Εισιτήρια Π.Α.Ο.Κ. - Άρης
- ta_myala_mas_ponane
Ωραια λοιπον.Θα σας συνιστουσα τουλαχιστον να μην ξαναφωναξετε συνθημα για τον Ζαγορακη και να παρει εισιτηρια για το Καραϊσκακη.Μετα θα θελουν και οι γαυροι για την Τουμπα και η ζητηση απο εμας θα ειναι πολυ μεγαλυτερη απ'οτι με τον συμπολιτη,και δε θα γινει sold out,και θα χασουμε εσοδα,και θα ακουγονται και οι αλλοι,και θα μας χαλασουν την γιορτη κ.ο.κ....
- ta_myala_mas_ponane
ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ.ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΛΠ.ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΦΤΑΝΑΜΕ ΤΙΣ 19000 ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.
πες τα ρε φιλε..μετα θελουμε εισιτηρια και για το καραισκακη..μες στο μυαλο μου εισαι.αυτα ακριβως ηθελα να πω..
kareena εγω δεν προκειται να παω στο χαριλαου και δεν το κανω για μαγκια..απλα θα ειναι πολυ πιο ωφελιμο για την ομαδα να ειναι οι οπαδοι διπλα της..σε μια κανονικη κερκιδα.οσο για τα 3 χιλ εισητηρια που λετε οτι θα χασει η παε..αυτα τα χρηματα ειναι περιπου 30 χιλ ευρω(αν βγαλεις φορους,Α.Σ.κτλ)..δεν σωθηκαμε με αυτο το αστειο ποσο..οσο για τα παοκια που δεν θα μπορεσουν να ερθουν επειδη θα κοπουν λιγοτερα εισητηρια οπως λες..ειναι καλεσμενοι να ερθουν στα υπολοιπα 14 εντος εδρας παιχνιδιας και ισως εκει η παρουσια τους στο γηπεδο να φανει πιο ωφελιμη..
kareena εγω δεν προκειται να παω στο χαριλαου και δεν το κανω για μαγκια..απλα θα ειναι πολυ πιο ωφελιμο για την ομαδα να ειναι οι οπαδοι διπλα της..σε μια κανονικη κερκιδα.οσο για τα 3 χιλ εισητηρια που λετε οτι θα χασει η παε..αυτα τα χρηματα ειναι περιπου 30 χιλ ευρω(αν βγαλεις φορους,Α.Σ.κτλ)..δεν σωθηκαμε με αυτο το αστειο ποσο..οσο για τα παοκια που δεν θα μπορεσουν να ερθουν επειδη θα κοπουν λιγοτερα εισητηρια οπως λες..ειναι καλεσμενοι να ερθουν στα υπολοιπα 14 εντος εδρας παιχνιδιας και ισως εκει η παρουσια τους στο γηπεδο να φανει πιο ωφελιμη..
- zamou4
ΒΡΟΜΟΣΚΟΥΛΙΚΑΑΑΑΑΑΑgate4a έγραψε:ΔΩΣΤΕ μας το χαριλαου ολο και θα σας δωσουμε εισητιρια για την 8..ετσι πρεπει με τα ερπετα ..
+1000
ΜΟΝΟ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zamou4 την Παρ 05 Σεπ 2008, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ουτε μισο εισιτηριο σε κανεναν... ο ναος δεν μας χωρουσε περισυ που και σκατα πηγαιναμε και δεν υπηρχαν και φιλοξενουμενοι...
φανταστειτε φετος που θα γαμαμε και θα δερνουμε...
sold out και με πανθρακικο θα κανουμε...
γι αυτο ουτε μισο εισιτηριο... και οποιος θελει τστον 2ο γυρο να παει στην σκουλικοφωλια να οργανωσει καταληψη οπως εκανε και ο μαναβηςτοτε...

εμεις μαζι για μια ζωη
φανταστειτε φετος που θα γαμαμε και θα δερνουμε...
sold out και με πανθρακικο θα κανουμε...
