33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Ο πανηγυρισμός σου για 1 λεπτό εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν απλά τραγική επιλογή ...
όπως λέει ο Karla έπρεπε κανονικά να είσαι εντός 5 δευτ στην σέντρα.
Μαζί με εσένα τραγικοί και όλοι οι άλλοι που πανυγήριζαν μαζί σου ... δείγμα της νοοτροπίας που υπάρχει στην ομάδα ... υποτίμηση των μικρών αντιπάλων εξού και ισοπαλίες με Κέρκυρα ... και τραγική συμπεριφορά υποτέλειας με τους μεγάλους όπως με παο και οσφπ.
Μου αρέσει που κάποιοι θέλουν με το ζόρι να πάρεις και τριπλάσια χρήματα.
Ο Μήτρογλου που είναι μία κλάση τουλάχιστον ανώτερος ήταν στον πάγκο ...
Για να ξέρουμε και τι λέμε !!!
όπως λέει ο Karla έπρεπε κανονικά να είσαι εντός 5 δευτ στην σέντρα.
Μαζί με εσένα τραγικοί και όλοι οι άλλοι που πανυγήριζαν μαζί σου ... δείγμα της νοοτροπίας που υπάρχει στην ομάδα ... υποτίμηση των μικρών αντιπάλων εξού και ισοπαλίες με Κέρκυρα ... και τραγική συμπεριφορά υποτέλειας με τους μεγάλους όπως με παο και οσφπ.
Μου αρέσει που κάποιοι θέλουν με το ζόρι να πάρεις και τριπλάσια χρήματα.
Ο Μήτρογλου που είναι μία κλάση τουλάχιστον ανώτερος ήταν στον πάγκο ...
Για να ξέρουμε και τι λέμε !!!
- Sick Bastard
Μια κλάση ανώτερη; Ο Μήτρογλου;
Επειδή ''συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού'' ;
Επειδή ''συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού'' ;
Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
87:10 o Κλάους πηδάει τις πινακίδες για πανηγυρισμό
87:32 έχει μπει στην μικρή περιοχή και πηγαίνει προς το κέντρο
Αλήτη κλάους δώσε μας πίσω τα εικοσιδύο δεύτερα
- kataramenos5
Ίσως υπερβολική η έκφραση "κράξιμο" αλλα έχω την εντύπωση οτι ο Στέφανος έχει χαλαρώσει λίγο και δεν είναι τόσο συγκεντρωμένος σα αυτό που κάνει.Στη συγκεκριμένη φάση προτίμησε το σταριλίκι παρά τα 22 δεύτερα που λέει ο karlat85.Δε κερδίζαμε 3-0 ,Χ στο γήπεδό μας ήταν και 22 δεύτερα είναι μια ακόμα επίθεση.DC έγραψε:Ο καθένας με τις απόψεις του.kataramenos5 έγραψε:Συμφωνώ.Argonaut4 έγραψε:Συμφωνώ......δυστυχώς.
Ναι Κώστα.......θα τον κράξουμε γιατι η νοοτροπία του είναι λάθος.
Το παιδί έβγαλε γκολ στο 88', σε ένα παιχνίδι που το είχαμε χαμένο και θα τον κράξω επειδή δεν άρπαξε την μπάλα να την πάει στην σέντρα;
Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
και για να μην έχουμε αυταπάτες
στην πρώτη διεκδίκηση όταν σταφ και κλάους νομίζω πιέζουν έναν του γαύρου, ο διατητής σφυράει φάουλ και μετά την εκτέλεση του φάουλ δίνει ανάποδα το πλάγιο και μετά δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα μέχρι τη λήξη.
Το συμπέρασμα είναι ότι αν έτρεχε ο Κλάους για τη μπάλα, αντί για τα πανηγύρια, θα υπήρχε σοβαρή πιθανότητα για τη 2η κίτρινη στο ματς.
στην πρώτη διεκδίκηση όταν σταφ και κλάους νομίζω πιέζουν έναν του γαύρου, ο διατητής σφυράει φάουλ και μετά την εκτέλεση του φάουλ δίνει ανάποδα το πλάγιο και μετά δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα μέχρι τη λήξη.
Το συμπέρασμα είναι ότι αν έτρεχε ο Κλάους για τη μπάλα, αντί για τα πανηγύρια, θα υπήρχε σοβαρή πιθανότητα για τη 2η κίτρινη στο ματς.
