λοιπον φιλε.εχω απεριοριστο σεβασμο στην οποια αποψη.και οταν λεω απεριοριστο δεν εννοω οτι συμπαθω τους παντες οτι κ αν πιστευουν.αν καποιος γουσταρει για παραδειγμα γκαγκατση τον θεωρω σημειο των καιρων και μερος του θανατου του ΠΑΟΚ οπως τον εχω εγω στην καρδια μου.αλλα αν αυτο πιστευει πρεπει να να μπορει να το λεει.αυτο ισχυει για οποιοδηποτε ατομο σχετιζεται με τον ΠΑΟΚ.πιο πανω γραφω τι πρεπει να πρεσβευει για εμενα ο ΠΑΟΚ.και εγω για τους ιδιους λογους που μπαινεις εσυ μπαινω στο φορουμ.παλιοτερα εμπαινα αποκλειστικα για τους λογους που μπαινεις.απο ενα σημειο και μετα αρχισα να μπαινω κατα κανονα για θεματα που κατα την δικη μου κριση περα απο πραγματικα θεματα ειναι εχουν κ καποιο ηθικο υποβαθρο.γκαγκατσης,σαλπιγγιδης,μπαναρισματα,τροπος στηριξης στην εκαστοτε διοικηση.και πιστεψε με δεν ειμαι δογματικος οσο μπορω.σκυλιαζα για να στηριξω τοσο τη διοικηση ζαγορακη οσο και του βρυζα αργοτερα.κατι που με τον καιρο μετριαστηκε μεχρι που εσπασε.arrwstos έγραψε:Θα παρακαλούσα τον barlow να γράψει γιατί δεν γουστάρει καθόλου το paokmania όπως είναι τώρα. Είσαι παλιό μέλος και θα ήθελα πραγματικά να μάθω τι δεν σου αρέσει πλέον. Ναι έχουν αποσυρθεί αξιολότατα μέλη του φόρουμ, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας απ' όσο γνωρίζω και καταλαβαίνω, ναι στις αρχές του το paokmania είχε περισσότερο χιούμορ με διάφορα ευρηματικά τόπικ που σφύζαν από ζωή αλλά και πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί σου φαίνεται τόσο "αποκρουστικό". Εμένα πάντως συνεχίζει να είναι το διαδικτυακό μου στέκι και αν και διαφορετικό σε κάποιο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν, το γουστάρω ακόμα κάργα. Θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό το να έχω μια "γωνιά" να συζητώ για την καψούρα μου με τόσα πολλά άτομα, πέραν των 2-3 κολλητών μου και τους σύντομους διαλόγους με αγνώστους στο γήπεδο. Με τα καλά του και τα στραβά του το paokmania μου το προσφέρει αυτό, κι ας έχω "αδικηθεί" μερικές φορές σε "αστείους" εν τέλει προσωπικούς διαξιφισμούς. Δε με ενδιαφέρει, πως το λένε. Άνθρωποι είμαστε όλοι και θα φερθούμε και εγωιστικά, θα βρίσουμε, θα ξεφύγουμε, θα αδικήσουμε, όλα μέσα στη ζωή είναι. Μη τρελαίνεστε.
ΥΓ. Ειλικρινά δεν ξέρω αν είμαι ή όχι offtopic. Αν είμαι ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
οσο για το φορουμ θυμαμαι οτι καποτε υπηρχε μια ομοψυχια.ο στοχος ηταν η σωτηρια,οι μνημες απο προηγουμενες διοικησεις της κακιας ωρας ηταν νωπες και οι κακοτοπιες που επρεπε να αποφυγουμε γνωστες σε ολους.απο τη στιγμη που ο στοχος της σωτηριας αρχισε να επιτυγχανεται βγηκαν στην επιφανεια προσωπικα ονειρα του καθενος.αρχισε μια κλικοποιηση απο καποιους και μια χειραγωγηση του φορουν αναλογα με τους εκαστοτε μοντς διαχειριστες.αρχισε να προκρινεται η μια η αλλη αποψη με την τακτικη του μπαν,μεχρι που το θεμα ξεφτιλιστικε.
αρχισε ενα πατροναρισμα του φορουμ με σημαια το να μην μαλωνουμε.κατι σαν τον εξωστρακισμο στην αρχαια αθηνα που ξεκινησε σαν μεθοδος προστασιας του πολιτευματος και κατεληξε τροπος χειραγωγησης του πολιτικου ανταγωνισμου.οποιος ειχε την εξουσια χειραγωγουσε τη μαζα για να διωξει τον αντιπαλο του που ΔΕΝηταν επικινδυνος για το πολιτευμα.
