πεστα ρε αδεφε μαζι σου.3 χρονια εχουμε να τους δουμε στο γηπεδο.ας ερθουν και ας παμε θα δουν και λαιβ το πορνοanger4a έγραψε:Ε ναι τωρα, στ αρχίδια μας τα έσοδα και ξερω γω.Μη γινόμαστε σα κάτι γραφικούς.Σε όλα τα ντέρμπυ πρεπει να έρχονται και να πηγαίνουμε.Οπαδοί είμαστε,όχι οι ταμίες της παέ.Το τι γούστα θα βγάζαμε αν κατεβαίναμε στα ντέρμπι στην αθήνα άλλο πράμα...αλλά δεν δίνει κανείς εισητήρια αφου ξέρουν οτι είναι κότες και δε θα ανεβούν...Οσο για τα σκουλήκια, καλοδεχούμενα και αυτά,έχει καιρό να βρέξει πέτρες στα στενά!
Εισιτήρια Π.Α.Ο.Κ. - Άρης
-
- steliospaoknikaia
το οπαδιλικι δεν ειναι μαθηματικα..ενα και ενα κανουν δυο στα μαθηματικα..δεν θελεις να καταλαβεις μαλλον..ας το σταματησουμε εδω..Kareena4ever έγραψε:Δεν ειναι επιχειρημα να χαριζεις 50 χιλιαδες, οταν δικαια μπορεις να τις εχεις σαν ΠΑΕ, επειδη κατα την υποκειμενικη σου εκτιμηση ειναι λιγα τα λεφτα.gagas έγραψε: καμια παε στον κοσμο δεν σωθηκε για 50 χιλ ευρω..ουτε η δικη μας η καταχρεωμενη..αν προκειται να κερδισεις απο την παρουσια των οπαδων σου σε εκτος εδρας αγωνα τοτε δεν ειναι χρηματα που απασχολουν την παε..
αυτο το θες να διακιωθεις δεν το καταλαβα κ μου φαινεται ειρωνικο..απεδειξε μου οτι η παε θα εχει μεγαλυτερο κερδος...τι να τα κανω τα εσοδα αν ειναι να τα παρει ο αλογοσκουφης..
Λιγα η πολλα ειναι λεφτα που χαριζεις χωρις λογο.
Επισης, εσυ κανεις το λαθος να αντισταθμιζεις οικονομικο οφελος με υποτιθεμενο οπαδικο κερδος. Κατι που δε συμβαινει.
Θα δωσεις σε 8 χιλιαδες λιγοτερους φιλους του ΠΑΟΚ το δικαιωμα να του συμπαρασταθουν στο ναο, για να δεις 2 χιλιαδες φιλους του ΠΑΟΚ να του συμπαραστεκονται στη εδρα του αντιπαλου.
Αν πιστευεις πως το οφελος σου θα ειναι να εχεις 2 χιλιαδες φιλους σου στο εκτος, η οπαδικη σου ζημια ειναι πως θα εχεις 8 χιλιαδες λιγοτερους φιλους σου στο ναο συν 2,5 χιλιαδες αλλοθρησκους.
- ta_myala_mas_ponane
βρες ενα σημειο στα λογια μου που να σου λεει να σταματησεις να τοποθετησε..Kareena4ever έγραψε:Δεν υπαρχει θεμα. Γραφω απλα τη γνωμη μου, οπως και συ συνεχιζεις το δικο σου τροπαριο.
Παραινεσεις και συστασεις να σταματησει καποιος να γραφει τη γνωμη του, αν θελεις να κανεις, να κανεις σε αλλους.
Συνεχισε τις τοποθετησεις σου και μην ασχολεισαι αν αλλοι σαν και μενα συνεχιζουν τις τοποθετησεις τους.
- ta_myala_mas_ponane