Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από Olorin »

Έκλεισε ο Κοντρέρας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας παραχώρησε αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου :lol: και, σύμφωνα με τους Χιλιανούς, πήρε το αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο παίκτης βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον Ολυμπιακό.

Ο 34χρονος αμυντικός ευχαρίστησε την Κόλο Κόλο και τους οπαδούς της ομάδας, ενώ τόνισε πως στην ηλικία που βρίσκεται το δέλεαρ της συμμετοχής του στο Champions League έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

"Φεύγω με μεγάλη λύπη που δεν μπορώ να βοηθήσω. Δουλέψαμε καταπληκτικά με το τεχνικό τιμ. Σκοπός μου ήταν πάντα να μπορώ να βοηθώ την Κόλο Κόλο. Η ελληνική κρίση με βοήθησε να έρθω εδώ. Αλλά επιμένω πως η ευκαιρία που μου δίνεται σε αυτή την ηλικία να παίξω στο Champions League υπερισχύει. Μου είναι πολύ δύσκολο... Μου ζήτησαν να μείνω.

Τις καλύτερες ευχές μου στην ομάδα. Η γυναίκα και τα παιδιά μου ανυπομονούν να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και πήραν κι εκείνοι επίσης την απόφαση. Για την ηλικία μου, η ευκαιρία είναι μεγάλη. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που το έκανε πράξη", τόνισε αρχικά ο αρχηγός της εθνικής Χιλής.

Και συνέχισε:"Δεν είχα ποτέ καμία διαφωνία με τους οπαδούς. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να συνεισφέρω πραγματικά και ζητώ συγνώμη για αυτό. Εκεί που πηγαίνω, θα εξακολουθώ να είμαι οπαδός της Κόλο Κόλο".

Μόλις ο Κοντρέρας ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, τον λόγο πήρε ο αθλητικός διευθυντής της Κόλο Κόλο, Χουάν Γκουντιέρες, υποστηρίζοντας τα εξής:

"Μιλήσαμε με τον Ομάρ (σ.σ. Ομάρ Λαμπρούνα, προπονητής της Κόλο Κόλο) και φυσικά θα ήθελε να τον δει να συνεχίζει, αλλά επίσης κατανοεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη ζωή. Η ευκαιρία να παίξει στο Champions League ήταν μεγάλη για τον Πάμπλο".

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/ekleise-o-kontreras.1893217.html
Άντε μ@μήσου ρε @@.
Στο άλλαξα για ευνόητους λόγους Olorin.Φώτης.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:Είμαστε ικανοί ν αρπαχτούμε για το αν τα χρώματα του ΠΑΟΚ είναι άσπρο με μαύρες ρίγες ή μαύρο με άσπρες για τον κόνδορα δε θα αρπαζόμασταν?Δεν είναι τυχαίο που έχουμε τα περισσότερα συνθήματα που αναφέρονται σε τρελογιατρούς και κλινικές..

ΥΓ :opaokara:
Όπα, κάτσε, δηλαδή τι εννοείς τώρα; Ότι τίθεται και ζήτημα περί αυτού;;;
Φυσικά και είναι το μαύρο με τις άσπρες ρίγες!!!
Άβαταρ μέλους
papageorgiou

Δημοσίευση από papageorgiou »

DigitalFan έγραψε:Vitolo ο Παναθηναϊκός, Contreras o Ολυμπιακος. Το ότι προηγούμαστε... φάσεων αυτών των δύο πρέπει να μας χαροποιεί!!! Αυτό δείχνει ότι εμείς μπορούμε να βρούμε καλούς παίκτες και οι άλλοι μόνο έτοιμους... Αυτούς που παίρνουμε εμείς στα 30, τους παίρνουν αυτοί στα 34! Σε συνδιασμό με την οικονομική άνεση που θα αποκτήσουμε θα ξεφύγουμε από αυτούς!!! Όλα είναι θεμα χρόνου....
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ..Αν αρχίσουμε να παίρνουμε παίχτες στα 30 και πανε στο ΠΟΚ στα 34-35 τότε μάλλον αρχίζουμε και κάνουμε βήματα προόδου!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τουλάχιστον τον Garcia δεν θα τον πάρουν ούτε στα 45 του!
Άβαταρ μέλους
zakkonto

Δημοσίευση από zakkonto »

DC έγραψε:Έχω Wind !!!! :lol:
Έλα να γυρνάει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

γκολ ο σακης με οφη....ΑΠΟΣΤΟΛΗ ακους? :D :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο ΟΦΗ κέρδισε το Ρούβα 4-1. Το poulain μου σκόραρε το πρώτο γκολ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

α :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ουπς/// :oops: :oops:

Για τ α θεματα κοντρερς οπως και βιτολο.....δεν υπαρχει προδοσια .//πριν απο ολα πρπεπει να βλεπουμε τα δικα μας. λαθη....και οι 2 φυγαν κακην καως απο λαθη της διοικησης....ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες .....και μερικες φορες τις χαζες δικαιολογιες τις βρισκεις μπροστα σου ..οπως τωρα...

