Εισιτήρια Π.Α.Ο.Κ. - Άρης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
Irontear4
Επικοινωνία:

Εισιτήρια Π.Α.Ο.Κ. - Άρης

Δημοσίευση από Irontear4 »

Βγείκε ο πρόεδρος της ομάδας της γειτονιάς και ζήτησε το 5% των εισητιρίων γιά το ματς ΠΑΟΚ-ρούλης,με όρο να πάρουμε κι εμείς στο δεύτερο γύρο το ανάλογο στο σάπιο μήλο που έχουν γιά έδρα!
5% από τα 28.000 της χωριτικότητας του ΝΑΟΥ μας είναι περίπου 1400 εισητίρια!
5% από τα 18.000 του σάπιου μήλου είναι περίπου 900 εισητίρια!
Όπως διαπιστώνει ο καθένας η αναλογία μας ρίχνει οριζοντίως,καθέτως και διαγωνίως!
Ο Σκορδαλιάς προσπαθεί να κερδίσει και πάλι της εντυπώσεις στις τάξεις των προβάτων που βόσκει!
Την απάντηση του την πήρε όμως από την διοίκηση μας!
"Όσα σας δώσουμε,τόσα θα πάρουμε"!
Όπως είναι φυσικό ο λαγορούλις θα πει όχι έτσι γιά να δημιουργήσει και πάλι θέμα εκ του μη έχοντος!
Προσωπική μου γνώμη αν δεν δεχτούν αυτό που είπε η διοίκηση μας,να μη τους δώσουμε καθόλου!Ούτως η άλλως SOLD OUT θα κάνουμε πάλι!
Ας βάλουν πάλι γιγαντοοθόνη στο χωράφι τους να βλέπουν από εκεί τον βιασμό τους και να πουλήσουν και καμιά μπύρα στην είσοδο:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αχαχαχαχαχαχαχα....καλο... :lol:

Εγω ειμαι της γνωμης να μη τους δωσουμε ουτε μισο εισητηριο! δεν ειναι μονο τα 1400, ειναι παραπανω, αν προσθεσεις και τα διαχωριστικα διαζωματα για την "προστασια" τους κι εμεις εχουμε ολα τα εσοδα αναγκη. Και στο κατω κατω προτιμω να δουν τον αγωνα αδερφια μου, παρα καποιοι χαζοχαρουμενοι, που ετσι κι αλλοιως θα λαμψουν δια της ανυπαρξιας τους!!!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Γιατι να το κλειδοσουν ειναι καλο θεμα.

Σκορδαλιουιουπιου καλα ρε φιλε που πας να πουλήσεις μαγκες ακου εκει 5% και παπαριες.

δεινω 1000 δεινεις 1000 τελος.
Μα ειναι χαζος??
Άβαταρ μέλους
ALEXAND4R

Δημοσίευση από ALEXAND4R »

ειναι και αμυαλα τα ερπετα.καλα ρε προγουλη σκορδα,εμεις αριθμητικη δεν ξερουμε?

:evil:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Kareena4ever έγραψε:Γραψτε για τους ανυπαρκτους πριν αρχισουν οι δικαιολογιες του στυλ "ακομα δεν παιζουμε με εβραιο , κλειδωνεται".

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚ
Θα ασχολουμαστε με τους ανυπαρκτους, οποτε και με οποιο τροπο το κρινουμε εμεις σωστο. Οχι , οποτε θελει η θλιβερη μειονοτητα.

Δεν υπαρχει λογος να κλειδωθει το τοπικ!!!!

Ειναι ενα θεμα που μας αφορα ολους!!!
Θιγετε η νοημοσυνη μας απο καποιον ανυπαρκτο και δεν θα πουμε τη γνωμη μας????
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ρε παιδια. για το ματς το πολυ να κυκλοφορησουν 10.000 εισητηρια. αν τα χιλια τα παρει ο ρουλης συν τις ζωνες ασφαλειας παει μινιμουμ 5.000+. για μας ποσα θα μεινουν. γνωμη μου ειναι να μην τους δωσει κανενα και ας μη παρουμε ουτε μεις για το κοτετσι τους.
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Εγω θα διαφωνησω με τους περισσοτερους.Δεν ειναι δυνατον να ζηταμε απο τον Ζαγορακη να παρει εισιτηρια για το Καραϊσκακη κι εμεις να λεμε ειναι μικρο το γηπεδο,δεν χωραμε και αλλα τετοια περιεργα.Δηλαδη πιστευετε οτι ο γαυρος στο μεταξυ μας δεν μπορει να κανει sold out και ζηταμε να μας δωσει?
Γνωμη μου ειναι οτι καποια παιχνιδια μεσα στην χρονια ειναι κατι περισσοτερο απο απλα παιχνιδια.Αυτα ειναι τα ντερμπυ.Δικη μου επιθυμια θα ηταν σε καθε ντερμπυ να υπαρχουν οπαδοι και των δυο ομαδων.
Φυσικα για να συμβει αυτο θα πρεπει η συμπαθητικη οδοντιατρος να αφησει τις λακαμιες περι 900 εισιτηριων σε μια γωνιτσα του σαπιου μηλου.Με τα 900 μπορουν να ικανοποιηθουν μονο οι δικες του απαιτησες.
Πιστευω οτι το πιο δικαιο θα ηταν να παρουν 2500-3000 εισιτηρια αυτοι στον α' γυρο και 2000-2500 εμεις στον β'.Η αναλογια των γηπεδων δεν μπορει να παραβλεφθει και με εναν τετοιο αριθμο θα ημασταν ολοι ικανοποιημενοι.Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να δεχτουμε να παρουμε 1000 και 1200 εισιτηρια.
Το αν θα χασουμε καποια εσοδα απο τα εισιτηρια καλο ειναι να μας ενδιαφερει γενικα αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε και την ιδιοτητα μας ως οπαδοι και την καυλα μας να υπαρχουν εκατερωθεν οπαδοι ωστε να υπαρχει και το αναλογο πικαρισμα.
Άβαταρ μέλους
anger4a

