Η οργάνωση της θύρας 4
- PAOK_NORTH_ARMY
- PAOK_NORTH_ARMY
Ευσταθιε υπαρχει περιπτωση να εχεις κανα αδερφο "ΚΙΝΕΖΟ" οπως λετε εσεις και να ηταν Αυγουστο Λιτοχωρο μερια??efstathios έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
ΕΡΧΟΜΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ?ΣΤΗΝ 4 ΝΕΑΠΟΛΗ?Η ΣΤΗΝ 4Α?
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
γιατι πετυχα ενα παλικαρι και μου ελεγε για τον αδερφο του ενα τρελαμενο Παοκτσακι που λιγο ακομα το δωματιο του τους τοιχους θα τους βαψει ασπρο-μαυρο........μου ειχε πει οτι θα ανεβει με την ΑΕΚ
- paoktrella
,blackmagic έγραψε:Ο Λαγογιαννης παιδια στην εκπομπη του ειπε οτι την κυριακη ετοιμαζεται κατι πολυ μεγαλο να παρουμε λεει φωτογραφικές μηχανές(αν και δεν συμφωνο αντι για φωνη ολοι με το κινητο γαμω την τεχνολογια μου μεσα) ξερει κανενας τιποτα?
Φωτης στην 4α εχθες.
Γαμω τα κινητά σας γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωω
χαχα
Δηλαδη θα εχουμε καλο τζερτζελο. ωραια.

- midenistis
- Επικοινωνία:
4 Νεάπολη(West side Hools!). Μη ρωτάς γιατί κ πως, ΠΑΟΚ είσαι.efstathios έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
ΕΡΧΟΜΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ?ΣΤΗΝ 4 ΝΕΑΠΟΛΗ?Η ΣΤΗΝ 4Α?
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
- trelogiatros
Ευχαριστώ, αδερφέ. Βασικά με τον Yianko και μερικούς ακόμη απ το site (Free, Midenisti κα.) καθόμασταν εκεί παραδίπλα και όταν άκουσα αυτό το "Γ@μιέται ο Θρύλος κι ο Ερυθρός Αστέρας" η συνέχεια μου ήρθε φυσικά και το φωνάξαμε με τον Yianko.PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Τρελογιατρέ ένα RESPECT από μένα ρε αδερφέ για την έμπνευση.. Λυθήκαμε στα γέλια! Αλλά δε το φωνάξαμε πολύ γμτ.
Γενικά η κερκίδα και το όλο σκηνικό ήταν λίγο χύμα αλλά με την καλή έννοια. Είχε πολύ κέφι το συγκεκριμένο ματς.
.
Sto match me aek parousiastike pali to fainomeno h toumpa na ginete ekklhsia apo to 25 kai meta.Enw ksekinisame para poli dinata me poli pwrwsh kai fwnh(eidika otan eperne thn mpala h aek ta giouxa htan poli dinata..)meta to 25 epese h kerkida.Eidika meta tin psixrolousia tou goal stis kathisteriseis tou prwtou imixronou epese nekriki sigh.Kat'eme o kosmos den boithise oso tha eprepe thn omada kai den eixe auto pou leme "parembash" sthn ekseliksi tou agwna.Dioti o kosmos prepei na anebazei thn omada otan blepei oti "kathetai" kai oxi h omada ton kosmo.Eida kati typakia sthn thira 4 me kameroules kinhta gkomenoules(gia mostra)..Ti einai auta re?Opios erxete tha prepei na bgazei to laruggi kai ta sikwtia tou.Parte to xampari.Egw thelw enan lao pou otan h antipalh omada exei thn mpala na giouxarei kai 90 lepta kai otan pernoume emeis thn mpala ksesikwmos..Paratirisa sta prwta 15-20 lepta pou molis epernan thn mpala eixame giouxa ta gatakia tis bandi44 kati pliatsikes kai rikes kai mpasinades ta eixan xamena.Meta pou pesame fagame kai tis magkies tou kiriakou...Etsi einai.Elpizw na allaksei h katastash.Thelw mia toumpa apo ta palia etsi opws mou thn exei pei o pateras mou.Mia toumpa kazani gia 90 lepta pou erxontan autoi apo thn athina trwgan 3 goal apo ta apodutuhria kai legan kai EYXARISTW pou den balate parapanw.Ftanei h toumpa ekklisia...Na thn kanoume pali TOUMPA.Kati teleutaio ektos apo to problima pou anaferw parapanw exoume distixws kai problhma sugxronismou..alla sinthimata h 4 alla h neapolh alloi fwnazoun ta dika tous apo thn 5 genika ena psilompaxalo wres wres.As to koitaksoun ligo to thema oi sindesmoi giati egw pisteuw oti ama h toumpa htan opws htan ta prwta 25 lepta gia 60-65 lepta tha nikousame sigoura.
Ps.Soz gia ta greeklish to keyboard den exei ellhnika.
Ps.Soz gia ta greeklish to keyboard den exei ellhnika.
Λοιπον παιδια κατι πρεπει να γινει...
