ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν κάτι τέτοιο όπως σήμερα. Επειδή δεν έχω ομάδα που να κερδίζει και τα κοράκια (και δεν θεωρώ οτι είναι καν επιχείρημα αυτό), και επειδή εγώ όταν δεν κάνω καλό ματς χάνω, ενώ άλλοι απλά κατεβάζουν τα βρακιά τα παραρτήματα, έχασα βαθμούς όπως χάνουν και θα χάνουν όλοι φέτος πλην διορισμένου. Ο οποίος θέλησε να καθαρίσει τη μπουγάδα από νωρίς για να μην πολυσκέφτομαι οι ΠΑΟΚτσήδες πρώτες θέσεις κλπ, ήρθε το μήνυμα σήμερα.
Χακόμπο βασικός, σταθερά βελτιούμενοι Φωτάκης/Κάτσε, δεν υπάρχει τπτ άλλο από το σημερινό ματς.
ΥΓ. Σάκη, κύριος.
Χακόμπο βασικός, σταθερά βελτιούμενοι Φωτάκης/Κάτσε, δεν υπάρχει τπτ άλλο από το σημερινό ματς.
ΥΓ. Σάκη, κύριος.
- ΑποστόληςΑ
Ο Ολυμπιακός ήθελε διαφορά παραπάνω από τους +3 όταν θα ερχόταν στην Τούμπα και το πέτυχε με τα κοράκια!
Η ομάδα παίζει χωρίς center-back, χωρίς Lawrence, αλλά και πάλι θα το παίρναμε το διπλό και μάλιστα άνετα. Ο Φωτάκης σήμερα ήταν πολύ καλός (MVP για μένα) αλλά και ο Kace θεωρώ ότι έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Η άμυνα παραμένει τραγική (αυτό όμως το περιμέναμε).
Ευτυχώς που ο διαιτητής απέβαλε τον Γλύκο κι έτσι θα δούμε τον Jacobo (Ιάκωβο) που ξεκίνησε αποκρούοντας πέναλτυ (διπλη απόκρουση). Αν τον είχαμε από την αρχή θα είχε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίς. Δυστυχώς ο Παναγιώτης έκανε το χειρότερό του παιχνιδι στον ΠΑΟΚ. Δική του ευθύνη (90%) το γκολ του πρώην poulain μου και λάθος έξοδο και στο πέναλτυ. Η κόκκινη κάρτα του διαιτητή ήταν το κερασάκι στην τούρτα της σφαγής. Είχε προηγηθεί το ακυρωθέν γκολ μας. Ξαναβλεποντας τη φάση είναι ξεκάθαρο ότι ο Κουτσια εχει χάσει τον έλεγχο της μπάλας και ΔΕΝ είναι σε προφανή θέση για γκολ. Ούτε το Γλύκος έχει πρόθεση να τον ανατρέψει.
Επιτέλους έπαιξε και ο Σταφ.
Ο Αθανασιάδης συνεχίζει να χάνει ευκαιρίες. Αλλά νομίζω ότι αυτή του Lazar ήταν καλύτερη.
Γενικά ο ΠΑΟΚ παρ' όλο που έπαιξε με 10 επί 53 λεπτά δεν τα πήγε άσχημα. Πιστεύω σε καλύτερη συνέχεια.
Η ομάδα παίζει χωρίς center-back, χωρίς Lawrence, αλλά και πάλι θα το παίρναμε το διπλό και μάλιστα άνετα. Ο Φωτάκης σήμερα ήταν πολύ καλός (MVP για μένα) αλλά και ο Kace θεωρώ ότι έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Η άμυνα παραμένει τραγική (αυτό όμως το περιμέναμε).
Ευτυχώς που ο διαιτητής απέβαλε τον Γλύκο κι έτσι θα δούμε τον Jacobo (Ιάκωβο) που ξεκίνησε αποκρούοντας πέναλτυ (διπλη απόκρουση). Αν τον είχαμε από την αρχή θα είχε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίς. Δυστυχώς ο Παναγιώτης έκανε το χειρότερό του παιχνιδι στον ΠΑΟΚ. Δική του ευθύνη (90%) το γκολ του πρώην poulain μου και λάθος έξοδο και στο πέναλτυ. Η κόκκινη κάρτα του διαιτητή ήταν το κερασάκι στην τούρτα της σφαγής. Είχε προηγηθεί το ακυρωθέν γκολ μας. Ξαναβλεποντας τη φάση είναι ξεκάθαρο ότι ο Κουτσια εχει χάσει τον έλεγχο της μπάλας και ΔΕΝ είναι σε προφανή θέση για γκολ. Ούτε το Γλύκος έχει πρόθεση να τον ανατρέψει.
