Εισιτήρια Π.Α.Ο.Κ. - Άρης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

gate4mitsos έγραψε:
giorgos_zaf4 έγραψε:
gate4mitsos έγραψε: Φιλε τελειως φιλικα να σου πω οτι δν εννοουμε κυριολεκτικα καθε συνθημα που λεμε,πολλα ειναι μεταφορικα για να δειξουμε ποσο αγαπαμε τον ΠΑΟΚ αλλα κ την μεγαλη τρελα μας.Πχ το συνθημα: δν ειμαι μαγκας ειμαι αλανι κ απτα 12 μου πινω το ντουμανι...Πιστευω ισχυει για αρκετα λιγα ατομα.
:?
Γι'αυτον ακριβως τον λογο το τραγουδανε πολυ λιγα ατομα.Ο ΠΑΟΚ ομως εγινε μεγαλος και γνωστος για την τρελα του λαου του,τις εκδρομες και το οτι ακομα και στην Νορβηγια δεν επαιξε μονος του.Αν εσυ βρισκεις υπερβολικο και το τραγουδας μεταφορικα το οπου και να παιζεις θα σ'ακολουθω τοτε ασε εμενα να το εννοω.
Ναι οκ πολυταξιδεμενε...
Εσυ παλι με ξερεις κι απο χθες και θα μου πεις ποσο εχω ταξιδεψει?/Σιγουρα πολυ περισσοτερο απο σενα παντως...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

kareena κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις οτι ο μοναδικος λογος που θελει καποιος να παρουμε εκτος εδρας εισιτηρια ειναι να πουλησει μαγκια..ξανασκεψου το..!
για τον παοκ ειναι πολυ μικροτερο μειονεκτημα οι 8 χιλ λιγοτεροι οπαδοι εντος εδρας απο οσο μεγαλυτερο θα ειναι το πλεονεκτημα να εχει 3 χιλ εκτος εδρας οπαδους...
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Ρε φιλε σου εβαλα εγω ΠΑΟΚμετρο??Αυτο το πολυταξιδεμενε δεν καταλαβα..Και αν διαφωνεις σε θεματα ουσιας και οχι εντυπωσεων μαζι μου επισης.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

διαφωνουμε..καθως δεν καταλαβαινω γιατι με τον ρουλη ειναι οικονομικη ζημεια ενω με τους αλλους οχι(ή γιατι με τους αλλους δεν την υπολογιζεις τοσο την ζημια?)...επαναλαμβανω μιλαμε για 30χιλ ευρω το πολυ..μηδαμινα λεφτα για ομαδα με μπατζετ 6 εκ. ευρω..
αν συμφωνηθει να παρουμε κ να δωσουμε ισα εισιτηρια ποιο θα ειναι τοτε το προβλημα?
α,ακομα και με την λαρισα που λες περσυ ηρθαν καμια 200αρια κ εμεις μπορουσαμε να παρουμε πολλα περισσοτερα εισιτηρια(ασχετα που πηγαμε λιγοι για ευνοητους λογους).η λαρισα δινει παντα ολο το πεταλο.αφου παντα ειναι αδειο..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

οσο για τα παοκια που δεν θα μπορεσουν να ερθουν λογω των λιγοτερων εισιτηριων επαναλαμβανω..ειναι καλεσμενοι στα υπολοιπα 15 παιχνιδια του πρωταθληματος..εκει θα ειναι πιο χρησιμη η παρουσια τους..
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Αυτο συνεβαινε ανεκαθεν.Δεν ειναι δυνατον να ζητησουμε 7000 για την τρυπα.Προσπαθουμε να παρουμε οσο περισσοτερα γινεται με τις οσο το δυνατον λιγοτερες απωλειες.Δινουμε 2500 παιρνουμε 2000.Ειναι η καλυτερη λυση.Και σε παρακαλω μη μου το γυρνας συνεχεια στα οικονομικα γιατι εκτος του οτι ειμαι οπαδος ειμαι και θεωρητικος..
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

