Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
mpafos4

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ενα κλασικο και προσφατο παραδειγμα των οσων εγραψα παραπανω ειναι ο κυριος απο πανω!

Ενω καποιοι εκνευριζονται με αυτα που γραφει για το Δωνη...εγω απο ενα σημειο και μετα περιμενα να δω τι θα βρει να γραψει και γελαω ακομα με τις φωτογραφιες που εχει ποσταρει.

Και ας διαφωνω,οχι τοσο πλεον,με την συμπεριφορα του απεναντι στο Δωνη.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Η διαφορα μας ειναι οτι εγω εκνευριζομαι με αυτα που λεει ο κυριος που προπονει την ομαδα...Απο ενα σημειο και περα το εχω ριξει στην πλακα και χαλαρωνω... Ποσως με απασχολει για τους εκαστοτε κυριους και για τη γνωμη που εχουν, ειτε απο πανω ειτε απο κατω....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Με λιγα λογια....μας εχεις ολους γραμμενους στ'@ρχιδια σου!....Δικαιωμα σου και απολυτως σεβαστο!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν ειπα οτι θα ριξουμε καμοια κυβερνηση ή θα βγαλουμε προεδρο αλλα δες πολλες φορες τη μιρλα που βγαζουμε στο φορουμ πως βγαινει και στο γηπεδο ή και το αντιθετο.
Ο κοσμος που μπαινει ειναι παρα πολυς ασχετα αν δε γραφει.

Το ζητημα ειναι οτι ολοι μας πρεπει να εχουμε ως κοινο σημειο το καλο του ΠΑΟΚ οπως ο καθενας το αντιλαμβανεται ειτε με χιουμορ ειτε με καυστικα σχολια ειτε με οτιδηποτε και να μπορουμε να προστατευουμε το φορουμ.
Ολοι μας καποια στιγμη τα πηραμε με το σαλπι το σαντος,τον κλαους,τον μπολονι, το δωνη, το ζαγορακη και οποιον θες.Αμα ομως μπουμε και το μεταφερουμε οπως το λεμε στο γηπεδο το φορουμ δεν μπορει να εχει πολυ μελλον.

Επειδη ολοι το γουσταρουμε αυτο που κανουμε,και οπως ο argonaut ειπε οτι και οι mod κανουν λαθη, πρεπει ολοι μαζι να προστατευουμε.Και εγω ξεφυγα καποια στιγμη και εσυ και ολοι μας.
Μπορουμε ομως να το διατηρουμε σε καλα πλαισια.

Αυτα βεβαια τα αναφερω προς ολους...Οχι προσωπικα για σενα.

Υ.Γ.Ρε μαγκες μη γραφετε μακριναρια... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τα ματια μου.. :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

mpafos4 έγραψε:Με λιγα λογια....μας εχεις ολους γραμμενους στ'@ρχιδια σου!...

Aυτο ειναι το τελικο σταδιο και δεν συμβαινει ...Απλως δεν με ενδιαφερουν τα σχολια καποιων , οχι ολων... Προσωπικα δεν απολογουμαι σε κανεναν.... Πολλω δε μαλλον στους "ευθικτους" και στους διαθετοντες " ευαισθητες χορδες " .....

Υ.Γ. Δεν φτανει που κερδιζει η ομαδα με το παπαδαριο που ποσταρω , θιχτηκαν και καποιοι απο πανω.... Αχαριστοι... :lol: :lol:

Υ.Γ. 2 @ Σουρμενετες

Αμα σας κανει αγωγη ο ΓΔ , θα αναλαβω τα δικαστικα εξοδα εξ 'ολοκληρου....Και η "Εταιρια Προστασιας Δωνη" , που συσταθηκε εσχατως ας παει να τον υπερασπιστει... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sourmen ++++ ειδικα για το
sourmenetes έγραψε: Υ.Γ.Ρε μαγκες μη γραφετε μακριναρια... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τα ματια μου.. :D :D :D :D :D
:lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να τα γράφουμε σε μικρή γραμματοσειρά; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

RoMaN έγραψε: Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα πάντως, έχω μειώσει πολύ τα postαρίσματά μου αυτές τις μέρες. Και τα λίγα που κάνω δεν αποτελούν μπηχτές στο Δώνη. Ακόμα και ο Shark δεν postάρει εικόνες με Χριστοπαναγίες! :mrgreen:
χρειαζόταν να ξεχειλίσει το ποτήρι για να γίνει κάτι τέτοιο?

