Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
DC

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από DC »

Δε νομίζω ότι είπε ότι παιζει αμυντικό ποδόσφαιρο.
Είπε ότι η κατοχή είναι ΚΑΙ μία μορφή άμυνας.
Και ποδόσφαιρο κατοχής μπάλας, δεν θυμάμαι να έχουμε παίξει από το 2007 έχως το 2011, ακόμα και με τα λιμά. ;)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

DC, όλα τα άσχημα είναι επειδή ο Δώνης είναι άμπαλος
και όλα τα καλά επειδή είναι άμπαλοι οι αντίπαλοι.

Μη μας τα αλλάζεις εδω μέσα και πέσουν απο κανα σύνενφο ορισμένοι...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Η κατοχή μπάλας παραμένει σε υψηλά επίπεδα από την αρχή της σεζόν. Και η κατοχή μπάλας, αυτό που πρέπει να διευκρινίσουμε για να το καταλάβει ο κόσμος, δεν είναι μόνο μια μορφή επίθεσης. Κατοχή μπάλας είναι και μια μορφή άμυνας.
Γιατί όσο πιο πολύ έχεις την μπάλα στα πόδια σου ο αντίπαλος τρέχει πίσω από την μπάλα κι έχει ως συνέπεια να μη δέχεσαι επιθέσεις ώστε ο αντίπαλος να μην μπορεί να κάνει ευκαιρίες. Εμείς στα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε ελάχιστες ευκαιρίες από τους αντιπάλους μας. Και με τον Πανθρακικό και με τον Ατρόμητο σχεδόν καμία, ακόμη και στην Καλλιθέα όπου θεωρώ - κατά την άποψή μου - ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός, κρατήσαμε τους αντιπάλους πολύ μακριά από την εστία μας....

Ειπε ο ΓΔ στη μεγαλειωδη αυτη συνεντευξη.....

Απλως ο κλοουν που του επαιρνε συνεντευεξη δεν του ειπε οτι η κατοχη μπαλας που εχουμε και καλα ειναι αποτελεσμα οτι οι αλλες ομαδες εχουν ταμπουρωθει πισω....Δεν κλεβουμε καμμια μπαλα και την κραταμε ...Μας την δινουν οι αντιπαλοι και κυριως μεσα στην Τουμπα .... Δεν ειδα π.χ τους παικτες της κουλας να τρεχουν πισω απο καμμια μπαλα ....Απεναντιας καθοντουσαν και περιμεναν την γιομα....
Οσο δε για τον Ατρομητο - που τολμαει και μιλαει- που ειναι η" σχεδον καμμια ευκαιρια" ? Τρεις φορες βγηκαν σε κοντρα επιθεση και αν δεν ηταν ο Κατσουρανης , θα ειχε γραψει αλλα το κοντερ .... Εμεις ποσες ευκαιριες ειχαμε ? Που ειχαμε και την περιβοητη κατοχη της μπαλας.... :?

Και επιτελους το να αρπαξεις ενα γκολ ακομα και απο την Καλλιθεα μπορει να ειναι τυχαιο ...Αλλα και δευτερο ? Και αυτο σημαινει οτι "κρατησαμε τους αντιπαλους μακρυα απο την εστια μας " ? Δηλαδη ποσα επρεπε να φαμε για να πουμε οτι πλησιασαν στην εστια μας ?

Φυσικα ποτε ο ιδιος δεν φταιει σε τιποτα....Απεναντιας βλεπει και βελτιωση..... Ρε που μπλεξαμε .....

Υ.Γ. Με τοση " κατοχη μπαλας " οι αντιπαλοι προπονητες θα ζητησουν συνταξη αντιστασιακου.... :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Παρ 18 Ιαν 2013, 10:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εγω, καταλαβαίνω τη λογική που το είπε κι εν μέρει έχει δίκιο.
Προφανώς το συμπέρασμα ότι η Μπάρτσα που έχει πάντα και παντού τη μεγαλύτερη κατοχή παίζει αμυντικά είναι τουλάχιστον κακόγουστο και προφανώς δεν είπε αυτό ο Δώνης.
Αλλά θα περίμενα να εξηγήσει, πως ενώ όντως υπάρχει κατοχή, σχεδόν πάντα, η ομάδα σπαταλάει το πρώτο ημίχρονο παρουσιάζοντας μια νωθρή νωχελική εικόνα.
Πως γίνεται σε πολλά ματς, σε περισότερα απ όσα ο παράγων τύχη ορίζει, με την πρώτη σοβαρή φάση του αντιπάλου να είμαστε πίσω στο σκορ.
Πως γίνεται με κατοχή 70% να έχουμε τόσες κόκκινες κάρτες (ελπίζω το φαινόμενο - διότι περί φαινομένου πρόκειται- ) να μειωθεί στο 2ο γύρο.
Πως γίνεται και που οφείλεται σε ματς όπως με τον Ατρόμητο με 70% κατοχή μπάλας να κάνει η ομάδα 60-70 λάθη και να μην εστιάζεται κανένας εκεί.
Δηλαδή οκ, καλή η κατοχή και ναι αν έχεις εσύ τη μπάλα στα πόδια σου, δυνητικά κινδυνεύεις λιγότερο, αλλά θα θυμόμαστε για πάντα ένα Ελλάδα-Σουηδία 2-0 στο Euro2008 που είχαμε κατοχή γιατί η μπάλα πήγαινε από Δέλλα σε Κυργιάκο σε Μπασινά σε Δέλλα σε Κυργιάκο σε Μπασινά σε Δέλλα σε Κυργιάκο σε Μπασινά σε Δέλλα σε Κυργιάκο σε Μπασινά σε Δέλλα σε Κυργιάκο σε Μπασινά σε Δέλλα σε Κυργιάκο σε Μπασινά σε Δέλλα σε Κυργιάκο σε Μπασινά σε Δέλλα σε Κυργιάκο σε Μπασινά με τα γνωστά υπέροχα αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