δεν ειναι τα 22 χαμενα δευτερολεπτα το θεμα...δεν ξερω πως να το θεσω καλυτερα αλλα ειναι και θεμα νοοτροπιας...αλλο ας πουμε το να το καρφωνεις να αρπαζεις τη μπαλα να τη στηνεις στη σεντρα και αμα ερθει κανενας να πανηγυρισει να κοπανησεις και καμια φαπα και να πεις ''συνελθε εχουμε κανα 5λεπτο ακομα δεν κερδιζουμε'' και αλλο το να σκοραρεις και να εχεις την αντιδραση ''ουφ'' αντε τωρα να το κρατησουμε το σκορακι μεχρι να ληξει... :ugeek:
για τον κλαους εχω πει ο θεος του εχει δωσει καποια χαρισματα αλλα απο εκει και περα πρεπει να τα πλαισιωσει με δουλεια...προς το παρων μονος του τραβαει το κουπι επιθετικα παντως για να τα ανγνωριζουμε ολα...
για τον κλαους εχω πει ο θεος του εχει δωσει καποια χαρισματα αλλα απο εκει και περα πρεπει να τα πλαισιωσει με δουλεια...προς το παρων μονος του τραβαει το κουπι επιθετικα παντως για να τα ανγνωριζουμε ολα...
- Μπαρκαρούτσος
karlat85 έγραψε:87:10 o Κλάους πηδάει τις πινακίδες για πανηγυρισμό
ΠΡΟ-ΣΤΙ-ΜΟ
Πού είναι ο εισαγγελεύς;
Ρε εδω βγαζετε mvp τον σαλπιγγιδη,ψυχαρα,αρχηγαρα και εγω δεν ξερω τι αλλο,επιθετικο που δεν ειχε τελικη, μονο 2 αναποδα κοντρολ σε φασεις που εφευγε μονος,επειδη εκανε μια σεντρα και θεωρειτε υποτιμητικο που ο Κλαους πανηγηρισε το γκολ και δεν ετρεξε για σεντρα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 26 Νοέμ 2012, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι θέμα νοοτροπίας, αλλά εκτίμησης της ομάδας.
Ξέρει ότι το Χ είναι πολύτιμο και όπως ήρθε τυχερό, οπότε γιατί να ρισκάρει και απλά κερδίζει και χρόνο.
Αν έδειχνε η ομάδα ότι μπορεί θα έπαιρνε σίγουρα τη μπάλα από την εστία.
Πάλι καλά να λέμε.
Ξέρει ότι το Χ είναι πολύτιμο και όπως ήρθε τυχερό, οπότε γιατί να ρισκάρει και απλά κερδίζει και χρόνο.
Αν έδειχνε η ομάδα ότι μπορεί θα έπαιρνε σίγουρα τη μπάλα από την εστία.
Πάλι καλά να λέμε.
Σωστά, πολύ λογικό το πάτημα σου να κράξεις αναίσχυντα τον Σάλπι. (not)joshua έγραψε:Ρε εδω βγαζετε mvp τον σαλπιγγιδη,ψυχαρα,αρχηγαρα και εγω δεν ξερω τι αλλο,επιθετικο που δεν ειχε τελικη, μονο 2 αναποδα κοντρολ σε φασεις που εφευγε μονος,επειδη εκανε μια σεντρα και σας πειραξε που ο Κλαους πανηγηρισε το γκολ?
- Μπαρκαρούτσος
Μερικοί δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος της φανέλας.
Ο Klaus έχει σηκώσει το βάρος μιας ολόκληρης ομάδας και ξελασπώνει συμπαίκτες και προπονητή σχεδόν κάθε εβδομάδα, όταν οι υπόλοιποι ξύνουν τ'*ρχίδια τους και παίζουν λες και το καλοκαίρι είχαν Mundial, Euro, Copa Africa και μεσοβδόμαδα παίζουν CL και EL!
Αυτός φταίει που είμαστε 2οι και καμαρώνουμε και λέμε "Ο Δώνης σε βγάζει 2ο, ο Boloni τι έκανε;"... Κι ας έχασε τα άχαστα που έχασε!
17 γκολ ο Π.Α.Ο.Κ., 8 μόνος του. 1/3 σουτ σου είναι γκολ (2ος αποτελεσματικότερος στράικερ εντός των συνόρων, οριακά πίσω από τον Αλγερινό)...
Ο Klaus έχει σηκώσει το βάρος μιας ολόκληρης ομάδας και ξελασπώνει συμπαίκτες και προπονητή σχεδόν κάθε εβδομάδα, όταν οι υπόλοιποι ξύνουν τ'*ρχίδια τους και παίζουν λες και το καλοκαίρι είχαν Mundial, Euro, Copa Africa και μεσοβδόμαδα παίζουν CL και EL!
