16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"
- xrictoforoc
Re: 16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"
μπροστα σε μενα εισαι πιτσιρικι...μη μασας...συνεχισε ετσι και τρελανε μας ολους... 

- paok4kyriakos
Re: Απ: 16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Ήταν ο καλύτερος και έπαιξε με πολύ πάθος. Μπράβο!
Στάλθηκε από το iPhone μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Στάλθηκε από το iPhone μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
ΙΒΑΝ ΕΝΑΝ ΛΊΝΟ 25αρη να βρούμε η έστω 28αρη ......
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- papageorgiou
καλως ή κακώς η κλάση του είναι αδιαμφισβήτητη,απλά την κρύβει η ηλικία του νομίζω...πράγματι απο τα ποιοτικότερα αριστερά μπακ μαζί με τον τεράστιο Ολιβάρες που είδα με τα μάτια μου στον ΠΑΟΚ...Για Ιωσηφίδη είμουν πιτσιρίκι
θα μας λείψει πιστεύω τις επόμενες χρονιές μα ελπίζω στον Αι ιβάν να κάνει κάτι καλό 

Ου γαρ έρχεται μόνον, βέβαια, αλλά είναι σίγουρο ότι θα λείψεις του χρόνου, τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου.
Απ τα μεγαλυτερα αρ μπακ της ιστοριας μας....εξαιρετικη προσφορα....τρομερη ποιοτητα...βαρομετρο ακομα και στα 36 του,,,αρ μπακ με 10αρισια μπαλια κλπ κλπ//// ΑΛΛΑ δυστυχως ΠΑΟΚ που για να παρει παιχνιδι θελει το Λινο να σεντραρει να βαζει φαουλ να τριπλαρει , να τα κανει ολα.....ειναι ΠΑΟΚ αποιοτικος 

- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι πρέπει να είναι ο MVP με το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων μέχρι τώρα (86%).
Εσύ δεν είσαι που κράζανε όλοι που μπαίνεις και δε βάζει τον Στάφ;

- ΑποστόληςΑ
Ναι. Φέτος έκανε μερικά από τα χειρότερά του παιχνίδια στον ΠΑΟΚ και δεν βλέπαμε το λόγο να μένει στην απέξω ο Σταφ. Προχθές όμως ο γερο-Βραζιλιάνος ήταν βγαλμένος από τα παλιά.
Από τις κινήσεις προς τον κόσμο όταν πήγαινες να εκτελέσεις τα κόρνερ κατάλαβα οτι είσαι ορεξάτος. Ελπίζω να παραμείνει η όρεξη και για άλλα ματς, γιατί ακόμα και στα 36 σου μπορείς να κάνεις τη διαφορά εάν θες. Φοβερή εμφάνιση και πάθος. Μπράβο ρε Λίνο!