το ότι κουβεντιάσαμε για αυτά τα θέματα μπορεί να γίνει πολύ εποικοδομητικό για τη συνέχεια ή μπορεί και να περάσει στα ψιλά.

εύχομαι να συμβεί το πρώτο
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

1)ανοχη σε ολες τις αποψεις οσο ακριαες και αν ειναι αρκει να μην χρησιμοποιουν κακες λεξουλες ελεω κυρωσεων του φορουμ και τιποτα αλλο.
2)μπαν μονο σε στημενα τρολ καμικαζι που τρολαρουν για μπ@ρδελοποιηση συστηματικα και οχι μια δυο φορες.γενικα το μπαν πρεπει να ντρεπομαστε να το χρησιμοποιουμε.αρα η χρηση του θα πρεπει να ειναι αξαιρεση και οχι κανονας.τρελη εξαιρεση.
3)μπαναρισμα απο περισσοτερους και οχι απο εναν μοντ.συναποφαση και αιτιολογηση.
4)εφοσον ειναι εφικτο οι μοντ να ειναι κληρωτοι και οχι με αιθαιρετη αναθεση.ας δηλωσουν οποιοι θελουν και ας κληρωνονται.
1 Έχω γράψει τουλάχιστο 5 φορές οτι όλες οι απόψεις είναι δεκτές, αρκεί να ξέρουν αυτοί που τις γράφουν και ΠΩΣ θα πούνε κάτι. Προσωπικά μιλώντας έχω δώσει και "αβάντζο" κατά καιρούς σε κάποιους που "ξεφεύγανε". ΠΑΝΤΑ το μετάνιωσα, αλλά θα το ξανακάνω.

2+3. Εντελώς καλοπροαίρετα (σου) λέω οτι στα περισσότερα μπαν συμφωνούσαν αν όχι όλοι, οι περισσότεροι μοντς. Υπήρξαν και μεταξύ μας διαφωνίες. Πχ όταν μπανάρισα τον Σουηδό και τον Νικόλα. Το ΒΑΣΙΚΟ στο μπαν είναι να καταλάβει κάποιος οτι η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του ενοχλεί και ΟΧΙ οι απόψεις του. ΝΙΩΣΤΕ και κάποια πράγματα επιτέλους.
4 Το σωστό είναι να απαντηθεί από αυτόν που βάζει τα ωραία του λεφτά για να υπάρχει ο χώρος εδώ. Φυσικά και έχω προσωπική άποψη και διαφωνώ με το 4. ΜΥΛΟΣ θα γίνουμε, έτσι και γίνει κάτι τέτοιο. Δική μου άποψη το τελευταίο.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Επιλεκτικές οι "ευασθησίες" κάποιων..
Δεν μου είναι ούτε 2 λεπτά να βρω ποστ αυτών που τώρα διαμαρτύρονται με ειρωνείες και απαξιωτικά κατά του Χάβου, Δερμιτζάκη, Μπερέτα, Boloni κτλ ..
Εκεί δεν υπήρχε ο θεσμός του προπονητή να δείξετε σεβασμό, και υπάρχει όμως στον Δώνη...!
Επιπλέον οι μισοί και περισσότεροι έχουν φάει μπαν όπως οι πιτσιρικάδες μπανεπρελεβιτς361 και digital που χωρίς να καταλάβουν ή να ξέρουν κάποια πράγματα έγραψαν χωρίς να τους αφορά και να απευθύνομαι σε αυτούς..

Οι ίδιοι όπως και πολλοί ακόμα, σε τόπικ του αγώνα έχουν απαξιώσει παίκτη-ες, τους έχουν χαρακτηρίσει και όλα αυτά τα διάρκεια του παιχνίδιού, ούτε καν μετά την λήξη, βλέπεις και κράζεις μιλάμε για ΠΑΟΚτσήδικη πρωτοτυπία, ευτυχώς παώ γήπεδο η τα βλέπω έξω τα παιχνίδια...

Επιπλέον, στην κεντρική έχουμε αναρτήσει ένα σωρό τίτλους όπως "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΔΩΝΗ", "ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ", "25 ΕΚ ΕΥΡΏ ΖΗΤΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ"...
Εκεί που την σελίδα την παρακολουθούν χιλιάδες, δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται...όλα καλά...