δεν γινετε πλεων να ερχοντε ατομα στην 4 κ να νομιζουν οτι πανε να δουνε το ματσ στο καφε τισ γειτονιασ τουσ....
τερμα οι γκομενεσ στην 4!
τερμα τα κινιτα!
τερμα τα 15χρονα που δεν φωναζουν..!
τερμα οι 30ριδεσ που το παιζουν ιστορια κ παοκοπατερεσ κ ανοιγουν το στομα τουσ μονο για να γκρινιαξουν επειδη πηγαν μια δυο εκδρομες με το μεγαλο ΜΑΝΑΒΗ!
πρεπει να το καταλαβουμε ολοι πλεον...
κ ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ 4 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!
ΑΝ ΟΧΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΤΕ ΦΟΒΟ!
ΜΗΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ?
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ?
δεν γινετε πλεων να ερχοντε ατομα στην 4 κ να νομιζουν οτι πανε να δουνε το ματσ στο καφε τισ γειτονιασ τουσ....
τερμα οι γκομενεσ στην 4!
τερμα τα κινιτα!
τερμα τα 15χρονα που δεν φωναζουν..!
τερμα οι 30ριδεσ που το παιζουν ιστορια κ παοκοπατερεσ κ ανοιγουν το στομα τουσ μονο για να γκρινιαξουν επειδη πηγαν μια δυο εκδρομες με το μεγαλο ΜΑΝΑΒΗ!
πρεπει να το καταλαβουμε ολοι πλεον...
κ ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ 4 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!
ΑΝ ΟΧΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΤΕ ΦΟΒΟ!
ΜΗΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ?
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ?
φιλε δεν λεω για το ξυλο που παιζουν τα βοδια...
απλα λεω για την φαπα που φαγαμε πολοι απο μας οταν ειμασταν πιτσιρικαδεσ....
εγω προσοπικα ειχα φαει...
κ πιστεψε με μου εκανε μεγαλο καλο!
μια φαπα!οχι το ξυλο που παιζουν για δικουσ τουσ λογουσ που ειναι ενα αλλο μεγαλο θεμα...
απλα πιστεθω πως αν πεσει σε καμια 15αρια 15χρονα που ειναι με το κινητο στο χερι συνεχεια δεν θα κανει κακο...
ισα ισα θα μεινουν μονο αυτοι που πανε στην 4 κ ξερουν γιατι πανε...
οι υπολοιποι στην 7
απλα λεω για την φαπα που φαγαμε πολοι απο μας οταν ειμασταν πιτσιρικαδεσ....
εγω προσοπικα ειχα φαει...
κ πιστεψε με μου εκανε μεγαλο καλο!
μια φαπα!οχι το ξυλο που παιζουν για δικουσ τουσ λογουσ που ειναι ενα αλλο μεγαλο θεμα...
απλα πιστεθω πως αν πεσει σε καμια 15αρια 15χρονα που ειναι με το κινητο στο χερι συνεχεια δεν θα κανει κακο...
ισα ισα θα μεινουν μονο αυτοι που πανε στην 4 κ ξερουν γιατι πανε...
οι υπολοιποι στην 7
οι συνδεσμοι υπηρχαν παντα θα υπαρχουν κ κακα τα ψεματα ειναι οι μοναδικοι που τρεχουν πιο πολλοι απο ολουσ κ ακουν και τα χιλια μυρια...
το θεμα ειναι οι μπαγλαμαδες κ τα παιδακια....
πιο πολυ γκαριζανε για τα νιαμου που χορευαν εξω απο την τουμπα παρα για τον ΠΑΟΚ...
ειμαι απο αυτουσ που φαγανε σφαλιαρα οταν ημουν 14 χρονων κ καταλαβα που βρισκομουν..!
οταν κατι δεν το σεβοντε μηποσ πρεπει να το φοβουντε...?
το θεμα ειναι οι λακαμαδεσ που εμφανιστηκανε τα τελευταια 2 χρονια κ το παιζουν κ ιστορια...
αυτοι θελουν προτα απο ολουσ την σφαλιαρα..!
κ αν εχει γκομενα ο αλλοσ κ θελει να την παει στο γηπεδο ασ την παει στην 7....
το θεμα ειναι οι μπαγλαμαδες κ τα παιδακια....
πιο πολυ γκαριζανε για τα νιαμου που χορευαν εξω απο την τουμπα παρα για τον ΠΑΟΚ...
ειμαι απο αυτουσ που φαγανε σφαλιαρα οταν ημουν 14 χρονων κ καταλαβα που βρισκομουν..!
οταν κατι δεν το σεβοντε μηποσ πρεπει να το φοβουντε...?
το θεμα ειναι οι λακαμαδεσ που εμφανιστηκανε τα τελευταια 2 χρονια κ το παιζουν κ ιστορια...
αυτοι θελουν προτα απο ολουσ την σφαλιαρα..!
κ αν εχει γκομενα ο αλλοσ κ θελει να την παει στο γηπεδο ασ την παει στην 7....