Επιτέλους έπαιξε και ο Σταφ.
Ο Αθανασιάδης συνεχίζει να χάνει ευκαιρίες. Αλλά νομίζω ότι αυτή του Lazar ήταν καλύτερη.
Γενικά ο ΠΑΟΚ παρ' όλο που έπαιξε με 10 επί 53 λεπτά δεν τα πήγε άσχημα. Πιστεύω σε καλύτερη συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Σάβ 06 Οκτ 2012, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
τι να πεις για το ματς,οταν εχεις τετοιον διατητη....
πουτ@ν@ς γιε....μπινε...ε μπινε...γαμω την σφυριχτρα σου....γαμω τα κορακια σας...μια ζωη τα ιδια.
...κ@ριολοπουστες της Κ.Ε.Δ. τελειωνουν τα ''ψωμια''σας....
θα σας ''σιαξει'' ο Ποντιος ...ναστε σιγουροι.Και αφου με το καλο δεν.....
τοτε θα δωθει λυση στο προβλημα....
φυσικα με ''λιγη''εξωτερικη βοηθεια που θα ερθει....απο το κρυο Ροστοφ......
....οι ''ομορφες'' σφυριχτρες.....ομορφα καιγονται...
πουτ@ν@ς γιε....μπινε...ε μπινε...γαμω την σφυριχτρα σου....γαμω τα κορακια σας...μια ζωη τα ιδια.
...κ@ριολοπουστες της Κ.Ε.Δ. τελειωνουν τα ''ψωμια''σας....
θα σας ''σιαξει'' ο Ποντιος ...ναστε σιγουροι.Και αφου με το καλο δεν.....
τοτε θα δωθει λυση στο προβλημα....
φυσικα με ''λιγη''εξωτερικη βοηθεια που θα ερθει....απο το κρυο Ροστοφ......

....οι ''ομορφες'' σφυριχτρες.....ομορφα καιγονται...

- ΑποστόληςΑ
Τώρα που το ξαναξαναείδα είναι φοβερή η φάση όπου γίνεται το αντιαθλητικό μαρκαρισμα στον Πέλκα και ο διαιτητής δεν αφήνει τον παίκτη μας να το χτυπήσει γρήγορα και να φύγουμε μόνοι στην αντεπίθεση!
ΕΛΕΟΣ!
ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!
ΕΛΕΟΣ!
ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!
Χακόμπο δαγκωτό. Μακάρι το σημερινό ματς να γίνει η απαρχή μιας μεγάλης παρουσίας του Ισπανού κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ
η τελευταια φαση με πελκα ολα τα λεφτα!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ?!!
ΚΩΛΟΚΟΡΑΚΕΣ!

- desperando
- Επικοινωνία:
για το ματς μπορουμεναπουμε παρα πολλα αλλα οταν εχω τετοιες διαιτησιες ειναι ανουσιο να μιλαμε για αγωνιστικα θεματα.
αν καποια απο τις ομαδες του ποκ ειχε τετοια διαιτησια σημερα θα επεφτε η κυβερνηση.
υγ σαβιδη δεν θαλω παικταραδες κανόνισε τα χρεη προς το δημοσιο και επειτα προφύλαξε την ομαδα απο τις μυξες με τις σφυρικτρες
αν καποια απο τις ομαδες του ποκ ειχε τετοια διαιτησια σημερα θα επεφτε η κυβερνηση.
υγ σαβιδη δεν θαλω παικταραδες κανόνισε τα χρεη προς το δημοσιο και επειτα προφύλαξε την ομαδα απο τις μυξες με τις σφυρικτρες
Νομίζω ότι είναι φανερό ότι ο Γλυκός είναι ένας πάρα πολύ μέτριος τερματοφύλακας. Μπορεί πάνω στη γραμμή να είναι καλός αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τερματοφύλακας χωρίς έξοδο δε μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Το goal που τρώει το βλέπεις μονο σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και το penalty είναι κατά 50% δική του ευθύνη γιατί αργεί να διαβάσει τη φάση και βγαίνει αργοπορημένα πάνω στον Κουτσιανικούλη ( για μένα δεν είναι κόκκινη ).