Τώρα όσον αφορά τις αποχωρήσεις, έχει ξαναγίνει και θα πω αυτό που είχα πει και παλιά...
Η εύκολη λύση είναι να την" κάνεις", το δύσκολο είναι να μείνεις και να βρεις λύση αφού υπάρχει πρόβλημα...

Περιμένω από αυτούς που έχουν θίξει όλα αυτά τα θέματα να μην δώσουν από εδώ και πέρα ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ αφορμή με την συμπεριφορά τους είτε πρόκειται για προπονητή, παίκτη, δίοικηση και μέλος του φόρουμ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

mpafos4 έγραψε:Ας κοιταξουμε ΟΛΟΙ μας τη συμπεριφορα μας εδω μεσα και ας αφησουμε τους αλλους!
+∞
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

moican4 έγραψε:Επιλεκτικές οι "ευασθησίες" κάποιων..
Δεν μου είναι ούτε 2 λεπτά να βρω ποστ αυτών που τώρα διαμαρτύρονται με ειρωνείες και απαξιωτικά κατά του Χάβου, Δερμιτζάκη, Μπερέτα, Boloni κτλ ..
Εκεί δεν υπήρχε ο θεσμός του προπονητή να δείξετε σεβασμό, και υπάρχει όμως στον Δώνη...!
Επιπλέον οι μισοί και περισσότεροι έχουν φάει μπαν όπως οι πιτσιρικάδες μπανεπρελεβιτς361 και digital που χωρίς να καταλάβουν ή να ξέρουν κάποια πράγματα έγραψαν χωρίς να τους αφορά και να απευθύνομαι σε αυτούς..

Οι ίδιοι όπως και πολλοί ακόμα, σε τόπικ του αγώνα έχουν απαξιώσει παίκτη-ες, τους έχουν χαρακτηρίσει και όλα αυτά τα διάρκεια του παιχνίδιού, ούτε καν μετά την λήξη, βλέπεις και κράζεις μιλάμε για ΠΑΟΚτσήδικη πρωτοτυπία, ευτυχώς παώ γήπεδο η τα βλέπω έξω τα παιχνίδια...

Επιπλέον, στην κεντρική έχουμε αναρτήσει ένα σωρό τίτλους όπως "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΔΩΝΗ", "ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ", "25 ΕΚ ΕΥΡΏ ΖΗΤΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ"...
Εκεί που την σελίδα την παρακολουθούν χιλιάδες, δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται...όλα καλά...

Τώρα όσον αφορά τις αποχωρήσεις, έχει ξαναγίνει και θα πω αυτό που είχα πει και παλιά...
Η εύκολη λύση είναι να την" κάνεις", το δύσκολο είναι να μείνεις και να βρεις λύση αφού υπάρχει πρόβλημα...

Περιμένω από αυτούς που έχουν θίξει όλα αυτά τα θέματα να μην δώσουν από εδώ και πέρα ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ αφορμή με την συμπεριφορά τους είτε πρόκειται για προπονητή, παίκτη, δίοικηση και μέλος του φόρουμ..

Δεν ξέρω την ηλικία των μελών εδώ μέσα(μάλλον οι πολλοί είναι μικροί και δεν ξέρουν ή δεν θυμούνται),αλλα ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΤΙ

ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80-90(από τέλη 70 ίσως),όταν δεν παίζαμε καλά,υπήρχε ένα σύνθημα ΠΟΥ ΔΟΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Το γνωστό ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!!

Μιλάμε ότι ακουγόταν όταν πχ κερδίζαμε 2-1 τον Παναθηναικό,ο κόσμος ήθελε παραπάνω!!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΏ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ,απλά το αναφέρω προς αυτούς που θίγονται όταν κριτικάρουμε ή ειρωνευόμαστε ένα μέλος της ομάδος...
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