gate4mitsos έγραψε:
giorgos_zaf4 έγραψε:Ρε φιλε σου εβαλα εγω ΠΑΟΚμετρο??Αυτο το πολυταξιδεμενε δεν καταλαβα..Και αν διαφωνεις σε θεματα ουσιας και οχι εντυπωσεων μαζι μου επισης.
Μου ειπες πως εννοεις κυριολεκτικα το οπου κ να παιζεις παντα θα σακολουθω ενω εγω μεταφορικα,μου ειπες οτι εχεις ταξιδεψει πιο πολυ απο εμενα κ μου λες οτι δν καταλαβαινεις γτ σε λεω πολυταξιδεμενο????Τελοσπαντων φιλε μου,ΠΑΟΚ εισαι...
:?
Κι εσυ ΠΑΟΚ εισαι φιλε αλλα το παραδειγμα που εφερες με το συνθημα που ειπες ηταν ατυχες.Οπως και να 'χει απ'οτι καταλαβαινω κι εσενα σε ακφραζει το οπου και να παιζεις θα σ'ακολουθω οποτε δεν υπαρχει λογος να το συνεχισουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ta_myala_mas_ponane την Παρ 05 Σεπ 2008, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

1.δεν καταλαβαινω γιατι δεν συμφερει οπαδικα...!!!
2.ας θυσιασουμε και 30 χιλ ευρω για μια πιθανη εκτος εδρας νικη...ο στοχος του παοκ ειναι οι νικες κ οχι να μαζευει λεφτα..
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

giorgos_zaf4 έγραψε:Μεγαλο λαθος κανεις φιλε μου.Δε στα εχουν πει καλα τα πραγματα.Δεν ειναι "παρτε εσεις εισιτηρια με τον γαυρο και θα κατεβω μαζι σας".Θα παιρνουμε οπου μπορουμε να παρουμε και θα δινουμε σε οσους μας δινουνε.Αυτο ειναι σωστο.Και τον ΠΑΟΚ αυτοι που λες δεν τον μικρυνανε αλλα τον μεγαλωσανε...
Ρε φιλε τοσα χρονια που πρωτη αγωνιστικη ηταν μεσα στο σαπιο μηλο σε εδωσε εισητηριο ο σκορδαλιας?ΟΧΙ τοτε εσυ γιατι να του δωσεις.πλακα με κανεις?βγηκε τωρα ο προκλητικος ανυπαρκτος να βαλει φυτιλια.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

gate4mitsos έγραψε:
Kareena4ever έγραψε:Ειναι απλο, αδερφε gagas.
Οταν εδωσες περσι σε γρια την 8, πηρες ουσιαστικα το δικαιωμα να κανεις ασπρομαυρο το γριαντζογλειο, στο οποιο εκανες καταληψη.
Περσι, οταν ζητησες εισιτηρια απο τη ρουλα σε ειπε 900 θεσεις στη γωνια που δε βλεπεις τιποτα στριμωγμενος και η αστυνομια ας κοψει απο τις 900 οσες γουσταρει για ζωνη ασφαλειας.
Δε δεχθηκες σαν ΠΑΕ και καλα εκανες, γιατι θα εχανες χιλιαδες εισιτηρια στο ναο, χαρη στις ζωνες ασφαλειας.

Γιατι τωρα να συμφωνησεις να δωσεις την 8 με αποτελεσμα να κοψεις 20 αντι για 28 χιλιαδες εισιτηρια συνολικα στο ναο?
Με ανταλλαγμα να παρεις 2 χιλιαδες εισιτηρια στο σαπιο μηλο?
Σαφως και δε σε συμφερει ουτε οικονομικα, ουτε οπαδικα.
Συμφωνω απολυτα.
η 8 χωραει 3 χιλ κοσμο..θα δωσουμε 2000 εισιτηρια κ θα κοψουμε αλλα 1000 εισιτηρια απο την 7,στην οποια θα μπουνε μονο τα διαρκειας..οποιος ειδε τις σιδεριες που εχουν μπει στην 8 για τους φιλοξενουμενους θα το καταλαβει..εξαλου ας μη γελιομαστε αυτοι οι 3 χιλ που δεν θα μπουνε σε εκεινες τις θυρες θα μπουνε σε αλλες..ειναι ελαστικο το γηπεδο..
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