το ΠΑΟΚ μανια δεν ειναι ο ΠΑΟΚ.ειναι ενα πολυ μικρο τμημα της εκφρασης της κοινης γνωμης του ΠΑΟΚ.απο ενα σημειο και μετα εμενα πρσωπικα μου εμοιαζε σαν εργαλειο διαμορφωσης αυτης της γνωμης.προκρινοταν πολυ αχνα μια συγκεκριμενη σταση απεναντι στα πραγματα.του ΠΑΟΚ που αντιδραει παντα με πολιτισμενο τροπο για να μην φαει προστιμα.που πρεπει να διαχωρισει τη θεση του απο τους καφρους και τους συνδεσμους για να επιστρεψει η οικογενεια που ειναι πιο απαραιτητη απο τον αποκληρο που εχει δωσει το ειναι του στον ΠΑΟΚ και κανει κακο στην ομαδα με τη συμπεριφορα του.αρχισαν να προκρινονται αποψεις συμμαχιας με το διαβολο στη λογικη οτι με το σταυρο δεν παιρνεις πρωταθλημα λες και τα πρωταθληματα γεμιζουν το γηπεδο στον ΠΑΟΚ.αρχισαν να γινονται κοινωνικες συζητησεις με μια ιδιεταιρη συμπαθεια σε χρυσαυγιτικες αποψεις με τη σημαια του οτι ειναι δημοκρατικο κομμα.ολα αυτα δε με ενοχλουσαν οσο δεν κατευθυνονταν απο μπαν.
ενας αλλος λογος που πιστευω οτι τρυπησε το φορουμ ειναι το πατροναρισμα απο ατομα που ειχαν προσβασεις σε "εγκυρη" πληροφορηση.τρανσφερμανιακ,μοικαν εσχατως και αλλοι παλιοτερα.δεν εχω κανενα προβλημα να ενημερωνομαι απο οπαδους κανενα.αλλα ο συγκεκριμενος τροπος διαχειρησης απαιτει τρελη υπευθυνοτητα.αν δεν μπορεις να πεις κατι εδω μεσα πρεπει να κανεις πως δεν το ξερεις.αυτο γιατι ξαφνικα με την υπονοια της εγκυρης πληροφορησης ανεβαινεις στα ματια αρκετων και εστω και αθελα αποκτας εξουσιες και ασυλιες.αρχιζει να προσωποποιειται το φορουμ και να πατροναρεται.αυτα προς το παρον γιατι πρεπει να φυγω και στη δουλεια.
υγ.μοικαν τα περι παιδειας πηγαιναν στον dc που αν τον μπαναρες εισαι απαραδεκτος.ουτε τρολ ειναι ο dc ουτε κανενας χθεσινος.μπορεις να μην του μιλας.εμενα ο dc μου εριξε μπαν εναν μηνα οταν ερχοταν ο σαββιδης και γινοντουσαν μεταγραφες γιατι δεν εβαλα εμοτικον στο ποστ μου και δεν καταλαβε το εστω και κακο μου χιουμορ.το αν ειναι καποιος μ@λ@κας δεν σημαινει οτι δεν ειναι ΠΑΟΚ και οτι ποναει λιγοτερο απο εσενα.απλα επαψα να του μιλαω.
υγ2.προτασεις.
1)ανοχη σε ολες τις αποψεις οσο ακριαες και αν ειναι αρκει να μην χρησιμοποιουν κακες λεξουλες ελεω κυρωσεων του φορουμ και τιποτα αλλο.
2)μπαν μονο σε στημενα τρολ καμικαζι που τρολαρουν για μπ@ρδελοποιηση συστηματικα και οχι μια δυο φορες.γενικα το μπαν πρεπει να ντρεπομαστε να το χρησιμοποιουμε.αρα η χρηση του θα πρεπει να ειναι αξαιρεση και οχι κανονας.τρελη εξαιρεση.
3)μπαναρισμα απο περισσοτερους και οχι απο εναν μοντ.συναποφαση και αιτιολογηση.
4)εφοσον ειναι εφικτο οι μοντ να ειναι κληρωτοι και οχι με αιθαιρετη αναθεση.ας δηλωσουν οποιοι θελουν και ας κληρωνονται.