Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Eκανα σημερα ενα σχολιο στην κεντρικη το οποιο δεν καταχωρηθηκε απευθειας κατι που εδωσε να καταλαβω οτι πλεον ελεγχετε τι γραφεται στην κεντρικη σελιδα
διαπιστωσα ομως οτι η κεντρικη εχει κατακλυστει απο μηνυματα γροθια στο κατεστημενο,καταρες,ευχες για μακροχρονη φυλακιση ανθρωπων υβρεις για καποιους που φωναξαν ..υβριστικα συνθηματα και τα λοιπα
σαν παοκμανια δηλαδη επικροτειτε οσα γραφονται
κρυφογουσταρετε πως να το θεσω αλλιως
διαπιστωσα ομως οτι η κεντρικη εχει κατακλυστει απο μηνυματα γροθια στο κατεστημενο,καταρες,ευχες για μακροχρονη φυλακιση ανθρωπων υβρεις για καποιους που φωναξαν ..υβριστικα συνθηματα και τα λοιπα
- Μπαρκαρούτσος
city_boy, απλώς προσπαθούν να μη φιμώνουν, απλά να λογοκρίνουν τα βρισίδια πριν ανεβούν στο site... Η γνώμη είναι γνώμη, κι ας είναι αντίθετη με τη δική σου ή του site..
Ρε city......υπερβάλλεις......αλλά οι αντμίν είναι κατάλληλοι για να σου απαντήσουν.
Εγω δε θα κατσω να πω ξανα τα ιδια.
Απλα επειδη δεν πρεπει να λεμε μονο τι δε μας αρεσει αλλα και να προτεινουμε και λυση.
Για να ξερουμε τι μας γινεται και να σιγουρεψουμε οτι δεν μπαινουν σκουληκια και σχολιαζουν γιατι οντως γινεται αυτο το πραμα, προτεινω αν οι αντμιν θεωρουν οτι ειναι ενταξει, να σχολιαζουν μονο τα μελη του φορουμ ,
και οχι ο kaikalapaoktsis4, poypaeiapoto80gipedo29, που εμφανιζονται ανα καιρους, και να μας υποδικνυει και πιοι πρεπει να μπουν φυλακη.
Αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να ασχολουνται με τα τρακτερ και να μην τρωνε απο τον χρονο μας.
Τουλαχιστον αν σχολιαζουν μονο οσοι ειναι στο φορουμ θα εχουμε και ενα καλυτερο επιπεδο.
Ή στην τελικη τα σχολια να γινονται μεσω λογαρισαμου φεισμπουκ.(εγω δεν εχω) αλλα δεν γ@μιεται, τουλαχιστον θα ξερουμε τι μας γινεται.
Και οχι να μπαινει το καθε χαιβάνι και να κάνει παρτι.
Απλα επειδη δεν πρεπει να λεμε μονο τι δε μας αρεσει αλλα και να προτεινουμε και λυση.
Για να ξερουμε τι μας γινεται και να σιγουρεψουμε οτι δεν μπαινουν σκουληκια και σχολιαζουν γιατι οντως γινεται αυτο το πραμα, προτεινω αν οι αντμιν θεωρουν οτι ειναι ενταξει, να σχολιαζουν μονο τα μελη του φορουμ ,
και οχι ο kaikalapaoktsis4, poypaeiapoto80gipedo29, που εμφανιζονται ανα καιρους, και να μας υποδικνυει και πιοι πρεπει να μπουν φυλακη.
Αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να ασχολουνται με τα τρακτερ και να μην τρωνε απο τον χρονο μας.
Τουλαχιστον αν σχολιαζουν μονο οσοι ειναι στο φορουμ θα εχουμε και ενα καλυτερο επιπεδο.
Ή στην τελικη τα σχολια να γινονται μεσω λογαρισαμου φεισμπουκ.(εγω δεν εχω) αλλα δεν γ@μιεται, τουλαχιστον θα ξερουμε τι μας γινεται.
Και οχι να μπαινει το καθε χαιβάνι και να κάνει παρτι.
- Dinos_Liverpool
Μικρέ και μονίμως αντιδραστικέ φίλε μουcity_boy έγραψε:Eκανα σημερα ενα σχολιο στην κεντρικη το οποιο δεν καταχωρηθηκε απευθειας κατι που εδωσε να καταλαβω οτι πλεον ελεγχετε τι γραφεται στην κεντρικη σελιδα
Ο τρόπος δημοσίευσης των σχολίων έχει αλλάξει από τις αρχές Μαρτίου, γιατί το κακό με τις βρισιές είχε παραγίνει:
http://www.paokmania.gr/στήλες/ανακοινώ ... στη-σελίδα
Μπορούμε κάλλιστα να λέμε την άποψή μας κόσμια και ωραία, χωρίς λεκτικές ακρότητες και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Τα σχόλια ελέγχονται για ύβρεις ή για πράγματα που άπτονται θεμάτων ήθους και ηθικής. Ο στόχος είναι να μην δημιουργείται ένταση και να μην ξεφεύγει η κατάσταση. Εάν δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία, τότε φυσικά και δημοσιεύονται.
Δεν νομίζω να καθυστερεί τόσο πολύ η δημοσίευση των σχολίων, εκτός από τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθέσιμος κάποιος που μπορεί να εγκρίνει τη δημοσίευσή τους. Αυτό ισχύει στις πλείστες των περιπτώσεων όταν η ώρα είναι προχωρημένη και πιστεύω ότι υπάρχει κατανόηση γι’ αυτό.
Το «κρυφογουστάρετε» δεν το είπες, δεν το διάβασα και κυρίως ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Όλοι έχουν λόγο, οι διαφορετικές γνώμες πρέπει να ακούγονται και αυτό είναι καλό για να βλέπουμε όλες τις απόψεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα.
δεν ειναι ετσι φιλε μου,τουλαχιστον στα θεματα που ειδα εγω.Dinos_Liverpool έγραψε: Μπορούμε κάλλιστα να λέμε την άποψή μας κόσμια και ωραία, χωρίς λεκτικές ακρότητες και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Τα σχόλια ελέγχονται για ύβρεις ή για πράγματα που άπτονται θεμάτων ήθους και ηθικής. Ο στόχος είναι να μην δημιουργείται ένταση και να μην ξεφεύγει η κατάσταση. Εάν δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία, τότε φυσικά και δημοσιεύονται.
αν θελετε να το δειτε λιγο πιο ζεστα θα μου κανετε μεγαλη χαρη...ολη αυτη η φαγωμαρα εχει κουρασει παρα πολυ ολους μας.
ευχαριστω οσους απαντησαν

