Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από danirifle »

rainmaker, και γω διαφωνώ με την ύπαρξη πολλών μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ. και δεν είμαι ούτε ο μόνος, ούτε ο πρώτος.

γουστάρεις να αρχίσω τα "ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ"??
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καταρχην αυτα με τους μαγκες κλπ και το υφος τα αφηνω στην ακρη για να μπορεσουμε να κανουμε συζητηση...

δε με ενδιαφερει τι λεει το κειμενο αυτο καθαυτο...με ενδιαφερει η γραφη που χρησιμοποιει για να εκφρασει την αποψη του...ενα κειμενο που θα κατηγορουσε το ντου και την γενικοτερη κατασταση ΚΟΣΜΙΑ χωρις να ξεφευγει θα το περνουσα στο ντουκου και ολα οκ ο καθενας την αποψη του κλπ...αλλα ενα κειμενο βοθρο γεματο χαρακτηρισμους και διαχωρισμους οπαδων οχι δεν το δεχομαι...θα πρεπει να υπαρχει ελεγχος στα γραφωμενα...δε γινεται απο τη μια να υπαρχουν τοσο αυστηροι κανονισμοι στο φορουμ και απο την αλλη στην κεντρικη(που ειναι η βιτρινα του σαιτ) να γραφονται τετοιες εκφρασεις οπως αυτες που ανεφερα λες και ειναι ξεφραγο αμπελι...απλα πραγματα...

απο εκει και περα υποδειξεις για το τι θα γραφω ευχαριστω πολυ αλλα δεν αγοραζω ειμαι στο σωστο τοπικ και μιλησα με τον πλεον αρμοδιο μην ξεφευγεις...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

E όχι και ξέφραγο αμπέλι! Χαλάρωσε. Ότι δεν μας αρέσει δεν θα το κρίνουμε κατα το δοκούν. Ρίξε μια ματιά στα σχόλια από κατω και θα δεις αν η πλειοψηφία έχει αρνητική άποψη για τα γραφόμενα. Αυτά που γραφεις εδώ περί βόθρων γιατί δεν πας να τα ποστάρεις και εκεί?
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Η πλειοψηφία των σχολίων είναι από ανθρώπους που δεν εκφράζονται στο forum, τυχαίο;;;;;;;;;;;;;;;
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Αυτό που γραφεις ισχύει για όλα τα κείμενα. Πολλοί από όσους γράφουν στην κεντρική δε γράφουν στο forum. Εξάλλου τα περισσότερα από τα ονόματα που βλέπεις δεν έχουν πρόσβαση στο forum μιας και οι εγγραφές εδω παραμένουν κλειστ'ες για ενάμισι χρονο... Τυχαίο;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

teacher έγραψε:E όχι και ξέφραγο αμπέλι! Χαλάρωσε. Ότι δεν μας αρέσει δεν θα το κρίνουμε κατα το δοκούν. Ρίξε μια ματιά στα σχόλια από κατω και θα δεις αν η πλειοψηφία έχει αρνητική άποψη για τα γραφόμενα. Αυτά που γραφεις εδώ περί βόθρων γιατί δεν πας να τα ποστάρεις και εκεί?
δεν κρινω οτι δε μου αρεσει το ιδιο θα αντιδρουσα και για κειμενο που θα μιλουσε υπερ του ντου και θα χαρακτηριζε ΠΑΟΚτσηδες προβατα κλπ. επισης δεν θα γραψω για κανενα λογο τη γνωμη μου για τι σχολιαζοντας το κειμενο πρωτον σημαινει οτι συμμετεχω και εγω σε αυτο το σιχαμα και δευτερον δεν υπαρχει καποιος λογος...θα σχολιαζα με χαρα ενα κειμενο σωστα γραμμενο χωρις χαρακτηρισμους...

δεν πειραζει ειναι ξεκαθαρο πως αποφευγεις να μιλησεις επι της ουσιας και καταφευγεις σε γενικοτητες δεξια και αριστερα....σε ρωταω ξεκαθαρα σαν εκπροσωπο της αντμιν θεωρεις σωστη την υπαρξη κειμενου με τετοιους χαρακτηρισμους που φιλοξενειται στην κεντρικη σου σελιδα -ανεξαρτητα απο το περιεχομενο του- ναι ή οχι??
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κατ αρχάς συμφωνώ με τον teacher ειδικά στο τελευταίο.

