5. Pablo Gabriel García Pérez
- paoktrella
- trel@menos
- ta_myala_mas_ponane
/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ta_myala_mas_ponane την Σάβ 10 Σεπ 2011, 05:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- trelopaoki444
Εγω ελπιζω να μην παιξει σε κανενα ματς. Φοβαμαι και μονο που τον βλεπω να κυνηγαει τη μπαλα. Με τον οφη ειδατε πως εμπαινε στις κοντρες? Εγω οχι. Εκλεινα τα ματια μου να μη τον δω να αποκεφαλιζει κανα οφητζη. Ρε μαγκες απιστευτη δυναμη,σε καθε κοντρα η επαιρνε τη μπαλα, η ο αντιπαλος ερχοταν τετ α τετ με το χορτο.
Μιλαμε για τρομερη ενεργεια στο κεντρο μας. Κ το καλυτερο ειναι οτι εχει κ πολυ καλη πασα φτιαχνει παιχνιδι κ γενικα σου δινει τετοια σιγουρια στο κεντρο που εγω δε θυμαμαι να εχει ποτε η ομαδα μας. Δηλ οταν θα ειναι ετοιμος τι θα κανει?
Μιλαμε για τρομερη ενεργεια στο κεντρο μας. Κ το καλυτερο ειναι οτι εχει κ πολυ καλη πασα φτιαχνει παιχνιδι κ γενικα σου δινει τετοια σιγουρια στο κεντρο που εγω δε θυμαμαι να εχει ποτε η ομαδα μας. Δηλ οταν θα ειναι ετοιμος τι θα κανει?
έτσι εξηγείται ο λόγος για τον οποιο ο Pablo Πρωτόγονος Garcia ακολουθούσε επί 1 μηνα ατομικό πρόγραμμα.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγες οι συμπαίκτες του Παμπλίτο αρνήθηκαν να συμμετέχουν στα οικογενειακά διπλα μέχρι ο παμπλίτο να εξοικειωθεί με τι παρουσία τους στον ίδιο αγωνιστικό χορό.
τα τελευταία test που γίναν με κέρινα ομοιώματα τον συμπαικτών του Pablito φτιαγμένα στο φημισμένο μουσείο τις maddamme tussaud και υπό τις επιστημονικές συμβουλές τις ψυχολόγου Σάντυ έδειξαν ότι ο παμπλίτο είναι έτοιμος να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του χωρίς να επιδοθεί σε απρόκλητες κανιβαλιστικές ενέργειες.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγες οι συμπαίκτες του Παμπλίτο αρνήθηκαν να συμμετέχουν στα οικογενειακά διπλα μέχρι ο παμπλίτο να εξοικειωθεί με τι παρουσία τους στον ίδιο αγωνιστικό χορό.
τα τελευταία test που γίναν με κέρινα ομοιώματα τον συμπαικτών του Pablito φτιαγμένα στο φημισμένο μουσείο τις maddamme tussaud και υπό τις επιστημονικές συμβουλές τις ψυχολόγου Σάντυ έδειξαν ότι ο παμπλίτο είναι έτοιμος να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του χωρίς να επιδοθεί σε απρόκλητες κανιβαλιστικές ενέργειες.
Χαχαχαχα...ομορφα τα λετε παιδια...ειναι οντως τοσο σαν παικτης, οσο και σαν προσωπικοτητα τεραστιος....
Φοβερη η κινηση της διοικησης να τον φερει. Κι οσο σκεφτομαι, το τι ονοματα επαιζαν πριν εναμισυ μηνα...Gerard, Lima...και ποιον παικταρα πηραμε τελικα...
Ειμαστε οντως πολυ απροβλεπτοι φετος...για να δουμε τι αλλο θα δουν τα ματια μας....

Φοβερη η κινηση της διοικησης να τον φερει. Κι οσο σκεφτομαι, το τι ονοματα επαιζαν πριν εναμισυ μηνα...Gerard, Lima...και ποιον παικταρα πηραμε τελικα...
Ειμαστε οντως πολυ απροβλεπτοι φετος...για να δουμε τι αλλο θα δουν τα ματια μας....

- steliospaoknikaia
- trel@menos
αυτη τη στιγμη οτι πιο κοντινο εχουμε σε στυλ γκαρσια ειναι ο ηλιαδης. και οι δυο ειναι σκυλια. οποτε ισως ειναι προτιμοτερο να μπει ηλιαδης αντι για μπαλαφα. παντως δε με χαλαει να μπει και τραυματιας ο παμπλο. δε νοιωθει. ειδικα αμα ζωγραφισει και δυο ελιες στο προσωπο του οπως εκανε κι ο ρουστου δε τα κοβω τα αεκακια να περνανε το κεντρο απ το φοβο τους.