Rapid Wien - PAOK 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Rapid Wien - PAOK 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από DC »

Argonaut4 έγραψε:True....

Και εξαφανιστηκαν οσοι γραφανε διθυράμβους για την ομάδα που φτιάχνει ο Δωνης.

Ετσι ειναι πάντα.
Γι αυτό Αργοναύτη ... παν μέτρον άριστον. :lol:
Και στο ζήτω και στην γιούχα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εχοντας παει χθες στο καφε για το ματς με το που ληγει σηκωνομαι και βγαινω εξω.

Οι υπολοιποι να μου λενε "κατσε","νταξει χαλαρωσε" ενω εγω τα εχω παρει στο κεφαλι.

Αφου γυρναμε σπιτι την πληρωσε το ταψι το παστιτσιο απο το μεσημερι.Παλι καλα που υπηρχε και αυτο γιατι η κατασταση ητανε πολυ εκρηκτικη.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

:lol:
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

DC έγραψε:Εγώ με την σειρά μου να καλωσορίσω όλους αυτούς που ήταν εξαφανισμένοι τους προηγούμενους 4 αγώνες, που λούφαζαν σε κάποια τρύπα και θυμήθηκαν να ασκήσουν κριτική (για πράγματα που ήδη ξέρουμε) στην πρώτη ήττα της ομάδας.
Σαν τους γυμνοσάλιαγκιες μετά την βροχή έσκασαν μύτη.
Όταν χαρακτηριζεις ανθρώπους απο το forum τουλαχιστον να εχεις τα @@ να τους κατονομαζεις...
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

sourmenetes έγραψε:Εχοντας παει χθες στο καφε για το ματς με το που ληγει σηκωνομαι και βγαινω εξω.

Οι υπολοιποι να μου λενε "κατσε","νταξει χαλαρωσε" ενω εγω τα εχω παρει στο κεφαλι.

Αφου γυρναμε σπιτι την πληρωσε το ταψι το παστιτσιο απο το μεσημερι.Παλι καλα που υπηρχε και αυτο γιατι η κατασταση ητανε πολυ εκρηκτικη.
σε μένα την πληρώσανε ένα παναντολ έξτρα και ένα ντεπον μάξιμουμ με διαφορά μισής ώρας
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Λαμοσά, άσε τ'αρχίδι@ μου στην ησυχία τους.
Ας βρούνε πρώτα τα αρχίδι@ να γράφουνε οι γυμνοσάλιαγκες στις νίκες της ομάδας (γιατί από επαγγελματίες σπεκουλαδούρους ... δόξα τω Θεώ) και μετά μπορεί να σε αφήσω να ασχοληθείς και με τα δικά μου.
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

κατ`αρχην δεν ειναι ωρα για αφορησμους ..ποτε δεν με αρεζαν τα ευκολα μπραβο αλλα ουτε και τα ισοπεδωτικα σχολια... ολοι ειμαστε στεναχωρεμενοι απο χθες .. οι αδυναμιες της ομαδας μας γνωστες οπως επισης και τα προτερηματα ... αποκλειστηκαμε ... δεν ηρθε και η καταστροφη αλλα... εμενα αυτο που με στεναχωρησε περισσοτερο ειναι οτι ειδα μια ανευρη και ατολμη ομαδα που δεν προσπαθησε να κανει αυτο που μπορει ..δεν κυνηγησε σωστα τους κενους χωρους δεν αμυνθηκε σωστα και ειδα παικτες "εμπειρους" που αμειβονται ενα σκασμο λεφτα να κανουν χειροτερα λαθη απο τα ταλεντα μας ... σε τετοια ματς περιμενω απο τις οποιες προσωπικοτητες εχεις να σου παιξουν και να τραβηξουν το καραβι....για μια ακομα φορα μεγα λαθος του δωνη το αποτομο ανακατεμα της τραπουλας ΚΑΙΙΙΙΙ που αφηνει στο χορταρι τον μεγα παυλο για ενενηντα λεπτα και τον εκθετει ανεπανορθωτα.. Ας ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ να δουμε μερες 2009 και να αντιστραφει το κλιμα

