναι το μοναδικο φορουμ που μπορεις να μιλας και να συζητας...και ετσι πρεπει....
...οχι να ''ουρλιαζεις''....και να βριζεις...
Υ.Γ.(1)Οντως Ινδιανε....Τα παντελονια ειναι περιεργα ρουχα......σε ξεγελανε πολλες φορες

Υ.Γ.(2) Εγω που ειμαι Σαλονικιος,και ζω τον ΠΑΟΚ απο το ''72'' που πρωτοπατησα τα τσιμεντα της ΤΟΥΜΠΑΣ ....γουσταρω και σεβομαι ποιο πολυ τους εκτος πολης Παοκτσιδες.
Ας πουνε και μια κουβεντα παραπανω,ας βγαλουν και ενα ''νταλκα'' παραπανω.........
εμεις οι υπολοιποι.....που ειμαστε ''διπλα'' στον ΝΑΟ.....και μαζευτηκαμε 5000χιλ.κοσμος το Σαββατο....
αυτα....
και για να μην ξεχνειωμαστε.......
ΙΒΑΝ....φερε πισω τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ

Τελικα,μαλλον,ειμαστε παρα πολλοι αυτοι που εχουμε την ιδια αποψη!ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:γουσταρω και σεβομαι ποιο πολυ τους εκτος πολης Παοκτσιδες.
- Μπαρκαρούτσος
- dimitrissss
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Μαζί σου.barlow4 έγραψε:ειμαι σε εκεινη τη μικρη δογματικη επισης ομαδα που θελει τον ΠΑΟΚ τζαναμπετη,ασυμβιβαστο,ενοχλητικο και εκδηκιτικο.ακομα και αυτοκαταστροφικο αλλα με αιτια.οχι πειθηνιο κουτοπονηρο ευρωλιγουρη.
Οι αντιπαραθέσεις που καταλήγουν να γίνονται τσακωμοί και επεισοδιακές αποχωρήσεις από το φόρουμ, η εναλλαγή μεταξύ "ωραίας ατμόσφαιρας" - όπως εύστοχα παρατήρησε ο Ρομάν - και απόλυτης ομοψυχίας, οι συμπάθειες και αντιπάθειες σε πρόσωπα και καταστάσεις, πρέπει μεν να μας προβληματίσουν, αλλά πρέπει να τα θεωρήσουμε και φυσιολογικά.
Δεν αρέσουν σε κανέναν οι καταστάσεις αυτές. Ωστόσο δείχνουν ότι το φόρουμ είναι ζωντανός οργανισμός και κοινωνία ανθρώπων ( και τί ανθρώπων μάλιστα, ΠΑΟΚτσήδων, που έχουν το ΤΝΤ στο DNA τους ). Κι αυτό είναι επιτυχία του φόρουμ, να παραμένει ζωντανό, να ξεχειλίζει από συναίσθημα και να προσπαθεί να εξελίσσεται.
Τα προβλήματα που προκύπτουν πρέπει να γίνεται προσπάθεια να λύνονται. Άλλα προβλήματα λύνονται οπότε πάμε παρακάτω, άλλα όχι οπότε μαθαίνεις να ζεις με αυτά. Όπως συμβαίνει σε κάθε άνθρωπο και σε κάθε κοινωνία. Είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης - μη τέλειας φύσης.
Το να μας πιάνει υστερία ή να ξενερώνουμε εντελώς για ένα συγκεκριμένο κλίμα που επικρατεί τελευταία στο φόρουμ, και δεν συμβάλλει στην αντιμετώπιση του όποιου προβλήματος και δεν είναι φυσικό.
Είναι σα να προσπαθεί ο άνθρωπος να εξαλείψει τις ψυχολογικές μεταπτώσεις και την εναλλαγή συναισθημάτων στη ζωή του. Δε γίνεται να το καταφέρει κανείς εκτός κι αν αρχίσει να τρέφεται με ψυχότροπα και λοιπές παραισθησιογόνες ουσίες, οπότε μιλάμε για καταστάσεις τύπου "ζόμπι".
Η "ωραία ατμόσφαιρα" λοιπόν, θα δώσει τη θέση της στην εκτόνωση και σταδιακά στην ομοψυχία και το πράγμα θα κάνει κύκλους, γιατί έτσι είναι η ζωή. Σε αυτήν την αέναη κυκλική πορεία, άλλοι θα τσατίζονται, άλλοι θα γουστάρουν, άλλοι θα αποχωρούν, άλλοι θα μπανάρονται και άλλοι θα έρχονται. Και όλα αυτά βέβαια σε απόλυτη σχεδόν συσχέτιση με τις επιδόσεις της ομάδας.