Πλεον ειναι εχθροι΄΄ μας...αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

teo4giannitsa έγραψε:Μπορεί να είμαι οφ τοπικ αλλά γιατί η Ανόρθωση τιμωρήθηκε απο την Ουέφα με 3 αγωνιστικές και 50000 ευρώ πρόστιμο και οχι με αποκλεισμό :?:
Γιατί δεν είναι υπότροπη. Η ουέφα τους αποκλεισμούς δεν τους ρίχνει έτσι.Επίσης μέλος της UEFA είναι και ο Κουτσοκούμνης (αντιπρόεδρος αν δεν κάνω λάθος) που παίζει ρόλο.
:pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

RoMaN έγραψε:Τουλάχιστον τον Garcia δεν θα τον πάρουν ούτε στα 45 του!
Διάφορα συμπεριφοράς και ο Γκάρσια επαγγελματίας ειναι αλλα ειναι τεράστια προσωπικότητα εκτός του ότι ειναι τεράστιος παίκτης

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Αφού πρώτα πάρετε μια βαθιά ανάσα, μπείτε στο παρακάτω link για να ξαπλώσετε κάτω από τα γέλια...!
http://www.gazzetta.gr/sites/default/fi ... /ppsps.jpg

*Για να σας βοηθήσω, κοιτάξτε μέσα στο βελάκι τι γράφει...!

ΥΓ: Έχει χιούμορ ο Βαγγέλας...!
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Εάν ισχύει το 1 εκ. τον χρόνο που γραφει η live sport,ειναι καλα λεφτα,οι περισσότεροι απο μας θα γινόντουσαν "προδοτες"
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

«Στον Ολυμπιακό λόγω Τσάμπιονς Λιγκ»

15 Αυγ 2012 09:22, Από PAOK24

Ο Πάμπλο Κοντρέρας αναμένεται εντός της ημέρας (15/8) στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με την Κόλο Κόλο και έδωσαν τα χέρια με τον Χιλιανό πρώην αμυντικό του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 34χρονος στόπερ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο αναμένεται να είναι μονοετές με οψιόν για αυτόματη ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο, από τη στιγμή που θα παίξει το 75% των αγώνων της ομάδας.

Οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τις 500.000 ενώ η Κόλο Κόλο θα βάλει στα ταμεία της 200.000 ευρώ.

Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τον Πάμπλο Κοντρέρας, ώστε να αφήσει την Κόλο Κόλο και να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Κοντρέρας στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα… βαρύ στην αίθουσα, λόγω της αποχώρησής του είπε:

«Μου είναι δύσκολο που βρίσκομαι εδώ σήμερα, με το προπονητικό τιμ. Μου ζήτησε να μείνω. Τις καλύτερες ευχές μου για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Αλλά επιμένω, πως στην ηλικία μου είναι μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Στη συνέχεια, ο Χιλιανός αμυντικός δήλωσε πως παρά το γεγονός πως θα φορά πλέον τη φανέλα του Ολυμπιακού, αυτό δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την αγάπη που έχει για την Κόλο Κόλο:

«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους φιλάθλους. Οι ποδοσφαιριστές υποφέρουμε στο γήπεδο και τους κάνουμε να υποφέρουν και αυτοί. Μπορεί να φεύγω, αλλά πάντα οι προθέσεις μου ήταν να βοηθώ το σύλλογο, γιατί είμαι φανατικός οπαδός της».
Συνεχίζοντας είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πρόκληση, όπως και το να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής να πάω το δυνατόν γρηγορότερα.

Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου ήθελαν να γυρίσουμε στην Ευρώπη και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου.

Ζητάω συγνώμη και απο τους φιλάθλους αλλά και απο την ομάδα. Είμαι φίλαθλος της Κόλο Κόλο και θα παραμείνω. Μου έδωσαν την δυνατότητα να γυρίσω σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα με έφερε πίσω.

Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια καλή προοπτική, όπως και το να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ σε αυτή την ηλικία. Ευχομαι στην Κόλο Κόλο να πάει καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ξεκινήσει καλά. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μου ζήτησαν να μείνω».

Απόλυτη κατανόηση για την απόφαση του 34χρονου αμυντικού, έδειξε και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας από τη Χιλή, Χουάν Γκουτιέρες.

«Ο Λαμπρούνα (προπονητής της ομάδας) κατάλαβε την κατάσταση. Υπάρχουν θέματα στον αθλητισμό που είναι πέρα των χρημάτων. Δεν ήταν εύκολο, αλλά έπρεπε να σκεφτούμε το τι είναι σωστό και τι όχι».
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από karlat85 »

Η λεξη ΠΑΟΚ πουθενά
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Φυσικά πουθενά...προέχει να "δακρύσει" για τους οπαδούς της Κόλο Κόλο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”