barlow4 έγραψε:
arrwstos έγραψε:Θα παρακαλούσα τον barlow να γράψει γιατί δεν γουστάρει καθόλου το paokmania όπως είναι τώρα. Είσαι παλιό μέλος και θα ήθελα πραγματικά να μάθω τι δεν σου αρέσει πλέον. Ναι έχουν αποσυρθεί αξιολότατα μέλη του φόρουμ, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας απ' όσο γνωρίζω και καταλαβαίνω, ναι στις αρχές του το paokmania είχε περισσότερο χιούμορ με διάφορα ευρηματικά τόπικ που σφύζαν από ζωή αλλά και πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί σου φαίνεται τόσο "αποκρουστικό". Εμένα πάντως συνεχίζει να είναι το διαδικτυακό μου στέκι και αν και διαφορετικό σε κάποιο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν, το γουστάρω ακόμα κάργα. Θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό το να έχω μια "γωνιά" να συζητώ για την καψούρα μου με τόσα πολλά άτομα, πέραν των 2-3 κολλητών μου και τους σύντομους διαλόγους με αγνώστους στο γήπεδο. Με τα καλά του και τα στραβά του το paokmania μου το προσφέρει αυτό, κι ας έχω "αδικηθεί" μερικές φορές σε "αστείους" εν τέλει προσωπικούς διαξιφισμούς. Δε με ενδιαφέρει, πως το λένε. Άνθρωποι είμαστε όλοι και θα φερθούμε και εγωιστικά, θα βρίσουμε, θα ξεφύγουμε, θα αδικήσουμε, όλα μέσα στη ζωή είναι. Μη τρελαίνεστε.

