[Φιλικό] Π.Α.Ο.Κ. - FC Partizan Κυριακή 7/9/08 21:00

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
zamou4

Δημοσίευση από zamou4 »

ok δε πειραζει...παντοσ ειναι γαματο..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

χεχε.

Ρε εκεινα τα καπνογόνα που εριξαν στην αρχη τα πορτοκαλί.....που τα βρήκαν .
Μέχρι το 15 βαρουσαν ανελέητα δεν έσβηναν καλα που πήγαν να τα σβήσουν οι σεκιουριταδες.

Απο τα καράβια τα πήρατε ρε μαγκες??? :)

Τρελαααααααααααααααααα.
Άβαταρ μέλους
zamou4

Δημοσίευση από zamou4 »

ναι τα γ@μημεν@ δεν εσβηναν με τιποτα..ολο το ντουμανι πανω μασ στην 4 ερχοταν... αλλα μετα γυρισε ο αερας πηγαινε ολο στην 5 :lol:

:x
Άβαταρ μέλους
screwdriver4

Δημοσίευση από screwdriver4 »

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

patriarxhs έγραψε:AFOU MHLAME GIA NTROPI...8A PW EGW KAI MIA KSEFTILA POU MOUXALASE OLH THN KALH DIA8ESH POU EIXA APO TO PAIXNIDI X8ES......ENO FEYGAME APO THN 8URA 6 KAI PERNOUSAME APO TO CAFE TOUMPA....KATI PSEYTOMAGKES TOU KERATE...PREZAKIA THS FAPAS KAI ANANDROI XTYPHSAN ENA PALIKARI POU GYRNOUSE APO ENA GAMO KAI EIXE THN GHNAIKA TOU MESA STO AMAKSI KAITOU THN PESANE 2-3 ATOMA KAI H KOPELA FONAZE ....KAI EMEIS PAOK EIMASTE ALLA AYTA TA MPASTARDA DEN KATALAVENAN APO THN MASTOURA KAI XTYPOUSAN OTI HTAN MPROSTA TOUS...AKOMA KAI THN KOPELA!MOLIS OMWS MPIKAME NA TOUS XWRHSOUME....KAI EILIKRINA AN TON EPIANA TON MPASTARDO 8A TON ESPAGA STO KSILO.....AYTOS OMWS EGHNE LAGOS...EKSAFANHSTHKE!!!!AYTA EINAI PRAGMATA POU ME KSENERWNOUN OTAN PAW GHPEDO....KAI PRAGMATIKA AN KSANADW TETOIA FASH 8A MPW KAI ALIMONO STON MPASTARDO POU 8A VRE8EI MPROSTA MOU! AYTA KAI SUGNWMH GIA THN GLWSSA MOU!!!

αυτα τα κοπροσκυλα ειναι που διωχνουν τον κοσμο απο τα γηπεδα και το χειροτερο απο ολα μπορουν ευκολα αργοτερα να μας χαρακτηρισει ο οποιοσδηποτε που δεν εχει πατησει ποτε σε γηπεδο με μια λεξη ζωα.μην τολμησει κανεις να τους υπερασπιστει αυτους που πηγαινουν και πουλανε βλαχομαγκια σε κανενα γερο σε κανενα παιδακι και σε γκομενιτσες.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
ALEXAND4R

Δημοσίευση από ALEXAND4R »

καλα σεμνοτυφες δε λες τιποτα.ειδικα εκεινη με το μαυρο ηταν..
Άβαταρ μέλους
ALEXAND4R

ρεσεις παρακληση,οταν μαζευεται τα πανο μην τα σερνετε.εχουν γινει ποιο κιτρινα και απο τη φανελα του ρουλη :shock:
anaks

Δημοσίευση από anaks »

Λοιπόν προφανώς θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους οπαδούς που πήγαν εχθές στο γήπεδο......γιατί εγώ δεν πήγα .
Εχω διαρκείας στην 3 εγώ και ο κουμπάρος μου.....εκείνος μένει στην Καβάλα και δεν μπορούσε να έρ8ει εχθές κι εγώ δούλευα.........τώρα το πόσοι μπορούσαν και δεν ήρθαν δεν ξέρω......αλλά σίγουρα δεν πρέπει πιστεύω να κρίνετε απο τον εαυτό σας επειδή εσείς μπορούσατε να πάτε ,το αν εγώ η ο κουμπάρος μου η όποιος άλλος πήγε η δεν πήγε .......στην 3 είναι κυρίως πιστεύω οικογενειάρχες και δεν είναι πάντα εύκολα τα πράγματα ......πιστέψτε με .

Συγχαρητήρια πάντως σε όσους πήγαν.................. και μη ξεχνάμε το μπάσκετ.......παιδιά....εχει φτηνά διαρκείας ...........να δείξουμε ότι υπάρχουμε κι εκεί ,όσοι μπορούν βέβαια.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Ντροπή κ κρίμα να είναι ο ΦΟΦΑΝΑΣ το θύμα!!!
Άβαταρ μέλους
ALEXAND4R

ενας χαρακτηριστικα φωναξε.ρε για τον παοκ ειρθατε...
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

το ΠΑΟΚτσιδιλίκι δεν μετριέται σε ευρώ κύριοι....
εγώ δεν ήμουνα στο φιλικό... επειδή κάποιος πήγε είναι περισσότερο ΠΑΟΚτσης απο μένα?
Όποιος μπορεί βοηθάει, με όποιον τρόπο θέλει... άλλα μην το παίζει ήρωας σε κάποιους που δεν το κάνουν στο ίδιο βαθμό με αυτόν.
ΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ θα ήταν το καλύτερο να είχε 30000 κόσμο με τις 1-2-3 γεμάτες.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ......
Μην βγάζουμε τα μάτια μεταξύ μας....

:!:
Άβαταρ μέλους
ALEXAND4R

απλα οπτικα ειναι ασχημα τα αδεια καρεκλακια.παοκ εισαι :? :? :?
Άβαταρ μέλους
g4limassol

Δημοσίευση από g4limassol »

Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Πάντως -για να ελαφρύνω και λίγο το κλίμα- 4-5 φορές τα επίσημα ξεκινήσανε σύνθημα και με αρκετό παλμό μάλιστα... :lol:
Άβαταρ μέλους
ALEXAND4R

ti les .... τρωγανε γιουχαρισμα επειδη δεν ακουγωνταν και χαλουσαν το ''δικεφαλε αρρωστησα''
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”