Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα
Ο DC έχει δίκιο..
Το παιχνίδι δεν χρήζει κριτικής..αλλά για ακόμη μία φορά καλύτερος παίκτης είναι ο τερματοφύλακας...
Τώρα αν αυτό δεν το βλέπουν, δεν ξέρω..
όταν σε ένα τέτοιο γήπεδο πας να παίξεις μπάλα (λέμε τώρα) το 90% πάει στην δύναμη και εκεί χάσαμε...
Είτε γιατί πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα είτε γιατί δεν μπορούσαμε...
Δεν περίμενα να δείξει κάτι διαφορετικό ο ΠΑΟΚ...
Το παιχνίδι δεν χρήζει κριτικής..αλλά για ακόμη μία φορά καλύτερος παίκτης είναι ο τερματοφύλακας...
Τώρα αν αυτό δεν το βλέπουν, δεν ξέρω..
όταν σε ένα τέτοιο γήπεδο πας να παίξεις μπάλα (λέμε τώρα) το 90% πάει στην δύναμη και εκεί χάσαμε...
Είτε γιατί πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα είτε γιατί δεν μπορούσαμε...
Δεν περίμενα να δείξει κάτι διαφορετικό ο ΠΑΟΚ...
Μανιακέ, μαζί σου αλλά έχω βαρεθεί να το γράφω: τον κώλο μας να βαράμε κάτω, πριν τις αρχές Ιανουαρίου δεν θα αλλάξει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
Οπότε, υπομονή ένα μήνα. Με ρόστερ εξυγείανσης ξεκινήσαμε την χρονιά και με αυτό και λιγότερο παίζουμε.
Ζαρντέλ, έχω ξαναγράψει ότι εμπιστεύομαι τους υπεύθυνους της ομάδας για την κρίση της επάρκειας του Δώνη για έναν απλούστατο λόγο: επειδή τους εμπιστεύεται ο Ιβάν, ο οποίος, όπως επίσης έχω ξαναματαπεί, μόνο χαζός δεν είναι.
Αν αρθεί η εμπιστοσύνη τους προς αυτούς (ίσως το πρώτο δημάδι να είναι η έλευση Σιστιακόφ), δεν αμφιβάλλω ότι θα τους απαλλάξει από τις ευθύνες τους στο πι και φι και αυτούς και τον προπονητή.
Όσο 4-0 θα μπορούσε να μας έχει η Βέροια στο ημίχρονο, άλλο τόσο πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να την είχαμε εμείς 0-3 στο ημίχρονο.
Όμως, ούτε αυτή μας είχε, ούτε εμείς αυτήν. Τι να κάνουμε τώρα;
Οπότε, υπομονή ένα μήνα. Με ρόστερ εξυγείανσης ξεκινήσαμε την χρονιά και με αυτό και λιγότερο παίζουμε.
Ζαρντέλ, έχω ξαναγράψει ότι εμπιστεύομαι τους υπεύθυνους της ομάδας για την κρίση της επάρκειας του Δώνη για έναν απλούστατο λόγο: επειδή τους εμπιστεύεται ο Ιβάν, ο οποίος, όπως επίσης έχω ξαναματαπεί, μόνο χαζός δεν είναι.
Αν αρθεί η εμπιστοσύνη τους προς αυτούς (ίσως το πρώτο δημάδι να είναι η έλευση Σιστιακόφ), δεν αμφιβάλλω ότι θα τους απαλλάξει από τις ευθύνες τους στο πι και φι και αυτούς και τον προπονητή.
Είναι επειδή ξέχασες να με ρωτήσεις.Armagedonas έγραψε: Δεν μας είπες ρε φιλε
Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΣΤΕΓΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ 4-0 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ???
Όσο 4-0 θα μπορούσε να μας έχει η Βέροια στο ημίχρονο, άλλο τόσο πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να την είχαμε εμείς 0-3 στο ημίχρονο.
