Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα
ΘΙΑΣΟΣ........................!
Ξεχασα φταίει ο βούρκος και ο Σπάθας.
Δείτε τι είπε ο Δώνης στο τέλος.......Φταίει ο αγωνιστικός χώρος.....!Να τον χαίρεστε πηρε και πριμ κι αυτος και ο θίασος του!
Ξεχασα φταίει ο βούρκος και ο Σπάθας.
Δείτε τι είπε ο Δώνης στο τέλος.......Φταίει ο αγωνιστικός χώρος.....!Να τον χαίρεστε πηρε και πριμ κι αυτος και ο θίασος του!
γιατι ρε; ο πιτσαδορος ειναι ικανοποιημενος..εχει και διπλωμα..
Χτίσε κι άλλο την ομάδα Δώνη και ρίξε και μπόλικο σοβά με την μ@@Κ$%ια σου
Μόνο που αφήνει έξω τον Σταφυλίδη και κάνει αλλαγή τον καλύτερο σου παίκτη για να μπει κάποιος Γιάννου μέσα αυτό τα λέει όλα. Όλοι φταίνε εκτός από εσένα Δώνη μου το μάθαμε το παραμύθι.

- Μπαρκαρούτσος
Μηδέν από μηδέν,
μηδέν, ω μηδέν!
Τον Vivian, να ξέρετε, εγώ τον ψήφισα για MVP,
ποιον άλλον να ψηφίσω, τον Γιάννου τον γκολτζή;
μηδέν, ω μηδέν!
Τον Vivian, να ξέρετε, εγώ τον ψήφισα για MVP,
ποιον άλλον να ψηφίσω, τον Γιάννου τον γκολτζή;
συμφωνω με Φωτη///// ματς που δεν αξιζει κριτικη μ βι πι ο κανενας
- paok4kyriakos
Re: Απ: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα
Άθλιο τερέν, άθλια και η ομάδα...
Στάλθηκε από το iPhone μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Στάλθηκε από το iPhone μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Το κράξιμο αναμενόμενο..Χ μη αποδεκτό που λένε..Και συμφωνώ..Αν και κατά τη γνώμη μου είναι ατυχές να γίνεται αυστηρά δεδομένου της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου..
Παρόλα αυτά, θέλω να μου πείτε αν υπήρχε περίπτωση να δούμε ποτέ ματς σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο σε κάποιο από τα άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα..;
Είναι δυνατόν..;
Θα ξεκινούσε το ματς αν έπαιζε ο γαύρος στη Βέροια..;
Εγώ αφήνοντας στην άκρη το αποτέλεσμα, αυτό που μου μένει απ το σημερινό αγώνα, είναι η διοικητική ανεπάρκεια που μας χαρακτηρίζει..Εκτός από τον ορισμό του ακατανόμαστου, απορώ πως και δεν πιέσαμε ν αναβληθεί το παιχνίδι σμρ..Τραγικό..
Και έχω και στο μυαλό μου, το ότι ο σπανάθας παίζει Ευρώπη μεσ στην εβδομάδα, οπότε δεν θα θελε με τπτ να πάει το προγραμμα του μια μέρα πίσω..Τι να λέμε..
Παρόλα αυτά, θέλω να μου πείτε αν υπήρχε περίπτωση να δούμε ποτέ ματς σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο σε κάποιο από τα άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα..;
Είναι δυνατόν..;
Θα ξεκινούσε το ματς αν έπαιζε ο γαύρος στη Βέροια..;
Εγώ αφήνοντας στην άκρη το αποτέλεσμα, αυτό που μου μένει απ το σημερινό αγώνα, είναι η διοικητική ανεπάρκεια που μας χαρακτηρίζει..Εκτός από τον ορισμό του ακατανόμαστου, απορώ πως και δεν πιέσαμε ν αναβληθεί το παιχνίδι σμρ..Τραγικό..
Και έχω και στο μυαλό μου, το ότι ο σπανάθας παίζει Ευρώπη μεσ στην εβδομάδα, οπότε δεν θα θελε με τπτ να πάει το προγραμμα του μια μέρα πίσω..Τι να λέμε..
- ΑποστόληςΑ
Μου θύμισε ΟΦΗ ο σημερινός αγώνας. Πέναλτυ (που χάθηκε) και αποβολή από το πρώτο ημίχρονο, ισοπαλία. Το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ για να κρίνουμε παίκτες, αλλά πιστεύω πως ο Vivian ήταν ο χειρότερος του γηπέδου και τον ακολούθησαν ο Αθανασιάδης και ο Ρομπερ. Ο Γλύκος μας έσωσε δύο τουλάχιστον γκολ, ενώ από τους υπολοίπους παίκτες ο καλύτερος ήταν σίγουρα ο Λάζαρ. Ο Kace ανέβηκε στο δεύτερο μέρος, κατά το οποίο η ομάδα πάτησε καλύτερα από το πρώτο. Μέτριοι οι Φωτάκης και Σαλπι προσπάθησε ο Γιάννου. Από την άμυνα ο καλύτερος ήταν ο Κουμάλο, ενώ καλός ήταν και ο Σταφ ως λίμπερο. Βελτιώθηκε στο δεύτερο ο Λίνο καλούτσικος ο Εττο, όπως και ο Κων/νιδης απου αποχώρησε.
