Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
πολλοί συμφωνούν με αυτό και είναι άκρως σεβαστό
αλλά είναι κουραστικό να το βλεπουμε ώπου και να κάνουμε κλικ στο φόρουμ
αλλά είναι κουραστικό να το βλεπουμε ώπου και να κάνουμε κλικ στο φόρουμ
- angelheart
- Επικοινωνία:
αν καταλάβαινες μόνο πόσο ον τόπικ είναι αυτά που έγραψα για την Τόνια. Τρεις γραμμές είναι ρε γαμώτω. Τις παίρνεις, προσθέτεις και μια τέταρτη από το μυαλό σου, και καταλαβαίνεις 150 πράγματα.dimbar έγραψε:...τι ζητάει στο τόπικ του Δώνη η κουβέντα για την Μαχαίρα, και δεν αναφέρομαι στο αρχικό πόστ του Στάθη που την ανέφερε σαν παράδειγμα.
Δε γαμείς. Άστο.
Βλέπω οι admins "δεν είδατε τι έγραψα" ή απλά με γράψατε.eleos έγραψε:Βλέπω παίδες οι κανόνες ισχύουν όπως βολέυει ε; Για τον αδερφό Photis λέω..
Συζητάω εγώ με τον kataramenos στο τόπικ του Δώνη και μιλάω για το ότι ο λαός δεν πατάει γήπεδο και όλοι κατηγορούν τον προπονητή και γι αυτό και διαγράφεται ως offtopic. (ήταν σε κάποιο βαθμό φυσικά)
Συζητάει ο ΑποστόληςΑ με τον RoMaN στο τόπικ του ματς με την Κέρκυρα για τον Κατσουράνη την οπισθοχώρηση και το σύστημα (κλασικές μπηχτές για Δώνη) και αυτά φυσικά είναι ontopic!
ΟΚ, μη ξυπνήσουμε τον κόσμο και καταλάβει ότι κοιμάται και κράζει απλά, μην ακουστεί μια διαφορετική άποψη που έχει μήνες να αναφερθεί. Με τη μία offtopic!
Αν είναι να κράζουμε τον προπονητή οπου νάναι και με ότι λόγο νάναι όμως, νταξ, πάνω κάτω σχετικό είναι...
ΥΓ: Και φυσικά δε θέλω να διαγραφούν όσα γράφουν τα παιδιά, δικαίωμα τους είναι να τα λένε.
Αλλά αν είναι να διαγράφουμε ΜΟΝΟ τον αντίλογο με πρόφαση το οφτόπικ τότε αυτό δεν είναι συζήτηση, είναι χειραγώγηση.
Περίεργο γιατί και ο Photis, σε άλλα posts έγραψε μετά, φαίνεται σ'αυτό δε μπαίνει γιατί όλα πάνε ρολόι στο φόρουμ

H ευαισθησία όμως δεν υπήρχε όταν ο Μούσλι σκιζότανε εδώ μέσα ή για το φετινό σκίσημο του Κλάους ή για το σκίσημο του Πάμπλο κάθε φορά ή για την ειρωνεία σε διάφορους παίκτες ή στην ειρωνεία για τον κόσμο και την προσέλευσή του.
Εκεί μούγκα, αλλά στο θέμα του προπονητή το παίζουμε Ευρωπαίοι και πρέπει να στηρίξουμε κάτι που ολοφάνερα είναι λάθος. Ας στήριζε και ο Ζαγοράκης τον Παράσχο, όπου πήγε εκτός ΠΑΟΚ προσπάθησε να παίξει μπάλα η ομάδα του.
Αστείο θέμα τι να λέμε.
ΥΓ. Γιώργο Δώνη φύγε!
Εκεί μούγκα, αλλά στο θέμα του προπονητή το παίζουμε Ευρωπαίοι και πρέπει να στηρίξουμε κάτι που ολοφάνερα είναι λάθος. Ας στήριζε και ο Ζαγοράκης τον Παράσχο, όπου πήγε εκτός ΠΑΟΚ προσπάθησε να παίξει μπάλα η ομάδα του.
Αστείο θέμα τι να λέμε.
ΥΓ. Γιώργο Δώνη φύγε!
Σκίσαν φέτος Κλάους και Γκαρσία σε ότι τόπικ κυκλοφορεί και κάθε μέρα ΚΑΘΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;
ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ
ΥΓ: Η εμπάθεια σου φαίνεται απ'το ΥΓ σου.
Δε στηρίζω προσωπικά κανένα προπονητή ως πρόσωπο. Στηρίζω τις επιλογές της διοίκησης.
Και ούτε καν τον "στηρίζω", ούτε εγώ προσωπικά τον θέλω, απλά δεν μπορώ την καφρίλα, μελών και admins.
ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ
ΥΓ: Η εμπάθεια σου φαίνεται απ'το ΥΓ σου.
Δε στηρίζω προσωπικά κανένα προπονητή ως πρόσωπο. Στηρίζω τις επιλογές της διοίκησης.
Και ούτε καν τον "στηρίζω", ούτε εγώ προσωπικά τον θέλω, απλά δεν μπορώ την καφρίλα, μελών και admins.
Η ιστορία αφορά μόνο φέτος ε;
Πάντως με κολακεύει ο χαρακτηρισμός σου.
