Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
- V-olakiotis
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Ρε παιδιά, ποιος Βύντρα και ποιος Σκόδρας? Για το επόμενο εξάμηνο μαζί με τον Έτο, θα τεστάρεις και θα δώσεις ευκαιρίες σε Αποστολό και Κωνσταντινίδη. Αυτοί είναι ο αυριανός ΠΑΟΚ αν έχουν τα φόντα, όπως ο αυριανός ΠΑΟΚ είναι και ο επόμενος Σταφυλίδης που δε θα φύγει στα 18 του...
Μη χάσουμε τη μπάλα με τα εκατομμύρια και τις μεταγραφές! Στα 32 να φέρεις ένα παίκτη στυλ Γκαρσία, στυλ Λάζοβιτς, ποιος Βύντρα?
Μη χάσουμε τη μπάλα με τα εκατομμύρια και τις μεταγραφές! Στα 32 να φέρεις ένα παίκτη στυλ Γκαρσία, στυλ Λάζοβιτς, ποιος Βύντρα?
καλός επιχειρηματίας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτός που ρίχνει λεφτά αβέρτα και αγοράζει ό,τι βρει.
καλός επιχειρηματίας ΕΙΝΑΙ αυτός που κάνει έξυπνες και καλές αγορές. δλδ ρίχνει κάποια λεφτά, ποτέ υπερβολικά, και αγοράζει κάτι αξιόλογο σε καλή τιμή.
άποψή μου είναι ότι εξτρέμ καλό βρίσκεις και με 2-3 μύρια. όχι με 5
καλός επιχειρηματίας ΕΙΝΑΙ αυτός που κάνει έξυπνες και καλές αγορές. δλδ ρίχνει κάποια λεφτά, ποτέ υπερβολικά, και αγοράζει κάτι αξιόλογο σε καλή τιμή.
άποψή μου είναι ότι εξτρέμ καλό βρίσκεις και με 2-3 μύρια. όχι με 5
-
Dimg4
Και στην τελικη... θα μας φερει και λεφτα απο την εθνικη ο Βυντρα και θα εχουμε εναν ακομη μπαρουτοκαπνισμενο παικτη που δε θα μασησει μεσα στο οακα
Dimg4 έγραψε:Εγω μαθαινω τα αντιθετα απο γερμανια μερια..Asimos έγραψε:Βιεϊρίνια τέλος μάγκες. Δεν έρχεται σε αυτή τη φάση.
τι μαθαινεις ας πουμε...και απο που?
-
Dimg4
Μαθαινω οτι κλεινει ο Βιερινια. Εχω πολλους φιλους στη Γερμανια που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο επαγγελματικα και γνωριζουν καταστασεις για τη Βολφσμπουργκ. Και προχθες μου σφυριξαν οτι κλεινει σε μας... τωρα τι προκυπτει καθε μερα δεν ασχολουμαι αλλο. Εγω εμπιστευομαι τα φιλαρακια μου απο εκει
Καλά όλοι πληροφορίες έχετε μέχρι και ο κολκας μετα απο ένα διάστημα που ηταν μουτρομενος με τον Ρώσο γιατι δεν ενημέρωνε τα φιλαράκια του γαι τις μεταγραφες για να μπορει να γραψει αρχισε να γράφει για τις υποψήφιες μεταγραφές .....πλάκα ειναι ο τσιστιακοφ να μας αιφνιασει και όσα λέγονται να μην έχουν νόημα ......
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
-
Dimg4
Ε δε ζουμε κατω απο πετρες ρε μαν. Ολο και καποιοι απο μας θα εχουν γνωστους για καποιους παικτες. ΠΧ αν γνωριζες εσυ καποιον κοντα στον Βυντρα, δε θα ηξερες κατι παραπανω?
Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Πόσο θα ήθελα να ανοίγω κλείσω τα μάτια μου, και το ημερολόγιο να γράφει μια.φεβρουαρίου
Eλπιζω μην κατω απο την πιεση για μεταγγραφες δωσουμε ικανο μερος του μπατζετ για αμυντικογενη παικτη...η χρονια και στα δεξια μπακ και στα σεντερ μπακ βγαινει αξιοπρεπως...χωρις μεσοεπιθετικους ΟΧΙ..Τεσπα πολλα ακουμε κλπ κλπ κριτικη θα γινει 1 φεβρουαριου..
