Θα πω κι εγω την αποψη μου.
Μια κοινοτητα θελει καποια ορια,καποτε ελαστικα και αγραφα ,και καποιους κανονες εγγραφους για να μπορει να λειτουργησει.
Ο ντι-σι ηταν προκλητικοτατος επιζαγορακαιας εποχης , και εκει που ειχε ολο το αδικο, για την ιερη αγελαδα, γινεται μοντ και μας ειχε ολους τους "αντιπαλους" στην μπουκα, κατι που ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ και το εννοιωσαν για τα καλα και πολλα μελη εδωπερα που πλεον δεν ειναι εδω ή απεχουν ή δεν ξερω.
Η ειρωνια επεφτε ΣΥΝΝΕΦΟ.
Και αλλα μελη ειρωνευωντουσαν και εκαναν εξυπναδες, αλλα μετα απο μια δυο κολοτουμπες εστρωναν και καταλαμβαιναν οτι δεν γινετε να σε ακραιος στις αποψεις σου, και τυφλος, γιατι η πιθανοτητα κολοτουμπας ειναι πολυ μεγαλη.
Εγω ειμαι με ολους μια χαρα πλεον, αφου κατι φαινομενα που αναφερονταν υποτημιτικα στα κομμαντα

της ομαδας μας εξαλειψαν, οπως και εκλεισαν και πολλα στοματα με τις συνεντευξεις των αδερφων που ειναι στο κελι, που εμαθαν και καποιοι που δεν ηξεραν και ειναι αλλες 10 φορες πραματα που δεν ξερετε.
Με καποιους μοντς ενω καποιες φορες δεν μου γεμιζαν το ματι, επεσα απο τα συννεφα, θετικα!, προσφατα, απο καποιες αποψεις τους που εκφραστηκαν για το πως βλεπουν τον ΠΑΟΚ.
Δηλαδη η αποψη μου ειναι η εξης, οτι ο ΠΑΟΚ εχει καποιες αξιες αρχες και βασεις και αυτες ΔΕΝ διαπραγματευονται.
Απο κει και περα, με τα υπολοιπα μαθαμε πιστευω με τον καιρο να τα συζηταμε.
Ο
μοικαν το χειριστηκε πολυ καλα το θεμα, και δεν αβανταρω κανενα,
και οσοι με ξερετε και την παρουσια μου σ αυτο το φορουμ, πηγαινετε στα σχολια για κεντρικη σελιδα και ψαχτε για να το διαπιστωσετε, οτι ποτε δε σκεφτηκα δευτερη φορα να βγω "πυροβολωντας",οταν αυτα που θεωρουνται ΙΕΡΑ απο το οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ εβλεπα οτι προσβαλλονταν.
Και υπηρχε ανταποκριση παντα, καποτε ΑΜΕΣΑ, και καποτε λιγο παρατεταμενα μεχρι να αποφασησουν οι υπευθηνοι τι θα κανουν.
Δυστυχως πολλα μελη λειπουν πλεον σημερα γιατι θα εγραφαν πολλα για τον κυριο ντι-σι.
Αν ανατρεξετε σε παλια ποστ του θα δειτε τι γινοτανε με μελη που πλεον δεν γραφουν.
Ο κομπλεξικος μπορει να κρυφτει αλλα μονο για λιγο.
Εφαγα και εγω μπαν απο τον κυριο. Και στα @@ μου κιολας τα μπαν,
Αντι να φυγω επαψα να ασχολουμε παντελως μαζι του, αλλοι εφυγαν, αλλα να μη μας το παιζει τωρα και θυγμενος.
Η ζωη με εχει μαθει τετοιους "μαγκες" να τους σβηνω.
Προσπαθησα θυμαμαι κιολας μια εποχη να κοψω τους τσακωμους μπας και το παρουμε αλλιως γιατι ειχα βαρεθει να γραφω και κατευθειαν να βλεπω ειρωνια απο κατω μου, και εκει που πηγαινε καλα, απλα δεν αντεξε και ξαναρχισε.
Οσο με τον ελεος δεν καταλαβα καν τι παιχτηκε

