Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από lamosas »

Dinos_Liverpool έγραψε:Το ότι πήρε κύπελλο με τη Λάρισα, πήγε σε δύο τελικούς με τον Ατρόμητο είναι λίγο ? Το ότι οι ομάδες του έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο είναι λίγο ? Νεαρός, εξελίξιμος και δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, dimbar ? Δεν νομίζω! Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η καλύτερη λύση.

lamosas, μετά από 11 χρόνια με διαρκείας και πολλά-πολλά πριν χωρίς διαρκείας, με 6 χρόνια παρακολούθησης και της Κ-20 από κοντά, δεν νομίζω ότι η "τηλεόραση" είναι αυτό που πρέπει να συμπεράνει κανείς. Καλά κάνεις και διαφωνείς, αλλά να επιχειρηματολογείς χωρίς να λες πράγματα που μπορεί να θίξουν τον άλλο. Έτσι το βλέπω εγώ, εσύ αλλιώς. Δεν διαφωνώ σε πολλά από αυτά που έγραψες, Για λίγη υπομονή μιλάμε και δίκαιη κριτική. Και για τα στημένα (που περιμένεις γρήγορα λύση), μήπως μπορείς να μου θυμίσεις πως τον λέγανε αυτόν τον "μελαχρινό" της κούλας που έκανε πάρτυ πρόπερσυ με Μαλεζά και Κοντέρας ? Ντιόπ ? Θέλω να σου πω, ότι δεν είναι εύκολο να φτιάξεις ομάδα για τα στημένα. Θέλει χρόνο και υπομονή.

ΥΓ. Τηλεόραση μόνο για τα εκτός έδρας. Στα άλλα... ζέστη, κρύο, βροχή, εκεί... στα τσιμέντα, φίλε μου ... Μάθετε να ακούτε και τον άλλο, χωρίς κατ' ανάγκην να προσβάλετε για να πείτε τη γνώμη σας!
Εσύ γιατί θίχτηκες; Μιλήσα συγκεκριμένα για εσένα; Μια γενική διαπίστωση έκανα και σόρυ αν σε πήρε η μπάλα αδίκως.

Τώρα για το ζουμί δεν έγραψες τπτ. Αν θυμάμαι καλά το πάρτυ Ντιοπ γινόταν όταν είχαμε στον πάγκο τον Λομπανόφσκι aka sir Makis Xavos. Νομίζω η κριτική μου ειναι δίκαιη για έναν προπονητή που έκανε προετοιμασία συμφώνησε στις μεταγραφικές επιλογές και μάλιστα μερικές τις υπόδειξε, και ήδη πάμε για το 13 επίσημο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εγώ μιλούσα, κυρίως, στα τελευταία post, εμένα κατάλαβα ότι εννοούσες και γι' αυτό θίχτηκα. Τόσο απλό!

Για την ουσία μίλησα, lamosas. Ότι δεν είναι δυνατόν να κρίνεις τόσο γρήγορα έναν προπονητή. Ανέφερες καμιά δεκαριά τεχνικά σημεία στα οποία δε δίνεις ούτε τρίμηνη πίστωση για να δεις αποτελέσματα. Δεν λύνονται αυτά τα θέματα από τη μια στιγμή στην άλλη. Το καλοκαίρι η ομάδα ήταν στο μεταίχμιο μεταξύ ζωής και θανάτου και συ μιλάς ότι συμφώνησε στις μεταγραφές ο Δώνης ? Χωρίς μπάτζετ ? Δεν έστειλε τον έναν πίσω στην Αγγλία ? Τον άλλο πίσω στην ομάδα του, λέγοντας ότι "έχω καλύτερους στην β' ομάδα" ?

Τέλος πάντων, εσείς θέλετε να βλέπετε αυτά που θέλετε και όχι αυτά που πρέπει να δείτε. Με Ξάνθη, με ρούλη παίξαμε πολύ καλά, σε άλλα μέτρια αλλά κερδίσαμε και άλλα χάλια και φέραμε ισοπαλίες και σε ένα χάσαμε. Εγώ θα τον κρίνω όταν κάνει μεταγραφές με αξιοπρεπές μπάτζετ. Μέχρι τότε κρίνω ανάλογα με το τι έχει στη φαρέτρα του. Και όπως βλέπεις, ένα κάποιο πρόβλημα υλικού το έχουμε!
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
markos4 έγραψε: Αλλα συγκρινοντας τον με τον Μπολονι εχω την εντυπωση οτι ο Δωνης
εχει δειξει περισσοτερα πραγματα.
Sorry, αλλά λανθάνεις οικτρά.
Δεν έχει δείξει ακόμη ΤΙΠΟΤΑ.