Μακάρι ρε φίλε...Dimg4 έγραψε:Μαθαινω οτι κλεινει ο Βιερινια. Εχω πολλους φιλους στη Γερμανια που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο επαγγελματικα και γνωριζουν καταστασεις για τη Βολφσμπουργκ. Και προχθες μου σφυριξαν οτι κλεινει σε μας... τωρα τι προκυπτει καθε μερα δεν ασχολουμαι αλλο. Εγω εμπιστευομαι τα φιλαρακια μου απο εκει
Καθε μερα μιλανε για Βιερινια. Και το τονιζω.
Τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα.
Το τι θα γινει θα φανει.
Αλλα κατι χαζα του στυλ " τον εβαλε στο φιλικο αρα ακυρο" ειναι ασχετα.
Το τι θα γινει θα φανει.
ελευθερος ο Βυντρα!! για να δουμε τωρα που θα υπογραψει? δεν πιστευω παντως και κροατη και βυντρα....
- Paok_eisai_4
rainmaker έγραψε:Καθε μερα μιλανε για Βιερινια. Και το τονιζω.
Το τι θα γινει θα φανει.
ναι ρε αδερφε συμφωνω...δηλαδη το οτι τον εβαλε στο φιλικο τι σημαινει?οτι τον υπολογιζει?αφου προχθες ειχε παιχτη στην 11αδα που ξεκινησε ο βιερινια που ειναι στην μαυρη λιστα....ουτε αυτο βεβαια λεει κατι....απλα μην βγαζετε συμπερασματα μονοι σας...υπομονη στην ουσια μεχρι να γυρισουν γερμμανια θα δινει εξετασεις..αφου γυρισουνε θα ξερουμε!!!
Τέλος ο Βύντρα
Μέσα στις επόμενες ώρες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει τη λύση συνεργασίας με τον Λουκάς Βύντρα. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και συναντήθηκε με τον Χρήστο Παναγόπουλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επήλθε συμφωνία στον διακανονισμό σε ότι έχει να κάνει με την είσπραξη των οφειλομένων. Πιθανώς μέχρι το βράδυ να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση. Ο Βύντρα πηγε στην Παιανία για προπόνηση αλλά τον ενημέρωσαν να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ όπως και έγινε.
Μέσα στις επόμενες ώρες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει τη λύση συνεργασίας με τον Λουκάς Βύντρα. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και συναντήθηκε με τον Χρήστο Παναγόπουλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επήλθε συμφωνία στον διακανονισμό σε ότι έχει να κάνει με την είσπραξη των οφειλομένων. Πιθανώς μέχρι το βράδυ να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση. Ο Βύντρα πηγε στην Παιανία για προπόνηση αλλά τον ενημέρωσαν να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ όπως και έγινε.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://paokrevolution.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7225.htmlRe: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Αποτι φαινεται,δυστηχως για μας ο Βυντρα ερχετε,καποιοι με ειρωνεύτηκαν οταν ειπα οτι μιλησα μαζι του,καθως ειναι συνχωριανος μου, πριν απο 20 μερες περιπου,και μου ειπε οτι θελει να ερθει
Μακαρι να παει στον γαυρο
Πάντως αν εννοείς εμένα, καθόλου δε σε ειρωνεύτηκα. Ίσα ίσα σε πίστεψα απόλυτα. Και εγώ τα ίδια ήξερα άλλωστε αλλά για την προηγούμενη φορά. Για τώρα δεν ξέρω τίποτις
Angelheart
Μακαρι να παει στον γαυρο
Πάντως αν εννοείς εμένα, καθόλου δε σε ειρωνεύτηκα. Ίσα ίσα σε πίστεψα απόλυτα. Και εγώ τα ίδια ήξερα άλλωστε αλλά για την προηγούμενη φορά. Για τώρα δεν ξέρω τίποτις
Angelheart