Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
tera12tera

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από tera12tera »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
xaxaxaxa Ναι φίλε μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tera12tera την Τετ 19 Δεκ 2012, 06:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Κάτι είναι κι αυτό! ;)
Να σαι καλά αδερφέ αν και διαφωνούμε κάθετα και οριζόντια αλλά ρε συ μήν τον μικραίνετε τόσο τον ΠΑΟΚ .

:pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Rizla έγραψε:
lefis έγραψε:δεν φταιω εγω.και κανω το σταυρο μου που δεν ειναι 15 αυτοι που σερνονται....
Δεν ειπα οτι φταις.Απλα το να καμαρωνεις οτι εισαι δευτερος σε ενα πρωταθλημα σαν το φετινο ειναι καπως...
Δε νομίζω να καμαρώνει κανένας "οπαδός" του ΓΔ. Απ'την άλλη πάλι να παραβλέπεται το γεγονός καθ'όν τρόπο "συμφέρει" από κάποιους "επιφυλακτικούς" ...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

το κακό είναι ότι κρίνουμε ο καθένας με τη δική του ατζέντα και όχι με τα κριτήρια (και την ιεράρχισή τους) που έχει βάλει, θέλω να πιστεύω η ομάδα.

Είμαι σίγουρος ότι κανείς στον ΠΑΟΚ δεν είπε, κοίτα Δώνη, στον 1ο γύρο δε με νοιάζει ούτε η βαθμολογία, ούτε τα αποτελέσματα, εγώ θέλω την ομάδα να αναπτύσσεται βεντάλια μέσα στο γήπεδο, ωραίο ποδόσφαιρο και θέαμα για τον κόσμο. Ούτως ή άλλως 2 χρόνια θα μείνεις στάνταρ στην ομάδα του χρόνου κάνουμε ταμείο.

Ο Δώνης και ο κάθε Έλληνας προπονητής ξέρει ότι ο 1ος του στόχος είναι να σώσει το τομάρι του. Για να σώσεις το τομάρι σου στον ΠΑΟΚ λοιπόν πρέπει να είσαι ψηλά βαθμολογικά και να κάνεις και κάνα ρεκόρ (σερί νικών, ευρύτερη νίκη στο ΟΑΚΑ, μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών...) έχεις και τον άσο στο μανίκι. Έτσι κερδίζεις το χρόνο για να παίξεις και το 2ο γύρο. Αν στο τέλος της χρονιάς έχεις κυπελλάκι και έξοδο τσουλου μπορείς να φύγεις σαν πετυχημένος.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δλδ αν η ομάδα είχε παίξει +360 λεπτά επιπλέον πχοιτικού ποδοσφαίρου ως τα τώρα,με το υπάρχον ρόστερ,του οποιου τις δυνατότητες αφήνει εμφανώς αναξιοποίητες ο ΓΔ,και είχε 6 πονταλάκια λιγότερα,ήθελα να ήξερα θα εισέπραττε ελάσσονος οξύτητας κράξιμο;;
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Εξαρτάται πως το βλέπεις.
Αν πιστεύεις ότι ο Δώνης θα χτίσει τον μεγάλο ΠΑΟΚ, εκσπερματώνεις με την 2η θέση και του λες κι ευχαριστώ.
Αν πιστεύεις ότι για να γίνει ΞΑΝΑ ο ΠΑΟΚ μεγάλος θέλει έναν προπονητή ανάλογου βεληνεκούς, εκφράζεις την άποψη σου και χαρακτηρίζεσαι εμπαθής!
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Τα μεγαλύτερα προπονητικά ονόματα που ήρθαν στον ΠΑΟΚ (Χάαν και Λιμπρετς) έφυγαν σαν αποτυχημένοι ....
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Από που προκύπτει ότι αυτοί ήταν τα μεγαλίτερα προπονητικά ονόματα που πέρασαν απ τον ΠΑΟΚ?
Αλλά ακόμη κι αν είναι έτσι, τι σημαίνει αυτό? Οτι δεν θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ προπονητή ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ βεληνεκούς αλλά μικρομεσαίας Ελληνικής ομάδας?
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ρε παιδια, τι μανία ειναι αυτη με τον ΓΔ; στο τελος ξυριζουν το γαμπρο. Περσυ τετοια εποχη, οποιον και να ρωτουσες θα σου ελεγε οτι εχουμε τον καλυτερο προπονητη. Μετα...κλαρινο στο κυπελλο και τελευταιοι στα πλευ οφφ.
Αν ο Δωνης μας βγαλει ανετα δευτερους, βελτιωσει την εικονα της ομαδας και βγαλει και κανα δυο πιτσιρικαδες, θα ειμαστε καλα. Μεχρι τωρα ειναι μεσα στο πρωτο, μακρια απο το δευτερο, και εντελως μεσα στο τριτο.
Υ.Γ. Για κυπελλο δε μιλαω, γιατι ειναι και θεμα τυχης-κληρωσης.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αν και θεωρώ τέτοιες συγκρίσεις άτοπες,πέρσυ τέτοια εποχή ο περσυνός αλλά και οι παίκτες δυστυχώς μυρίστικαν ότι είναι ανεπιθύμητος με τα γνωστά επακόλουθα.
Οσον αφορά τον φετινό......θα σταθώ μόνο στο 3ο και μ όλο τον σεβασμό στην άποψη σου θα σου πώ κάνε λίγη έκπτωση.Το να χρησιμοποιήσει νεαρούς γιατί δεν έχει εναλλακτικές δεν σημαίνει ότι αναδεικνύει και ταλέντα.Εξ άλλου από όσους έχει χρησιμοποιήσει ποιός δείχνει βελτίωση από το καλοκαίρι μέχρι τώρα?

