Σχόλια για την κεντρική σελίδα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Μπορεις να του στειλεις ενα pm και να δεις ποιος ειναι.Απλο το πραγμα.
Κανεις δεν ειπε οτι ειναι προτυπο ή υπερΠΑΟΚτσης.
Υ.Γ.Γιατι οι αποψεις για την κεντρικη εκφραζονται μονο οταν κατι δε μας καθεται καλα στο ματι.Δηλαδη οταν ανεβαινουν "καλα" αρθρα δεν βγαινετε να πειτε "μπραβο" "καλα τα λες" "καλη πενα" κτλ.
Μηπως ειναι αλλου το ζητημα????
Γιατι οταν ενας παιχτης παιζει καλα λεμε "μπραβο αγορι μου,συνεχισε ετσι και θα γινεις παιχταρα" κτλ.
Οταν ο παιχτης δεν παιζει καλα "σημερα δεν ησουν αυτος που επρεπε,πεσμενος,σερνοσουν".
??????????????????????????????????????????????????????????????????????
Υ.Γ.Κυριοι ως προειδοποιηση.Μην το συνεχιζετε γιατι πρωτον κανεις δεν εχει ορεξη να τσακωθει και να σβηνει ποστ και δευτερον
ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Μ@Λ@ΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
Το προβλημα ολων οσων γραφετε ειναι η αρχικη σελιδα ή Ο ΠΑΟΚ?????
ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
Κανεις δεν ειπε οτι ειναι προτυπο ή υπερΠΑΟΚτσης.
Υ.Γ.Γιατι οι αποψεις για την κεντρικη εκφραζονται μονο οταν κατι δε μας καθεται καλα στο ματι.Δηλαδη οταν ανεβαινουν "καλα" αρθρα δεν βγαινετε να πειτε "μπραβο" "καλα τα λες" "καλη πενα" κτλ.
Μηπως ειναι αλλου το ζητημα????
Γιατι οταν ενας παιχτης παιζει καλα λεμε "μπραβο αγορι μου,συνεχισε ετσι και θα γινεις παιχταρα" κτλ.
Οταν ο παιχτης δεν παιζει καλα "σημερα δεν ησουν αυτος που επρεπε,πεσμενος,σερνοσουν".
??????????????????????????????????????????????????????????????????????
Υ.Γ.Κυριοι ως προειδοποιηση.Μην το συνεχιζετε γιατι πρωτον κανεις δεν εχει ορεξη να τσακωθει και να σβηνει ποστ και δευτερον
ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Μ@Λ@ΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
Το προβλημα ολων οσων γραφετε ειναι η αρχικη σελιδα ή Ο ΠΑΟΚ?????
ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
σπανιως διαβαζω αρθρα για τους λογους που πανω-κατω εννοουνται,αλλα και στα θετικα και στα αρνητικα τα ιδια λεω.
- Dinos_Liverpool
Ρε αληταμπουρίδη, είσαι δεν είσαι 20 χρονών... άκου και κάποιον μεγαλύτερο τι σου λέει και μην πετάς εξυπνάδες.city_boy έγραψε:Βγηκες εκτος οριων φιλε?
Δεν σου άρεσε το κείμενο, γράψτου σχόλια με επιχειρήματα και δώσε του να καταλάβει που έχει λάθος. Μην προκαλείς με άσχετους χαρακτηρισμούς ένα παιδί που έχει τη δική του ιστορία εδώ μέσα. Έγραψε και κάτι ατυχές. Ε, και τι έγινε ? Να τον πασαλείψουμε με πίσσα και πούπουλα ?
Παίζουμε αύριο, όπως λέει και ο sourmenetes και συ κόλλησες στον NewYorker... Έλεος, δλδ!
Η ιστορια γραφεται στους δρομους
Σε ευχαριστω για το κοπλιμαν παντως...
Σε ευχαριστω για το κοπλιμαν παντως...
Kαλά που μας θύμισες που γράφεται η ιστορία, το είχαμε ξεχάσει...
Kανείς δεν είπε οτι ο NewYorker είναι υπερΠΑΟΚτσής, οι σκέψεις είναι δικές σου. Το site το διαχειρίζονται ΠΑΟΚτσήδες (και όχι αλλόθρησκοι) και όπως εγραψα δεκάδες φορες όλα αυτα τα χρόνια είναι BHMA. Aν μπορείς να το καταλάβεις έχει καλώς. Το τελευταίο διάστημα μας φόρτωσαν κάποιοι ότι υποστηρίζουμε αυτούς που μπουκαραν, κάποιοι αλλοι οτι τους κραξαμε άδικα, ο καθενας οπως το εβλεπε από τη σκοπια του.
Kανείς δεν είπε οτι ο NewYorker είναι υπερΠΑΟΚτσής, οι σκέψεις είναι δικές σου. Το site το διαχειρίζονται ΠΑΟΚτσήδες (και όχι αλλόθρησκοι) και όπως εγραψα δεκάδες φορες όλα αυτα τα χρόνια είναι BHMA. Aν μπορείς να το καταλάβεις έχει καλώς. Το τελευταίο διάστημα μας φόρτωσαν κάποιοι ότι υποστηρίζουμε αυτούς που μπουκαραν, κάποιοι αλλοι οτι τους κραξαμε άδικα, ο καθενας οπως το εβλεπε από τη σκοπια του.
