Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από danirifle »

όταν έχεις προπονητή που το έπαιξε το τόπι στην αγγλία, τί περιμένεις.. :twisted: :twisted:
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

akis_1987 έγραψε:Α, και επειδή το είπα εγώ το 0,5 - 0..Θεωρείς ίδια την αξία των παιχτών τότε με τη σημερινή ομάδα..;

Εννοείται θα χρειαστούμε και τύχη..Αλλά εφόσον κερδίζει η ομάδα η γκρίνια δεν χρειάζεται να ξεφεύγει..Σε λογικά πλαίσια πάντα..

Έτσι το εννοούσα και αυτό..Και μη ξεχνάς και τη σούφρα του Φερνάντο σε κάτι ματς με γκολ στο 87++...Χρυσό το χαμε κάνει το καφέ δερμάτινο..!
από ABOLEYTOI » Κυρ Δεκ 09, 2012 1:12 am
και τώρα θα κάνουμε χρυσό το μαύρο λουστρίνι

Πρέπει να μη δεχτούμε γκολ στον αγώνα με τον ΠΑΣ και να τελειώσουμε τον 1ο γύρο με 8 παθητικό. Αν έχουμε τα ίδια χάλια και στο 2ο γύρο θα ισοφαρίσουμε το ρεκόρ αμυντικής λειτουργίας στο πρωτάθλημα.

Άλλες χρονιες και σαφώς άλλο επίπεδο πρωταθλήματος. Επίσης το 0,5-0 του Σάντος και τα αμυντικά ρεκόρ κρύβαν πολύ τακτική μέσα τους. Η τακτική του Δώνη ποια είναι? Μπάλα στον Κλάους μπας και το παστελώσει ή στον Σάλπι μπας και πάρει φάουλ? Η τακτική του για το "αμυντικό ρεκόρ" ποια είναι? Τα 3 δοκάρια του Ράγιος με Τρίπολη το ότι φάγαμε μόνο ένα απο γαύρο? Η το ότι απέναντι στην λιγότερο αποτελεσματική ομάδα του πρωταθλήματος(Βέροια) χρειάστηκε να κάνουμε 10 φορες το σταυρό μας και ο Γλύκος να κάνει το ματς της ζωής του για να τσιμπήσουμε το χ.... Μια που μιλάμε για τη σούφρα του Σάντος όχι τίποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

μερικοί κράζετε εμάς που κράζουμε, αλλά έπρεπε να ηταν το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό, να ήμασταν 9-10η στην Βαθμολογία... για να καταλάβετε..Η Χρονιά είναι απογοητευτική, δεν μπήκαμε ομίλους
UEFA επειδή χάσαμε από κάτι πουθενάδες, και αν μη τι άλλο περίμενες μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα, να κερδίζεις τα καφενεία μέσα έξω να κοντράρεις τα ντέρμπι,και να βλέπεις ένα 20 λεπτο μπαλίτσα, τελικά ούτε και αυτό έγινε... αν θέλετε τον ΠΑΟΚ έτσι ναι έχετε δίκαιο , πάω πάσσο
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Για την απογοητευτική χρονιά που λες, να σου τονίσω ότι η φετινή είναι η καλύτερη συγκομιδή βαθμών στον πρώτο γύρο για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας τα τελευταία 10 !!!! χρονιά..

Απογοήτευση και μεγάλη κιόλας ήταν ο αποκλεισμός απ την Ευρώπη..Αλλά και πάλι τον καταλαβαίνω..

Το ρόστερ κατά τη γνώμη μου είναι πολύ φτωχό, αλλά και από την άλλη υπάρχουν ελπίδες..Νέοι και επερχόμενες μεταγραφές..

Να θυμίσω ότι χθες έπαιζες για ένα σημείο με : Σταφυλίδη, Κωνσταντινίδη, Ιντζίδη, Κάτσε και Πόποβιτς..!!

Όλους αυτούς, ενάμιση χρόνο πριν άντε να τους ήξερε το 10% του κόσμου..!Ε δε γίνεται να πας για πρωτάθλημα έτσι..
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ποιος είπε για πρωτάθλημα? μην λέτε πράγματα πού δεν λέμε...
ΕΛΕΟΣ
Σταφυλίδης γεια σας του χρόνου, Ιντζίδης θα έβλεπες πολύ αν δεν έπαιζε Κατσικάς-Βιβιάν
και μην συγκρίνετε στατιστικά με άλλες χρονιές φέτος το πρωτάθλημα είναι τού κώλου άθλιες είναι οι ομάδες..
Άμυνα για τα πανηγύρια, κέντρο ότι τανε πλάνο ανάπτυξης της ομάδας τραγικό. Τέτοιες ομάδες (Βέροιες-Λεβαδιακός) τις πετάς 4 στο 1ο ημίχρονο..
Ο Στόχος της ομάδας θα έπρεπε να είναι μπαίνω playoff με 5 βαθμούς αβάντζο... βλέπεις να γίνετε αυτό αν συνεχιστεί
αυτό το πράγμα?
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

