ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
- angelheart
- Επικοινωνία:
Re: ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
Κορυφαιοι Φωτακης-Κατσε με μια μικρη διαφορα απο τον πρωτο που εβαλε και το γκολ... Χακομπο δε γινεται να αξιολογηθει καθως εκτος απο το πεναλτι δεν εκανε τιποτα αλλο, ουτε θετικο ουτε αρνητικο.... Λαζαρ απαραδεκτος, Αθανασιαδη αγορι μου βαλε και κανα απλο!
Ο Ιντζιδης μου αρεσε αν και φανηκε πολυ τρακαρισμενος, Εττο τραγικος...
Ο Ιντζιδης μου αρεσε αν και φανηκε πολυ τρακαρισμενος, Εττο τραγικος...
Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος με πέναλτυ ανέκδοτο και ακυρωθέν γκόλ για λόγο που ακόμα δεν έχει αποφασίσει ο επόπτης.
Η ΜΟΝΗ διαφορά μας φέτος με τον γαύρο είναι ότι τέτοιες διαιτησίες δεν θα αντιμετωπίσει ΠΟΤΕ. Αλλά και όταν καμιά φορά κατά λάθος τις αντιμετώπισε, οι διαιτητές εξαφανίζονταν την επόμενη ημέρα και τους καίγανε και το φούρνο.
Ακόμη κι αν η σημερινή ενδεκάδα ήταν η καλύτερη του ΠΑΟΚ, άλλη θέση πλήν της 2ης το πολύ είναι ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
MVP ΧΑΚΟΜΠΟ, που ξεφτίλισε τον Δώνη.-
Η ΜΟΝΗ διαφορά μας φέτος με τον γαύρο είναι ότι τέτοιες διαιτησίες δεν θα αντιμετωπίσει ΠΟΤΕ. Αλλά και όταν καμιά φορά κατά λάθος τις αντιμετώπισε, οι διαιτητές εξαφανίζονταν την επόμενη ημέρα και τους καίγανε και το φούρνο.
Ακόμη κι αν η σημερινή ενδεκάδα ήταν η καλύτερη του ΠΑΟΚ, άλλη θέση πλήν της 2ης το πολύ είναι ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
Ελειπα!!! Το είδα έξω και είμουν μακριά παό το PC. Δίκαιο το πέναλτυ, αλλά ο ΠΑΟΚ δικαιούντο ένα ακόμη γκολ!! (Δύο που έβαλε και άλλο ένα)!!!! Κακώς ακυρωθέν Γκολ... Εχουμε γίνει στόχος... Παραυτα ένας μέτριος πολύ κουρασμένος ΠΑΟΚ (όχι μόνο εξαιτίας του αριθμητικού μειονεκτήματος) μπροστά σε μία από τις χειρότερες ομάδες της Σούπα λινκ (βάσει σημερινής εμφάνισης) με εχθρική για άλλη μια φορά διαιτησία (ο οφη έπρεπε να παίζει με δέκα από το Α ημίχρονο) έχασε μια μοναδική ευκαιρία που ίσως να την μνημονεύουμε αργότερα. ΤΕΣΠΑ
Ματς παρωδία, τραγικοί ορισμένοι από τους παίκτες μας. Με τους
Κουμαλο
Λαζαρ
Γλύκο
Ετο
Τόσο χάλια ΟΦΗ δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί
2 βαθμοί πέταμα, αφήστε τα πάμε για πρωτάθλημα και κοιτάξτε για 2τερη θέση ο γαύρος δυστυχώς δεν πιάνετε
Κουμαλο