ΥΓ. Ειλικρινά δεν ξέρω αν είμαι ή όχι offtopic. Αν είμαι ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
λοιπον φιλε.εχω απεριοριστο σεβασμο στην οποια αποψη.και οταν λεω απεριοριστο δεν εννοω οτι συμπαθω τους παντες οτι κ αν πιστευουν.αν καποιος γουσταρει για παραδειγμα γκαγκατση τον θεωρω σημειο των καιρων και μερος του θανατου του ΠΑΟΚ οπως τον εχω εγω στην καρδια μου.αλλα αν αυτο πιστευει πρεπει να να μπορει να το λεει.αυτο ισχυει για οποιοδηποτε ατομο σχετιζεται με τον ΠΑΟΚ.πιο πανω γραφω τι πρεπει να πρεσβευει για εμενα ο ΠΑΟΚ.και εγω για τους ιδιους λογους που μπαινεις εσυ μπαινω στο φορουμ.παλιοτερα εμπαινα αποκλειστικα για τους λογους που μπαινεις.απο ενα σημειο και μετα αρχισα να μπαινω κατα κανονα για θεματα που κατα την δικη μου κριση περα απο πραγματικα θεματα ειναι εχουν κ καποιο ηθικο υποβαθρο.γκαγκατσης,σαλπιγγιδης,μπαναρισματα,τροπος στηριξης στην εκαστοτε διοικηση.και πιστεψε με δεν ειμαι δογματικος οσο μπορω.σκυλιαζα για να στηριξω τοσο τη διοικηση ζαγορακη οσο και του βρυζα αργοτερα.κατι που με τον καιρο μετριαστηκε μεχρι που εσπασε.
οσο για το φορουμ θυμαμαι οτι καποτε υπηρχε μια ομοψυχια.ο στοχος ηταν η σωτηρια,οι μνημες απο προηγουμενες διοικησεις της κακιας ωρας ηταν νωπες και οι κακοτοπιες που επρεπε να αποφυγουμε γνωστες σε ολους.απο τη στιγμη που ο στοχος της σωτηριας αρχισε να επιτυγχανεται βγηκαν στην επιφανεια προσωπικα ονειρα του καθενος.αρχισε μια κλικοποιηση απο καποιους και μια χειραγωγηση του φορουν αναλογα με τους εκαστοτε μοντς διαχειριστες.αρχισε να προκρινεται η μια η αλλη αποψη με την τακτικη του μπαν,μεχρι που το θεμα ξεφτιλιστικε.
αρχισε ενα πατροναρισμα του φορουμ με σημαια το να μην μαλωνουμε.κατι σαν τον εξωστρακισμο στην αρχαια αθηνα που ξεκινησε σαν μεθοδος προστασιας του πολιτευματος και κατεληξε τροπος χειραγωγησης του πολιτικου ανταγωνισμου.οποιος ειχε την εξουσια χειραγωγουσε τη μαζα για να διωξει τον αντιπαλο του που ΔΕΝηταν επικινδυνος για το πολιτευμα.
το ΠΑΟΚ μανια δεν ειναι ο ΠΑΟΚ.ειναι ενα πολυ μικρο τμημα της εκφρασης της κοινης γνωμης του ΠΑΟΚ.απο ενα σημειο και μετα εμενα πρσωπικα μου εμοιαζε σαν εργαλειο διαμορφωσης αυτης της γνωμης.προκρινοταν πολυ αχνα μια συγκεκριμενη σταση απεναντι στα πραγματα.του ΠΑΟΚ που αντιδραει παντα με πολιτισμενο τροπο για να μην φαει προστιμα.που πρεπει να διαχωρισει τη θεση του απο τους καφρους και τους συνδεσμους για να επιστρεψει η οικογενεια που ειναι πιο απαραιτητη απο τον αποκληρο που εχει δωσει το ειναι του στον ΠΑΟΚ και κανει κακο στην ομαδα με τη συμπεριφορα του.αρχισαν να προκρινονται αποψεις συμμαχιας με το διαβολο στη λογικη οτι με το σταυρο δεν παιρνεις πρωταθλημα λες και τα πρωταθληματα γεμιζουν το γηπεδο στον ΠΑΟΚ.αρχισαν να γινονται κοινωνικες συζητησεις με μια ιδιεταιρη συμπαθεια σε χρυσαυγιτικες αποψεις με τη σημαια του οτι ειναι δημοκρατικο κομμα.ολα αυτα δε με ενοχλουσαν οσο δεν κατευθυνονταν απο μπαν.
ενας αλλος λογος που πιστευω οτι τρυπησε το φορουμ ειναι το πατροναρισμα απο ατομα που ειχαν προσβασεις σε "εγκυρη" πληροφορηση.τρανσφερμανιακ,μοικαν εσχατως και αλλοι παλιοτερα.δεν εχω κανενα προβλημα να ενημερωνομαι απο οπαδους κανενα.αλλα ο συγκεκριμενος τροπος διαχειρησης απαιτει τρελη υπευθυνοτητα.αν δεν μπορεις να πεις κατι εδω μεσα πρεπει να κανεις πως δεν το ξερεις.αυτο γιατι ξαφνικα με την υπονοια της εγκυρης πληροφορησης ανεβαινεις στα ματια αρκετων και εστω και αθελα αποκτας εξουσιες και ασυλιες.αρχιζει να προσωποποιειται το φορουμ και να πατροναρεται.αυτα προς το παρον γιατι πρεπει να φυγω και στη δουλεια.
υγ.μοικαν τα περι παιδειας πηγαιναν στον dc που αν τον μπαναρες εισαι απαραδεκτος.ουτε τρολ ειναι ο dc ουτε κανενας χθεσινος.μπορεις να μην του μιλας.εμενα ο dc μου εριξε μπαν εναν μηνα οταν ερχοταν ο σαββιδης και γινοντουσαν μεταγραφες γιατι δεν εβαλα εμοτικον στο ποστ μου και δεν καταλαβε το εστω και κακο μου χιουμορ.το αν ειναι καποιος μ@λ@κας δεν σημαινει οτι δεν ειναι ΠΑΟΚ και οτι ποναει λιγοτερο απο εσενα.απλα επαψα να του μιλαω.
υγ2.προτασεις.
1)ανοχη σε ολες τις αποψεις οσο ακριαες και αν ειναι αρκει να μην χρησιμοποιουν κακες λεξουλες ελεω κυρωσεων του φορουμ και τιποτα αλλο.
2)μπαν μονο σε στημενα τρολ καμικαζι που τρολαρουν για μπ@ρδελοποιηση συστηματικα και οχι μια δυο φορες.γενικα το μπαν πρεπει να ντρεπομαστε να το χρησιμοποιουμε.αρα η χρηση του θα πρεπει να ειναι αξαιρεση και οχι κανονας.τρελη εξαιρεση.
3)μπαναρισμα απο περισσοτερους και οχι απο εναν μοντ.συναποφαση και αιτιολογηση.
4)εφοσον ειναι εφικτο οι μοντ να ειναι κληρωτοι και οχι με αιθαιρετη αναθεση.ας δηλωσουν οποιοι θελουν και ας κληρωνονται.