Όμως, ούτε αυτή μας είχε, ούτε εμείς αυτήν. Τι να κάνουμε τώρα;
- kataramenos5
Μες το μυαλό μου είσαι jardel .Κατι πάει στραβά.Όσο και να λέμε οτι φταίει ο Δώνης τακτικά δε μπορεί να μη βλέπουμε την αδιαφορία και την έλλειψη πάθους των περισσότερων παικτών.Η ομάδα είναι άρρωστη.Μακάρι να τη βρουν την άκρη αλλα συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ο κόουτς πληρώνει το μάρμαρο και το μαθαίνει τελευταίος.Αν δε συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε πρέπει ο Ιβαν να στηρίξει Δώνη δημόσια και να πέσει κανα προστιματάκι.Mario Jardel έγραψε:DC μαζι σου. Ο Δωνης θελει χρονο αν και τα σημαδια δυστυχως δεν ειναι ενθαρυντικα πλεον (για μενα).
Ευχομαι ολοψυχα να τα καταφερει γιατι αυτο συνεπαγεται και την ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
Οταν λες εδωσε εντολη για σουτ και κανενας δεν ακουσε αυτο σημαινει ή οτι δε μπορουν ή οτι πρεπει να τραβηχτει το αυτι το παικτων.(Δουλεια της διοικησης μετα απο εισηγηση του coach, τοσο η τιμωρια οσο και η αλλαγη του ροστερ)
Κατι παει στραβα.Ελπιζω να αλλαξει το Γεναρη.
ΥΓ Προς Δωνικούς -Αντιδωνικούς χαλαρώστε λίγο και προσέξτε τις εκφράσεις σας .Σα να βλέπουμε πολιτικούς να μαλώνουν στα κανάλια.Μετά απο 5' θέλεις να το κλείσεις το ρημάδι.Και μιας και ανήκω στους δεύτερους να τονίσω οτι το σημερινό παιχνίδι δε προσφέρεται για κριτική στον κόουτς.Υπήρξαν τόσα άλλα πρίν.
Σωστά. Το είχα ξεχάσει.Argonaut4 έγραψε:O Bιβιαν επαιξε και με το γαύρο!

Επειδή μεσολάβησαν πολλά, απάντηση στον baneprelevic361 »
1. Βαθμολογία είναι μη ενδεικτική γαιτί λόγω οικονομικών έχεις κούλα και ζέλο εκτός....
2. Νίκες και γκολ ελέω Santa Claus και να δούμε τώρα στο παιχνίδι που θα λείψει!
3. Πέρσυ έβλεπα μπάλα, σύστημα που καταλάβαινα, (βέβαια εγώ δεν έχω πτυχίο), φέτος κακοποίηση.
4. Πέρσυ είχα και πορεία στην Ευρώπη με καλές παρουσίες και με τον καινούργιο χρόνο που αποδυναμώθηκε το ρόστερ
5. Δέν είχα κόκκινες αδικαιολόγητες κάρτες και φαινόμενα απειθαρχίας "Είπα στους πάικτες να κάνουν αυτό και δεν το έκαναν"...
6. Δεν είχα μεταπτώσεις στην απόδοση έμπειρων παικτών.
7. Διστυχώς δεν είχα Santa Claus σε δαιμονισμένη φόρμα (χάνει τα εύκολα αλλά βάζει και κάτι γκολ.... 1 κάθε 3 τελικές)
8..... Τέρμα η σύγριση.... άκαιρη.....

1. Βαθμολογία είναι μη ενδεικτική γαιτί λόγω οικονομικών έχεις κούλα και ζέλο εκτός....
2. Νίκες και γκολ ελέω Santa Claus και να δούμε τώρα στο παιχνίδι που θα λείψει!
3. Πέρσυ έβλεπα μπάλα, σύστημα που καταλάβαινα, (βέβαια εγώ δεν έχω πτυχίο), φέτος κακοποίηση.