Περυσι με τον μπολονι,καθε χωριο ερχοταν στην Τουμπα και μας εκανε κλισμα...
Με τον Δωνη εχω την εντυπωση οτι δεν θα συμβει....

αλλα ξαναλεω οτι αυτο ειναι το επιπεδο της ομαδας αυτον τον προπονητη εχουμε,
μην τα ριχνουμε ολα στον προπονητη,οχι οτι δεν εχει μεριδιο ευθυνης.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Dinos_Liverpool έγραψε:Το ότι πήρε κύπελλο με τη Λάρισα, πήγε σε δύο τελικούς με τον Ατρόμητο είναι λίγο ? Το ότι οι ομάδες του έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο είναι λίγο ? Νεαρός, εξελίξιμος και δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, dimbar ? Δεν νομίζω! Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η καλύτερη λύση.

lamosas, μετά από 11 χρόνια με διαρκείας και πολλά-πολλά πριν χωρίς διαρκείας, με 6 χρόνια παρακολούθησης και της Κ-20 από κοντά, δεν νομίζω ότι η "τηλεόραση" είναι αυτό που πρέπει να συμπεράνει κανείς. Καλά κάνεις και διαφωνείς, αλλά να επιχειρηματολογείς χωρίς να λες πράγματα που μπορεί να θίξουν τον άλλο. Έτσι το βλέπω εγώ, εσύ αλλιώς. Δεν διαφωνώ σε πολλά από αυτά που έγραψες, Για λίγη υπομονή μιλάμε και δίκαιη κριτική. Και για τα στημένα (που περιμένεις γρήγορα λύση), μήπως μπορείς να μου θυμίσεις πως τον λέγανε αυτόν τον "μελαχρινό" της κούλας που έκανε πάρτυ πρόπερσυ με Μαλεζά και Κοντέρας ? Ντιόπ ? Θέλω να σου πω, ότι δεν είναι εύκολο να φτιάξεις ομάδα για τα στημένα. Θέλει χρόνο και υπομονή.

ΥΓ. Τηλεόραση μόνο για τα εκτός έδρας. Στα άλλα... ζέστη, κρύο, βροχή, εκεί... στα τσιμέντα, φίλε μου ... Μάθετε να ακούτε και τον άλλο, χωρίς κατ' ανάγκην να προσβάλετε για να πείτε τη γνώμη σας!
Με όλο τον σεβασμό,
για Ατρόμητο-Λάρισα δεν διαφωνώ όπως και με τα παρελκόμενα που απολάμβανε εκεί, για αυτό το επίπεδο είναι πολύ καλός.Ομως αν τα κριτήρια είναι ""νεαρός και εξελίξιμος"" ......, χωρίς καμμία ειρωνία, I rest my case!

Αφού κι εσύ είσαι του τσιμέντου όπως κι εγώ, θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι όραμα σου ένας ΠΑΟΚ επιπέδου ΑΕΛ ή Ατρόμητου τώρα αν πιστεύεις (και με βάση ότι έχουμε δεί μέχρι τώρα) ότι έναν τέτοιο ΠΑΟΚ θα τον φτιάξει ο Δώνης δεν μπορώ να συμφωνήσω!