Δημοσίευση από anger4a »

Ε ναι τωÏ
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Δεν παίρνουμε και δεν δίνουμε εισιτήρια στα ερπετά. Όπως έγινε το πράμα φέτος με το τεράστιο αριθμό διαρκείας που δώσαμε καλύτερα να μην δώσουμε και να μην πάρουμε εισιτήρια. Προτιμότερο να είμαστε μόνοι μας στη γιορτή....Εξάλλου οι θέσεις που μας δίνουν στο σκουληκοδρόμιο μόνο σαν εμπαιγμός μπορούν να χαρακτηριστούν. Μισό γήπεδο βλέπεις..
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δεν ειπαμε να παρουμε τα 900 εισιτηρια που μας δινουν στην γωνιτσα.Αν ομως βαλουν μυαλο και δωσουν 2000 με σκοπο να παρουν 2500 τοτε ειμαστε υποχρεωμενοι να τους δωσουμε.Τα αλλα περι sold out και γιορτης τα ακουω βερεσε.Ειμαι οπαδος και θελω να εχω "αντιπαλο" και απεναντι μου στην κερκιδα.
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Αυτο που θελω σαν οπαδος,ειναι να μπορω να ειμαι οπου παιζει η ομαδαρα μου.Να την υποστηριζω και να μπορω να φωναξω γι'αυτην.Δεν θελω να πουλησω καμια μαγκια και να δημιουργησω προβληματα.Απο ποτε συμφωνουμε με το νομο-εκτρωμα του Ξανθου και δεν το ξερω???Δε θελω ουτε το 5% ουτε τιποτα.2000 ΠΑΟΚΙΑ στο σαπιο μηλο θελω για να μην παιζουν μονοι τους οι παικτες μας αλλα και για να γουσταρω.Ουτε 500,ουτε εσοδα,εξοδα κλπ.Ωραια τα διαρκειας,ας βγουνε και αλλα 3-4000 εισιτηρια για το ματς με τους συμπολιτες και ειναι αρκετα.Δινω του κοσμου τα λεφτα για να στηριξω την διοικηση.Ας χασει κι αυτη λιγια για να ικανοιποιησει εμενα(τους οπαδους της).
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Βασικα δεν πρεπει να το βλεπουμε οτι 5% στην ΤΟΥΜΠΑ ειναι τοσο και 5% στο μηλο πιο τοσο!Η ουσια ειναι οτι το σκουληκι εκανε την πουστια με εκεινη την κερκιδα ψεμα και εχει μηδεν απωλειες οταν ΕΡΧΟΝΤΑΙ φιλοξενουμενοι.Αντιθετα οι φιλοξενουμενοι οπαδοι στο μηλο ουτε βλεπουν αγωνα,ουτε ακουγονται ωστε να βοηθησουν την ομαδα τους,αλλα δυστυχως τα σκουληκια καλυπτονται νομικα!Αντιθετα η δομη του δικου μας γηπεδου ειναι τετοια ωστε και 1000 να ερθουν εχουμε πολλες παραπλευρες "απωλειες"!
Αυτο ειναι το θεμα,ειναι ακαταλληλο το γηπεδο για φιλοξενια αντιπαλων οπαδων με ζωνες ασφαλειας κτλ.Αν τωρα βρεθει λυση ωστε να εχουμε ελαχιστες παραπλευρες "απωλειες"(να εχουμε δλδ οπαδους στην 7) τοτε ενα εχω να πω!!! ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...................!!

ΥΓ.1 Αν ερθουν ελπιζω να ερθουν χωρις πορεια!!!!(απλα ενα συντομο ανεκδοτο για τους οπαδους που κανουν εκρδομη στην ιδια μας την πολη!!!!)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Παρ' ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει, εγώ προτείνω να τους δώσουμε τα εισιτήρια που ζητάν οι ανύπαρκτοι, με αντάλλαγμα φυσικά όλη τη Θύρα 1 της σφυκοφωλιάς.. Μπορούν? Οχι, γιατί είναι χεσμένοι!!
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

δψστε μας την 1 να σας δωσουμε την 8..ο λαος του παοκ πρεπει να δινει το παρον σε ολα τα γηπεδα..
Άβαταρ μέλους
paok_re

Δημοσίευση από paok_re »

Platon έγραψε:[b
Εγω ειμαι της γνωμης να μη τους δωσουμε ουτε μισο εισητηριο! δεν ειναι μονο τα 1400, ειναι παραπανω, αν προσθεσεις και τα διαχωριστικα διαζωματα για την "προστασια" τους κι εμεις εχουμε ολα τα εσοδα αναγκη. Και στο κατω κατω προτιμω να δουν τον αγωνα αδερφια μου, παρα καποιοι χαζοχαρουμενοι, που ετσι κι αλλοιως θα λαμψουν δια της ανυπαρξιας τους!!!![/b]

καλυφθηκα πληρως απο τον αδερφο Πλατων...
ουτε μισο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”