γι αυτο ουτε μισο εισιτηριο... και οποιος θελει τστον 2ο γυρο να παει στην σκουλικοφωλια να οργανωσει καταληψη οπως εκανε και ο μαναβηςτοτε...

εμεις μαζι για μια ζωη
- ta_myala_mas_ponane
Ρε αδερφε δε σου ειπα να ζηταμε παραλογα πραγματα.Αν εσενα δεν σε εκφραζουν τα συνθηματα που σου ειπα τοτε δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω.Απο εκει και περα και οι γαυροι θελουν να παρουμε εισιτηρια και να κατεβουμε κατω για να ανεβουν κι αυτοι πανω.Το οτι δεν γινεται ειναι ευθυνη του θειου.Τωρα εσυ να με τρελανεις θελεις??Μαθε επιτελους να διαχωριζεις την διοικηση απο τον λαο.Αλλη η δουλεια του ενος και αλλη του αλλου.Αν ειναι να παμε ολοι να γινουμε οικονομολογοι για να συνεισφερουμε με τον καλυτερο δυνατο τροπο.Εγω γουσταρα και κατεβηκα στην Κρητη για το ματς με τον Οφη.Αν μας ζητησουν οι Οφητζηδες 3000 εισιτηρια για τον β'γυρο τι θα πουμε?"Ωραια η φιλοξενια σας αλλα ξερετε πρεπει να κανουμε σολντ αουτ για να εχουμε πολλα εσοδα,περαστε καλυτερα απο του χρονου 'η μαλλον οταν θα χτιστει η νεα Τουμπα"??????????????
- ta_myala_mas_ponane
Γι'αυτον ακριβως τον λογο το τραγουδανε πολυ λιγα ατομα.Ο ΠΑΟΚ ομως εγινε μεγαλος και γνωστος για την τρελα του λαου του,τις εκδρομες και το οτι ακομα και στην Νορβηγια δεν επαιξε μονος του.Αν εσυ βρισκεις υπερβολικο και το τραγουδας μεταφορικα το οπου και να παιζεις θα σ'ακολουθω τοτε ασε εμενα να το εννοω.gate4mitsos έγραψε:Φιλε τελειως φιλικα να σου πω οτι δν εννοουμε κυριολεκτικα καθε συνθημα που λεμε,πολλα ειναι μεταφορικα για να δειξουμε ποσο αγαπαμε τον ΠΑΟΚ αλλα κ την μεγαλη τρελα μας.Πχ το συνθημα: δν ειμαι μαγκας ειμαι αλανι κ απτα 12 μου πινω το ντουμανι...Πιστευω ισχυει για αρκετα λιγα ατομα.giorgos_zaf4 έγραψε:ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ.ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΛΠ.ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΦΤΑΝΑΜΕ ΤΙΣ 19000 ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.
το μονο σιγουρο ειναι οτι τον προεδρο το μονο που δεν τον απασχολει ειναι το οικονομικο,γιατι ξερει τι σημαινει για αυτην την ομαδα να παιζει εκτος εδρας με τους φιλαθλους..τι σημαινει για τον ποδοσφαιριστη να βγαινει γτια προθερμανση στην τριπολη και να βλεπει 1000 ατομα..στο ηρακλειο 2.5 χιλ κ στο καυτατζογλειο 10 χιλ..κατι που την κανει μοναδικη οχι μονο στην ελλαδα..!εγω πιστευω οτι το μονο που θελει ειναι οι οπαδοι της ομαδας μας να μην φιλοξενηθουν σε εκεινη την γελοια θυρα στο χαριλαου που δεν εχει πατησει το ποδι του ρουλης..ειναι τοσο ανετη και εχει τοσο καλη ορατοτητα.
αν ο λιγος σκορδας δεχτει ισοτιμη ανταλλαγη θυρων και εισιτηριων τοτε θα γινει το deal.
αν ο λιγος σκορδας δεχτει ισοτιμη ανταλλαγη θυρων και εισιτηριων τοτε θα γινει το deal.
- ta_myala_mas_ponane