CCCP έγραψε:Σωστα ασοβαρος ο Δωνης.

Ουτε μια φορα δεν επικαλεστικε την παναγια και αλλες αορατες νεραιδες οπως αλλωστε κανουν και ολοι οι μεγαλοι προπονητες.
αααα ενταξει, αν ο πηχης ειναι ο Αγγελος καλα παμε :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

danirifle έγραψε:καταραμένε εγώ δε διαφωνώ σε πολλά από τα λεγόμενά του.
παραδέχεται ότι έχουμε πρόβλημα στα στημένα και στο να σπάσουμε την αντίπαλη άμυνα λίγο έξω από την περιοχή.
σε κλειστές άμυνες αυτό το πρόβλημα το έχουν ακόμα και οι καλύτερες ομάδες.
Έτσι είναι αλλα οταν έχεις αυτά τα προβλήματα που παραδέχεται κι ο ιδιος δε μπορείς να λές:
"το μοντέλο το δικό μας είναι πάρα πολύ επιτυχημένο σ' ότι αφορά την οργάνωση του παιχνιδιού μας" γιατί εκεί φαίνεται η οργάνωση και όχι στο να αλλάζουν τα χαφ τη μπάλα μεταξύ τους πριν τη σέντρα και τελικά να κάνει γιόμα ο Χακόμπο.Κυρίως τέτοιου είδους κατοχή έχουμε DC.
6 μήνες είδατε μια κομπίνα σε κόρνερ η σε φαουλ?Που είναι η οργάνωση?Για να διασπάσεις τις κλειστές άμυνες θέλει είτε προσωπική ενέργεια(δεν την έχουμε),είτε γρήγορους συνδυασμούς (τριγωνάκια κλπ) και κίνηση χωρίς τη μπάλα στα κενα (δεν το είδαμε).Όλα αυτά ειναι προσωπική αντίληψη ,το πώς καταλαβαίνω εγώ το παιχνίδι ,δε σημαίνει οτι απαραίτητα είναι και σωστα.Ούτε προπονητής είμαι ούτε ο Πάπας.Απλα τη γνώμη μου λέω.
CCCP έγραψε:Σωστα ασοβαρος ο Δωνης.

Ουτε μια φορα δεν επικαλεστικε την παναγια και αλλες αορατες νεραιδες οπως αλλωστε κανουν και ολοι οι μεγαλοι προπονητες.
Προφανώς ακολουθείς την τακτική του ινδάλματος σου :Φταίνε οι προηγούμενοι,ο καιρός,ο αντίπαλος,ο ανάδρομος Ερμής κλπ.Για την "ταμπακιέρα"?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Καλά, στα στημένα τα επιθετικά, είμαστε τραγικοι δεν χωράει κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

kataramenos5 έγραψε: Προφανώς ακολουθείς την τακτική του ινδάλματος σου
Τα ινδαλματα ειναι για αφελεις και απλοικους ανθρωπους. Ασε φιλε ασε, δεν με ξερεις, μην προσπαθεις να μου την πεις με αστεια πραγματα χανεις χρονο.

Για πες μου ρε καταραμενε με τι ακριβως απο αυτα που ειπε ο Δωνης διαφωνεις? Τι ειναι ανακριβες? Και τι περιμενεις να κανει ο προπονητης σε μια δημοσια συνεντευξη, να σκισει τους παικτες του και να μας πει πως ειναι ολα σκατα για να ικανοποιησει εσενα?