Κατά δεύτερον δεν κατάλαβα ακόμα γιατί δεν σχολιάζετε το κείμενο στην κεντρική. Τί είναι το φόρουμ;

Κατά τρίτον και κυριότερο, ΟΧΙ δεν θα μου άρεζε να γράφεις για φυτά κλπ κλπ. Εξάλλου η διαφορά ανάμεσα στους δύο χαρακτηρισμούς, είναι οτι ο πρώτος αφορά ποινικά κολάσιμες πράξεις. Ο άλλος, μια ξενέρα για κάποιους φιλήσυχους. Διαλέγουμε και παίρνουμε, στην τελική...

Προσωπικά ποτέ δεν είπα οτι συμφωνώ με το κείμενο. Αλλά δε πρόκειται να το θεωρήσω και βόθρο!
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Sera έχεις θέμα με τα μάτια σου; Σε έγραψα πιο πάνω ότι με εκφράζει απόλυτα η θέση της admin team. Δε θα κρίνω εγώ το κείμενο, είναι ενυπόγραφο και δεν είναι δικό μου. Απλά είναι μια άποψη που δεν τη γουστάρεις. Ε εντάξει και τι να κάνουμε. Και δεν κατάλαβα: θα απολογηθώ σε σένα που μπαίνεις εδώ μέσα μόνο για να κράξεις?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ωραια ευχαριστω πολυ πηρα την απαντηση μου...να σαι καλα...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ο NewYorker μπαίνει εδώ μέσα, όταν τον πετυχεις ρώτα τον ότι θέλεις, δε νομίζω να έχει πρόβλημα να σε απαντησει
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

teacher έγραψε:Αυτό που γραφεις ισχύει για όλα τα κείμενα. Πολλοί από όσους γράφουν στην κεντρική δε γράφουν στο forum. Εξάλλου τα περισσότερα από τα ονόματα που βλέπεις δεν έχουν πρόσβαση στο forum μιας και οι εγγραφές εδω παραμένουν κλειστ'ες για ενάμισι χρονο... Τυχαίο;
Αν μου λες ότι ΔΕΝ είναι τυχαίο που τα περισσότερα ονόματα δεν έχουν πρόσβασει στο forum, δηλαδή υπάρχει λόγος που τους κρατάτε απ έξω, τότε σε συνάρτηση με την θέση που παίρνουν μάλλον συμφωνειτε σαν adm με την θέση που πήραμε όσοι διαφωνήσαμε για την εμφάνιση του κειμένου στην κεντρική σελίδα.
Ο Newyorker υποθέτω έχει πρόσβαση στο forum, γιατί διάλεξε την κεντρική;
Οσον αφορά αυτούς που έχουν πρόσβαση στο forum (που όπως λες και σε πιστεύω, είναι πολλοί), αλλά εκφράζονται μόνο στην κεντρική, ξαναρωτάω ΤΥΧΑΙΟ;;;;
Αν σας στείλω άρθρο για την κεντρική με τίτλο και ανάλογο περιεχόμενο

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ 2012, ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ!
ή
ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

θα το δημοσιεύατε ή θα ήταν διχαστικό;

Αλλη μια φορά
Οσον αφορά αυτούς που έχουν πρόσβαση στο forum (που όπως λες και σε πιστεύω, είναι πολλοί), αλλά εκφράζονται μόνο στην κεντρική, ξαναρωτάω ΤΥΧΑΙΟ;;;;
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Καλά δεν διαβάζεις αυτά που γραφω;
Έγραψα πιο πανω: Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ανεβάσουμε και κείμενο που θα μας στείλει κάποιος και θα παίρνει θέση υπέρ αυτών που μπήκαν στο γήπεδο, φτάνει να μην έχει υβριστικά.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Δεν κατάλαβες μάλλον, δεν θέλω να πάρω θέση υπέρ αυτών που μπήκαν στο γήπεδο αλλά να αντιπαρατεθώ σ αυτούς που τους βγάζουν ένοχους χωρίς ελαφρυντικά και την νοοτροπία του καθωσπρεπισμού τους
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Συμβαίνει πολλές φορές να μην είμαστε σε καλή μέρα και είτε να μην εκφραστούμε σωστά, είτε η άποψή μας για κάτι να είναι λανθασμένη. Και εγώ πιστεύω ότι το κείμενο του NewYorker, που πριν από λίγο διάβασα, ήτανε ατυχές όσον αφορά στους χαρακτηρισμούς που απέδωσε και ειδικά στον τίτλο του. Έχω αρκετές διαφωνίες μαζί του στο συγκεκριμένο θέμα.