Φιλικά!
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Kαταρχάς δεν είμαι υπέρμαχος του Δώνη, αλλά σίγουρα δεν είμαι πολέμιός του όπως πολλοί απ'τη προετοιμασία κιόλας.
Το ότι έφτασε σε τελικούς κυπέλλου δεν μου λέει πολλά. Μια ομάδα για μενα κρίνεται απ'τη σαιζόν που κάνει στο Πρωτάθλημα, ίσως ούτε καν στην Ευρώπη και σχεδόν καθόλου απ'το κύπελλο.
Προσοχή...άλλο αν πάρει το κύπελλο και είμαστε όλοι τρισευτυχισμένοι και φυσικά η σαιζόν πετυχημένη.
Και τα ερπετά όταν πέσαν πήγαν τελικό...
Στην Ευρώπη και οι παίκτες παίζουν αλλιώς και πολλές ομάδες ''μεγαλύτερες'' υποτιμούν το Europa league. Αυτή είναι η αλήθεια. Μην ακούω για πορεία του Μπόλονι όταν και με Χάβο κάναμε ματσάρες. Και ο φετινός Παναθηνα'ι'κός πήρε Χ από Τότεναμ, Λάτσιο αφού κατέβηκαν εντελώς αδιάφορες.
Επίσης ο Μπόλονι στο δεύτερο γύρο και στα πλέι-οφ έκανε τα πάντα για να έχει ο βάζελος τόση διαφορά. Ακόμα και η ήττα στη Λιβαδειά τελευταία αγωνιστική ενώ μας έκανε και το Χ και κερδίζαμε μέχρι το 88' τη θεωρώ δικιά του! ένας προπονητής πρέπει να τα σκέφτεται όλα.
Με τη Λάρισα ο Δώνης πήρε το κύπελλο αλλά σώθηκε τελευταία αγωνιστική. Και τις άλλες χρονιές μέτρια πράγματα με σχετικά καλό Πρόεδρο και μπάτζετ,μπήκε μια φορά στα πλέι-οφ αν δε κάνω λάθος.
Με την ΑΕΚ δεν τον κρίνω. Με τον Ατρόμητο καλή δουλίτσα για Ελλάδα είχε καλό ρόστερ, τα περισσότερα ματς τα παιζε στο ένα γκολ με κατοχή μπάλας.
Γενικά ίσως υπερτιμημένος αλλά το καλοκαίρι που τον πήραμε και για Ελλάδα ας πούμε το πρώτο όνομα.
Φέτος έχουμε ξεκινήσει με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα.
Αν είχαμε Άγγελο πολλοί από εσάς και σίγουρα όλες οι φυλλάδες θα γράφανε για μεγάλη πορεία με μέτριο ρόστερ, το θαύμα του Άγγελου, τη ψυχολογία κλπ.
Το ότι παίζουμε μόνοι μας και βγαίνουμε δεύτεροι όπως γράφετε κάποιοι τ΄ακούω βερεσέ. Σιγά βρε Μπαρτσελόνα...
Κι άλλες χρονιές, σχεδόν όλες παίζαμε μόνοι μας για τη τέταρτη θέση...και την παίρναμε.
Φέτος με ενδιαφέρουν μόνο τα αποτελέσματα. Αν κερδίζαμε στη Κέρκυρα με αυτά τα χάλια θα γκρινιάζαμε?

Διπλό στη Ν.Σμύρνη :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Κατ' αρχήν, εάν το dim (από το dimbar) σημαίνει Δημήτρης, τότε χρόνια σου πολλά,φίλε.

Δεν θα γράψω άλλο, έχω γίνει κουραστικός. Τελευταίο αυτό.

Δεν ξέρω εάν θα είναι αυτός που θα κάνει τον ΠΑΟΚ πάλι πρώτο. Ποιος μπορεί να το ξέρει αυτό ? Εγώ βλέπω ότι είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Ναι, γιατί οι ομάδες του έχουν δείξει καλά στοιχεία, έχει παίξει έξω και έχει αρκετές παραστάσεις και εμπειρίες, τον έχουν εμπιστευτεί στην ομάδα μας κάποιοι που γνωρίζουν πολύ καλύτερα από μένα και τους εμπιστεύομαι αρκετά, γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα και αξίζει να του δωθεί λίγος χρόνος.

Τώρα, εάν δεν τα καταφέρει τότε καλό του δρόμο και αέρα στα πανιά του. Όλοι αυτοί έρχονται κα παρέρχονται. Αυτοί που μένουν είμαστε εμείς.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εμενα με ικανοποιει το γεγονος οτι βλεπω μια ομαδα που εχει κατοχη.Πιστευω πως οταν αυτο γινει συνηθεια για την ομαδα και εαν ενισχυθει με δυο παικτες που θα ειναι καλοι στο ενας εναντιον ενος,θα ερθουν και τα γκολ.