Για Εττο και Κουμάλο δε νομίζω να αξίζει να ασχολούμαστε δεν είναι θέμα απόδοσης είναι κακοί παίχτες απλά. Αυτό μπορούν να δώσουν αυτό δίνουν.
Ο Αθανασιάδης αν θέλει να γίνει ένα μεγάλο for πρέπει να δουλέψει οπωσδήποτε τα τετ a τετ. Όσα εντυπωσιακά goal και να βάλει δε δικαιολογείται να χάνει ευκαιρίες όπως αυτή σήμερα και τις δυο με τον ari. Οι μεγάλοι επιθετικοί είναι αυτοί που δε συγχωρούν σε τέτοιες φάσεις. Νομίζω από κάτι δηλώσεις που έκανε προχθές έδειξε ότι το έχει καταλάβει και ο ίδιος ότι είναι χτυπητή αδυναμία.
Ο Κάτσε είναι σε καλό δρόμο πιστεύω όσο παίρνει παιχνίδια θα γίνετε και καλύτερος ειδικά μόλις πάρει και λίγο όγκο. Την άποψη μου για τον Φωτάκη την έχω πει πολλές φορές σήμερα όμως βοήθησε. Robert και Lino ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ο Lazar δεν ήταν κακός απλά πρέπει νομίζω να το πάρουμε απόφαση ότι όταν εκνευρίζεται κάτι που είναι πολύ εύκολο θολώνει το μυαλό του. Ο Σάλπι πέρασε και δεν ακούμπησε.
Για Εττο και Κουμάλο δε νομίζω να αξίζει να ασχολούμαστε δεν είναι θέμα απόδοσης είναι κακοί παίχτες απλά. Αυτό μπορούν να δώσουν αυτό δίνουν.
Ο Αθανασιάδης αν θέλει να γίνει ένα μεγάλο for πρέπει να δουλέψει οπωσδήποτε τα τετ a τετ. Όσα εντυπωσιακά goal και να βάλει δε δικαιολογείται να χάνει ευκαιρίες όπως αυτή σήμερα και τις δυο με τον ari. Οι μεγάλοι επιθετικοί είναι αυτοί που δε συγχωρούν σε τέτοιες φάσεις. Νομίζω από κάτι δηλώσεις που έκανε προχθές έδειξε ότι το έχει καταλάβει και ο ίδιος ότι είναι χτυπητή αδυναμία.
Ο Κάτσε είναι σε καλό δρόμο πιστεύω όσο παίρνει παιχνίδια θα γίνετε και καλύτερος ειδικά μόλις πάρει και λίγο όγκο. Την άποψη μου για τον Φωτάκη την έχω πει πολλές φορές σήμερα όμως βοήθησε. Robert και Lino ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ο Lazar δεν ήταν κακός απλά πρέπει νομίζω να το πάρουμε απόφαση ότι όταν εκνευρίζεται κάτι που είναι πολύ εύκολο θολώνει το μυαλό του. Ο Σάλπι πέρασε και δεν ακούμπησε.
Παιδιά άσχετο αλλά η κεντρική που υπόψη είχε πέσει και πρίν τον αγώνα έχει πέσει πάλι..... Πρέπει να το δούμε αυτό συμβάινει συχνά!!!!
