μεχρι 6 ετων νομιζω δεν καταλαβαινουν τα μικρα ιδιαιτερα...εμεις πηγαμε το μικρο της κοπελας μου 4,5 ετων,θα του μεινει σαν εικονα αλλα δεν καταλαβαινε και τιποτα....θα το καταλαβεις απο μονος σου λογικα αδερφε οταν ερθει η ωρα....Να το χαιρεστε και να ειναι γερόlefis έγραψε:ο δικός μου που ειναι 4 θελει να ερθει εγω θελω να τον παρω αλλα φοβαμαι ειναι η αληθεια.ισως σε κανα χαλαρό ή σε κανα φιλικό το καλοκαίρι. την κόρη την έχω παρει σε πρώτη σε ανάλογη ηλικία.απλά είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει το παιδί στην φασαρία και μπορεί να σου ζητάει να φύγεις και να χάσεις το ματς.kataramenos5 έγραψε:Μιας και το ανέφερε ο τρελαμένος της γής να ρωτήσω τους μπαμπάδες του φόρουμ:
Ποια θεωρείτε οτι είναι η κατάλληλη ηλικία για να πάει ο πιτσιρικάς στο γήπεδο ώστε
να "νιώσει" αλλά και να μην "καεί".![]()
Νέα ΠΑΟΚτσάκια
Re: Νέα ΠΑΟΚτσάκια
- xrictoforoc
Να τον χαίρεσαι τον μπόμπιρα σου αδερφέ.Σε εύχομαι πρώτα απ'όλα να είναι γερός,δυνατός και καλότυχος και καταδεύτερον να σε αντικαθηστά επάξια στην κερκίδα
Όσο για το ερώτημα που έθεσε ο Καταραμένος,θα συμφωνήσω με τον τρελαμένο και εγώ στα 7 μου πάτησα πρώτη φορά σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ κερκίδα και μάλιστα σε εκτός έδρας.Έχω ακόμα αναμνήσεις από εκείνο το ματς,αν και ελάχιστες,φαντάσου δηλαδή...οπότε για να του μείνει για τα καλά του παιδιού,γύρω στα 7-8.

Όσο για το ερώτημα που έθεσε ο Καταραμένος,θα συμφωνήσω με τον τρελαμένο και εγώ στα 7 μου πάτησα πρώτη φορά σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ κερκίδα και μάλιστα σε εκτός έδρας.Έχω ακόμα αναμνήσεις από εκείνο το ματς,αν και ελάχιστες,φαντάσου δηλαδή...οπότε για να του μείνει για τα καλά του παιδιού,γύρω στα 7-8.
Να τα χαιρεστε αδερφια,και να τα δειτε πως επιθυμειτε!
χμ,στο θεμα ''νεα ΠΑΟΚτσακια'' περιλαμβανονται και οσοι ''στρατολογουνται'' απο εμας και γινονται και αυτοι νεοι ΠΑΟΚτσηδες?
εχω μερικες περιπτωσεις,ειτε με παιδια,ειτε με μεγαλυτερους που ειδαν και αυτοι το φως το αληθινον...
ολοι ειναι ευπροσδεκτοι στη μεγαλη οικογενεια του ΠΑΟΚ μας!
χμ,στο θεμα ''νεα ΠΑΟΚτσακια'' περιλαμβανονται και οσοι ''στρατολογουνται'' απο εμας και γινονται και αυτοι νεοι ΠΑΟΚτσηδες?
εχω μερικες περιπτωσεις,ειτε με παιδια,ειτε με μεγαλυτερους που ειδαν και αυτοι το φως το αληθινον...
ολοι ειναι ευπροσδεκτοι στη μεγαλη οικογενεια του ΠΑΟΚ μας!
- xrictoforoc
Μόνο που δυστυχώς,απ'αυτούς που λες είναι λίγοι που γίνονται και ΠΑΟΚ στην καρδιά και όχι μόνο επιφανειακά. 

Ναι αλλά με μέτρο.Όχι "τα 'μπλεξα με μια 45άρα μιλφ και πάνω στα μέλια από Βαζέλα έγινε ΠΑΟΚ"!IKARIA_4 έγραψε:

Στα 6.
Θα λετε στα παιδια για τον ναο , και αλλες ιστοριες με τον μανναβη πριν κοιμηθουν, οπως αλαμανα, ηλεκτρικος, καραιταβλι και τα λοιπα,ή απο καποια δικη σας εμπειρια,(οχι ακομα για βαρδαρι και τα λοιπα)
αλλα ΠΑΟΚ πρεπει να δουν οχι πριν τα 6,
να το φανταστουν να το νοσταλγησουν, και μετα οταν ερθουν με το καλο, η μαγεια της Τουμπας θα κανει τα δικα της.
Να τους λετε ειστε μικροι ακομα.
Θα λετε στα παιδια για τον ναο , και αλλες ιστοριες με τον μανναβη πριν κοιμηθουν, οπως αλαμανα, ηλεκτρικος, καραιταβλι και τα λοιπα,ή απο καποια δικη σας εμπειρια,(οχι ακομα για βαρδαρι και τα λοιπα)
αλλα ΠΑΟΚ πρεπει να δουν οχι πριν τα 6,
να το φανταστουν να το νοσταλγησουν, και μετα οταν ερθουν με το καλο, η μαγεια της Τουμπας θα κανει τα δικα της.
Να τους λετε ειστε μικροι ακομα.
- kataramenos5
Με βάση την.." τρέλα" που σας δερνει
το 6-7 ακούγεται καλό νούμερο.Το θέμα είναι πως τον κρατάμε μέχρι τότε.

-
- kataramenos5
Re: Απ: Νέα ΠΑΟΚτσάκια
Η συγκίνηση μου μεγαλη ο γιος μου χθες,21 μηνων ,εμαθε να κανει αμπαλαε ,φυσικα δεν το λεει ακριβως ετσι αλλα την μαμα του την εχει ψωφίσει στο κουνιμα.
Επεισης το κανει και σε οποιοδήποτε αντικειμενο η ανθρωπο παρει εντολη
:lol::lol:
Επεισης το κανει και σε οποιοδήποτε αντικειμενο η ανθρωπο παρει εντολη

Re: Απ: Νέα ΠΑΟΚτσάκια
Ευχαριστώ παιδια. Το μονο αρνητικό οτι η μοναδικη επισημη φανέλα που βρηκα για παιδάκια στην Αλεξανδρουπολη ηταν του ζλαταν ,ας ελπισω βα πιει λιγοτερα ποτα
- kataramenos5
Αφου έμαθε να κάνει αμπαλαέα δε χρειάζεται φανέλα.Πάρτου αυτό.

Να το χαίρεσαι το παλικαράκι σου

Να το χαίρεσαι το παλικαράκι σου
- angelheart
- Επικοινωνία:
Ορίστε και η βασική αιτία της απουσίας μου από το φόρουμ το τελευταίο διάστημα. Τα δύο νέα ΠΑΟΚτσάκια μου που ήρθαν στον κόσμο πριν μια βδομάδα.
Ο Τάσος που με το που ήρθε στον κόσμο είχε μια μικρή επιπλοκή και καθυστέρησε να βγει από την εντατική, αλλά τώρα όλα πάνε καλά και όπου νάναι ξεμπερδεύει

και ο Χάρης (μεγαλύτερος κατά δυο ολόκληρα λεπτά), ο οποίος αν και μικρότερος σε βάρος και ανάπτυξη, και πρώτος βγήκε από την κοιλιά της μαμάς του, αλλά και πρώτος ξεφορτώθηκε τα "μπιζού" της εντατικής. Τσακαλάκι από μωρό ο Χάρης.

Την περίοδο αυτή είμαι βοηθός ...θηλάζουσας συζύγου. Με άλλα λόγια όλη την ημέρα (κυριολεκτικά) τρέχω πίσω από την γυναίκα μου που είναι "συνδεμένη" σε μηχάνημα για να τις παίρνει το γάλα, το οποίο κατόπιν (δυο φορές την μέρα) πηγαίνουμε στο νοσοκομείο, ώστε να το δώσουν στα παιδιά. Αϋπνία στο φουλ δλδ, αλλά έτσι είναι αυτά.
Ο Τάσος που με το που ήρθε στον κόσμο είχε μια μικρή επιπλοκή και καθυστέρησε να βγει από την εντατική, αλλά τώρα όλα πάνε καλά και όπου νάναι ξεμπερδεύει

και ο Χάρης (μεγαλύτερος κατά δυο ολόκληρα λεπτά), ο οποίος αν και μικρότερος σε βάρος και ανάπτυξη, και πρώτος βγήκε από την κοιλιά της μαμάς του, αλλά και πρώτος ξεφορτώθηκε τα "μπιζού" της εντατικής. Τσακαλάκι από μωρό ο Χάρης.

Την περίοδο αυτή είμαι βοηθός ...θηλάζουσας συζύγου. Με άλλα λόγια όλη την ημέρα (κυριολεκτικά) τρέχω πίσω από την γυναίκα μου που είναι "συνδεμένη" σε μηχάνημα για να τις παίρνει το γάλα, το οποίο κατόπιν (δυο φορές την μέρα) πηγαίνουμε στο νοσοκομείο, ώστε να το δώσουν στα παιδιά. Αϋπνία στο φουλ δλδ, αλλά έτσι είναι αυτά.