Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Kourdos έγραψε:Επειδη το τοπικ με τις Ιδεες ειναι κλειδωμενο, απο εδω θα ηθελα να προτεινω το εξης:
Μπορουμε να εχουμε ενα τοπικ Προηγουμενοι προπονητες Παοκ η κατι τετοιο ωστε να:
1. Ξεχαρμανιαζουμε εμεις τα Μπολονοσκυλα η Σαντοσκυλα
2. Ανατρεχουν οι νεοι για πληροφορηση
3. Αφεθει το τοπικ του Γ.Δ. αποκλειστικα στην αφεντια του
Ταπεινα δικος σας
Και τα Αγγελόσκυλα τα Αγγελόσκυλα!
- Μπαρκαρούτσος
rainmaker έγραψε:;;;;;;;
Αυτο παλι ποτε αιωρουνταν;
Δεν θυμαμαι λεπτομερειες.αλλα θυμαμαι οτι εγινε,σε καταλαβαμε εεε????
Χαχαχαχαχα. Εγινε...
Τουλαχιστον καταλαβα την πηγη του μισους προς εμενα απο καποια φωτεινα μυαλα π μας χαιρετισαν εσχατως
Τουλαχιστον καταλαβα την πηγη του μισους προς εμενα απο καποια φωτεινα μυαλα π μας χαιρετισαν εσχατως
DC έγραψε:ΠΑΡΑΒΑΣΗ 8.19
1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Moican4
Τελικά Μοϊκανέ μου, αυτό εννοούσες όταν μας έλεγες στο sub, "με μέτρο τα ban"; Ένα μέτρο ban;

Με πόσα σταθμά όμως;

Τουλάχιστον, όταν έριχνα εγώ κάποιο ban, ΠΑΝΤΑ άφηνα το ποστ ακέραιο, ώστε να γνωρίζουν όλοι και την αφορμή του. Εκτός αν είχε βαρύς χαρακτηρισμούς ή υποννοούμενα για στήσημο (κάτι που πέρασε by τελευταία σε άλλο τόπικ, τελευταία).
Να 'σαι καλά μαν.

Όταν θα έρθει ή ώρα, θα γράψω κι εδώ πέντε πράματα. Ελπίζω να μην κλειδώσει το τόπικ μέχρι τότε.
Βλέπω παίδες οι κανόνες ισχύουν όπως βολέυει ε; Για τον αδερφό Photis λέω..
Συζητάω εγώ με τον kataramenos στο τόπικ του Δώνη και μιλάω για το ότι ο λαός δεν πατάει γήπεδο και όλοι κατηγορούν τον προπονητή και γι αυτό και διαγράφεται ως offtopic. (ήταν σε κάποιο βαθμό φυσικά)
Συζητάει ο ΑποστόληςΑ με τον RoMaN στο τόπικ του ματς με την Κέρκυρα για τον Κατσουράνη την οπισθοχώρηση και το σύστημα (κλασικές μπηχτές για Δώνη) και αυτά φυσικά είναι ontopic!
ΟΚ, μη ξυπνήσουμε τον κόσμο και καταλάβει ότι κοιμάται και κράζει απλά, μην ακουστεί μια διαφορετική άποψη που έχει μήνες να αναφερθεί. Με τη μία offtopic!
Αν είναι να κράζουμε τον προπονητή οπου νάναι και με ότι λόγο νάναι όμως, νταξ, πάνω κάτω σχετικό είναι...
ΥΓ: Και φυσικά δε θέλω να διαγραφούν όσα γράφουν τα παιδιά, δικαίωμα τους είναι να τα λένε.
Αλλά αν είναι να διαγράφουμε ΜΟΝΟ τον αντίλογο με πρόφαση το οφτόπικ τότε αυτό δεν είναι συζήτηση, είναι χειραγώγηση.
Συζητάω εγώ με τον kataramenos στο τόπικ του Δώνη και μιλάω για το ότι ο λαός δεν πατάει γήπεδο και όλοι κατηγορούν τον προπονητή και γι αυτό και διαγράφεται ως offtopic. (ήταν σε κάποιο βαθμό φυσικά)
Συζητάει ο ΑποστόληςΑ με τον RoMaN στο τόπικ του ματς με την Κέρκυρα για τον Κατσουράνη την οπισθοχώρηση και το σύστημα (κλασικές μπηχτές για Δώνη) και αυτά φυσικά είναι ontopic!
ΟΚ, μη ξυπνήσουμε τον κόσμο και καταλάβει ότι κοιμάται και κράζει απλά, μην ακουστεί μια διαφορετική άποψη που έχει μήνες να αναφερθεί. Με τη μία offtopic!
Αν είναι να κράζουμε τον προπονητή οπου νάναι και με ότι λόγο νάναι όμως, νταξ, πάνω κάτω σχετικό είναι...
ΥΓ: Και φυσικά δε θέλω να διαγραφούν όσα γράφουν τα παιδιά, δικαίωμα τους είναι να τα λένε.
Αλλά αν είναι να διαγράφουμε ΜΟΝΟ τον αντίλογο με πρόφαση το οφτόπικ τότε αυτό δεν είναι συζήτηση, είναι χειραγώγηση.
eleos έγραψε:Αν είναι να κράζουμε τον προπονητή οπου νάναι και με ότι λόγο νάναι όμως, νταξ, πάνω κάτω σχετικό είναι...
μεγάλη αλήθεια.. δυστυχώς
σε κάθε τόπικ μπηχτές για τον προπονητή διαβάζουμε
Και ως εκ θαύματος ΟΛΕΣ Ontopic!
ΜΙΑ γράφεις αντίθετη (και όχι εντελώς offtopic) και αυτή σβήνεται, να χαρώ εγώ "φορουμ"
ΜΙΑ γράφεις αντίθετη (και όχι εντελώς offtopic) και αυτή σβήνεται, να χαρώ εγώ "φορουμ"
- Μπαρκαρούτσος
Το πρόβλημά σας είναι με εμάς (Shark, Roman κτλ) που τα λέμε, ή με τους mods;
eleos έγραψε:...ΥΓ: Και φυσικά δε θέλω να διαγραφούν όσα γράφουν τα παιδιά, δικαίωμα τους είναι να τα λένε...
Διαφωνώ σε πολλά μαζί σου RoMaN (και αρκετούς ακόμη που το κάνουν) και ειδικά με τον τρόπο και την ποσότητα που εκφράζεσαι.
Αλλά είναι δικαίωμα σου και ότι γουστάρεις θα λες, μέσα στους κανόνες του φόρουμ φυσικά.
Με τον συγκεκριμένο Μοντ έχω θέμα που αποφάσισε ότι ορισμένοι κανόνες ισχύουν μόνο για μένα, τυχαία πάντα..
eleos έγραψε:Βλέπω παίδες οι κανόνες ισχύουν όπως βολέυει ε; Για τον αδερφό Photis λέω..
Από προσωπική εμπειρία θα έλεγα ότι ισχύει το αντίθετο.
Γενικά όμως έχεις δίκιο, τι ζητάει στο τόπικ του Δώνη η κουβέντα για την Μαχαίρα, και δεν αναφέρομαι στο αρχικό πόστ του Στάθη που την ανέφερε σαν παράδειγμα.
Εγώ πάντως εξακολουθώ να λέω ότι είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ ο ΓΔ.