Είπε ότι η κατοχή είναι ΚΑΙ μία μορφή άμυνας.
Και ποδόσφαιρο κατοχής μπάλας, δεν θυμάμαι να έχουμε παίξει από το 2007 έχως το 2011, ακόμα και με τα λιμά.

αααα ενταξει, αν ο πηχης ειναι ο Αγγελος καλα παμεCCCP έγραψε:Σωστα ασοβαρος ο Δωνης.
Ουτε μια φορα δεν επικαλεστικε την παναγια και αλλες αορατες νεραιδες οπως αλλωστε κανουν και ολοι οι μεγαλοι προπονητες.
Έτσι είναι αλλα οταν έχεις αυτά τα προβλήματα που παραδέχεται κι ο ιδιος δε μπορείς να λές:danirifle έγραψε:καταραμένε εγώ δε διαφωνώ σε πολλά από τα λεγόμενά του.
παραδέχεται ότι έχουμε πρόβλημα στα στημένα και στο να σπάσουμε την αντίπαλη άμυνα λίγο έξω από την περιοχή.
σε κλειστές άμυνες αυτό το πρόβλημα το έχουν ακόμα και οι καλύτερες ομάδες.
Προφανώς ακολουθείς την τακτική του ινδάλματος σου :Φταίνε οι προηγούμενοι,ο καιρός,ο αντίπαλος,ο ανάδρομος Ερμής κλπ.Για την "ταμπακιέρα"?CCCP έγραψε:Σωστα ασοβαρος ο Δωνης.
Ουτε μια φορα δεν επικαλεστικε την παναγια και αλλες αορατες νεραιδες οπως αλλωστε κανουν και ολοι οι μεγαλοι προπονητες.
Τα ινδαλματα ειναι για αφελεις και απλοικους ανθρωπους. Ασε φιλε ασε, δεν με ξερεις, μην προσπαθεις να μου την πεις με αστεια πραγματα χανεις χρονο.kataramenos5 έγραψε: Προφανώς ακολουθείς την τακτική του ινδάλματος σου
Παραξενεύομαι που δεν το είδα νωρίτερα ούτε εγώ ούτε άλλος μοντ.Othin έγραψε:Re: Γιώργος Δώνης
Δημοσίευσηαπό Othin » Τρί Ιαν 15, 2013 8:24 pm
Βλέποντας το εξωνημένο καραφλό απόβρασμα να φέρει πάνω στην καρακιτσάτη, νεοπλουτίστικη, βλαχομοντέρνα και αηδηαστική παρουσία του την μορφή ενός από τους λίγους πραγματικά συνεπείς έως το τέλος της ζωής τους ιδεολόγους επαναστάτες, μελαγχόλησα για την προσβολή της μνήμης και των αγώνων των ιδεαλιστών από τα προσκυνημένα ανδρείκελα.
Δεν περίμενα να αισθανθεί ντροπή δίπλα στον φαλακροκόρακα το άλλο ζωντανό που ποζάρει περήφανα. Με ξεφτιλισμένες μεθοδεύσεις το φέρανε στον αγαπημένο μας σύλλογο, με ξεφτιλισμένες συμπεριφορές, ρίχνοντας τις ευθύνες πάντα σε άλλους, έχει μάθει να επιβιώνει κι έχει μεγαλώσει ένα παιδί χωρίς ιδανικά, το οποίο δηλώνει επαγγελματίας από τα 17 του! Περαστικά μας.
ΥΓ 1. Αδερφέ Angelheart νομίζω πως ήσουν υπερβολικός στο μπανάρισμα του Νικόλα F. Διαβάζοντας το ποστάρισμά του, είμαι σίγουρος πως θα μπορούσα να το είχα γράψει κι εγώ, χωρίς να αισθάνομαι πως προσβάλλω κανέναν mod.
Ειλικρινά φιλικά.
ΥΓ 2. Αδερφοί Guardian4 και Dimbar με πεθάνατε...![]()
![]()
ΑποστόληςΑ έγραψε:κανε 2-3 επιθέσεις (από λαθη δικών μας) που κόπηκαν από την άμυνα