Εσύ γιατί θίχτηκες; Μιλήσα συγκεκριμένα για εσένα; Μια γενική διαπίστωση έκανα και σόρυ αν σε πήρε η μπάλα αδίκως.Dinos_Liverpool έγραψε:Το ότι πήρε κύπελλο με τη Λάρισα, πήγε σε δύο τελικούς με τον Ατρόμητο είναι λίγο ? Το ότι οι ομάδες του έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο είναι λίγο ? Νεαρός, εξελίξιμος και δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, dimbar ? Δεν νομίζω! Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η καλύτερη λύση.
lamosas, μετά από 11 χρόνια με διαρκείας και πολλά-πολλά πριν χωρίς διαρκείας, με 6 χρόνια παρακολούθησης και της Κ-20 από κοντά, δεν νομίζω ότι η "τηλεόραση" είναι αυτό που πρέπει να συμπεράνει κανείς. Καλά κάνεις και διαφωνείς, αλλά να επιχειρηματολογείς χωρίς να λες πράγματα που μπορεί να θίξουν τον άλλο. Έτσι το βλέπω εγώ, εσύ αλλιώς. Δεν διαφωνώ σε πολλά από αυτά που έγραψες, Για λίγη υπομονή μιλάμε και δίκαιη κριτική. Και για τα στημένα (που περιμένεις γρήγορα λύση), μήπως μπορείς να μου θυμίσεις πως τον λέγανε αυτόν τον "μελαχρινό" της κούλας που έκανε πάρτυ πρόπερσυ με Μαλεζά και Κοντέρας ? Ντιόπ ? Θέλω να σου πω, ότι δεν είναι εύκολο να φτιάξεις ομάδα για τα στημένα. Θέλει χρόνο και υπομονή.
ΥΓ. Τηλεόραση μόνο για τα εκτός έδρας. Στα άλλα... ζέστη, κρύο, βροχή, εκεί... στα τσιμέντα, φίλε μου ... Μάθετε να ακούτε και τον άλλο, χωρίς κατ' ανάγκην να προσβάλετε για να πείτε τη γνώμη σας!
Τώρα για το ζουμί δεν έγραψες τπτ. Αν θυμάμαι καλά το πάρτυ Ντιοπ γινόταν όταν είχαμε στον πάγκο τον Λομπανόφσκι aka sir Makis Xavos. Νομίζω η κριτική μου ειναι δίκαιη για έναν προπονητή που έκανε προετοιμασία συμφώνησε στις μεταγραφικές επιλογές και μάλιστα μερικές τις υπόδειξε, και ήδη πάμε για το 13 επίσημο παιχνίδι.