Καταρχάς σ' ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες να μου απαντήσεις. Να ξέρεις ότι διάβασα με προσοχή αυτά που έγραψες και σέβομαι απόλυτα την άποψή σου. Σε αρκετά πράγματα συμφωνώ όπως στις προτάσεις 1,2,3,4 καθώς και στην παλαιότερη ομοψυχία που υπήρχε στο φόρουμ. Είσαι πολύ εύστοχος στους λόγους που υπήρχε αυτό το φαινόμενο ΤΟΤΕ. Όσο για τους λόγους που μπαίνεις πλέον στο φόρουμ τους σέβομαι και τους συμμερίζομαι. Το ηθικό κομμάτι στα του ΠΑΟΚ είναι κάτι που με απασχολεί κι εμένα ιδιαίτερα. Γι αυτό και έγινα ΠΑΟΚ άλλωστε.
Ουσιστικά τα μόνα πράγματα που θα διαφωνήσω είναι πρώτον για την "γραμμή" που προσπαθεί να περαστεί μέσω του φόρουμ. Πραγματικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Έχω δει πολλές φορές να τσακώνονται μοντ με αντμιν, μοντ με μοντ όπως και έχω δει να γίνονται ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ συζητήσεις με πολλούς συμμετέχοντες σε τρομερό επίπεδο παρόλο που αφορούσαν ακραίες απόψεις. Οπότε πιστεύω ότι ο κόσμιος αντίλογος γίνεται απολύτως σεβαστός.
Επίσης θα διαφωνήσω για τον κύριο ντι-σι. Η υπομονή με κάποιες συμπεριφορές έχει και τα όριά της. Είχα διαπληκτιστεί μία φορά με το εν λόγο μέλος και ενώ του απαντούσα κάθε φορά κοσμιότατα η ειρωνία πήγαινε σύννεφο και έριξε σε εμένα και σε μερικούς ακόμη ένα κάρο προσβολές (και ΔΕΝ είχε τα @ρχίδια να το παραδεχτεί).Του δόθηκαν απ' όσο ξέρω πολλές ευκαιρίες να στρώσει την συμπεριφορά του και δεν το έκανε, οπότε ορθώς και αποβλήθηκε από το φόρουμ κατά την γνώμη μου. (ανεξάρτητα από αυτό συμφωνώ στην μη-κατάχρηση των μπαναρισμάτων, αλλά το μπαν του ντισι κάθε άλλο παρά κατάχρηση ήτανε).
Όσο για την "εκ των έσω" πληροφόρηση που λες χίλιες φορές να μπορώ να εμπιστεύομαι τον Μόικαν και τον κάθε Μόικαν από εδώ μέσα που δεν κοιτάει να μου πουλήσει παπά μόνο και μόνο για να μου φάει το 1.30 από την τσέπη παρά τον κάθε λιγούρη δημοσιοκάφρο που έχει την δεοντολογία γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι και κοροιδεύει, πριζώνει και εκμεταλλεύεται τόσο κόσμο μόνο για να του φάει τα φράγκα.
paok87

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από paok87 »

Argonaut4 έγραψε:
paok87 έγραψε:Χθες υπενθύμισα στον αδερφό Karelias να μην περιμένει απάντηση από mod που έχει αποκαλέσει τον προπονητή της ομάδας καρκίνο, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης[facebook]. Και όχι μόνο αυτό, αλλά προμοτάρει το συγκεκριμένο group μέσω του ΠΑΟΚμάνια.
Το ποστ μου ως δια μαγείας σβήστηκε ως off-topic. Το ξαναγράφω λοιπόν και περιμένω απάντηση.

Υ.Γ. Περιττό να αναφέρω ότι στο συγκεκριμένο group συμμετέχει και άλλος mod.
Υ.Γ. (2) Απόδειξη - εικόνα υπάρχει και μπορώ να την παραθέσω οποιαδήποτε στιγμή.

Σου απάντησα πιστεύω.......ε?
Καλύφθηκα 100%.
Χαίρομαι που το παραδέχεσαι, προς γνώσιν των υπόλοιπων, και το σταματάω εδώ.

Τις απειλές όμως αλλού.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Η κριτικη,στα ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ μας ειναι ειναι απολυτως σεβαστη...Αλλα ΜΟΝΟ στα γραφομενα!

Η ειρωνια,ομως,ειναι επιεικως απαραδεκτη!Και,για να μιλησω προσωπικα,τρελαινομαι οταν με ειρωνευονται-και,ισως,να εχω ξεφυγει καποιες φορες εξαιτιας αυτου του γεγονοτος-γιατι ειμαι σιγουρος πως οι περισσοτεροι που το εχουν κανει τοσο ευκολα,με την ασφαλεια της ανωνυμιας,εδω μεσα,θα εκαναν μια δευτερη σκεψη εαν με ειχαν απεναντι τους...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”