για να εχεις 5 ΒΑΘΜΟΥΣ αβανταζ πρεπει να εχεις 23 διαφορα απο τον πεμπτο...αν πετουσες 4 απο το πρωτο θα εκανες κατι που ουτε ο γαβρος μπορει να κανει...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Για άλλη μια φορά το ίδιο μοτίβο .Ο Λίνο απο αριστερά 10-15 μέτρα απ το κόρνερ πλησιάζει για τη σέντρα.Σε 20 μέτρα δεν υπάρχει ούτε ένας δικός μας για βοήθεια -πάσα και κίνηση του Λίνο, μόνο 3- παίκτες της λειβαδιάς.Σε αντίθεση με το γαύρο όπου στο ίδιο σημείο έβγαιναν 3 παίκτες του γαύρου με 2 αμυντικούς μας.Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται συνεχώς σε όλα τα παιχνίδια.Η το ρόστερ είναι τόσο "ψόφιο" και δεν ακολουθεί κανείς(θέμα αντοχής , ταχύτητας ή απειθαρχίας αλλα όχι ποιότητας) ή αυτοσκοπός είναι η σέντρα κι ότι βγεί.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Ποδοσφαιρικά ...
Γκολ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ31
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ18
Π.Α.Ο.Κ.18

Τελικές Προσπάθειες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ184
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ155
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.144
Π.Α.Ο.Κ.141

Goal / Τελικές Προσπάθειες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ1/5.9
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ1/7.7
Π.Α.Ο.Κ.1/7.8

Ασίστ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ18
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ15
Ο.Φ.Η.10
Π.Α.Ο.Κ.10

Πάσες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ1065
Π.Α.Ο.Κ.1008

Ποδοσφαιρικά μιλώντας μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται να παίζουμε (και καλά :D ) χωρίς πλάνο και να είμαστε 2η σε ασιστ και 3η σε γκολ/προσπάθεια ; Να είμαστε 2η σε κατοχή και 2η σε πάσες ; Να έχουμε την δεύτερη καλύτερη άμυνα και δεύτερη καλύτερη επίθεση ; Αυτό το παίζουμε χωρίς Πλάνο που το γράφουν κάποιοι έτσι χωρίς αιτιολόγηση ας σταματήσει Αν αυτό που βλέπουμε δεν αρέσει είναι άλλο ζήτημα . Αν έρθουν παίκτες (εξτρέμ) που μπορούν να παίξουν το ένας εναντίον ενός , η εικόνα θα γίνει ελκυστικότερη .
υ.γ Αφήστε με να απολάυσω την καλύτερη συγκομιδή μου τα τελευταία 10 χρόνια..... :pano: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

kataramenos5 έγραψε:Για άλλη μια φορά το ίδιο μοτίβο .Ο Λίνο απο αριστερά 10-15 μέτρα απ το κόρνερ πλησιάζει για τη σέντρα.Σε 20 μέτρα δεν υπάρχει ούτε ένας δικός μας για βοήθεια -πάσα και κίνηση του Λίνο, μόνο 3- παίκτες της λειβαδιάς.Σε αντίθεση με το γαύρο όπου στο ίδιο σημείο έβγαιναν 3 παίκτες του γαύρου με 2 αμυντικούς μας.Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται συνεχώς σε όλα τα παιχνίδια.Η το ρόστερ είναι τόσο "ψόφιο" και δεν ακολουθεί κανείς(θέμα αντοχής , ταχύτητας ή απειθαρχίας αλλα όχι ποιότητας) ή αυτοσκοπός είναι η σέντρα κι ότι βγεί.
Ναί ότως στο γήπεδο αυτό φάινεται.... Σαν να μήν υπάρχει σχέδιο και αυτοματισμός!
Η στατιστική πάλι .... Τη δέχομαι χωρίς να μπορώ να την εξηγήσω.... Πάντως αυτό που βλεπω στο γήπεδο δεν είναι απλά ότι δεν μου αρέσει, μερικές φορές με απογοητεύει έως και με φοβίζει!
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

εφόσον το θέτεις έτσι...
τον γαύρο τον βγάζω απο την σύγκριση...
επιθετικά κάνεις ότι και ο Ατρόμητος που σημαίνει ή ότι ανέβηκε επίπεδο ο Ατρόμητος
είτε έπεσες εσύ.. μάλλον το δεύτερο..
ο Λεβαδειακός σε περνάει σε τελικές προσπάθειες...
Ο ΟΦΗ στις ασσιστ...
ζήστε το όνειρο σας μερικοί....
θα πρέπει να ντρέπεστε για αυτά τα στατιστικά
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

tera12tera έγραψε:Ποδοσφαιρικά ...
Γκολ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ31
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ18
Π.Α.Ο.Κ.18

Τελικές Προσπάθειες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ184
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ155
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.144
Π.Α.Ο.Κ.141

Goal / Τελικές Προσπάθειες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ1/5.9
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ1/7.7
Π.Α.Ο.Κ.1/7.8