"Duplicate entry 'bnbtfcup8c8meqp7lf0grgf122' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `iu1bq_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('bnbtfcup8c8meqp7lf0grgf122', 0, '1349555751')"
"Duplicate entry 'bnbtfcup8c8meqp7lf0grgf122' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `iu1bq_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('bnbtfcup8c8meqp7lf0grgf122', 0, '1349555751')"
- rouxlas1926
προσωπικη αποψη...ευχαριστω τον δημητροπουλο για την κοκκινη γτ δν μπορουσα να φανταστω αλλον τροπο για να δω τερματοφυλακα κατω απτην εστια του ΠΑΟΚ.το πεναλντυ ηταν τυχερο 50%-50% ειναι.αλλα δν μπορω να νιωθω πια ανασφαλεις λες κ ξαναβλεπω την λευκα(χαλκιας) κατω απτην εστια..συγνωμη κιολας καλυτερα να τρωει ο τερματοφυλακας τα δυσκολα κ να πιανει τα ευκολα παρα το αντιθετο...ο γλυκος εκανε 2-3 επεμβασεισ σωτηριες με τα σκουληκια αλλα σε καθε ψηλη μπαλια ειχαμε απο 10 εφραγματα σε καθε θυρα....δν ειμαι προπονητης αλλα ας δουμε κ αλλους που δν εχουν μανατζαρεους να τουσ πηγενουν εθνικη...αντε εχουμε καταντησει ελληνικο κρατος πια αυτην την ομαδα.
Δυστυχώς δεν είδα το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.
Για μένα η διαιτησία ήταν εχθρική , όπως αντίστοιχα ήταν φιλική σε κάποια άλλα ματς. Δε θέλω να εστιάσω εκεί γιατί δε θεωρώ ότι βγαίνει και κανένα νόημα αλλά και γιατί το ταβάνι όλων είναι η 2η θέση.
Στα αγωνιστικά και από τις φάσεις που είδα, πρέπει να ήμασταν αρκετά καλοί και πληρώσαμε το τσάμπα γκολ του Παπάζογλου και το πέναλτυ - αποβολή στο τέλος του 1ου ημιχρόνου. Ακόμα και έτσι στο 2ο ημίχρονο θεωρώ ότι κυνηγήσαμε αξιοπρεπώς τις πιθανότητες που είχαμε. Ας είναι καλά ο Κλάους, ο Λάζαρ και ο αντίπαλος τερματάς που έπιασε το πολύ καλό σουτ του Κάτσε .
Για μένα είναι φανερό ότι κάτι κινείται στην ομάδα.
Πάμε παρακάτω, ψηλά το κεφάλι.
Για μένα η διαιτησία ήταν εχθρική , όπως αντίστοιχα ήταν φιλική σε κάποια άλλα ματς. Δε θέλω να εστιάσω εκεί γιατί δε θεωρώ ότι βγαίνει και κανένα νόημα αλλά και γιατί το ταβάνι όλων είναι η 2η θέση.
Στα αγωνιστικά και από τις φάσεις που είδα, πρέπει να ήμασταν αρκετά καλοί και πληρώσαμε το τσάμπα γκολ του Παπάζογλου και το πέναλτυ - αποβολή στο τέλος του 1ου ημιχρόνου. Ακόμα και έτσι στο 2ο ημίχρονο θεωρώ ότι κυνηγήσαμε αξιοπρεπώς τις πιθανότητες που είχαμε. Ας είναι καλά ο Κλάους, ο Λάζαρ και ο αντίπαλος τερματάς που έπιασε το πολύ καλό σουτ του Κάτσε .
Για μένα είναι φανερό ότι κάτι κινείται στην ομάδα.
Πάμε παρακάτω, ψηλά το κεφάλι.
φοβομουν κουτσι και σακη και δυστυχως και οι 2 πηγαν καλα για οφη...και αντε για κουτσι αλλα για σακη που δωσαμε και λεφτα γιατι δε βαχουμε ρητρ ν α μην παιξει με μας...σε αλλες χωρες γινεται συνεχεια αυτο//
Μ αρεσαν κατσε και φωτακης που κακως δεν κληθηκε στην εθνικη...οι υπολοιποι ειναι για ξυλο πλην ιντζιδη που δικαιολογειται..
Μ αρεσαν κατσε και φωτακης που κακως δεν κληθηκε στην εθνικη...οι υπολοιποι ειναι για ξυλο πλην ιντζιδη που δικαιολογειται..
σήμερα ο Παπαζογλου έδειξε πως πρέπει να παίζει ένας σέντερ φορ
λυπάμε για το offtopic παιδιά αλλά ή μόνο εγώ έχω ή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!!!!!nikolasf έγραψε:Παιδιά άσχετο αλλά η κεντρική που υπόψη είχε πέσει και πρίν τον αγώνα έχει πέσει πάλι..... Πρέπει να το δούμε αυτό συμβάινει συχνά!!!!