- Dinos_Liverpool
Εγώ λέω να τα παρατήσω και να παραδοθώ... Με νίκησε! Δεν μπορώ να τον κάνω ζάφτι με τίποτα!
Στου κουφού την πόρτα... το σαπούνι σου χαλάς!

Στου κουφού την πόρτα... το σαπούνι σου χαλάς!

Και πολυ καλα κανεις.
Δασκαλε,εχω μια αποψη να κλεισει η 5 η 6 η 7 και να μεινει μονο η 4.Να γραψω ενα ωραιο κειμενο να μπει κεντρικη,να τονισω και ομορφα ομορφα τα σημεια που πρεπει να επικεντρωθει ο αναγνωστης?
επισης ο κολλητος μου εχει μια ιδεα να γκρεμισουμε το γηπεδο και να παιζουμε παντα χωρις κοσμο
ο πατερας μου να κανουμε το γηπεδο εκκλησια κυριολεκτικα.Με παπαδες και καμπαναρια
θελω να πω............και επειδη ειναι βημα και ο newyorker θελει καποια πραματα..ΚΑΙ?
Δασκαλε,εχω μια αποψη να κλεισει η 5 η 6 η 7 και να μεινει μονο η 4.Να γραψω ενα ωραιο κειμενο να μπει κεντρικη,να τονισω και ομορφα ομορφα τα σημεια που πρεπει να επικεντρωθει ο αναγνωστης?
επισης ο κολλητος μου εχει μια ιδεα να γκρεμισουμε το γηπεδο και να παιζουμε παντα χωρις κοσμο
ο πατερας μου να κανουμε το γηπεδο εκκλησια κυριολεκτικα.Με παπαδες και καμπαναρια
θελω να πω............και επειδη ειναι βημα και ο newyorker θελει καποια πραματα..ΚΑΙ?
Ο New Yorker πήρε την αφορμή από συγκεκριμένο γεγονός. Ένα γεγονός του οποίου τις συνέπεις θα τις βιώσουμε όλοι μας στο επόμενο διάστημα και είναι ένα έργο που στην Τούμπα το έχουμε ξαναδει... Αν δοθεί αφορμή και από άλλες θύρες ... γραψτο. Εννοε'ιται πως θα ανεβει. Αυτά με τα καμπαναριά και τους παπαδες αστο καλυτερα, έχει την αγια Βαρβαρα δίπλα δε λέει, ήρθαμε δεύτεροι
Dino εγώ αν και δεν είμαι forumakias αντέχω μέχρι εκεί που δεν φανταζεσαι.
Δε ξερω αν κολλαει εδω... τα τελευταια ποστ γινεται να ανανεωνονται πιο συχνα? μετα απο ποση ωρα εμφανιζεται στην κεντρικη σελιδα οτι εγινε σχολιο? πολλες φορες εχω δει σχολια 1+ ωρας να μην εχουν εμφανιστει....
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%B4%CE%B1
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%B4%CE%B1
αν κατι μας εφερε εδω που μας εφερε,ειναι οτι ολοι εχουν μια γνωμη και ολοι θελουν να την πουν.teacher έγραψε:Ο New Yorker πήρε την αφορμή από συγκεκριμένο γεγονός. Ένα γεγονός του οποίου τις συνέπεις θα τις βιώσουμε όλοι μας στο επόμενο διάστημα και είναι ένα έργο που στην Τούμπα το έχουμε ξαναδει... Αν δοθεί αφορμή και από άλλες θύρες ... γραψτο. Εννοε'ιται πως θα ανεβει. Αυτά με τα καμπαναριά και τους παπαδες αστο καλυτερα, έχει την αγια Βαρβαρα δίπλα δε λέει, ήρθαμε δεύτεροι
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή να μην λέμε τις γνώμες μας;; Ο teacher είπε ξεκάθαρα ότι το Paokmania είναι βήμα να λέει ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. τη γνώμη του. Ουσιαστικά με αυτό που λες ακυρώνεις το λόγο ύπαρξης του site και του forum!
Αλλο το φορουμ,και αλλο πληκτρολογω την διευθυνση του "μεγαλυτερου σαιτ του ΠΑΟΚ" και πρωτη μουρη εχει ενα κειμενο καποιου αγνωστου που μας λεει τα "θελω" του.
city_boy έγραψε:
αν κατι μας εφερε εδω που μας εφερε,ειναι οτι ολοι εχουν μια γνωμη και ολοι θελουν να την πουν.
Με πρώτο και χειρότερο εσένα. Ακόμα δεν ήρθες άρχισες τη μίρλα. Μάζεψε τις προσωπικές επιθέσεις και ασχολήσου με κάτι που δεν προσβάλλει άλλα μέλη. Όσο έχεις άποψη εσύ έχουν και άλλοι. Και την εκφράζουν στο 99% των περιπτώσεων ΠΟΛΥ κοσμιότερα απο σένα.