ΠΑΟΚ στα καλα ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΟΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

DC έγραψε:Λαμοσά, άσε τ'αρχίδι@ μου στην ησυχία τους.
Ας βρούνε πρώτα τα αρχίδι@ να γράφουνε οι γυμνοσάλιαγκες στις νίκες της ομάδας (γιατί από επαγγελματίες σπεκουλαδούρους ... δόξα τω Θεώ) και μετά μπορεί να σε αφήσω να ασχοληθείς και με τα δικά μου.
Βασικά έχεις δίκαιο. Κακώς ασχολήθηκα από την αρχή.

Σορυ οφ τοπικ.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

DC έγραψε:Εγώ με την σειρά μου να καλωσορίσω όλους αυτούς που ήταν εξαφανισμένοι τους προηγούμενους 4 αγώνες, που λούφαζαν σε κάποια τρύπα και θυμήθηκαν να ασκήσουν κριτική (για πράγματα που ήδη ξέρουμε) στην πρώτη ήττα της ομάδας.
Σαν τους γυμνοσάλιαγκιες μετά την βροχή έσκασαν μύτη.
Αδελφέ, εγώ είμαι "εξαφανισμένος" για πολύ περισσότερους αγώνες, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου. Όποτε μπορώ ή όποτε εκτιμώ ότι έχω κάτι να γράψω, γράφω χωρίς να επιλέγω την νίκη ή την ήττα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν λουφάζω σε καμία τρύπα και εάν ανατρέξεις, στα όχι και τόσο πολλά, ποσταρίσματα μου θα δεις ότι κάθε άλλο παρά περιμένω στην γωνία για να κράξω. Τέλος παντων, είναι μία δύσκολη ημέρα για όλους.

Όσον αφορά τους "γυμνοσάλιαγκιες" μάλλον αποδέχομαι το ρητό "προτιμώ να πετάω στα σύννεφα σαν αετός παρά να σέρνομαι σαν σκουλήκι στο χώμα". Σαφώς δεν έχω τη μήγα και μυγιάζομαι αλλά το ποστ σου έγινε αμέσως μετά το καλοσώρισμα μου από τον Ιάσωνα και για τον λόγο αυτόν απαντώ σε σένα προσωπικά θεωρώντας ότι αφορά και εμένα, πράγμα που δεν συνηθίζω.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

κακοι στο 1ο μερος-καλυτεροι στο 2ο.το ματς το εχασε κατα 1ο λογο ο αθανασιαδης και κατα 2ο ο εττο.ο αθανασιαδης θελει πολλη μπινελικι για την φαση του χαμενου γκολ σε κενη εστια!!!!απο την αλλη ο εττο θελει να φυγει κ το δειχνει πεντακαθαρα!αδιαφορος μεχρι αηδιας!0 σεντρες 0 τακλιν 0 παθος 0000000!Μαρκαρει κ με τα ματια στο 1ο γκολ.απο τους αλλους ολοι ηταν μετριοι με καποιους να ξεχωριζουν λιγο ομως.ο γλυκος δεν ευθηνεται για τα γκολ.

υ.γ ιβαν βοηθα την ομαδα!ΓΡΗΓΟΡΑ!

υγ2 δωνη σε πιστευω μην με διαψευσεις.θα σε στηριξω μεχρι τον ιανουαριο μετα θα δειξει.ζητα ενισχυση!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Με βάση τα όσα γράφονται σήμερα στα τόπικ παικτών προπονητή και διοίκησης προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα οτι όλοι οι παίκτες (πλην Πάμπλο) δε κάνουν για τον ΠΑΟΚ όπως και ο προπονητής που έπρεπε να φύγει χθές ,αγκαζέ με τη διοίκηση και το μεγαλομέτοχο. :shock:
Επίσης οι Μαγιας αναθεώρησαν. Το τέλος του κόσμου ήρθε στις 30/08/2012 :o :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

