[Φιλικό] Π.Α.Ο.Κ. - FC Partizan Κυριακή 7/9/08 21:00
patriarxhs έγραψε:AFOU MHLAME GIA NTROPI...8A PW EGW KAI MIA KSEFTILA POU MOUXALASE OLH THN KALH DIA8ESH POU EIXA APO TO PAIXNIDI X8ES......ENO FEYGAME APO THN 8URA 6 KAI PERNOUSAME APO TO CAFE TOUMPA....KATI PSEYTOMAGKES TOU KERATE...PREZAKIA THS FAPAS KAI ANANDROI XTYPHSAN ENA PALIKARI POU GYRNOUSE APO ENA GAMO KAI EIXE THN GHNAIKA TOU MESA STO AMAKSI KAITOU THN PESANE 2-3 ATOMA KAI H KOPELA FONAZE ....KAI EMEIS PAOK EIMASTE ALLA AYTA TA MPASTARDA DEN KATALAVENAN APO THN MASTOURA KAI XTYPOUSAN OTI HTAN MPROSTA TOUS...AKOMA KAI THN KOPELA!MOLIS OMWS MPIKAME NA TOUS XWRHSOUME....KAI EILIKRINA AN TON EPIANA TON MPASTARDO 8A TON ESPAGA STO KSILO.....AYTOS OMWS EGHNE LAGOS...EKSAFANHSTHKE!!!!AYTA EINAI PRAGMATA POU ME KSENERWNOUN OTAN PAW GHPEDO....KAI PRAGMATIKA AN KSANADW TETOIA FASH 8A MPW KAI ALIMONO STON MPASTARDO POU 8A VRE8EI MPROSTA MOU! AYTA KAI SUGNWMH GIA THN GLWSSA MOU!!!
αυτα τα κοπροσκυλα ειναι που διωχνουν τον κοσμο απο τα γηπεδα και το χειροτερο απο ολα μπορουν ευκολα αργοτερα να μας χαρακτηρισει ο οποιοσδηποτε που δεν εχει πατησει ποτε σε γηπεδο με μια λεξη ζωα.μην τολμησει κανεις να τους υπερασπιστει αυτους που πηγαινουν και πουλανε βλαχομαγκια σε κανενα γερο σε κανενα παιδακι και σε γκομενιτσες.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥΣ.
Λοιπόν προφανώς θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους οπαδούς που πήγαν εχθές στο γήπεδο......γιατί εγώ δεν πήγα .
Εχω διαρκείας στην 3 εγώ και ο κουμπάρος μου.....εκείνος μένει στην Καβάλα και δεν μπορούσε να έρ8ει εχθές κι εγώ δούλευα.........τώρα το πόσοι μπορούσαν και δεν ήρθαν δεν ξέρω......αλλά σίγουρα δεν πρέπει πιστεύω να κρίνετε απο τον εαυτό σας επειδή εσείς μπορούσατε να πάτε ,το αν εγώ η ο κουμπάρος μου η όποιος άλλος πήγε η δεν πήγε .......στην 3 είναι κυρίως πιστεύω οικογενειάρχες και δεν είναι πάντα εύκολα τα πράγματα ......πιστέψτε με .
Συγχαρητήρια πάντως σε όσους πήγαν.................. και μη ξεχνάμε το μπάσκετ.......παιδιά....εχει φτηνά διαρκείας ...........να δείξουμε ότι υπάρχουμε κι εκεί ,όσοι μπορούν βέβαια.
Εχω διαρκείας στην 3 εγώ και ο κουμπάρος μου.....εκείνος μένει στην Καβάλα και δεν μπορούσε να έρ8ει εχθές κι εγώ δούλευα.........τώρα το πόσοι μπορούσαν και δεν ήρθαν δεν ξέρω......αλλά σίγουρα δεν πρέπει πιστεύω να κρίνετε απο τον εαυτό σας επειδή εσείς μπορούσατε να πάτε ,το αν εγώ η ο κουμπάρος μου η όποιος άλλος πήγε η δεν πήγε .......στην 3 είναι κυρίως πιστεύω οικογενειάρχες και δεν είναι πάντα εύκολα τα πράγματα ......πιστέψτε με .
Συγχαρητήρια πάντως σε όσους πήγαν.................. και μη ξεχνάμε το μπάσκετ.......παιδιά....εχει φτηνά διαρκείας ...........να δείξουμε ότι υπάρχουμε κι εκεί ,όσοι μπορούν βέβαια.
το ΠΑΟΚτσιδιλίκι δεν μετριέται σε ευρώ κύριοι....
εγώ δεν ήμουνα στο φιλικό... επειδή κάποιος πήγε είναι περισσότερο ΠΑΟΚτσης απο μένα?
Όποιος μπορεί βοηθάει, με όποιον τρόπο θέλει... άλλα μην το παίζει ήρωας σε κάποιους που δεν το κάνουν στο ίδιο βαθμό με αυτόν.
ΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ θα ήταν το καλύτερο να είχε 30000 κόσμο με τις 1-2-3 γεμάτες.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ......
Μην βγάζουμε τα μάτια μεταξύ μας....

εγώ δεν ήμουνα στο φιλικό... επειδή κάποιος πήγε είναι περισσότερο ΠΑΟΚτσης απο μένα?
Όποιος μπορεί βοηθάει, με όποιον τρόπο θέλει... άλλα μην το παίζει ήρωας σε κάποιους που δεν το κάνουν στο ίδιο βαθμό με αυτόν.
ΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ θα ήταν το καλύτερο να είχε 30000 κόσμο με τις 1-2-3 γεμάτες.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ......
Μην βγάζουμε τα μάτια μεταξύ μας....

- g4limassol