Οι βάσεις έχουν μπει για να ζήσουμε πολύ μεγάλες στιγμές στο άμεσο μέλλον, όταν και πάλι η φράση "και σκότωσα για ένα εισιτήριο" θα φαντάζει στο μυαλό μας ως ένα ενδεχόμενο φυσιολογικό και ρεαλιστικό.

Δεν αρέσουν σε κανέναν οι καταστάσεις αυτές. Ωστόσο δείχνουν ότι το φόρουμ είναι ζωντανός οργανισμός και κοινωνία ανθρώπων ( και τί ανθρώπων μάλιστα, ΠΑΟΚτσήδων, που έχουν το ΤΝΤ στο DNA τους ). Κι αυτό είναι επιτυχία του φόρουμ, να παραμένει ζωντανό, να ξεχειλίζει από συναίσθημα και να προσπαθεί να εξελίσσεται.
Τα προβλήματα που προκύπτουν πρέπει να γίνεται προσπάθεια να λύνονται. Άλλα προβλήματα λύνονται οπότε πάμε παρακάτω, άλλα όχι οπότε μαθαίνεις να ζεις με αυτά. Όπως συμβαίνει σε κάθε άνθρωπο και σε κάθε κοινωνία. Είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης - μη τέλειας φύσης.
Το να μας πιάνει υστερία ή να ξενερώνουμε εντελώς για ένα συγκεκριμένο κλίμα που επικρατεί τελευταία στο φόρουμ, και δεν συμβάλλει στην αντιμετώπιση του όποιου προβλήματος και δεν είναι φυσικό.
Είναι σα να προσπαθεί ο άνθρωπος να εξαλείψει τις ψυχολογικές μεταπτώσεις και την εναλλαγή συναισθημάτων στη ζωή του. Δε γίνεται να το καταφέρει κανείς εκτός κι αν αρχίσει να τρέφεται με ψυχότροπα και λοιπές παραισθησιογόνες ουσίες, οπότε μιλάμε για καταστάσεις τύπου "ζόμπι".
Η "ωραία ατμόσφαιρα" λοιπόν, θα δώσει τη θέση της στην εκτόνωση και σταδιακά στην ομοψυχία και το πράγμα θα κάνει κύκλους, γιατί έτσι είναι η ζωή. Σε αυτήν την αέναη κυκλική πορεία, άλλοι θα τσατίζονται, άλλοι θα γουστάρουν, άλλοι θα αποχωρούν, άλλοι θα μπανάρονται και άλλοι θα έρχονται. Και όλα αυτά βέβαια σε απόλυτη σχεδόν συσχέτιση με τις επιδόσεις της ομάδας.
Οι βάσεις έχουν μπει για να ζήσουμε πολύ μεγάλες στιγμές στο άμεσο μέλλον, όταν και πάλι η φράση "και σκότωσα για ένα εισιτήριο" θα φαντάζει στο μυαλό μας ως ένα ενδεχόμενο φυσιολογικό και ρεαλιστικό.

Καθε τόσο το φορουμ περνάει ένα σταδιο με μπόλικη συζητηση και η συζητηση κανει καλο.
Ηρεμηστε τωρα όλοι....πιστευω να είπατε ολοι οσα θελατε να πείτε.
Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ειναι βημα....πανω απο όλα.
Αντε ....γιατι εχουμε και Κυπελλο!
Οσον αφορα τον Ντισι......τα θελε και τα παθε....γιατι μιλησε δημοσια ....οποτε την εφαγε και δημοσια.
Σαν απατημενη συζυγος κανει.....νισαφι πια.
Εγω δεν απειλω κανένα....το Προφιλ μου στο φεις μιλαει μονο του.
Αντε αγκαλιαστειτε φιληθειτε ....τελος.
Τασο Ταγματαρχη εισαι μεγαλο οργιο.
Ηρεμηστε τωρα όλοι....πιστευω να είπατε ολοι οσα θελατε να πείτε.
Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ειναι βημα....πανω απο όλα.
Αντε ....γιατι εχουμε και Κυπελλο!
Οσον αφορα τον Ντισι......τα θελε και τα παθε....γιατι μιλησε δημοσια ....οποτε την εφαγε και δημοσια.
Σαν απατημενη συζυγος κανει.....νισαφι πια.
Εγω δεν απειλω κανένα....το Προφιλ μου στο φεις μιλαει μονο του.
Αντε αγκαλιαστειτε φιληθειτε ....τελος.
Τασο Ταγματαρχη εισαι μεγαλο οργιο.
- DigitalFan
Ποιό είναι το profil σου στο fb...;Argonaut4 έγραψε:το Προφιλ μου στο φεις μιλαει μονο του.
