Κι εγώ συμφωνώ ότι ο Lino πρέπει να εκτελεί τα στημένα όταν λείπει ο Garcia πάντως! Όλα όμως!Odi έγραψε:Συμφωνώ αλλά καλύτερα Λίνο με ανάποδο πόδι παρά Φωτάκη ρε αδερφέ...Μα Φωτάκη;Πότε βάρεσε φάουλ ο Φωτάκης για να βαρέσει και τώρα..Τέλος πάντων κ εσύ δίκιο έχεις,αλλά τί να πω..
Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα
Ναι όντως............αυτό μου έχει κάνει εντύπωση.......γιατί ο Λίνο δεν εκτελεί τα στημμένα. 

Εντολές προπονητή... ή απειθαρχίαArgonaut4 έγραψε:Ναι όντως............αυτό μου έχει κάνει εντύπωση.......γιατί ο Λίνο δεν εκτελεί τα στημμένα.

- Μπαρκαρούτσος
Fixed!nikolasf έγραψε:Εντολές προπονητή... ή απειθαρχίαArgonaut4 έγραψε:Ναι όντως............αυτό μου έχει κάνει εντύπωση.......γιατί ο Λίνο δεν εκτελεί τα στημμένα.![]()
![]()

- Μπαρκαρούτσος
Στα λόγια μου έρχεσαι, Karelia!RoMaN έγραψε:Μηδέν από μηδέν,
μηδέν, ω μηδέν!
Τον Vivian, να ξέρετε, εγώ τον ψήφισα για MVP,
ποιον άλλον να ψηφίσω, τον Γιάννου τον γκολτζή;
ΦΑΓΑΜΕ ΚΡΥΟ, ΦΑΓΑΜΕ ΒΡΟΧΗ
ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ
βιβιάν! τον νέο ανέκδοτο.
του κουμαλό πάλιωσε...
ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ
βιβιάν! τον νέο ανέκδοτο.
του κουμαλό πάλιωσε...
Άντε με τον αγωνιστικό χώρο και κουραφέξαλα!
Δείτε το παρακάτω. Είναι από συνάντηση b εθνικής στην Bραζιλία: Taperuna : Aperibeense= 1:0.
Ο αγώνας παίχτηκε κανονικά για 90 λεπτά και είχε και νικητή.
Τα νερά από τη βροχή ανακατεύτηκαν μάλιστα και με νερά της αποχέτευσης με αποτέλεσμα οι παίκτες να υποστούν μολύνσεις!!!
[youtube]GkjLQQfBvvs[/youtube]
Δείτε το παρακάτω. Είναι από συνάντηση b εθνικής στην Bραζιλία: Taperuna : Aperibeense= 1:0.
Τα νερά από τη βροχή ανακατεύτηκαν μάλιστα και με νερά της αποχέτευσης με αποτέλεσμα οι παίκτες να υποστούν μολύνσεις!!!

Ξενυχτώ δουλεύοντας και εσείς το κάνεται ευχάριστο
Ευχαριστώ!!!!!!
- Μπαρκαρούτσος
Έχεις δίκιο.. Πολύ φλώροι οι δικοί μας τελικά! Άντε στα διάλα! Ivan, φέρ'τους όλους εδώ αυτούς ρε! Αυτοί είναι παίχτες με *ρχίδια, όχι σαν τις δικές μας τις τιτίκες, "Δεν μπορούσαμε να δείξουμε αυτά που μπορούμε" και "ο κακός αγωνιστικός χώρος" και klein mein! Βρε άντε...karl έγραψε:Άντε με τον αγωνιστικό χώρο και κουραφέξαλα!
Από αύριο προπόνηση στη πισίνα να παίζουν μπάλα σαν τον Jesus*!!
* Τζίζους, όχι Χεσούς...
- trel@menos
υπερβολη.. σε οτι αφορα το αγωνιστικο τουλαχιστον το ιδιο ακριβως θα μασταν.baneprelevic361 έγραψε:Βλέπεις ΑΕΚ και ρούλη; Έ πιο κάτω θα μάσταν. Θα κοσμούσαμε του χρόνου με την Β΄ (λογικά) και θα αγοράζαμε και μεις τρακτέρ μαζί τους. Ιβάν 1 θέλω, πάρε μου δύο τίτλους και ξεχρέωσε την ΟΜΑΔΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!Rizla έγραψε:Κανω μια ερωτηση υποθετικη.
Εστω οτι δεν ειχαμε Ιβαν...τι θα γινοταν αραγε?
τωρα στα του ματς το χαιλαιτ ηταν νομιζω σε μια φαση που κανουν φαουλ στον σαλπι, πεφτει σερνεται μεσ τα σκατα 3-4 μετρα και εχει γινει μο#νι απ τη λασπη.