4. Πέρσυ είχα και πορεία στην Ευρώπη με καλές παρουσίες και με τον καινούργιο χρόνο που αποδυναμώθηκε το ρόστερ
5. Δέν είχα κόκκινες αδικαιολόγητες κάρτες και φαινόμενα απειθαρχίας "Είπα στους πάικτες να κάνουν αυτό και δεν το έκαναν"...
6. Δεν είχα μεταπτώσεις στην απόδοση έμπειρων παικτών.
7. Διστυχώς δεν είχα Santa Claus σε δαιμονισμένη φόρμα (χάνει τα εύκολα αλλά βάζει και κάτι γκολ.... 1 κάθε 3 τελικές)
8..... Τέρμα η σύγριση.... άκαιρη.....

- sourmenetes
- Moderator
Κοινως μας λες οτι ο ΠΑΟΚ βρισκεται εκει που ειναι καθαρα λογω ελλειψης δυναμης ζελου,αεκ και λογω κλαους...
Πες μας περυσι στα ματς με γιαννενα μες το γιαννενο,με οφη μες την Τουμπα,με κερκυρα επισης μες την Τουμπα και σε πολλα αλλα κλαρινα το συστημα που παιζαμε..
Δε λεω οτι εχει συγκριση και γω συμφωνων οτι ηταν καλυτερα αλλα οπως κρινεις κρινω και εγω με τον τροπο μου...
Πες μας περυσι στα ματς με γιαννενα μες το γιαννενο,με οφη μες την Τουμπα,με κερκυρα επισης μες την Τουμπα και σε πολλα αλλα κλαρινα το συστημα που παιζαμε..
Δε λεω οτι εχει συγκριση και γω συμφωνων οτι ηταν καλυτερα αλλα οπως κρινεις κρινω και εγω με τον τροπο μου...
Και λόγω έλλειψης ευρωπαϊκών υποχρεόσεων... Σημαντικό!!!!!sourmenetes έγραψε:Κοινως μας λες οτι ο ΠΑΟΚ βρισκεται εκει που ειναι καθαρα λογω ελλειψης δυναμης ζελου,αεκ και λογω κλαους...
Δεν αντιλέγω αλλά τώτε γιατί αλλάξαμε προπονητή και το πανηγηρήσαμε κιόλας;;;;;;
Δεν γράφω παρακάτω γιατί ήδη είμαι οφ τοπικ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Κυρ 02 Δεκ 2012, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
we're polishing the turd που λενε και τ αμερικανακια.
θεμα χρονου το ξεσκαρταρισμα σε ολα τα επιπεδα, μεχρι τοτε..Tobradex.
θεμα χρονου το ξεσκαρταρισμα σε ολα τα επιπεδα, μεχρι τοτε..Tobradex.
ο πρωτος γυρος τελειωσε στην ουσια οτι ειχαμε να δουμε το ειδαμε
παμε λιγο στο καλοκαιρι
διωχνουμε το μαλεζα οι αρδ πειθουν ευκολα αυτους που θελουν να πειστουν οτι ειναι προς το συμφερον του ΠΑΟΚ
πηραμε 2 αμυντικους τα λεφτα ειναι στα ισια τους
η αγωνιστικη ποιοτητα στα κατω της και ετοιμαζομαστε να δωσουμε και αλλα φραγκα που σημαινει και αλλο ρισκο
αλλα ξερω πρεπει να ειμαστε περηφανει που στειλαμε παιχτη στον πανθραξ της γερμανιας
μενουμε εκτος ευρωπης απο την ομαδαρα των 0(μηδεν) βαθμων στους ομιλους
χωρις κουραση λοιπον στο γαυρος λιγκ ειμαστε μολις ενα βαθμο μπροστα απο τριπολη νιονιο χαλκηδονα χωρις να εχουμε παιξει μπαλα ουτε σε ενα ματς βεβαια φταει ο γρηγορος ρυθμος οι κλειστες αμυνες η βροχη ο ηλιος το δντ οι η μερκελ
η διαιτησια και γενικα η συμορια της επο-σουπα λιγκ εχει τρομαξει τοσο πολυ που μας αφηνει με δεκα καθε 2 ματς θα μπορουσε σε καθε αγωνα αλλα ειπαμε τρομαξε
παιζουμε συστημα δωνικο 4-4-2 που σημαινει μην το ψαχνεις 4-4-2 το ειπε και ο κολκας
ο σταφ πουληθηκε γιατι ο νομος δεν επιτρεπει παραπανω ρητρα στον κατσε παρανομησαμε δεν μας λενε ψεμματα
το πλανο για την σεζον που διανυουμε θα γινει γνωστο την ανασταση σε μια φαντασμαγορικη εκδηλωση για να καταλαβουμε ποσο μπροστα ειναι η παε αγιο φως και πλανο...