,
ο Σαββιδης ειναι λαθος καθε δευτερολεπτο που κραταει τον Δωνη γιατι αν νομιζει οτι θα φερει το καλοκαιρι ενα προπονητη και 5 παιχτες και θα δεσουν σε 4 βδομαδες για να παιξουμε και να αποκλεισουμε ,μεγαθηρια, που βγαινουν καθε χρονο,τσ.λ , ειναι πολυ γελασμενος.
Και δυστυχως ετσι πιστευει.
Γιατι πιστευω οτι 98% δεν εχουν τον Δωνη για τον ΠΑΟΚ , το θεμα ειναι αν πρεπει να κατσει μεχρι το καλοκαιρι.
Και του χρονου δεν θα ναι τοσο ευκολα αγωνιστικα τα πραματα και πιστευω ουτε συτο το εχουν καταλαβει για να παρουμε το εισητηριο.
Η διαφωνια μας λοιπον ειναι στο παραπανω, και αν πρεπει να πιεσουμε να φυγει ή οχι απο τώρα.
Το φορουμ παιδια ειναι καθρεφτης του τι πιστευει ο κοσμος στο γηπεδο και οχι το αναποδο. Ξεκολλατε.
Δεν υποσκαπτουμε κανενα , εκτος του οτι μονος του υποσκαπτετε με αυτα που κανει, αυτα λεγονται στο γηπεδο, οσο λεγονται και εδω περα. Δε θελετε να σας παραθεσω τι λεγετε για τον Δωνη μεσ την 4
Δλδ δεν αργει να ακουστει συνθημα για να φυγει , τι νομιζετε?
Ο ανθρωπος ειναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ πλεον,για ολα αυτα που εκανε , και δεν εκανε, και οπως ο οποιοσδηποτε στον ΠΑΟΚ που ηταν ανεπιθυμητος , σε οποιοδηποτε ποστο εφυγε κλωτσηδον ετσι θα φυγει και αυτος.
Εχει ραγισει προ πολλου το γυαλι.
Απο κει και περα δεν νομιζω να χρειαζεται να αναλυουμε καθε φορα γιατι δεν κανει.
Πραγματικα το ευχομαι τουλαχιστον στα πλει-οφ να φερουν αλλο γιατι δεν προαλμβαινουν. Εκτος και αν ερθει ο Σαντος, που ειδε και την ομαδα δυο τρια ματς

.
Δλδ, που να ηταν ο ανθρωπος σε εποχες περασμενων χρονων που οι ποδοσφαιριστες επαιζαν απληρωτοι 4-5 μηνες.
Τι θα κανε εκει?
Δλδ μην μαλωνετε για τον Δωνη, αφου ολοι συμφωνουμε οτι πρεπει να φυγει
Που να ανοιξει δλδ η υποθεση για το που θα χτιστει το γηπεδο

..
Και στην τελικη, ακομα και για το προβλημα που προεκυψε στο φορουμ , ναι, φταιει ο Δωνης
Υ.Γ Αυτο που βγηκες και αφηνες υπονοουμενα για τον μοικαν οτι θα γινει κολκας, ξεπερνα ακομα και τα δικα σου στανταρ. Μπορω να πω οτι δεν το περιμενα ακομα και απο σενα
Υ.Γ 2 Θα πω και περι βρισιων. Ο λογος που δεν πρεπει να βριζουμε ειναι οτι απλα καποιοι ερχονται και κανουν μυνησεις στα παιδια. Και επειδη στη ζωη ΠΑΝΤΑ πρεπει να εκτιμας και να σεβεσαι,τουλαχιστον σε αυτο ειμαι πολυ προσεκτικος.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