Υποτίθεται ότι ο Γιάννου, λόγω φυσικών προσόντων, θα μπορούσε τουλάχιστον μέσα στη λάσπη να κάνει μια προσπάθεια. Εκτος όμως από την πρώτη επαναφορά δεν ξαναπλησίασε. Μιλάμε για τρελό κρυφτούλι.
Η πραγματικότητα είναι, πέραν του σημερινού παιχνιδιού ότι και μονάδες δεν έχουμε, ούτε όμως και σύνολο, που θα αντιστάθμιζε αυτή την έλλειψη. Η ομάδα πρέπει να χτιστεί από την αρχή, με ικανό αρχιτέκτονα και νέο υλικό. Αλλιώς μπαλώματα

Η πραγματικότητα είναι, πέραν του σημερινού παιχνιδιού ότι και μονάδες δεν έχουμε, ούτε όμως και σύνολο, που θα αντιστάθμιζε αυτή την έλλειψη. Η ομάδα πρέπει να χτιστεί από την αρχή, με ικανό αρχιτέκτονα και νέο υλικό. Αλλιώς μπαλώματα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 02 Δεκ 2012, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GREATANASTASIOS
to mono sxolio κερδιζουμε φαουλ στο 86 ο φωτακης παει να το εκτελεσει βλεπει οτι ο παικτης της βεροιας του εχει ερθει στα δυο μετρα και το εκτελει σταματα βρε φωτακη εχεις ταχατες και εμπειρια τι να πω προστιμο σε ολους και κρατατε τον ΔΩΝΗ αυτος τρεχει μονος του και βγαινει δευτερος.
Ασφαλώς και το αποτέλεσμα αδικεί τη Βέροια, που ήταν ομάδα κανονική μέσα στο γήπεδο.
Ο ΠΑΟΚ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΟΛΑ...
Το πιο εξοργιστικό δεν είναι ότι βλέπεις έναν ΠΑΟΚ να γίνεται χειρότερος με γεωμετρική πρόοδο από αγωνιστική σε αγωνιστική.
Το πιο εξοργιστικό είναι οι δηλώσεις αυτού του περίεργου που παριστάνει τον προπονητή να λέει ότι είναι ικανοποιημένος που γλίτωσε την ήττα από το πρώτο φαβορί για φούντο.
Επίσης ο αστείος αυτός τυπάκος που παριστάνει τον προπονητή, χρωστάει μεγάλη ευγνωμοσύνη στον κόρακα, γιατί με την αποβολή του προσέφερε τέλειο άλλοθι για να δικαιολογήσει το χάλι της ομάδας.
Ο ΠΑΟΚ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΟΛΑ...
Το πιο εξοργιστικό δεν είναι ότι βλέπεις έναν ΠΑΟΚ να γίνεται χειρότερος με γεωμετρική πρόοδο από αγωνιστική σε αγωνιστική.
Το πιο εξοργιστικό είναι οι δηλώσεις αυτού του περίεργου που παριστάνει τον προπονητή να λέει ότι είναι ικανοποιημένος που γλίτωσε την ήττα από το πρώτο φαβορί για φούντο.
Επίσης ο αστείος αυτός τυπάκος που παριστάνει τον προπονητή, χρωστάει μεγάλη ευγνωμοσύνη στον κόρακα, γιατί με την αποβολή του προσέφερε τέλειο άλλοθι για να δικαιολογήσει το χάλι της ομάδας.
-
παλι καλα...
ουτε στον παπα να το πουμε....
αν δεν επιανε ο Γλυκος τάντερα του ...θα χαμε κηδεια σημερα.
για μερικους ...τελειωνει σιγα σιγα το ''λαδακι''τους στον ΠΑΟΚ...ευτυχως ηταν παρων και ο γενικος δερβεναγας εκ Ρωσιας....για να δει απο κοντα την γυμνια της ομαδας.
ουτε στον παπα να το πουμε....
αν δεν επιανε ο Γλυκος τάντερα του ...θα χαμε κηδεια σημερα.
για μερικους ...τελειωνει σιγα σιγα το ''λαδακι''τους στον ΠΑΟΚ...ευτυχως ηταν παρων και ο γενικος δερβεναγας εκ Ρωσιας....για να δει απο κοντα την γυμνια της ομαδας.
- Sladjan Spasić
don pablo έγραψε:οποιος θελει να κανει κριτικη στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ παρουσια της ομαδας ειναι τουλαχιστον γραφικος σε ενα τετοιο βουρκο τι περιμενατε να δειτε και απο της δυο ομαδες,ισα ισα που το παιχνιδι τηρουμενων των αναλογιων ειναι πολυ καλο
Συμφωνώ.Σε τέτοια γήπεδα μπορείς να κρίνεις μόνο διάθεση,αντοχή και τακτική.
Δεν έχω παράπονο για τίποτα από τα παραπάνω.Ειδικά για το δεύτερο.
Αν βγάζουμε συμπεράσματα,για το αν κάποιοι παίκτες κάνουν για την ομάδα,κρίνοντας από την απόδοσή τους σε τέτοια γήπεδα,τι να πω....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sladjan Spasić την Κυρ 02 Δεκ 2012, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.