Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από amanaoua4 »

καλα εν τω μεταξύ εχουν ειπωθει φοβερες ατακες στα προηγουμενα ποστ :lol: :lol: !!!! λοιπον παιδια Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΜΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ( που ειναι και δηλωμενος οπαδος ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ... σε μενα προσωπικα ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ... ας παει οπου θελει σ`εμας δεν ειναι οποτε κοιταξτε να χαρειτε αυτο που εξελισσεται μπροστα μας και αφηστε τα παλια .. φτανει με την προσωπολατρεια ... ειτε με γκαρσια ειτε με ζαφειριου εμεις :pano: θα ειμαστε

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

sernikos έγραψε:δε θα βρισω ρε φιλε τη διοικηση που τον εδωσε για να παιζω ευρωπη
θα ευχαριστησω που τον εφερε πριν 4 χρονια να μας δωσει τα καλυτερα του
και τωρα πλεον τον παιρνει ο γκευ για το εφαπαξ

+ 2012 ... απολυτα σωστος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επαγγελματίας είναι όπου θέλει θα παίξει.
Θυμάται καλά όμως την κωλοδιαιτησία που είχε ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, θυμάται πώς μας απέκλεισαν στο Καραϊσκάκη και πώς απέβαλαν και τον ιδιο! Αλλά αυτά δεν τον νοιάζουν προφανώς.
Τεσπα!
Είναι πλέον με εκείνους!
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Η πικρα ειναι οτι διωξαμε τον αντικειμενικα καλυτερο αμυντικο που ειχαμε ποτε για να εχουν συμβολαια παλτουδιες που ευτυχως η διοικηση σουταρε εκ των υστερων ή εξωπραγματικα για την αγορα συμβολαια και τωρα τον βλεπουμε να παει στη μισητη ομαδα των πουστηδων.

Αυτο ειναι πικρα.
Κατα τα αλλα τα συναισθηματα αλλαζουν στους επαγγελματιες, δε βλεπουμε κατι καινουργιο για να τρελαινομαστε

Κοκκινη φανελα αν φοραει θα μπινελικωνεται, οπως ολοι
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Τα πήγαινε-έλα στην εθνική θα συνεχιστούν κανονικά ή θα του τα κόψει ο Βαγγέλας; Έχω περιέργεια...
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

RoMaN έγραψε:
souniotis έγραψε:οι μισοι απο εσας εχετε συνδεση κοσμοτε και οι αλλοι μισοι βοθνταφον και κραζετε τον Κονρερας
πλακα εχετε
εχτως και αν ολοι σας δουλευετε σε ΠΑΟΚτζιδικες δουλειες
και οι καθηγητες σας ειναι και αυτοι ΠΑΟΚτζιδες
Εγώ έχω κάρτα What's Up. Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς... Δηλαδή εγώ μπορώ να κράζω τον Contreras λόγω του ότι έχω καρτοκινητό;
aplos o enas einai tou osfp kai o allos tou pao
opote oute na to skeutese san paoktsis einai san na prodonis tin omada sou pou enisxeis emesa autes tis omades

Mην ξαναγράψεις με greeklish σε παρακαλώ.
Argonaut4
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο ΟΦΗ κέρδισε το Ρούβα 4-1. Το poulain μου σκόραρε το πρώτο γκολ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Είμαστε ικανοί ν αρπαχτούμε για το αν τα χρώματα του ΠΑΟΚ είναι άσπρο με μαύρες ρίγες ή μαύρο με άσπρες για τον κόνδορα δε θα αρπαζόμασταν?Δεν είναι τυχαίο που έχουμε τα περισσότερα συνθήματα που αναφέρονται σε τρελογιατρούς και κλινικές..

ΥΓ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Έκλεισε ο Κοντρέρας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας παραχώρησε αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου :lol: και, σύμφωνα με τους Χιλιανούς, πήρε το αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο παίκτης βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον Ολυμπιακό.