Λαζαρ

Γλύκο

Ετο

Τόσο χάλια ΟΦΗ δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί
2 βαθμοί πέταμα, αφήστε τα πάμε για πρωτάθλημα και κοιτάξτε για 2τερη θέση ο γαύρος δυστυχώς δεν πιάνετε
Σφαγή βγαλμένη από τα παλιά. Δε νομίζω να μπορώ να πω πολλά για τον αγώνα. Ακυρωθέν γκολ, αβαβά πέναλτι και άδικη κόκκινη, ακόμη και αν δίνονταν το πέναλτι, γιατί καλύπτεται από 2 παίκτες μας όπου ο ένας παίρνει την μπάλα. Φτάνει με τον Γλύκο. Υπάρχει 1 γκολκίπερ στην ομάδα και ονομάζεται Χακόμπο.
hitman έγραψε:Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος με πέναλτυ ανέκδοτο και ακυρωθέν γκόλ για λόγο που ακόμα δεν έχει αποφασίσει ο επόπτης.
¨Εχεις δίκιο σε πολλά και ιδίως για την ομάδα "μέσον"!!!!
-
Άμυνα τραγική,Έτο στο κόσμο του μονίμως,Λάζαρ αδικαιολόγητα κουρασμένος,πολλές ημιτελείς προσπάθειες,έλλειψη καθαρού μυαλού,διαιτησία για γέλια.Απο την άλλη,Κάτσε-Φωτάκης πολύ θετικοί,Σάλπι φιλότιμος.Κλάους ασχολίαστος.Έλειπε πολύ ο Λόρενς.Μέτρια εμφάνιση,συνεχίζουμε με διασυρμό στη Κούλα.Δεν υπάρχει αντίπαλος για τη 2η θέση,για παραπάνω δεν είμαστε(ακόμα).
συμφωνω και επιτελους χακομπο να βλεπουμε και καμμια εξοδο
«Νομίζω πως ήταν πέναλτι…»
06 Οκτ 2012 22:21, Από PAOK24
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, που ήταν ο πρωταγωνιστής στη φάση του πέναλτι και την αποβολή του Γλύκου, δήλωσε πως… νομίζει ότι ανατράπηκε και σωστά υπέδειξε την άσπρη βούλα, ο Δημητρόπουλος.
Είναι καλό το αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ;
«Θέλαμε τη νίκη. Αφού δεν τα καταφέραμε με ένα χαμένο πέναλτι, πήραμε ένα βαθμό. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ που ήταν και φορμαρισμένος. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη».
Τι έγινε στη φάση του πέναλτι;
«Νομίζω πως ήταν πέναλτι γιατί με ανέτρεψε ο τερματοφύλακας. Ο διαιτητής το είδε σωστά και το έδωσε."
06 Οκτ 2012 22:21, Από PAOK24
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, που ήταν ο πρωταγωνιστής στη φάση του πέναλτι και την αποβολή του Γλύκου, δήλωσε πως… νομίζει ότι ανατράπηκε και σωστά υπέδειξε την άσπρη βούλα, ο Δημητρόπουλος.
Είναι καλό το αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ;
«Θέλαμε τη νίκη. Αφού δεν τα καταφέραμε με ένα χαμένο πέναλτι, πήραμε ένα βαθμό. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ που ήταν και φορμαρισμένος. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη».
Τι έγινε στη φάση του πέναλτι;
«Νομίζω πως ήταν πέναλτι γιατί με ανέτρεψε ο τερματοφύλακας. Ο διαιτητής το είδε σωστά και το έδωσε."
το ματσάκι χάθηκε από τον Γλύκο και στην συνέχεια από Λάζαρ και τον Αθανασιάδη στα τελειώματα, τέτοιο χάλια ΟΦΗ είχα χρόνια να δω.Αν έμπαινε βέβαια η γκολάρα στο σουτ του Κάτσε έξω από την περιοχή μετά απο τις τρίπλες που έκανε, τώρα θα είχαμε διθυράμβους και δεν θα ασχολιόμασταν καθόλου με το ματς, αυτά έχει το τόπι.
Πρώτη θέση ξεχάστε την , ας μην γελιόμαστε, ας κερδίσουμε οτιδήποτε άλλο τουλάχιστον από την φετινή χρονιά.
Πρώτη θέση ξεχάστε την , ας μην γελιόμαστε, ας κερδίσουμε οτιδήποτε άλλο τουλάχιστον από την φετινή χρονιά.
- Caballo Viejo
eorptol έγραψε:συμφωνω και επιτελους χακομπο να βλεπουμε και καμμια εξοδο
Έτσι είναι. Ο Γλύκος απόψε ήταν τραγικός. Η έξοδός του στο γκολ του Παπάζογλου, θα πρέπει να γίνει θέμα σε σεμινάριο για το το τι δεν είναι έξοδος. Τον πήρε και εθνική ο Σάντος, τρομάρα τους και του ενός και του άλλου.
1) ΓΚΟΛΑΡΑ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ (εκεί άλλαζε το παιχνίδι και ερχόταν εύκολα το διπλό)
2) ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
3) κλάους, πολλή φιγούρα ρε φίλε και λίγη ουσία
κακός ΠΑΟΚ, κακό παιχνίδι, κλασσική γκέλα
2) ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
3) κλάους, πολλή φιγούρα ρε φίλε και λίγη ουσία
κακός ΠΑΟΚ, κακό παιχνίδι, κλασσική γκέλα