Αυτός φταίει που είμαστε 2οι και καμαρώνουμε και λέμε "Ο Δώνης σε βγάζει 2ο, ο Boloni τι έκανε;"... Κι ας έχασε τα άχαστα που έχασε!
17 γκολ ο Π.Α.Ο.Κ., 8 μόνος του. 1/3 σουτ σου είναι γκολ (2ος αποτελεσματικότερος στράικερ εντός των συνόρων, οριακά πίσω από τον Αλγερινό)...
- sourmenetes
- Moderator
Ετσι παει shark???shark4 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Δεν το βοηθαμε ετσι..
μαλλον εχεις δικιο ...Πρεπει να βαλουμε - εκτος απο τις χαντρες- και το ξεματιασμα μαζι με το ευχελαιο στο προγραμμα πριν τα ματς....
![]()
![]()
Βρες μου τι παιζουμε στο γηπεδο , ποσες φορες αναπτυσσεται ορθολογικα η ομαδα , τι πασες παιρνει και μετα το συζηταμε .... Στο φετινο συστημα "καντε σεντρα μπας και βαλει ο Κλαους γκολ" κρινεται ως 100% επιτυχημενος ....
sourmenetes έγραψε:αμα δεν ειχαμε εσενα θα ημασταν ουτε 10τοι.
Αμα κανουμε τον υπολογισμο με τα γκολ που εχει βαλει , τι βαθμους εχουμε παρει , θα βρουμε και τη θεση...
Αχρηστευετε με τον τροπο που εκφραζετε την αποψη σας μεγαλη μεριδα παιχτων επειδη ο κλαους κανει το γκολ.Σιγουρα το γκολ ειναι αυτο που δινει τους ποντους αλλα δεν μπορω να τα πιστωσω ολα στον κλαους.
Τελος παντων εγω το εχω πει πολλες φορες οτι ο κλαους ειναι επιθετικος που βλεπει διχτυα μεσα στην περιοχη οσο λιγοι αλλα θεωρω πως πρεπει να δουλεψει σε αρκετους τομεις ακομα.
-
http://www.bloglines.gr/iframe.php?url= ... _9279.htmlRoMaN έγραψε:Όταν είπε για την "κοπέλα"/κοπέλα του, πέθανα στο γέλιο! "Έχουμε χωρίσει!" και μετά από λίγο "Εντάξει, δεν χωρίσαμε ακριβώς, είναι μια περίεργη φάση..."!!!![]()
Πες ρε Κλάους "Την πηδάω ακόμα αν και δεν πολυγουσταριζόμαστε πλέον!"![]()
...
Βρε λες;
- sourmenetes
- Moderator
Joshua η μπαλα παλι κατα τυχη...εεε???Με λαθος κοντρολ..joshua έγραψε:Ρε εδω βγαζετε mvp τον σαλπιγγιδη,ψυχαρα,αρχηγαρα και εγω δεν ξερω τι αλλο,επιθετικο που δεν ειχε τελικη, μονο 2 αναποδα κοντρολ σε φασεις που εφευγε μονος,επειδη εκανε μια σεντρα και θεωρειτε υποτιμητικο που ο Κλαους πανηγηρισε το γκολ και δεν ετρεξε για σεντρα?
Ε ρε ζητηματα που εχετε...
Για πες μας για τη φαση του κλαους που φευγει μονος του...
Οταν θα καταλαβετε οτι για να παρει την μπαλα ο κλαους περασε απο αλλους 4 θα ξανασυζητησουμε.
Αλλα για καποιους το αθλημα ειναι μονο αυτος που βαζει γκολ.
Η μπάλα τρέχει πιο γρήγορα από τον παίκτη αδερφέ, απορώ πώς το ξέχασες.karlat85 έγραψε:Αλήτη κλάους, δώσε μας πίσω τα 30 ολόκληρα δευτερόλεπτα του πανηγυρισμού σου, για να γυρίσουμε το ματς
Άσε που κανονικά έπρεπε να πάρεις την μπάλα και να τρέξεις μέχρι το κέντρο σε λιγότερο από 5 δεύτερα

ΥΓ: Μή μου πείτε ότι πρέπει πρώτα να γυρίσουν και όλοι οι παίκτες πίσω από τη σέντρα. Αυτό το λέτε εσείς, ο Δαλούκας (στο Θρασύβουλος-ΠΑΟΚ 1-2) δεν το ήξερε και έβγαλε κίτρινη (και στο καπάκι κόκκινη) στον Γκαρσία.

Πάντως η εικόνα που είχαμε δεν έδειχνε ότι θα βάλουμε και δεύτερο᾿ εδώ τρομάξαμε να βάλουμε το ένα.