Γι αυτό Αργοναύτη ... παν μέτρον άριστον.Argonaut4 έγραψε:True....
Και εξαφανιστηκαν οσοι γραφανε διθυράμβους για την ομάδα που φτιάχνει ο Δωνης.
Ετσι ειναι πάντα.

Και στο ζήτω και στην γιούχα.
Γι αυτό Αργοναύτη ... παν μέτρον άριστον.Argonaut4 έγραψε:True....
Και εξαφανιστηκαν οσοι γραφανε διθυράμβους για την ομάδα που φτιάχνει ο Δωνης.
Ετσι ειναι πάντα.
Όταν χαρακτηριζεις ανθρώπους απο το forum τουλαχιστον να εχεις τα @@ να τους κατονομαζεις...DC έγραψε:Εγώ με την σειρά μου να καλωσορίσω όλους αυτούς που ήταν εξαφανισμένοι τους προηγούμενους 4 αγώνες, που λούφαζαν σε κάποια τρύπα και θυμήθηκαν να ασκήσουν κριτική (για πράγματα που ήδη ξέρουμε) στην πρώτη ήττα της ομάδας.
Σαν τους γυμνοσάλιαγκιες μετά την βροχή έσκασαν μύτη.
σε μένα την πληρώσανε ένα παναντολ έξτρα και ένα ντεπον μάξιμουμ με διαφορά μισής ώραςsourmenetes έγραψε:Εχοντας παει χθες στο καφε για το ματς με το που ληγει σηκωνομαι και βγαινω εξω.
Οι υπολοιποι να μου λενε "κατσε","νταξει χαλαρωσε" ενω εγω τα εχω παρει στο κεφαλι.
Αφου γυρναμε σπιτι την πληρωσε το ταψι το παστιτσιο απο το μεσημερι.Παλι καλα που υπηρχε και αυτο γιατι η κατασταση ητανε πολυ εκρηκτικη.
Βασικά έχεις δίκαιο. Κακώς ασχολήθηκα από την αρχή.DC έγραψε:Λαμοσά, άσε τ'αρχίδι@ μου στην ησυχία τους.
Ας βρούνε πρώτα τα αρχίδι@ να γράφουνε οι γυμνοσάλιαγκες στις νίκες της ομάδας (γιατί από επαγγελματίες σπεκουλαδούρους ... δόξα τω Θεώ) και μετά μπορεί να σε αφήσω να ασχοληθείς και με τα δικά μου.
Αδελφέ, εγώ είμαι "εξαφανισμένος" για πολύ περισσότερους αγώνες, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου. Όποτε μπορώ ή όποτε εκτιμώ ότι έχω κάτι να γράψω, γράφω χωρίς να επιλέγω την νίκη ή την ήττα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν λουφάζω σε καμία τρύπα και εάν ανατρέξεις, στα όχι και τόσο πολλά, ποσταρίσματα μου θα δεις ότι κάθε άλλο παρά περιμένω στην γωνία για να κράξω. Τέλος παντων, είναι μία δύσκολη ημέρα για όλους.DC έγραψε:Εγώ με την σειρά μου να καλωσορίσω όλους αυτούς που ήταν εξαφανισμένοι τους προηγούμενους 4 αγώνες, που λούφαζαν σε κάποια τρύπα και θυμήθηκαν να ασκήσουν κριτική (για πράγματα που ήδη ξέρουμε) στην πρώτη ήττα της ομάδας.
Σαν τους γυμνοσάλιαγκιες μετά την βροχή έσκασαν μύτη.