Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Ε εντάξει εδώ εγώ είμαι από Αθήνα και Νοτ.Ανατολική Αττική και είμαι ΠΑΟΚ ενώ το παιδί από τον Πειραία είναι ΠΑΟΚ και αυτός (εδώ στο φόρουμ). Ε τι να πεις.
κ ομως.... ολοι εχουμε τα κουσουρια μας.Τρόμος έγραψε:Άσχετο στον Ευοσμο ο ψιλικατζής είναι γαύρος;;;;WTF
καλα ολη η Κρητη ασσο το επαιξε????????????
Αν βλεπει κανεις νιονιο πεστε λιγο γνωμη για τον κουρο το19αρ μπακ τους...
2 αυτογκολ ο οφη?

2 αυτογκολ ο οφη?
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Αυτόγκολ και ο νιόνος. Τι λέμε; Το παράρτημα του παραρτήματος οοεεε
και εγώ από νέα σμύρνη, με πατέρα φανατικό πανιώνιο :ρbaneprelevic361 έγραψε:Ε εντάξει εδώ εγώ είμαι από Αθήνα και Νοτ.Ανατολική Αττική και είμαι ΠΑΟΚ ενώ το παιδί από τον Πειραία είναι ΠΑΟΚ και αυτός (εδώ στο φόρουμ). Ε τι να πεις.
3 αυτογκόλ ρε
το κανουνε επειτηδες για να πανιγυρησουν κ οι 2 ομαδες γκολ....
δεν εξηγητε αλλιως!
δεν εξηγητε αλλιως!
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Είδες; Πολύ είμαστε εδώ μέσα! χαχα!pgetsos έγραψε:και εγώ από νέα σμύρνη, με πατέρα φανατικό πανιώνιο :ρbaneprelevic361 έγραψε:Ε εντάξει εδώ εγώ είμαι από Αθήνα και Νοτ.Ανατολική Αττική και είμαι ΠΑΟΚ ενώ το παιδί από τον Πειραία είναι ΠΑΟΚ και αυτός (εδώ στο φόρουμ). Ε τι να πεις.
3 αυτογκόλ ρε
καμια συγγενεια με πανω? εμενα η μανα σερραια οποτε θεσσαλονικη καθε χρονοbaneprelevic361 έγραψε:Είδες; Πολύ είμαστε εδώ μέσα! χαχα!pgetsos έγραψε:και εγώ από νέα σμύρνη, με πατέρα φανατικό πανιώνιο :ρbaneprelevic361 έγραψε:Ε εντάξει εδώ εγώ είμαι από Αθήνα και Νοτ.Ανατολική Αττική και είμαι ΠΑΟΚ ενώ το παιδί από τον Πειραία είναι ΠΑΟΚ και αυτός (εδώ στο φόρουμ). Ε τι να πεις.
3 αυτογκόλ ρε
τωρα ειδα τα πρωτα 2 γκολ, νταξει ΧΑΛΑΡΑ για top-10 αυτογκολ τελευταια δεκαετιας.... ελλαδα θυμαμαι αλλο 1 πριν 4-5 χρονια απο ατρομητο, απο το κεντρο
- DigitalFan
Την επόμενη Κυριακή δίνεται η ευκαιρία σε όποιον περνάει οικονομική κρίση (υπάρχει κανείς που δεν περνάει άλλωστε...; ) να ξεφύγει από αυτήν! Πως; Παίζοντας το... σπίτι του στον άσο του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο!!!

ξερει κανεις τι εγιναν οι πρωην παικτες μας που ηταν ελευθεροι???
τελειωσαν καριερα?
μιλαω για Ιβιτς, Χαλκια
Υ.Γ για τον Μαλεζα ενημερωνομαστε συχνα, για την πουλεναρα τον Μπαφι εχουμε κανενα νεο

τελειωσαν καριερα?
μιλαω για Ιβιτς, Χαλκια
Υ.Γ για τον Μαλεζα ενημερωνομαστε συχνα, για την πουλεναρα τον Μπαφι εχουμε κανενα νεο
εισαι κακοςDigitalFan έγραψε:Την επόμενη Κυριακή δίνεται η ευκαιρία σε όποιον περνάει οικονομική κρίση (υπάρχει κανείς που δεν περνάει άλλωστε...; ) να ξεφύγει από αυτήν! Πως; Παίζοντας το... σπίτι του στον άσο του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο!!!![]()
![]()
Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Ιβιτς ακουστικε για παναιτωλικού και ηρακλη αλλα τιποτα.Μπαλάφας ουκρανία τσιριλο κανει κεφαλοκλειδωματα σε πανηγυρισμούς γκολ στην κυπρο.
Και η λεύκα με τα γρασσα στα γάντια περιμενει να δείρει τον μυρτσο κατω απτο μετροπολις και δεν υπογραφεί πουθενά μεχρι να το κανει
Ας τον ενημερώσει καποιος οτι εφυγε απο εκει ο μυρτσος γιατι ο φοίνικας πολίχνης τον περιμενει
Και η λεύκα με τα γρασσα στα γάντια περιμενει να δείρει τον μυρτσο κατω απτο μετροπολις και δεν υπογραφεί πουθενά μεχρι να το κανει
Ας τον ενημερώσει καποιος οτι εφυγε απο εκει ο μυρτσος γιατι ο φοίνικας πολίχνης τον περιμενει
karlat85 έγραψε:Ιβιτς ακουστικε για παναιτωλικού και ηρακλη αλλα τιποτα.Μπαλάφας ουκρανία τσιριλο κανει κεφαλοκλειδωματα σε πανηγυρισμούς γκολ στην κυπρο.
αρα Ιβιτς κ η λευκα
αφου δεν κλεισαν καπου τωρα ποτε περιμενουν?
οποιος κυνηγαει τα πολλα χανει κ τα λιγα λεει ο σοφος λαος.... αυτο γιασενα Βλανταν, γιατι πολλες φορες διαβασα πως δεν τον εκαναν οι προσφορες που του εκαναν....
Το οτι δεν μπορουν να βρουν ουτε τα μισα συμβόλαια απο τα δικα μας δεν ειναι τυχαίο
-
Μπαρκαρούτσος
Σημαίνει ότι το δίδυμο ΖΖ υπερκοστολόγησε λίγο-πολύ όλους τους παίκτες που πέρασαν από τον Π.Α.Ο.Κ. όσο ήταν οι 2 τους στο τιμόνι...
μπααα, θα κερδισει ρε η Πανιωναρα!DigitalFan έγραψε:Την επόμενη Κυριακή δίνεται η ευκαιρία σε όποιον περνάει οικονομική κρίση (υπάρχει κανείς που δεν περνάει άλλωστε...; ) να ξεφύγει από αυτήν! Πως; Παίζοντας το... σπίτι του στον άσο του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο!!!![]()
![]()