Με τοσες απουσιες και τραυματισμους ειναι αναγκασμενος να πειραματιζεται.....Προχθες,ελειπαν οι 3 απο τους 3,5 που θα μπορουσαν να παιξουν πλαγια.Εαν δεν βαλει τωρα τον Πελκα,ποτε θα τον βαλει?...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

συμφωνω με τον mpafo4 πρεπει να μας γινει συνηθεια η κατοχη μπαλας...
και με τους καταλληλους παιχτες να παιρνουμε και τα αποτελεσματα...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

ΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ...

Οι τελευταίοι δε κράζετε, δε μιλάτε με εμπάθεια ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...

Να το κοιτάξετε αυτό...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Dinos_Liverpool έγραψε:Κατ' αρχήν, εάν το dim (από το dimbar) σημαίνει Δημήτρης, τότε χρόνια σου πολλά,φίλε.

Δεν θα γράψω άλλο, έχω γίνει κουραστικός. Τελευταίο αυτό.

Δεν ξέρω εάν θα είναι αυτός που θα κάνει τον ΠΑΟΚ πάλι πρώτο. Ποιος μπορεί να το ξέρει αυτό ? Εγώ βλέπω ότι είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Ναι, γιατί οι ομάδες του έχουν δείξει καλά στοιχεία, έχει παίξει έξω και έχει αρκετές παραστάσεις και εμπειρίες, τον έχουν εμπιστευτεί στην ομάδα μας κάποιοι που γνωρίζουν πολύ καλύτερα από μένα και τους εμπιστεύομαι αρκετά, γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα και αξίζει να του δωθεί λίγος χρόνος.

Τώρα, εάν δεν τα καταφέρει τότε καλό του δρόμο και αέρα στα πανιά του. Όλοι αυτοί έρχονται κα παρέρχονται. Αυτοί που μένουν είμαστε εμείς.
Οκ!
Ευχαριστώ γαι τις ευχές, όντως γινόμαστε κουραστικοί.
Τι να πώ; Κυριακή κοντή γιορτή φίλε μου!
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ορισμενοι συγκρινεται την πουτσ@ με την βουρτσα.

Ο βαζελος πηρε Χ απο την αδιαφορη τοτεναμ.

Ο ΠΑΟΚ πηρε προκριση απεναντι στην βασικη ενδεκαδα της τοττεναμ .

Οταν παιξαμε εμεις με την τοττεναμ ηταν η πιο φορμαρισμενη ομαδα στην αγγλια.

Οσοι συγκρινετε μπολονι με δωνη ειναι σαν να συγκρινεται πια εχει μεγαλυτερο στηθος.. και να βαζετε στην συγκριση την παμελα με την βισση.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλή παρομοίωση!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
:pano:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

πια παμελα;
...οταν μιλαμε για στηθος....

η απαντηση ειναι μια....
...αχχ...Sara...
.http://www.allstarpics.net/0045825/0105 ... e-pic.html
http://www.allstarpics.net/0045825/0105 ... e-pic.html

παμε τωρα στα on topic... μια και ο λογος περι προπονητη...
η λυση ειναι μια....
Δωνη....φερε πισω τον Βιερινια ;) :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γάβροι, βάζελοχάνουμα
το κύπελο αυτό
Με Δώνη θα το φέρουμε
στον Πύργο το Λευκό

Γι' αυτό, μέχρι την κατάκτηση του κυπέλου μην κρίνετε τον προπονητή
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Οταν θα ερχοταν ο δωνης ειπα.

Αλλιως παιζουν οι ομαδες τον ατρομητο και την λαρισσα και αλλιως την ΠΑΟΚαρα.
Με μας θα παιζουν με κλειστες αμυνες και θα ναι πολυ πιο δυσκολο να παρεις βαθμους.
Οχι τη μια ειμαι πολυ υπερβολικος,
που ξερω αφου δεν ειδα, και τα κλασσικα,

Υπαρχει η ΛΟΓΙΚΗ συνεχεια καποιων παραγοντων και δεδομενων.
1+1=2.

ή

1+1=0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Δευ 29 Οκτ 2012, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”