tera12tera έγραψε:Ποδοσφαιρικά ...
Γκολ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ31
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ18
Π.Α.Ο.Κ.18
Τελικές Προσπάθειες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ184
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ155
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.144
Π.Α.Ο.Κ.141
Goal / Τελικές Προσπάθειες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ1/5.9
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ1/7.7
Π.Α.Ο.Κ.1/7.8
Ασίστ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ18
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ15
Ο.Φ.Η.10
Π.Α.Ο.Κ.10
Πάσες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ1065
Π.Α.Ο.Κ.1008
Ποδοσφαιρικά μιλώντας μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται να παίζουμε (και καλά

) χωρίς πλάνο και να είμαστε 2η σε ασιστ και 3η σε γκολ/προσπάθεια ; Να είμαστε 2η σε κατοχή και 2η σε πάσες ; Να έχουμε την δεύτερη καλύτερη άμυνα και δεύτερη καλύτερη επίθεση ; Αυτό το παίζουμε χωρίς Πλάνο που το γράφουν κάποιοι έτσι χωρίς αιτιολόγηση ας σταματήσει Αν αυτό που βλέπουμε δεν αρέσει είναι άλλο ζήτημα . Αν έρθουν παίκτες (εξτρέμ) που μπορούν να παίξουν το ένας εναντίον ενός , η εικόνα θα γίνει ελκυστικότερη .
υ.γ Αφήστε με να απολάυσω την καλύτερη συγκομιδή μου τα τελευταία 10 χρόνια.....

Το 2η σε κατοχή και πάσες είναι με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα παιχνίδι παραπάνω από γάβρο και βάζελο...
Οπότε το 1065 θα αλλάξει όπως και το 947 που βάζελου.
Επειδή προφανώς δεν θυμάσαι γιατί τα έχουμε πει 1 εκ φορές, στο ξαναλέω..
1) Τύχη, συγκυρία, ανυπαρξία αντιπάλων..
Με τον νιόνιο παίζεις του Ελευθερόπουλου και τον Τσιώλη
Η ΚΟΎΛΑ και ο λαγός δεν υπάρχουν..
2) Πήραμε 3 πέναλτι που θα μπορούσαν και να μην δοθούν, τα οποία κατέληξαν σε νίκες.
Αυτό το χωρίς αιτιολόγηση, δεν ευσταθεί μην το γράφεις..
Το πρόβλημα δηλ εντοπίζεται σε παίκτες εξτρέμ που δεν παίζουν το ένας εναντίον ενός, ενώ όλα τα άλλα γίνονται σαν κουρδισμένο ρολόϊ.
Στην προσπάθειά σας να υπερασπιστείτε τον Δώνη, συνεχώς μιλάτε για το ρόστερ, σας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ όμως πως το τεχνικό team της ομάδας έχει άλλη άποψη..πλην 1-2 περιπτώσεων ίσως και 3 , το έχω γράψει καμιά 100-200 φορές..