- Μπαρκαρούτσος
Συνοπαδέ guardian4
Δεν είναι παντού η θύρα 4
Δεν επιτρέπονται εδώ βωμολοχίες
Στο forum έχει Ταγματάρχες και λοχίες!
Δεν είναι παντού η θύρα 4
Δεν επιτρέπονται εδώ βωμολοχίες
Στο forum έχει Ταγματάρχες και λοχίες!
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Βασικά αυτόν εννοούσα,
ναι, βασικά αυτόν εννοούσα..!
(Πρέπει να κάνω ομοιοκαταληξία..!)

χαχαχαχαχαχαχRoMaN έγραψε:Βασικά αυτόν εννοούσα,

Μου θυμιζετε τελευταιο σκετς απο θεατρικο σεφερλη,που τα λεει ολα τραγουδιστα,και μετα ασυνείδητα προσπαθω να κανω το ιδιο
- kataramenos5
- Dinos_Liverpool
Μην τυχόν και δεν σχολιάσουνε όλοι οι admins και όλοι οι mods -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, λέμε- το "Paokmania Μέλαθρον"!
ΥΓ. Οκτώ ώρες έγραφα! Έφαγα και την ψαρόσουπα κρύα! (καλά, μη φανταστείτε... δυο-τρια μικροσκοπικά ψαράκια είχε μέσα και το υπόλοιπο πατάτες και καρότα... όχι ότι και τα καρότα είναι φτηνά, βέβαια!)
ΥΓ. Οκτώ ώρες έγραφα! Έφαγα και την ψαρόσουπα κρύα! (καλά, μη φανταστείτε... δυο-τρια μικροσκοπικά ψαράκια είχε μέσα και το υπόλοιπο πατάτες και καρότα... όχι ότι και τα καρότα είναι φτηνά, βέβαια!)