Να ένα πρόβλημα που θα λύνονταν με pm κάτι που πλέων δεν είναι διαθέσιμο και κακός για πολλούς λογούς.
- DigitalFan
Σωστά... Χαζομάρα μου!Argonaut4 έγραψε:Δεν τρελαθηκα να το ποσταρω δημοσια.....
Argonaut4 έγραψε:Αντε αγκαλιαστειτε φιληθειτε ....τελος.
Οτι πεις Μοντ.

Έλεος φίλε και αδελφέ μου ,κατ αρχάς απολογούμαι που σε είπα ότι άνηκες στη φάρα των mod (αφού θεωρείς πως είμαστε και μπάτσοι ή ξέρω γω καταδότες απλά ορισμένα πράγματα δυστυχώς τα αποδέχεσαι ότι έχουν άχαρο ρόλο, δυστυχώς και αυτό που κάνουμε εδώ έχει....). Κατά 2ον πραγματικά αυτό που λες για μεροληψία με θίγει εμένα προσωπικά γιατί ότι σβήνω το κάνω χωρίς να βλέπω ποιος είναι αυτός που το έγραψε αρκεί να θεωρώ πως δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του τόπικ. Εκείνα που έσβησα για τον Δώνη τα έσβησα μετά από ένα παιχνίδι που η ομάδα ήταν επιεικώς απαράδεκτη και φυσικά την τεράστια ευθύνη την φέρει ο προπονητής. Ο λόγος που τα έσβησα ήταν πρωτίστως ότι εκτός του ότι θεωρούσα πως είναι ασύμβατα με το τόπικ ήταν ικανά να δυναμιτίσουν περισσότερο την ατμόσφαιρα γύρω από τον προπονητή και δυστυχώς μετά εμείς θα τραβούσαμε το λούκι (εννοώ Mod-τους μπάτσους με τα μπλέ για εσένα). Δεν διαφωνώ ότι έγραφες σωστά πράγματα, συμφωνώ για όσα έγραψες για τον προπονητή (εγώ θα έγραφα χειρότερα αλλά είμαι Μοd), όμως στο ξαναλέω το να με κατηγορείς για μεροληψία είναι άδικο. Ούτε σε ξέρω ούτε κανέναν ξέρω προσωπικά εδώ στο paokmania ότι κάνω το κάνω-και νομίζω ισχύει για τους πλείστους εδώ που ασχολούνται- για την καύλα μου για τον ΠΑΟΚ μας. Κάποτε οι εκτιμήσεις μας μπορεί να είναι λάθος, όταν είναι λάθος δε σημαίνει ότι πρέπει να μας ληθοβολείτε, αντίθετα ίσως μια υπόδειξη για απλή συνεννόηση-μέχρι να ξαναεμφανιστούν τα pm-θα ήταν καλή λύση. Το να σκίζεις τον άλλο γιατί σου έσβησε κάποια σχόλια που είναι και απρόσωπα στην τελική ρε συ είναι λίγο άσεμνο. Τελειώνοντας θα πω κάτι που είναι σχετικό με όλους τους Μod, σε μια κοινωνία(διαδυκτιακή) όπως το paokmania που αριθμεί πάμπολλα μέλη και άπειρους επισκέπτες αποκλείεται να συμφωνούμε στα πάντα, απλά αποκλείεται. Κάποια πράγματα αφήνονται στην κρίση των Mod κάποια άλλα αποφασίζονται μέσω κοινής γραμμής. Κανένας όμως δε θα είναι ποτέ ευχαριστημένος με όλα. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις κοινωνίες. Αν δεν σου έχω απαντήσει σε κάτι παρακαλώ να συνεχίσεις. Για το θέμα με τον Moican δε θα σχολιάσω αν και ξέρω ότι το έκανε γιατί με ξέσκισες χωρίς να έχω δει καν τα σχόλια σου, γι'αυτό μην τον κατακρίνεις φίλε μου.eleos έγραψε: Πραγματικά με χάλασε τόσο πολύ όλο αυτό που έγινε και δεν είχα καμία πρόθεση να ξαναγράψω εδώ, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να αγνοήσει έναν αδερφό όταν του απευθύνει τον λόγο και θέλει απαντήσεις.
Κατ αρχάς αδερφέ δεν ήμουν ποτέ Mod στο paokmania,
δεν ξέρω από που σου ήρθε αυτή η εντύπωση αλλά δεν έχω ΚΑΜΙΑ σχέση με μπλε γράμματα εδω μέσα. Απλά γράφω καιρό.
Δευτερον, προσπάθησε ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ αν θέλεις να καταλάβεις ποιό ήταν το πρόβλημα μου πριν αρχίσεις να γράφεις, αφού απ'ότι φαίνεται πραγματικά σε νοιάζει το τι με πείραξε.
