Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από DC »

Στο fb, η κόρη μου και οι φίλες της έχουν από 10-15 λογ/σμούς. ;)
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Eκανα σημερα ενα σχολιο στην κεντρικη το οποιο δεν καταχωρηθηκε απευθειας κατι που εδωσε να καταλαβω οτι πλεον ελεγχετε τι γραφεται στην κεντρικη σελιδα

διαπιστωσα ομως οτι η κεντρικη εχει κατακλυστει απο μηνυματα γροθια στο κατεστημενο,καταρες,ευχες για μακροχρονη φυλακιση ανθρωπων υβρεις για καποιους που φωναξαν ..υβριστικα συνθηματα και τα λοιπα

σαν παοκμανια δηλαδη επικροτειτε οσα γραφονται

κρυφογουσταρετε πως να το θεσω αλλιως
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

city_boy, απλώς προσπαθούν να μη φιμώνουν, απλά να λογοκρίνουν τα βρισίδια πριν ανεβούν στο site... Η γνώμη είναι γνώμη, κι ας είναι αντίθετη με τη δική σου ή του site..
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ρε city......υπερβάλλεις......αλλά οι αντμίν είναι κατάλληλοι για να σου απαντήσουν.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Εγω δε θα κατσω να πω ξανα τα ιδια.
Απλα επειδη δεν πρεπει να λεμε μονο τι δε μας αρεσει αλλα και να προτεινουμε και λυση.
Για να ξερουμε τι μας γινεται και να σιγουρεψουμε οτι δεν μπαινουν σκουληκια και σχολιαζουν γιατι οντως γινεται αυτο το πραμα, προτεινω αν οι αντμιν θεωρουν οτι ειναι ενταξει, να σχολιαζουν μονο τα μελη του φορουμ ,
και οχι ο kaikalapaoktsis4, poypaeiapoto80gipedo29, που εμφανιζονται ανα καιρους, και να μας υποδικνυει και πιοι πρεπει να μπουν φυλακη.

Αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να ασχολουνται με τα τρακτερ και να μην τρωνε απο τον χρονο μας.

Τουλαχιστον αν σχολιαζουν μονο οσοι ειναι στο φορουμ θα εχουμε και ενα καλυτερο επιπεδο.
Ή στην τελικη τα σχολια να γινονται μεσω λογαρισαμου φεισμπουκ.(εγω δεν εχω) αλλα δεν γ@μιεται, τουλαχιστον θα ξερουμε τι μας γινεται.

Και οχι να μπαινει το καθε χαιβάνι και να κάνει παρτι.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

city_boy έγραψε:Eκανα σημερα ενα σχολιο στην κεντρικη το οποιο δεν καταχωρηθηκε απευθειας κατι που εδωσε να καταλαβω οτι πλεον ελεγχετε τι γραφεται στην κεντρικη σελιδα

διαπιστωσα ομως οτι η κεντρικη εχει κατακλυστει απο μηνυματα γροθια στο κατεστημενο,καταρες,ευχες για μακροχρονη φυλακιση ανθρωπων υβρεις για καποιους που φωναξαν ..υβριστικα συνθηματα και τα λοιπα

σαν παοκμανια δηλαδη επικροτειτε οσα γραφονται

κρυφογουσταρετε πως να το θεσω αλλιως
Μικρέ και μονίμως αντιδραστικέ φίλε μου

Ο τρόπος δημοσίευσης των σχολίων έχει αλλάξει από τις αρχές Μαρτίου, γιατί το κακό με τις βρισιές είχε παραγίνει:
http://www.paokmania.gr/στήλες/ανακοινώ ... στη-σελίδα

Μπορούμε κάλλιστα να λέμε την άποψή μας κόσμια και ωραία, χωρίς λεκτικές ακρότητες και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Τα σχόλια ελέγχονται για ύβρεις ή για πράγματα που άπτονται θεμάτων ήθους και ηθικής. Ο στόχος είναι να μην δημιουργείται ένταση και να μην ξεφεύγει η κατάσταση. Εάν δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία, τότε φυσικά και δημοσιεύονται.

Δεν νομίζω να καθυστερεί τόσο πολύ η δημοσίευση των σχολίων, εκτός από τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθέσιμος κάποιος που μπορεί να εγκρίνει τη δημοσίευσή τους. Αυτό ισχύει στις πλείστες των περιπτώσεων όταν η ώρα είναι προχωρημένη και πιστεύω ότι υπάρχει κατανόηση γι’ αυτό.

Το «κρυφογουστάρετε» δεν το είπες, δεν το διάβασα και κυρίως ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Όλοι έχουν λόγο, οι διαφορετικές γνώμες πρέπει να ακούγονται και αυτό είναι καλό για να βλέπουμε όλες τις απόψεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Dinos_Liverpool έγραψε: Μπορούμε κάλλιστα να λέμε την άποψή μας κόσμια και ωραία, χωρίς λεκτικές ακρότητες και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Τα σχόλια ελέγχονται για ύβρεις ή για πράγματα που άπτονται θεμάτων ήθους και ηθικής. Ο στόχος είναι να μην δημιουργείται ένταση και να μην ξεφεύγει η κατάσταση. Εάν δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία, τότε φυσικά και δημοσιεύονται.
δεν ειναι ετσι φιλε μου,τουλαχιστον στα θεματα που ειδα εγω.

αν θελετε να το δειτε λιγο πιο ζεστα θα μου κανετε μεγαλη χαρη...ολη αυτη η φαγωμαρα εχει κουρασει παρα πολυ ολους μας.

ευχαριστω οσους απαντησαν 8-)
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

City boy city boy, o κολος σου σε τρωει :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Συνοπαδέ guardian4
Δεν είναι παντού η θύρα 4
Δεν επιτρέπονται εδώ βωμολοχίες
Στο forum έχει Ταγματάρχες και λοχίες!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ένας είναι ο Ταγμα μη λέμε ότι θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Βασικά αυτόν εννοούσα,
ναι, βασικά αυτόν εννοούσα..!

(Πρέπει να κάνω ομοιοκαταληξία..!) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παρ το αυγό και κουρευτόοοο
Αλεόο
Αλεό ο ο :D
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

RoMaN έγραψε:Βασικά αυτόν εννοούσα,
ναι, βασικά αυτόν εννοούσα..!

(Πρέπει να κάνω ομοιοκαταληξία..!) :mrgreen:
χαχαχαχαχαχαχ :lol: :lol: :lol: :lol:

Μου θυμιζετε τελευταιο σκετς απο θεατρικο σεφερλη,που τα λεει ολα τραγουδιστα,και μετα ασυνείδητα προσπαθω να κανω το ιδιο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κανείς δε γλιτώνει.. :twisted:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μην τυχόν και δεν σχολιάσουνε όλοι οι admins και όλοι οι mods -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, λέμε- το "Paokmania Μέλαθρον"!

ΥΓ. Οκτώ ώρες έγραφα! Έφαγα και την ψαρόσουπα κρύα! (καλά, μη φανταστείτε... δυο-τρια μικροσκοπικά ψαράκια είχε μέσα και το υπόλοιπο πατάτες και καρότα... όχι ότι και τα καρότα είναι φτηνά, βέβαια!)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”