gagas έγραψε:
gate4mitsos έγραψε:
Kareena4ever έγραψε:Ειναι απλο, αδερφε gagas.
Οταν εδωσες περσι σε γρια την 8, πηρες ουσιαστικα το δικαιωμα να κανεις ασπρομαυρο το γριαντζογλειο, στο οποιο εκανες καταληψη.
Περσι, οταν ζητησες εισιτηρια απο τη ρουλα σε ειπε 900 θεσεις στη γωνια που δε βλεπεις τιποτα στριμωγμενος και η αστυνομια ας κοψει απο τις 900 οσες γουσταρει για ζωνη ασφαλειας.
Δε δεχθηκες σαν ΠΑΕ και καλα εκανες, γιατι θα εχανες χιλιαδες εισιτηρια στο ναο, χαρη στις ζωνες ασφαλειας.

Γιατι τωρα να συμφωνησεις να δωσεις την 8 με αποτελεσμα να κοψεις 20 αντι για 28 χιλιαδες εισιτηρια συνολικα στο ναο?
Με ανταλλαγμα να παρεις 2 χιλιαδες εισιτηρια στο σαπιο μηλο?
Σαφως και δε σε συμφερει ουτε οικονομικα, ουτε οπαδικα.
Συμφωνω απολυτα.
η 8 χωραει 3 χιλ κοσμο..θα δωσουμε 2000 εισιτηρια κ θα κοψουμε αλλα 1000 εισιτηρια απο την 7,στην οποια θα μπουνε μονο τα διαρκειας..οποιος ειδε τις σιδεριες που εχουν μπει στην 8 για τους φιλοξενουμενους θα το καταλαβει..εξαλου ας μη γελιομαστε αυτοι οι 3 χιλ που δεν θα μπουνε σε εκεινες τις θυρες θα μπουνε σε αλλες..ειναι ελαστικο το γηπεδο..
Φιλε gaga με προλαβες!Ακριβως αυτο θα εγραφα.
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Λοιπον το πιο συμφερον για τον ΠΑΟΚ ειναι το εξης:

Δινουμε 3.000 εισιτηρια και του λεμε του σκορδαρη: αν τα πουλησεις ολα δεν μας δινεις ουτε ενα εισιτηριο για το δευτερο ματς, αλλα αν δεν τα πουλησεις ολα θα μας δωσεις την 1...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

θελει και εισιτηρια ο φλορος, και ποιος θα παρει εισιτηριο για να δει την ομαδα του να βιαζετε?????

ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ρε γελεια με τον ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ....
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Kareena4ever έγραψε:
iliasthes έγραψε:Λοιπόν κακά τα ψέμματα όταν λέγαμε για sold out στα διαρκείας κλπ όλοι το ξέραμε πως όσο πιο πολλά διαρκείας δώσουμε τόσο πιο δύσκολα θα δίνουμε εισητήρια σε φιλοξενούμενους. Ειδικά φέτος με 19.000 διαρκείας είναι πραγματικά αδύνατον να έρθουν φιλοξενούμενοι οπαδοί, εκτός από τίποτα Πανιώνιους και Ηρακληδείς άντε και κανέναν Πναθρακικό οι οποίοι θα πάρουνε από 100 εισητήρια.

Στην θύρα 7 ως γνωστόν έχουνε εξαντληθεί τα διαρκείας. Και εντάξει για μερικές ομάδες δεν είναι πρόβλημα να δίνουνε εισητήρια, γιατί έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν καλύπτουνε πάνω από την μισή χωρητικότητα του γηπέδου τους (πχ Ηρακλής, Άρης με 13.900 εισητήρια στο μεταξύ μας παιχνίδι σε σύνολο 22.000 θέσεων, ακόμα και ΑΕΚ ΠΑΟ στο αχανές ΟΑΚΑ). Αλλά ποιος μπορεί να πει σε έναν ΠΑΟΚσή να μην έρθει στο γήπεδο ή να μην πάρει διαρκείας για να έρθει κάποιος άλλος;
+1000

+1 ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΚΟ. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ 5% ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ 25ΑΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ) ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ. Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΑΔΙΚΙΑ" ΜΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

Kareena4ever έγραψε:
gagas έγραψε:1.δεν καταλαβαινω γιατι δεν συμφερει οπαδικα...!!!
2.ας θυσιασουμε και 30 χιλ ευρω για μια πιθανη εκτος εδρας νικη...ο στοχος του παοκ ειναι οι νικες κ οχι να μαζευει λεφτα..
Και ποιος σου εγγυαται πως αν στο σαπιο μηλο εχεις δυο χιλιαρικα μεσα, θα παρεις διπλο?
Με την ιδια λογικη και τα 2,5 χιλιαρικα σκωληκες (που θα κοψουν αρκετες χιλιαδες ακομα φιλους του ΠΑΟΚ λογω ζωνης ασφαλειας) στο ναο θα βοηθησουν να παρει διπλο η ρουλα με περισσοτερες πιθανοτητες.

