xaxaxaxa Ναι φίλε μου

Δε νομίζω να καμαρώνει κανένας "οπαδός" του ΓΔ. Απ'την άλλη πάλι να παραβλέπεται το γεγονός καθ'όν τρόπο "συμφέρει" από κάποιους "επιφυλακτικούς" ...Rizla έγραψε:Δεν ειπα οτι φταις.Απλα το να καμαρωνεις οτι εισαι δευτερος σε ενα πρωταθλημα σαν το φετινο ειναι καπως...lefis έγραψε:δεν φταιω εγω.και κανω το σταυρο μου που δεν ειναι 15 αυτοι που σερνονται....
Ποιός μας εγγυάται ότι η ομάδα θα μπορούσε να παίξει καλύτερα και δεν έπαιζε; Μα είναι δυνατόν να υπάρχει η επιλογή ή όμορφο ποδόσφαιρο ή βαθμοί; Πώς είναι δυνατόν να παίξεις όμορφο ποδόσφαιρο με το υπάρχον ρόστερ; Και αν όντως μπορείς να το κάνεις τι είδους όμορφο ποδόσφαιρο θα ήταν αν δεν περιείχε και καλά αποτελέσματα;navigator11 έγραψε:Δλδ αν η ομάδα είχε παίξει +360 λεπτά επιπλέον πχοιτικού ποδοσφαίρου ως τα τώρα,με το υπάρχον ρόστερ,του οποιου τις δυνατότητες αφήνει εμφανώς αναξιοποίητες ο ΓΔ,και είχε 6 πονταλάκια λιγότερα,ήθελα να ήξερα θα εισέπραττε ελάσσονος οξύτητας κράξιμο;;
+ ∞Sera4 έγραψε:
φιλε μου εγω περιμενω την ομαδα μου του χρονου να κυνηγησει πρωταθλημα και να μπει στους ομιλους του τσου λου...ολες οι ομαδες ξεκινουν απο τον προπονητη...εχεις εναν προπονητη που δεν σε εχει δειξει τιποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντιθετως στα μεγαλα ραντεβου ηταν αλλου για αλλου(ραπιντ,γαυρος,βαζελος)...
λοιπον για να κυνηγησει η ομαδα τον τιτλο και το τσου λου του χρονου θα πρεπει να στηθει απο φετος(παιχτικα και προπονητικα)...το να προσπαθησουμε να τη στησουμε το καλοκαιρι και μετα οταν θα φαμε το φλοκο στα προκριματικα να ακουμε για το λιγο χρονικο διαστημα που ειχαμε και για τους εγκλιματισμους παιχτων και προπονητων το εχουμε ζησει πολλες φορες...
οποτε ναι προτιμω να ερθει νεος καταξιωμενος προπονητης αμεσα και να εχει και ενα εξαμηνο να στησει την ομαδα του...μακαρι αυτο να μπορουσε να με το δωσει ο δωνης...αλλα ο ανθρωπος ειναι λιγος τι να κανουμε...
υγ το ιδιο σκεπτικο εχω και για τις μεταγραφες...