Για τις ευκαιρειες του Ατρομητουπου ειπωθεικε, ολες απο τραγικα ατομικα λαθη ηταν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα συμφωνήσω με τον CCCP. Να μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Ο Ατρόμητος ήταν ανύπαρκτος επιθετικά και κάπου στο β΄ μέρος που ξεθάρρεψε έκανε 2-3 επιθέσεις (από λαθη δικών μας) που κόπηκαν από την άμυνα. Αυτό το: "Αν δεν ήταν ο Κατσουράνης θα χάναμε" θα μπορούσαμε να το λέμε κι εμείς για οποιονδήποτε αντίπαλο παίκτη έχει καλή απόδοση.
Και όσον αφορά στην κατοχή μπάλας έχει δίκιο ο ΓΔ με την έννοια ότι η κατοχή σημαίνει έλεγχος του παιχνιδιού άρα δίνεις λιγότερες ευκαιρίες στον αντίπαλο να σου δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Othin έγραψε:Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευσηαπό Othin » Τρί Ιαν 15, 2013 8:24 pm
Βλέποντας το εξωνημένο καραφλό απόβρασμα να φέρει πάνω στην καρακιτσάτη, νεοπλουτίστικη, βλαχομοντέρνα και αηδηαστική παρουσία του την μορφή ενός από τους λίγους πραγματικά συνεπείς έως το τέλος της ζωής τους ιδεολόγους επαναστάτες, μελαγχόλησα για την προσβολή της μνήμης και των αγώνων των ιδεαλιστών από τα προσκυνημένα ανδρείκελα.
Δεν περίμενα να αισθανθεί ντροπή δίπλα στον φαλακροκόρακα το άλλο ζωντανό που ποζάρει περήφανα. Με ξεφτιλισμένες μεθοδεύσεις το φέρανε στον αγαπημένο μας σύλλογο, με ξεφτιλισμένες συμπεριφορές, ρίχνοντας τις ευθύνες πάντα σε άλλους, έχει μάθει να επιβιώνει κι έχει μεγαλώσει ένα παιδί χωρίς ιδανικά, το οποίο δηλώνει επαγγελματίας από τα 17 του! Περαστικά μας.
ΥΓ 1. Αδερφέ Angelheart νομίζω πως ήσουν υπερβολικός στο μπανάρισμα του Νικόλα F. Διαβάζοντας το ποστάρισμά του, είμαι σίγουρος πως θα μπορούσα να το είχα γράψει κι εγώ, χωρίς να αισθάνομαι πως προσβάλλω κανέναν mod.
Ειλικρινά φιλικά.
ΥΓ 2. Αδερφοί Guardian4 και Dimbar με πεθάνατε... :lol: :lol: :lol:
Παραξενεύομαι που δεν το είδα νωρίτερα ούτε εγώ ούτε άλλος μοντ.
2 εβδομάδες. Αγύριστες.
DC
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:κανε 2-3 επιθέσεις (από λαθη δικών μας) που κόπηκαν από την άμυνα

Κατα τη γνωμη μου το σωστο ειναι "έκανε 2-3 επιθέσεις (από λαθη δικών μας) που κόπηκαν από τον Κατσουρανη" :D

Και μια ερωτηση αφου ολοι αυτοι ειναι ανυπαρκτοι επιθετικα , εμεις γιατι δεν κανουμε τιποτα παρα γιομες και αγιος ο θεος ?

Μου αρεσει που αφησαμε το passing game και το γυρισαμε σε "κατοχη μπαλας ".... Το οτι ειμαστε η πιο προβλεψιμη ομαδα , χωρις ιχνος φαντασιας και δημιουργιας στο παιχνιδι το προσπερναμε....

Το οτι ολοι οι αλλοι μας δινουν τον χωρο και το γηπεδο και περιμενουν τις γιομες , εμεις το βαφτιζουμε κατοχη μπαλας.....

Θα μπορουσε να ειναι σωστο αν πριν απο την φραση κατοχη μπαλας εμπαινε και το ανουσια.....

Η καινουργια εκδοχη του παλιου "χαζοχαρουμενου passing game ".....

Το προβλημα ειναι οτι περναει αργα και βασανιστικα ο χρονος μεχρι το τελος της σεζον..... :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Παρ 18 Ιαν 2013, 12:58, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

DC,
ο ΓΔ γλύφει εκεί που φτύνει, αν εσένα και κάποιους άλλους δεν τους ενοχλεί αυτό για τον προπονητή του ΠΑΟΚ με για σας με χαρά σας.Οσους τους ενοχλεί όμως τους μπανάρουμε.
Τι είναι ψέματα απο αυτά που έγραψε ο Othin?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ντιμπαρ μη λες βλακειες. Ο αλλος βριζει στεγνα ενα μελος της ομαδας. ΔΕΝ θα φαει μπαν; Φοκους.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Ούτε και εγώ το είδα. :shock: :shock:

Φυσικά καθόλου δεν με/μας ενδιαφέρει ποια είναι η άποψη του παιδιού για τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΔ και αν πιστεύει πως παίζουμε (ή δεν παίζουμε) ποδόσφαιρο κατοχής ή απόβασης ή βομβαρδισμών. ΚΑΛΑ κάνει και τα πιστεύει και ΑΚΟΜΑ καλύτερα που τα λέει.

Αυτό που νοιάζει είναι οτι τον αποκαλεί "ζωντανό που ποζάρει περήφανα"

Παιδιά, δεν έχει πραγματικά νόημα. Μόνο τις καρδιές μας χαλνάμε έτσι.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Υπομονη..... Δωνης ειναι θα περασει .... Καποια μερα θα τα θυμομαστε και θα γελαμε ..... 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”