Ο 34χρονος αμυντικός ευχαρίστησε την Κόλο Κόλο και τους οπαδούς της ομάδας, ενώ τόνισε πως στην ηλικία που βρίσκεται το δέλεαρ της συμμετοχής του στο Champions League έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

"Φεύγω με μεγάλη λύπη που δεν μπορώ να βοηθήσω. Δουλέψαμε καταπληκτικά με το τεχνικό τιμ. Σκοπός μου ήταν πάντα να μπορώ να βοηθώ την Κόλο Κόλο. Η ελληνική κρίση με βοήθησε να έρθω εδώ. Αλλά επιμένω πως η ευκαιρία που μου δίνεται σε αυτή την ηλικία να παίξω στο Champions League υπερισχύει. Μου είναι πολύ δύσκολο... Μου ζήτησαν να μείνω.

Τις καλύτερες ευχές μου στην ομάδα. Η γυναίκα και τα παιδιά μου ανυπομονούν να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και πήραν κι εκείνοι επίσης την απόφαση. Για την ηλικία μου, η ευκαιρία είναι μεγάλη. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που το έκανε πράξη", τόνισε αρχικά ο αρχηγός της εθνικής Χιλής.

Και συνέχισε:"Δεν είχα ποτέ καμία διαφωνία με τους οπαδούς. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να συνεισφέρω πραγματικά και ζητώ συγνώμη για αυτό. Εκεί που πηγαίνω, θα εξακολουθώ να είμαι οπαδός της Κόλο Κόλο".

Μόλις ο Κοντρέρας ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, τον λόγο πήρε ο αθλητικός διευθυντής της Κόλο Κόλο, Χουάν Γκουντιέρες, υποστηρίζοντας τα εξής:

"Μιλήσαμε με τον Ομάρ (σ.σ. Ομάρ Λαμπρούνα, προπονητής της Κόλο Κόλο) και φυσικά θα ήθελε να τον δει να συνεχίζει, αλλά επίσης κατανοεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη ζωή. Η ευκαιρία να παίξει στο Champions League ήταν μεγάλη για τον Πάμπλο".

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/ekleise-o-kontreras.1893217.html
Άντε μ@μήσου ρε @@.
Στο άλλαξα για ευνόητους λόγους Olorin.Φώτης.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:Είμαστε ικανοί ν αρπαχτούμε για το αν τα χρώματα του ΠΑΟΚ είναι άσπρο με μαύρες ρίγες ή μαύρο με άσπρες για τον κόνδορα δε θα αρπαζόμασταν?Δεν είναι τυχαίο που έχουμε τα περισσότερα συνθήματα που αναφέρονται σε τρελογιατρούς και κλινικές..

ΥΓ :opaokara:
Όπα, κάτσε, δηλαδή τι εννοείς τώρα; Ότι τίθεται και ζήτημα περί αυτού;;;
Φυσικά και είναι το μαύρο με τις άσπρες ρίγες!!!
Άβαταρ μέλους
papageorgiou

Δημοσίευση από papageorgiou »

DigitalFan έγραψε:Vitolo ο Παναθηναϊκός, Contreras o Ολυμπιακος. Το ότι προηγούμαστε... φάσεων αυτών των δύο πρέπει να μας χαροποιεί!!! Αυτό δείχνει ότι εμείς μπορούμε να βρούμε καλούς παίκτες και οι άλλοι μόνο έτοιμους... Αυτούς που παίρνουμε εμείς στα 30, τους παίρνουν αυτοί στα 34! Σε συνδιασμό με την οικονομική άνεση που θα αποκτήσουμε θα ξεφύγουμε από αυτούς!!! Όλα είναι θεμα χρόνου....
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ..Αν αρχίσουμε να παίρνουμε παίχτες στα 30 και πανε στο ΠΟΚ στα 34-35 τότε μάλλον αρχίζουμε και κάνουμε βήματα προόδου!! :opaokara: :opaokara:
Μπαρκαρούτσος

Τουλάχιστον τον Garcia δεν θα τον πάρουν ούτε στα 45 του!
Άβαταρ μέλους
zakkonto

Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από zakkonto »

DC έγραψε:Έχω Wind !!!! :lol:
Έλα να γυρνάει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

γκολ ο σακης με οφη....ΑΠΟΣΤΟΛΗ ακους? :D :lol:
Μπαρκαρούτσος

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο ΟΦΗ κέρδισε το Ρούβα 4-1. Το poulain μου σκόραρε το πρώτο γκολ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”