Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Οπως λεει και η Ελεονωρα Μελετη αμα εκτιθεσαι στο γυαλι θα κριθεις
τωρα ολα τα αλλα που λες ειναι στο πλαισιο "μου την δινουν οσα λεει ο city boy θα κανω τα παντα για να φαει μπαν"
τωρα ολα τα αλλα που λες ειναι στο πλαισιο "μου την δινουν οσα λεει ο city boy θα κανω τα παντα για να φαει μπαν"
- Μπαρκαρούτσος
Ρε Σιτυ....
Πραγματικά δε μπορω να σε καταλάβω!
Κανένας δεν έχει το κόμπλεξ ώστε να ψάχνετε να σε μπάναρει......αλλα να ξέρεις επειδή δε γίνετε να ασχολούμαστε συνέχεια μαζι σου και με τους ομοιους σου στην επόμενη το μπάν θα είναι μόνιμο ..... Και με κλειστές τις εγγραφές δεν υπάρχει γυρισμος ούτε δυνατότητα δεύτερου λογαριασμού!
ΠΑΟΚ είμαστε!
Κανένας δεν έχει το κόμπλεξ ώστε να ψάχνετε να σε μπάναρει......αλλα να ξέρεις επειδή δε γίνετε να ασχολούμαστε συνέχεια μαζι σου και με τους ομοιους σου στην επόμενη το μπάν θα είναι μόνιμο ..... Και με κλειστές τις εγγραφές δεν υπάρχει γυρισμος ούτε δυνατότητα δεύτερου λογαριασμού!
ΠΑΟΚ είμαστε!
Κάποτε θα πρέπει -όλοι μας- να κοιτάμε περισσότερο αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν...
Argonaut4 έγραψε:Ρε Σιτυ....
ΠΑΟΚ είμαστε!
Σορρυ κι'ολας -και σε παρακαλω μην το παρεις για ειρωνεια- αν με μπαναρεις διαπαντως απο το φορουμ,δεν θα με σκοτωσεις. Δεν προκειται να υστεριασω..
Τωρα ως το πρωτο σκελος δεν καταλαβαινω γιατι "ασχολειστε συνεχεια μαζι μου".Δεν βριζω,συνεχεια το "σπαω" με μπολικο χιουμορ το οποιο παντα μα παντα το δεχονται εδω μεσα ως ειρωνεια.Δηλαδη στην τελικη καλυτερα να κραζεις παρα να κανεις πλακα....
100%.Τωρα πρπει να σκεφτουμε αν τα κειμενα στην κεντρικη ενωνουν η χωριζουν.teacher έγραψε:Κάποτε θα πρέπει -όλοι μας- να κοιτάμε περισσότερο αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν...
Σορρυ που το πλατιαζω,αν θελει οποιος θελει ας στειλει ενα πμ.
Τουναντίον... Εσύ υστεριάζεις όταν είσαι ΕΝΤΟΣ φόρουμ, οχι όταν αποχωρείς..
Σίτυ δε θέλω να σε πικράνω αλλά το χιούμορ σου είναι κακό. Και δε το λέω για πλάκα. Αν δεν θέλεις τα αρνητικά φώτα της εντός φορουμ δημοσιότητας πάνω σου, άλλαξε τροπάρι. Δεν είναι η πρώτη φορά που στα λέμε. Μάλλον όμως η τελευταία.
Σίτυ δε θέλω να σε πικράνω αλλά το χιούμορ σου είναι κακό. Και δε το λέω για πλάκα. Αν δεν θέλεις τα αρνητικά φώτα της εντός φορουμ δημοσιότητας πάνω σου, άλλαξε τροπάρι. Δεν είναι η πρώτη φορά που στα λέμε. Μάλλον όμως η τελευταία.
- kataramenos5
Αυτό δε το διάβασε κανείς? Ας το ξαναγράψωμεν πιο ευδιάκριταsourmenetes έγραψε: ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Μ@Λ@ΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
Το προβλημα ολων οσων γραφετε ειναι η αρχικη σελιδα ή Ο ΠΑΟΚ?????
ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
- Dinos_Liverpool
Σαν τη μύγα που εσύ όλο τη διώχνεις και αυτή ξανάρχεται στο κεφάλι σου...
Άσε ρε συ και κάτι να πέσει κάτω. Σε όλα πρέπει να απαντάς ? Φυρί φυρί το πας να πιάσει κανείς τη μυγοσκοτώστρα, μου φαίνεται!
Άσε ρε συ και κάτι να πέσει κάτω. Σε όλα πρέπει να απαντάς ? Φυρί φυρί το πας να πιάσει κανείς τη μυγοσκοτώστρα, μου φαίνεται!
Οκ το δεχομαι τελος..
μοντς μπορω να βαλω υπογραφη σπειρε φουντα και χασισι για να βγουμε απ'τη κριση η απαγορυεται?

μοντς μπορω να βαλω υπογραφη σπειρε φουντα και χασισι για να βγουμε απ'τη κριση η απαγορυεται?
- Dinos_Liverpool
Όχι, απαγορεύεται η λέξη... "κρίση" !
Και γω κλαίω, ρε αθεόφοβε...

Και γω κλαίω, ρε αθεόφοβε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dinos_Liverpool την Πέμ 30 Αύγ 2012, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- trel@menos
μπράβο στην admin team για την προβολή και την στήριξη του μπάσκετ μας!!