αγωνιστικοι χωροι προδιαγραφων σε λεω.

-
karl έγραψε:Θα είχαμε μεταφερθεί στο Topic "Hμερολόγιο των Μάγια και επικείμενη Συντέλεια του Κόσμου"Rizla έγραψε:Κανω μια ερωτηση υποθετικη.
Εστω οτι δεν ειχαμε Ιβαν...τι θα γινοταν αραγε?
Ποια θα ηταν η διαφορα δλδ ? Αγωνιστικα ιδιοι θα ημασταν...απλα με απληρωτους παικτες...τι αλλαξε δηλαδη ο Σαββιδης στο ροστερ ?
Σαν σχολιο για την χθεσινη εμφανιση εχω να πω οτι ευχαριστουμε τον Παναγιωτη Γλυκο και τον Προφητη Αββακουμ που γιορταζε εχθες και δεν αφησε να μπει η μπαλα μεσα στο πεναλντυ....
Κατα τα αλλα το ματς ειχε τα ιδια στοιχεια των προηγουμενων παιχνιδιων , με την μονη διαφορα οτι εβρεχε.... :ugeek:
Κατα τα αλλα το ματς ειχε τα ιδια στοιχεια των προηγουμενων παιχνιδιων , με την μονη διαφορα οτι εβρεχε.... :ugeek:
την μια φταινε οι κλειστες αμυνες που δεν μπορουμε να τις διασπασουμε...
παιζουμε με μεγαλες ομαδες (οσφπ,παο) που εχουν ανοιχτες αμυνες γινομαστε ρομπες..
την αλλη φταιει ο αγωνιστικος χωρος, πολυ βροχη ρε παιδακι μου και δεν μπορουν να παιξουν μπαλα..(το οτι το συστημα της ομαδας ειναι τουρλουμπουκι με οποιον και αν παιζουμε δεν μας απασχολει)
την αλλη βδομαδα που θα παιξουμε στην τουμπα σε πιθανοτατη κακη εμφανιση θα αναλαβει επιτελους καποιος τις ευθυνες του?
μηπως φταιει ο κοσμος με τα βεγγαλικα που πεταει? αυτος ο κοσμος που εφταιγε για τον αποκλεισμο απο την ραπιντ? αυτος ο κοσμος που ζητησε και ηρθαν οι Κουμαλο και Βιβιαν..ο κοσμος που εφαγε την βροχη και ταξιδεψε στην βεροια χαλωντας απο το υστερημα του σε δυσκολες εποχες να δει την ομαδα του?
ο κοσμος βεβαια μπορουσε χθες αλλα προπονητης και παικτες μας παρουσιασαν για μια ακομη φορα μια αθλια εικονα, αλλα συγνωμη πρεπει να κανουμε υπομονη γιατι η ομαδα χτιζεται...
παιζουμε με μεγαλες ομαδες (οσφπ,παο) που εχουν ανοιχτες αμυνες γινομαστε ρομπες..
την αλλη φταιει ο αγωνιστικος χωρος, πολυ βροχη ρε παιδακι μου και δεν μπορουν να παιξουν μπαλα..(το οτι το συστημα της ομαδας ειναι τουρλουμπουκι με οποιον και αν παιζουμε δεν μας απασχολει)
την αλλη βδομαδα που θα παιξουμε στην τουμπα σε πιθανοτατη κακη εμφανιση θα αναλαβει επιτελους καποιος τις ευθυνες του?
μηπως φταιει ο κοσμος με τα βεγγαλικα που πεταει? αυτος ο κοσμος που εφταιγε για τον αποκλεισμο απο την ραπιντ? αυτος ο κοσμος που ζητησε και ηρθαν οι Κουμαλο και Βιβιαν..ο κοσμος που εφαγε την βροχη και ταξιδεψε στην βεροια χαλωντας απο το υστερημα του σε δυσκολες εποχες να δει την ομαδα του?
ο κοσμος βεβαια μπορουσε χθες αλλα προπονητης και παικτες μας παρουσιασαν για μια ακομη φορα μια αθλια εικονα, αλλα συγνωμη πρεπει να κανουμε υπομονη γιατι η ομαδα χτιζεται...