Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ρε παιδιά, ποιος Βύντρα και ποιος Σκόδρας? Για το επόμενο εξάμηνο μαζί με τον Έτο, θα τεστάρεις και θα δώσεις ευκαιρίες σε Αποστολό και Κωνσταντινίδη. Αυτοί είναι ο αυριανός ΠΑΟΚ αν έχουν τα φόντα, όπως ο αυριανός ΠΑΟΚ είναι και ο επόμενος Σταφυλίδης που δε θα φύγει στα 18 του...
Μη χάσουμε τη μπάλα με τα εκατομμύρια και τις μεταγραφές! Στα 32 να φέρεις ένα παίκτη στυλ Γκαρσία, στυλ Λάζοβιτς, ποιος Βύντρα?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

καλός επιχειρηματίας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτός που ρίχνει λεφτά αβέρτα και αγοράζει ό,τι βρει.

καλός επιχειρηματίας ΕΙΝΑΙ αυτός που κάνει έξυπνες και καλές αγορές. δλδ ρίχνει κάποια λεφτά, ποτέ υπερβολικά, και αγοράζει κάτι αξιόλογο σε καλή τιμή.

άποψή μου είναι ότι εξτρέμ καλό βρίσκεις και με 2-3 μύρια. όχι με 5
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και στην τελικη... θα μας φερει και λεφτα απο την εθνικη ο Βυντρα και θα εχουμε εναν ακομη μπαρουτοκαπνισμενο παικτη που δε θα μασησει μεσα στο οακα
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Dimg4 έγραψε:
Asimos έγραψε:Βιεϊρίνια τέλος μάγκες. Δεν έρχεται σε αυτή τη φάση.
Εγω μαθαινω τα αντιθετα απο γερμανια μερια..

τι μαθαινεις ας πουμε...και απο που?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαθαινω οτι κλεινει ο Βιερινια. Εχω πολλους φιλους στη Γερμανια που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο επαγγελματικα και γνωριζουν καταστασεις για τη Βολφσμπουργκ. Και προχθες μου σφυριξαν οτι κλεινει σε μας... τωρα τι προκυπτει καθε μερα δεν ασχολουμαι αλλο. Εγω εμπιστευομαι τα φιλαρακια μου απο εκει
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά όλοι πληροφορίες έχετε μέχρι και ο κολκας μετα απο ένα διάστημα που ηταν μουτρομενος με τον Ρώσο γιατι δεν ενημέρωνε τα φιλαράκια του γαι τις μεταγραφες για να μπορει να γραψει αρχισε να γράφει για τις υποψήφιες μεταγραφές .....πλάκα ειναι ο τσιστιακοφ να μας αιφνιασει και όσα λέγονται να μην έχουν νόημα ......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ε δε ζουμε κατω απο πετρες ρε μαν. Ολο και καποιοι απο μας θα εχουν γνωστους για καποιους παικτες. ΠΧ αν γνωριζες εσυ καποιον κοντα στον Βυντρα, δε θα ηξερες κατι παραπανω?
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από karlat85 »

Πόσο θα ήθελα να ανοίγω κλείσω τα μάτια μου, και το ημερολόγιο να γράφει μια.φεβρουαρίου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Eλπιζω μην κατω απο την πιεση για μεταγγραφες δωσουμε ικανο μερος του μπατζετ για αμυντικογενη παικτη...η χρονια και στα δεξια μπακ και στα σεντερ μπακ βγαινει αξιοπρεπως...χωρις μεσοεπιθετικους ΟΧΙ..Τεσπα πολλα ακουμε κλπ κλπ κριτικη θα γινει 1 φεβρουαριου..
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Dimg4 έγραψε:Μαθαινω οτι κλεινει ο Βιερινια. Εχω πολλους φιλους στη Γερμανια που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο επαγγελματικα και γνωριζουν καταστασεις για τη Βολφσμπουργκ. Και προχθες μου σφυριξαν οτι κλεινει σε μας... τωρα τι προκυπτει καθε μερα δεν ασχολουμαι αλλο. Εγω εμπιστευομαι τα φιλαρακια μου απο εκει
Μακάρι ρε φίλε...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καθε μερα μιλανε για Βιερινια. Και το τονιζω.

Τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα.
Το τι θα γινει θα φανει.
Αλλα κατι χαζα του στυλ " τον εβαλε στο φιλικο αρα ακυρο" ειναι ασχετα.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ελευθερος ο Βυντρα!! για να δουμε τωρα που θα υπογραψει? δεν πιστευω παντως και κροατη και βυντρα....
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

rainmaker έγραψε:Καθε μερα μιλανε για Βιερινια. Και το τονιζω.

Τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα.
Το τι θα γινει θα φανει.
Αλλα κατι χαζα του στυλ " τον εβαλε στο φιλικο αρα ακυρο" ειναι ασχετα.

ναι ρε αδερφε συμφωνω...δηλαδη το οτι τον εβαλε στο φιλικο τι σημαινει?οτι τον υπολογιζει?αφου προχθες ειχε παιχτη στην 11αδα που ξεκινησε ο βιερινια που ειναι στην μαυρη λιστα....ουτε αυτο βεβαια λεει κατι....απλα μην βγαζετε συμπερασματα μονοι σας...υπομονη στην ουσια μεχρι να γυρισουν γερμμανια θα δινει εξετασεις..αφου γυρισουνε θα ξερουμε!!!
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

Τέλος ο Βύντρα

Μέσα στις επόμενες ώρες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει τη λύση συνεργασίας με τον Λουκάς Βύντρα. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και συναντήθηκε με τον Χρήστο Παναγόπουλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επήλθε συμφωνία στον διακανονισμό σε ότι έχει να κάνει με την είσπραξη των οφειλομένων. Πιθανώς μέχρι το βράδυ να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση. Ο Βύντρα πηγε στην Παιανία για προπόνηση αλλά τον ενημέρωσαν να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ όπως και έγινε.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://paokrevolution.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7225.html
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Αποτι φαινεται,δυστηχως για μας ο Βυντρα ερχετε,καποιοι με ειρωνεύτηκαν οταν ειπα οτι μιλησα μαζι του,καθως ειναι συνχωριανος μου, πριν απο 20 μερες περιπου,και μου ειπε οτι θελει να ερθει

Μακαρι να παει στον γαυρο

Πάντως αν εννοείς εμένα, καθόλου δε σε ειρωνεύτηκα. Ίσα ίσα σε πίστεψα απόλυτα. Και εγώ τα ίδια ήξερα άλλωστε αλλά για την προηγούμενη φορά. Για τώρα δεν ξέρω τίποτις
Angelheart
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”