Καμμία μανία με τον Δώνη, απλά ο ΠΑΟΚ αξίζει έναν αξιόλογο προπονητή!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ο Κάτσε, είναι βελτιωμένος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

navigator11 έγραψε:Δλδ αν η ομάδα είχε παίξει +360 λεπτά επιπλέον πχοιτικού ποδοσφαίρου ως τα τώρα,με το υπάρχον ρόστερ,του οποιου τις δυνατότητες αφήνει εμφανώς αναξιοποίητες ο ΓΔ,και είχε 6 πονταλάκια λιγότερα,ήθελα να ήξερα θα εισέπραττε ελάσσονος οξύτητας κράξιμο;;
Ποιός μας εγγυάται ότι η ομάδα θα μπορούσε να παίξει καλύτερα και δεν έπαιζε; Μα είναι δυνατόν να υπάρχει η επιλογή ή όμορφο ποδόσφαιρο ή βαθμοί; Πώς είναι δυνατόν να παίξεις όμορφο ποδόσφαιρο με το υπάρχον ρόστερ; Και αν όντως μπορείς να το κάνεις τι είδους όμορφο ποδόσφαιρο θα ήταν αν δεν περιείχε και καλά αποτελέσματα;
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Sera4 έγραψε:

φιλε μου εγω περιμενω την ομαδα μου του χρονου να κυνηγησει πρωταθλημα και να μπει στους ομιλους του τσου λου...ολες οι ομαδες ξεκινουν απο τον προπονητη...εχεις εναν προπονητη που δεν σε εχει δειξει τιποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντιθετως στα μεγαλα ραντεβου ηταν αλλου για αλλου(ραπιντ,γαυρος,βαζελος)...

λοιπον για να κυνηγησει η ομαδα τον τιτλο και το τσου λου του χρονου θα πρεπει να στηθει απο φετος(παιχτικα και προπονητικα)...το να προσπαθησουμε να τη στησουμε το καλοκαιρι και μετα οταν θα φαμε το φλοκο στα προκριματικα να ακουμε για το λιγο χρονικο διαστημα που ειχαμε και για τους εγκλιματισμους παιχτων και προπονητων το εχουμε ζησει πολλες φορες...

οποτε ναι προτιμω να ερθει νεος καταξιωμενος προπονητης αμεσα και να εχει και ενα εξαμηνο να στησει την ομαδα του...μακαρι αυτο να μπορουσε να με το δωσει ο δωνης...αλλα ο ανθρωπος ειναι λιγος τι να κανουμε...

υγ το ιδιο σκεπτικο εχω και για τις μεταγραφες...
+ ∞

Πέρσι παρόλο που είχαμε τα χάλια μας οικονομικά, παρόλο που ξεπουλούσαμε οτι μπορούσαμε είχα όνειρα και ελπίδες, έλεγα οτι ειναι μεταβατική η χρονιά και οτι θα χτίσουμε μια νέα ομάδα που θα βγαίνει ευρώπη και θα παλεύει στα ίσα.
Φέτος αυτό μου λείπει, παρόλο που έχουμε πρόεδρο φραγκάτο παρόλο που είμασε δεύτεροι νομίζω οτι με αυτόν τον προπονητή αυτό θα είναι το ταβάνι μας, να είμαστε δεύτεροι σε ενα ξεπεσμένο πρωτάθλημα χωρίς ευρωπαϊκή πορεία. Δεν με εχει πείσει ο Δώνης . Μακάρι να με διαψεύσει!
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Παρακολουθώ τη συζήτηση για τον Δώνη εδώ και καιρό. Νομίζω πως κανένας δεν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας, ωστόσο τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα είναι καλά. Δηλαδή αν ο vazelos ή η ΑΕΚ δεν ήταν τραγικοί φέτος, θα είχαν περισσότερους βαθμούς από το γαύρο; Είμαστε σχετικά κοντά στη βαθμολογία.
Αποκλειστήκαμε από το Europa αλλά αυτό έγινε και με τον Σάντος που αντικειμενικά είχε καλύτερο ρόστερ από το σημερινό. Θεωρώ ότι είναι λιγάκι άδικο να τον καταδικάζουμε στα μέσα της σεζόν. Προσωπικά περιμένω να δω τι θα κάνει με το ενισχυμένο ρόστερ που θα έχει στον 2ο γύρο και να κάνω σούμα το καλοκαίρι.

Όπως και να χει, μην τσακώνεστε συνέχεια ρε μάγκες, φτάνει τόσο. Αφού όλοι :pano: είμαστε.

Υ.Γ. Σέρα, αυτό που έχουμε ζήσει επίσης πάμπολες φορές είναι βιαστικές αλλαγές προπονητών που δεν οδήγησαν πουθενά. Δεν διαφωνώ απαραίτητα με όσα λες, αλλά το συγκεκριμένο το βρήκα φάουλ.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Τελος παντων ...Δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε ...Δωνης ειναι θα περασει .... Μεχρι τοτε υπομονη....

Υ.Γ. Παω να πλακωθω στη σαμπανια .... :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”