Η οικονομικη χασουρα ειναι δεδομενη , αν δωσεις εισιτηρια στο ερπετο στο ναο. Θα εχεις 20 χιλιαδες κομμαντος και 2,5 χιλιαδες λαγους εισιτηρια μαξιμουμ.
Αντιθετα , αν δε δωσεις ουτε μισο εισιτηριο, θα εχεις 28 χιλιαδες κομμαντος και εισιτηρια.
θα σου το ξαναπω για πολλοστη φορα..η χασουρα αντε να ειναι το πολυ πολυ 30 χιλ ευρω.οποτε η διοικηση δεν την υπολογιζει καν..στην προοπτικη να παρει εκτος εδρας εισιτηρια για να ικανοποιησει τους φιλαθλους της..μιλαμε για ενα ματς μονο για ολη τη χρονια..
δεν με εγγυαται κανεις οτι θα παρω το διπλο οπως δεν με εγγυαται κανεις οτι θα κερδισω το εντος εδρας ματς αν εχω 4 χιλ παοκια παραπανω..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

iliasthes έγραψε:
gagas έγραψε: η 8 χωραει 3 χιλ κοσμο..θα δωσουμε 2000 εισιτηρια κ θα κοψουμε αλλα 1000 εισιτηρια απο την 7,στην οποια θα μπουνε μονο τα διαρκειας..οποιος ειδε τις σιδεριες που εχουν μπει στην 8 για τους φιλοξενουμενους θα το καταλαβει..εξαλου ας μη γελιομαστε αυτοι οι 3 χιλ που δεν θα μπουνε σε εκεινες τις θυρες θα μπουνε σε αλλες..ειναι ελαστικο το γηπεδο..
Αδελφέ στην 7 τα διαρκείας έχουνε εξαντληθεί και η 7 είναι ελαστική από μόνη της, γιατί εκεί οι γονείς φέρνουνε και τα παιδιά τους δωρεάν. Που σημαίνει αν έχουνε κοπεί 4.000 διαρκείας για την 7 έρχεται 5.000 κόσμος. Αυτό σημαίνει πως αν δώσεις σε φιλοξενούμενους, για να κρατηθούνε οι κενές ζώνες θα πρέπει αυτόν τον κόσμο να τον βάλεις σε άλλη ακριβότερη θύρα δωρεάν. Περισσότερα από 500 εισητήρια δεν μπορούμε να δώσουμε σε κανέναν. Οι περισσότερες άδειες θέσεις είναι στις θύρες 1-2-3 (περίπου οι μισές είναι άδειες.
η ιδια η παε προνοησε για αυτο που λες για την 7 και δεν εδωσε ολα τα διαρκειας που θα μπορουσε στην 7..μονο κ μονο για περιπτωσεις που θα εχουμε φιλοξενουμενους..οποτε δεν θα χρειαστει να πουθενα..εξαλου στην ειδικη θυρα για φιλοξενουμενους υπαρχουν ειδικες λαμαρινες αλλα κ γενικα ο τροπος που ειναι χτυσμενο εκει το γηπεδο δημιοιουργει ζωνη ασφαλειας..οποτε δενθα υπαρξει προβλημα μεταφορας..απο την αλλη πλευρα υπαρχουν επισης ειδικα καγκελα πριν τα συνορα της 8 με τη δυο μονο κ μονο για να δημιουργουν ζωνη ασφαλειας..

οταν βρω περισσοτερο χρονο επισης θελω να συζητησουμε στο καινουριο topic που εκανες για τον Α.Σ.δυστυχως ή ευτυχως με τις τελευταιες κινησεις του ο κατσαρης μας εχει μπερδεψει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gagas την Παρ 05 Σεπ 2008, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”