Εγώ θα με έλεγα εχθρό του!
Πάντως με κολακεύει ο χαρακτηρισμός σου.
Εγώ θα με έλεγα εχθρό του!
eleos, πες μου το προβλημά σου γιατί κούρασες, πες το να τελειώνουμε
1 φορά τόγραψα, 1 φορά τόκανα και παράθεση.
Δε θέλω να σας κουράζω όμως, σταματάω μια και καλή λοιπόν, μη σας αναγκάσω να ρίξετε και το BAN..
Καλή συνέχεια στο Φόρουμ παίδες.
Eleos Signing out
Δε θέλω να σας κουράζω όμως, σταματάω μια και καλή λοιπόν, μη σας αναγκάσω να ρίξετε και το BAN..
Καλή συνέχεια στο Φόρουμ παίδες.
Eleos Signing out
Το γράψες πάνω από μια φορά και το παρέθεσες το ίδιο..
Φτάνει..
Δεν έχεις δει "καφρίλα" πραγμάτικη για τον ΠΑΟΚ, ψάξε λίγο και μετά ξανά έλα...
Φτάνει..
Δεν έχεις δει "καφρίλα" πραγμάτικη για τον ΠΑΟΚ, ψάξε λίγο και μετά ξανά έλα...
Παντως αυτο με το Δωνη και τους...ταγμενους εχθρους του εχει κουρασει και αλλους εκτος απο τον eleos...
Φιλικα παντα παιδια...επειδη εσεις οι μοντ, αντμιν κι εγω δεν ξερω τι αλλο ειστε, συμφωνειτε με αυτους που τα λένε, εχετε αφήσει το πραγμα να ξεφυγει. Ελπιζω να το καταλαβετε συντομα.
Φιλικα παντα παιδια...επειδη εσεις οι μοντ, αντμιν κι εγω δεν ξερω τι αλλο ειστε, συμφωνειτε με αυτους που τα λένε, εχετε αφήσει το πραγμα να ξεφυγει. Ελπιζω να το καταλαβετε συντομα.
Οχι αδερφέ δεν είναι έτσι.angelheart έγραψε:αν καταλάβαινες μόνο πόσο ον τόπικ είναι αυτά που έγραψα για την Τόνια. Τρεις γραμμές είναι ρε γαμώτω. Τις παίρνεις, προσθέτεις και μια τέταρτη από το μυαλό σου, και καταλαβαίνεις 150 πράγματα.dimbar έγραψε:...τι ζητάει στο τόπικ του Δώνη η κουβέντα για την Μαχαίρα, και δεν αναφέρομαι στο αρχικό πόστ του Στάθη που την ανέφερε σαν παράδειγμα.
Δε γαμείς. Άστο.
Πάνω απ το δικό σου ποστ με την φωτογραφία της Μαχσίρα και το επόμενο που σχολιάζει τα βυζιά της, υπήρχε δικό μου ποστ που έλεγε πως στο γήπεδο δεν πάνε ούτε οι θαυμαστές του Δώνη.Αν τα δικα σας ήταν on topic δεν καταλαβαίνω γιατί το δικό μου ήταν off.
Απο κει και πέρα δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία.Ενδεικτικά το έγραψα χωρίς να θέλω να κάνω την τρίχα τριχιά.
Μιας και έκανες quote δεν χρειάζεται να επαναλάβω κάτι. Ισχύει αυτό που σου είπα. Απλά δεν το βλέπεις. Σου είπα. Δε γαμείς. Άστο.
Angelheart
- Sick Bastard
point στον eleos. Της γκόμενες να είχε φάει ο Δώνης μερικών εδώ μέσα, έτσι δε θα κάνανε.
- Μπαρκαρούτσος
Τις γκόμενες μπορεί να μη μας τις έχει φάει, αλλά έχω χαλάσει αρκετά ΠΟΛΥΤΙΜΑ τρίευρα σε καφετέριες, 30 ευρώ σε αγώνες φέτος και χαμένο χρόνο να μη βγαίνω έξω για να δω τον Π.Α.Ο.Κ. από link, για να δω αυτό το άθλιο ποδόσφαιρο...! Με αποκορύφωμα το Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος του Γενάρη (0-0), όπου είχα τόσα νεύρα που σκότωνα άνθρωπο κι έπεσα αμέσως για ύπνο μπας και ηρεμήσω.
- Sick Bastard
Πάρε ''σπαστό'' απ το περίπτερο που κάνει 1,5.
Για το άθλιο ποδόσφαιρο μπορεί να φταίει το λινκ που λαγκάρει.
Για τα νεύρα υπάρχουν και οι γιατροί ή μια πιο φτηνή λύση, το ζεστό γάλα. Υπάρχει ακομα πιο φτηνή λύση, αλλά μάλλον δεν μπορώ να τη γράψω.
Για το άθλιο ποδόσφαιρο μπορεί να φταίει το λινκ που λαγκάρει.
Για τα νεύρα υπάρχουν και οι γιατροί ή μια πιο φτηνή λύση, το ζεστό γάλα. Υπάρχει ακομα πιο φτηνή λύση, αλλά μάλλον δεν μπορώ να τη γράψω.
Δεν λεωρομαν οτι αξιζει να ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ αλλα η εμπάθεια προς το προσωπό του ειναι τεραστια