μεχρι τοτε εχει ο θεος εμεις διπλωμα προπονητη δεν εχουμε αλλα ουτε προπονητη
υγ 1 ο μπολονι φταει
υγ2 καταραμενε αερα.....
παμε λιγο στο καλοκαιρι
διωχνουμε το μαλεζα οι αρδ πειθουν ευκολα αυτους που θελουν να πειστουν οτι ειναι προς το συμφερον του ΠΑΟΚ
η αγωνιστικη ποιοτητα στα κατω της και ετοιμαζομαστε να δωσουμε και αλλα φραγκα που σημαινει και αλλο ρισκο
αλλα ξερω πρεπει να ειμαστε περηφανει που στειλαμε παιχτη στον πανθραξ της γερμανιας
χωρις κουραση λοιπον στο γαυρος λιγκ ειμαστε μολις ενα βαθμο μπροστα απο τριπολη νιονιο χαλκηδονα χωρις να εχουμε παιξει μπαλα ουτε σε ενα ματς βεβαια φταει ο γρηγορος ρυθμος οι κλειστες αμυνες η βροχη ο ηλιος το δντ οι η μερκελ
η διαιτησια και γενικα η συμορια της επο-σουπα λιγκ εχει τρομαξει τοσο πολυ που μας αφηνει με δεκα καθε 2 ματς θα μπορουσε σε καθε αγωνα αλλα ειπαμε τρομαξε
παιζουμε συστημα δωνικο 4-4-2 που σημαινει μην το ψαχνεις 4-4-2 το ειπε και ο κολκας
ο σταφ πουληθηκε γιατι ο νομος δεν επιτρεπει παραπανω ρητρα στον κατσε παρανομησαμε δεν μας λενε ψεμματα
το πλανο για την σεζον που διανυουμε θα γινει γνωστο την ανασταση σε μια φαντασμαγορικη εκδηλωση για να καταλαβουμε ποσο μπροστα ειναι η παε αγιο φως και πλανο...
υγ 1 ο μπολονι φταει
υγ2 καταραμενε αερα.....
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Υπομονή μέχρι το Γενάρη.
Ο Ιβαν ξέρει....έτσι θέλω να πιστεύω.
Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι ο δωνης έχει αρχίσει εδω και καιρό να κάνει ότι έκανε ο Φερέιρα..δικαιολογίες και άγιος ο θεός.....ήμαρτον δηλαδή......το αντριλίκι δυστυχώς σπανίζει.
Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι ο δωνης έχει αρχίσει εδω και καιρό να κάνει ότι έκανε ο Φερέιρα..δικαιολογίες και άγιος ο θεός.....ήμαρτον δηλαδή......το αντριλίκι δυστυχώς σπανίζει.
- Mario Jardel
marley 4 έγραψε:ο πρωτος γυρος τελειωσε στην ουσια οτι ειχαμε να δουμε το ειδαμε
παμε λιγο στο καλοκαιρι
υγ 1 ο μπολονι φταει
υγ2 καταραμενε αερα.....

Μάλλον θα έχω αρχίσει να κουράζω με το "το έχω ξαναγράψει" αλλά σε ό,τι αφορά τον προπονητή, το "Γενάρης" δεν ισχύει. Αυτό είναι για τους παίκτες.Argonaut4 έγραψε:Υπομονή μέχρι το Γενάρη.