όταν στην θέση του ποιο ακριβοπληρωμένου παίκτη είναι ο Εττο, που σε όλες της φάσεις είναι απο αδιάφορος μέχρι και γω δεν ξέρω, δεν φταίει ούτε ο Δώνης ούτε κανείς. Ο ΠΑΟΚ υποτίμησε μια πολύ καλή ομάδα που είχε την σπιρτάδα και την μαχητικότητα που δείχναμε και εμείς όταν έπρεπε να αποκλείσουμε ομάδες μεγαλύτερες απο εμάς. Από την άλλη δεν θα έχουμε φέτος την δικαιολογία τύπου οι παίκτες διαλέγουν παιχνίδια, η ομάδα είναι κουρασμένη από την Πέμπτη. Δουλεία να φτιάξουμε ένα κορμό νεαρών παικτών και το μέλλον θα δείξει.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Χθες μετα το ματς προτιμησα να παω να πιω κανενα ποτακι..απ το να κατσω να γραψω..οποτε σημερα πιο ηρεμος..εχω να πω τα εξης..Παιχτες οπως ο Γιαννου ο Ρομπερ και ο Εττο κανονικα δε θα επρεπε να παιζουν ουτε στα διπλα στις προπονησεις.. Πιο φλυαρο και ανουσιο παιχτη απ τον Γιαννου δεν εχω δει ξανα..Επισης τραγικο ειναι οτι δεν ειχαμε 2 επιθετικο να βαλουμε στο τελος και αναγκαστηκε ο Δωνης να βαλει τον Πελκα..(τραγικος ο αγωνιστικος και μετεγγραφικος σχεδιασμος).

Ο αποκλεισμος πονεσε αλλα πρεπει να κοιταξουμε παρα κατω.Προσωπικη αποψη για το πρωταθλημα το ταβανι μας θα ειναι η 4η θεση..(ο Ατρομητος εχει αρκετα καλυτερη ομαδα απο εμας θα φανει πιστευω τη Δευτερα)

:pano:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ο ΠΑΟΚ είναι αυτό που είναι, έχει τους παίκτες που έχει και έτσι θα πορευθεί μέχρι και το Δεκέμβρη. Ο αποκλεισμός από τη Rapid ήταν απόλυτα αναμενόμενος και τεράστιο ποσοστό συμμετοχής σε αυτόν έχουν τα γεγονότα της Τούμπας. Γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω και θα γυρίσουμε ακόμα περισσότερα με τα επόμενα γεγονότα της Τούμπας που αργά ή γρήγορα θα συμβούν. Η ανικανότητα του Εττό πολύ λίγο με απασχολεί. Περισσότερο με απασχολεί το μέλλον της ομάδας. Στα αλήθεια σκέφτηκε κανένας πόσες από αυτές τις εταιρίες που ανέφερε ο Σαββίδης θέλουν να διαφημίσουν το προϊόν τους στο μαύρο πρόβατο της ΟΥΕΦΑ και στους οπαδούς του Πανθρακικού και τι ζημία συνεπάγεται η μη σύναψη συμφωνιών μαζί τους;

Άρες μάρες κουκουνάρες και να'χαμε να λέγαμε μια ζωή. Όλο λάδι λάδι και από τηγανίτα τίποτα, σκέτο κουρκούτι.

:pano:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ποια γεγονοτα της τουμπας ρε ευθυνονται για τον αποκλεισμο?
πας καλα?
οι εταιριες το σκεφτηκαν γιατι εχουν μυαλο εσυ δεν εχεις μου φαινεται

η ιντερ ειναι το μαυρο προβατο της ευρωπης πχ?

δεν σε νοιαζει η ανικανοτητα των παιχτων σωστα γιατι αυτο που μεσα σου παρακαλας ειναι να γινουν επεισοδεια για να τα ριξεις στον κοσμο

υγ ποια παε εχει τιμωρηθει με αναστολη για τα οικονομικα της?
υγ φταει ο κοσμος που δεν εκλεισαν συμφωνιες με τις εταιριες ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”