Όμως, ο συγκεκριμένος αρθρογράφος έχει δώσει άπειρες φορές δείγματα γραφής, ειδικά στο παρελθόν, οπότε οποιαδήποτε συμπεράσματα που ντρέπεστε που έχετε τέτοιους συνοπαδούς ή «είναι κάτι ο NewYorker ? ΠΑΟΚάρχης ? » είναι και αυτά ατυχέστατα. Εκφράστε ελεύθερα τη δυσανασχέτησή σας με το κείμενο, μέχρι εκεί όμως. Κανείς να μην ντρέπεται για κανένα.

Εδώ φιλοξενούνται απόψεις και δεν υπάρχει καμία - μα καμία – γραμμή από κανένα. Ακόμα και εάν διαφωνούσε η admin team δεν είχε κανένα λόγο να μην ανεβάσει το κείμενο. Αυτή είναι η άποψη του NewYorker. ΟΧΙ TOY PAOKMANIA!

Ας μην κρεμάσουμε από μία ατυχή τοποθέτηση τον φίλο μας. Όποιος θέλει, ας γράψει σχόλια στο κείμενό του που να του εξηγεί τα σημεία που διαφωνεί.

Και το κυριότερο, ας συνεχίσουμε αυτήν την ωραία ηλεκτρονική παρέα που κάνουμε χωρίς μεταξύ μας χαρακτηρισμούς. ΟΚ, σε κάποια θέματα διαφωνούμε... ΔΕΝ χρειάζεται, όμως, να ανταλλάσουμε απόψεις του στυλ «ξέφραγο αμπέλι » ή «μπαίνεις μόνο για να κράξεις ». Δεν νομίζω ότι ο Sera4 μπαίνει εδώ μέσα μόνο και μόνο για να κράξει (παρακολουθώ πολλά απ΄ τα σχόλια του φίλου), ούτε ο Δάσκαλος είναι υποχρεωμένος να απολογείται για τις απόψεις του καθενός μας. Έπρεπε να αναρτήσει αυτούσιο το κείμενο που έστειλε ο NewYorker και αυτό έκανε. Τίποτα παραπάνω.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από αρκετά άτομα εδώ μέσα και απαιτείται πάρα πολύς κόπος και χρόνος για να λειτουργεί το site. Ας το καταλάβουμε όλοι αυτό και να χαμηλώσουν οι τόνοι.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

dimbar έγραψε:Δεν κατάλαβες μάλλον, δεν θέλω να πάρω θέση υπέρ αυτών που μπήκαν στο γήπεδο αλλά να αντιπαρατεθώ σ αυτούς που τους βγάζουν ένοχους χωρίς ελαφρυντικά και την νοοτροπία του καθωσπρεπισμού τους
Ακουσέ με λίγο . Και εγώ την ώρα που πετούσαν φωτοβολίδες τρελάθηκα. Ημουν στη 2 και με αρκετούς αλλους βρεθήκαμε στα καγκελα. Εβλεπα ολοκαθαρα τον μαλακα με το γυαλακι που ειχε το πιστόλι στα χερια του. Αλλα μεχρι εκει. Η μπουκα ειχε 1% δικιο (για τους συνοπαδους που πραγματικα κινδυνεψαν) και 99% αδικο γιατί η ομαδα κυριολεκτικα ξεσκίστηκε. Απο τον κόσμο έλλειψε το καθαρο μυαλο και θα την πληρωσουμε ολοι μας. Ελαφρυντικα πολλα δεν υπαρχουν. Την ωρα του live με την αγανάκτηση στο κοκκινο για την σταση της αστυνομιας δείξαμε πως ημασταν εκεινη την ωρα. Αν καταλαβες ... καταλαβες
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”