ΔΕΝ προσπαθώ ντε και καλά να ανακαλύψω προβλήματα.
ΔΕΝ είπα ΠΟΤΕ ότι ήθελα κάποιος να μπαναριστεί, είναι τραγικό να βάζεις λόγια στο στόμα μου.
Για μεροληψία όμως επέτρεψε με να σας κατηγορήσω, εκτός και αν θεωρείς ότι είστε τελικά αλάνθαστοι.
Δεν γίνεται αδερφέ να γίνεται ΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ απο 3-4 μέλη σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τόπικ με στόχο τον προπονητή και να μη σβήνεται τίποτα.
Και ενώ εγώ συζητώ με έναν αδερφό (όχι άμεσα αλλά με σαφή στόχο) για τον Δώνη, προσπαθώντας να κατευνάσω τα πνεύματα εδω μέσα και εγώ ΜΟΝΟ να είμαι offtopic (που δεν ήμουν, ξαναλέω, απλά ίσως δεν διάβασες όλο το νήμα του λόγου).
Επέτρεψε μου, αλλά αυτό είναι ο ορισμός της μεροληψίας.
Τόσο καιρό έκανα μόκο για το ότι επιτρέπετε αυτό το αίσχος εδω μέσα επειδή είναι δικαίωμα σας (ολονών των Mods όχι μόνο εσένα Φώτη) και απλά εξέφραζα τον αντίλογο.
Αλλά όταν όχι απλά δεν κάνετε τίποτα για το αναίσχυντο trolling, αλλά φιμώνετε και ΜΟΝΟ τον αντίλογο, τότε το ποτήρι για μένα ξεχείλησε.
Απλά εσύ ήσουν εκείνος που διέγραψε όσα έγραψα και γι αυτό τα "άκουσες" συγκεκριμένα, αν και απ'ότι κατάλαβα αυτή είναι η γενική "γραμμή" του παοκμάνια πλέον.
0 στήριξη στις επιλογές της διοίκησης (όσες δεν μας αρέσουν πάντα),
100% ανοχή στη γκρίνια (πάλι για όσες δεν μας αρέσουν),
επικρότηση στοις καφρίλες,
τιμωρία για την υπεράσπιση.
Και αφού εκφράζω το παράπονο μου για την αδικία, έρχεται και ο κύριος moican με ένα ύφος πρωθυπουργικό και απλά λέει:Και εδώ κάνω το λάθος να του το ξαναθίξω, επειδή ο ηλίθιος φαντάστηκα ότι πρόκειται να ασχοληθεί έστω 1 λεπτό..moican4 έγραψε:eleos, πες μου το προβλημά σου γιατί κούρασες, πες το να τελειώνουμε
Και πήρα την τρομερή απάντηση-μπούρδα που ουσιαστικά δε λέει τίποτα απολύτως:99% ούτε καν διάβασε το πρόβλημα μουmoican4 έγραψε:Το γράψες πάνω από μια φορά και το παρέθεσες το ίδιο..
Φτάνει..
Δεν έχεις δει "καφρίλα" πραγμάτικη για τον ΠΑΟΚ, ψάξε λίγο και μετά ξανά έλα...![]()
Η συμπεριφορά του moican προς εμένα ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ και προφανώς δεν περιμένω να κάτσει να αφιερωθεί ο άνθρωπος στο δικό μου πρόβλημα. Αλλά αφού δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί, καλύτερα να μην ασχολείται καθόλου, απτο να πετάει μόνο προσβολές και εξυπνάδες.
ΥΓ: Τόχω γράψει χιλιάδες φορές αλλά επειδή αυτή είναι απο τις τελευταίες μου να το ξαναπω για αποφυγή παρεξηγήσεων. Τον Δώνη δεν τον γουστάρω.
Αλλά επειδή για μένα ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ πάνω απ'όλα, δεν αντέχω την τόση καφρίλα απένατι του.
Δημιουργείται(τε) κλίμα ενώ δεν βλέπετε ότι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ η διοίκηση τον στηρίζει 100% αυτή τη στιγμή.
Δεν νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό τίποτα από όσα συμβαίνουν είναι προς τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.
Πάντα στήριζα και θα στηρίζω οποιονδήποτε φοράει τη φανέλα της ομάδας, παίχτη προπονητή, οποιονδήποτε.
Απλά πλέον δεν μπορώ να το κάνω εδω μέσα...
Γιατί άλλο η κριτική και άλλο η καφρίλα.
Ελπίζω να σε κάλυψα Φώτη και σε ευχαριστώ που πήρες το χρόνο να μου απευθύνεις τον λόγο.