Ασίστ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ18
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ15
Ο.Φ.Η.10
Π.Α.Ο.Κ.10

Πάσες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ1065
Π.Α.Ο.Κ.1008

Ποδοσφαιρικά μιλώντας μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται να παίζουμε (και καλά :D ) χωρίς πλάνο και να είμαστε 2η σε ασιστ και 3η σε γκολ/προσπάθεια ; Να είμαστε 2η σε κατοχή και 2η σε πάσες ; Να έχουμε την δεύτερη καλύτερη άμυνα και δεύτερη καλύτερη επίθεση ; Αυτό το παίζουμε χωρίς Πλάνο που το γράφουν κάποιοι έτσι χωρίς αιτιολόγηση ας σταματήσει Αν αυτό που βλέπουμε δεν αρέσει είναι άλλο ζήτημα . Αν έρθουν παίκτες (εξτρέμ) που μπορούν να παίξουν το ένας εναντίον ενός , η εικόνα θα γίνει ελκυστικότερη .
υ.γ Αφήστε με να απολάυσω την καλύτερη συγκομιδή μου τα τελευταία 10 χρόνια..... :pano: :opaokara:
Το 2η σε κατοχή και πάσες είναι με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα παιχνίδι παραπάνω από γάβρο και βάζελο...
Οπότε το 1065 θα αλλάξει όπως και το 947 που βάζελου.
Επειδή προφανώς δεν θυμάσαι γιατί τα έχουμε πει 1 εκ φορές, στο ξαναλέω..

1) Τύχη, συγκυρία, ανυπαρξία αντιπάλων..
Με τον νιόνιο παίζεις του Ελευθερόπουλου και τον Τσιώλη
Η ΚΟΎΛΑ και ο λαγός δεν υπάρχουν..
2) Πήραμε 3 πέναλτι που θα μπορούσαν και να μην δοθούν, τα οποία κατέληξαν σε νίκες.

Αυτό το χωρίς αιτιολόγηση, δεν ευσταθεί μην το γράφεις..
Το πρόβλημα δηλ εντοπίζεται σε παίκτες εξτρέμ που δεν παίζουν το ένας εναντίον ενός, ενώ όλα τα άλλα γίνονται σαν κουρδισμένο ρολόϊ.
Στην προσπάθειά σας να υπερασπιστείτε τον Δώνη, συνεχώς μιλάτε για το ρόστερ, σας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ όμως πως το τεχνικό team της ομάδας έχει άλλη άποψη..πλην 1-2 περιπτώσεων ίσως και 3 , το έχω γράψει καμιά 100-200 φορές..
Άβαταρ μέλους
tera12tera

zoom.gr δεν θα ήθελες να δεις τα αντίστοιχα περσινά ...θα σε έκανε να ντρέπεσαι για την περσινή περίοδο...
Δύστυχώς καλώς οι κακώς , οι αριθμοί λένε την μισή αλήθεια . Είμαστε δεύτεροι γιατί το αξίζουμε και μάλιστα σημαντικά βελτιωμένοι (στους αριθμούς) σε σχέση με πέρυσι . Οκ το θέαμα ( ; ) δεν είναι ελκυστικό .
Η άποψη μου είναι πως ο Δώνης κάνει ότι μπορεί , αλλά ποδόσφαιρο χωρίς εξτρέμ δεν υπάρχει . Αν το αφεντικό τους φέρει θα δεις άλλη εικόνα ....
Άβαταρ μέλους
tera12tera

moican ....πες μου σε παρακαλώ σε ποιο πρωτάθλημα η "Τύχη, συγκυρία, ανυπαρξία αντιπάλων.." , έφεραν μια ομάδα στην δεύτερη θέση ;;
Όσο για την ανυπαρξία αντιπάλων (ιδιαίτερα σε ατομικό επίπεδο ) διαφωνώ κάθετα ...
Κατά τα άλλα , μακάρι ρε moican να διαφωνούμε και στο ενδιάμεσο ο ΠΑΟΚ να έχει τελειώσει 2ος ...... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ναι τα extrem είναι το πρόβλημα μόνο, η άμυνα είναι γρανίτης το κέντρο κόβει και ράβει 100 κάθετες σε κάθε game,
Ετο Βιβιαν Κουμαλο Φωτακης Λαζαρ Γεωργιάδης Λινο απλά δεν υπάρχουν..... αυτό είναι ευθύνη του προπονητή,
και μιλάω για συνολική παρουσία όχι για μεμονομένα παιχνίδια (όπως εχθές που ο Λινο ξεχώρισε)
Και ποιος σου είπε ότι με τα περσινά στατιστικά ή την εικόνα εγώ ήμουν ευχαριστημένος?
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Έχεις την δεύτερη καλύτερη άμυνα , δεν μπορεί κάτι σημαίνει και αυτό ....
(ο γαύρος με πολύ ποιοτικότερο ρόστερ έχει δεχτει ένα γκολ λιγότερο)
Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό που βλέπω , αλλά αιτία κατα την άποψη μου δεν είναι ο προπονητής .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”