5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
ugandezos

Δημοσίευση από ugandezos »

Γαμω την τρελα μου επαθε διαστρεμα ο Pablo.ΠΑλι καλα που εχουμε διακοπη του πρωταθληματος.Δειτε στο λινκ με το πρωτοσελικο των Σπορ του βορρα που το αναφερει...

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 008&cid=10
Άβαταρ μέλους
paoktrella

Δημοσίευση από paoktrella »

ψέματα κάνει ρε για να χαλαρώσουν οι εχτροί μας λίγο γιατί ακούν pablo και τρέμουν..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

μακαρι να προλαβει βανδη γιατι θα τρωει κοκαλα εκει. θα πηγαινει ο μπλανκο και ο μπασινας να επιτεθουν και θα αλλαζουν δρομο.
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ta_myala_mas_ponane την Σάβ 10 Σεπ 2011, 05:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Εγω ελπιζω να μην παιξει σε κανενα ματς. Φοβαμαι και μονο που τον βλεπω να κυνηγαει τη μπαλα. Με τον οφη ειδατε πως εμπαινε στις κοντρες? Εγω οχι. Εκλεινα τα ματια μου να μη τον δω να αποκεφαλιζει κανα οφητζη. Ρε μαγκες απιστευτη δυναμη,σε καθε κοντρα η επαιρνε τη μπαλα, η ο αντιπαλος ερχοταν τετ α τετ με το χορτο.
Μιλαμε για τρομερη ενεργεια στο κεντρο μας. Κ το καλυτερο ειναι οτι εχει κ πολυ καλη πασα φτιαχνει παιχνιδι κ γενικα σου δινει τετοια σιγουρια στο κεντρο που εγω δε θυμαμαι να εχει ποτε η ομαδα μας. Δηλ οταν θα ειναι ετοιμος τι θα κανει?
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

δεν ξερω για σας αλλα εγω σε καποια φαση εκνευριστικα με τον κυριο παμπλο, γιατι μου φανηκε πως οταν εχασε σε 2 περιπτωσεις την μπαλα το εκενε επιτηδες για να την ξαναπαρει και να δειξει ποιος ειναι το αφεντικο στο γηπεδο!!!! :) :) :)
:? :?
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

Ο Pablo Garcia υποβλήθηκε σε θεραπεία στη γάμπα και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού. Για αύριο έχουν προγραμματιστεί 2 προπονήσεις.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

έτσι εξηγείται ο λόγος για τον οποιο ο Pablo Πρωτόγονος Garcia ακολουθούσε επί 1 μηνα ατομικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγες οι συμπαίκτες του Παμπλίτο αρνήθηκαν να συμμετέχουν στα οικογενειακά διπλα μέχρι ο παμπλίτο να εξοικειωθεί με τι παρουσία τους στον ίδιο αγωνιστικό χορό.
τα τελευταία test που γίναν με κέρινα ομοιώματα τον συμπαικτών του Pablito φτιαγμένα στο φημισμένο μουσείο τις maddamme tussaud και υπό τις επιστημονικές συμβουλές τις ψυχολόγου Σάντυ έδειξαν ότι ο παμπλίτο είναι έτοιμος να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του χωρίς να επιδοθεί σε απρόκλητες κανιβαλιστικές ενέργειες.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Χαχαχαχα...ομορφα τα λετε παιδια...ειναι οντως τοσο σαν παικτης, οσο και σαν προσωπικοτητα τεραστιος....

Φοβερη η κινηση της διοικησης να τον φερει. Κι οσο σκεφτομαι, το τι ονοματα επαιζαν πριν εναμισυ μηνα...Gerard, Lima...και ποιον παικταρα πηραμε τελικα...

Ειμαστε οντως πολυ απροβλεπτοι φετος...για να δουμε τι αλλο θα δουν τα ματια μας.... :lol: :lol: :D
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

Petm for vice-president in the PABLO T.O.T.P. (take out the papari) Club .

Please Vote and win a scur from Pablo from the neck and above
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Απο τι ειπε ο τσορμπατζογλου στον λιμπερο ο Παμπλο επαθε θλαση Α΄βαθμου στην γαμπα και θα μεινει εξω 10-15 μερες.οποτε με την αεκ πολυ δυσκολα.γαμω την πουτανα μου γαμω.
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Σκατα
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Μεγάλη απώλεια, αλλά δεν πειράζει ΠΑΟΚ είμαστε και θα παλαίψουμε και με Μπαλαφα άμα λάχει!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ρε....τι είναι αυτά που λέτε αδέρφια???

Ποιοι είμαστε η FC Garcia η ο ΠΑΟΚ???

Δεν είναι δυνατόν να εξαρτόμαστε μονο από έναν παίκτη, όσο καλός κι αν είναι... :wink: :wink:

Εγώ πάντως τον βλέπω να παίζει και με την ΑΕΚ, εδώ είμαστε και θα το δείτε!!!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

αυτη τη στιγμη οτι πιο κοντινο εχουμε σε στυλ γκαρσια ειναι ο ηλιαδης. και οι δυο ειναι σκυλια. οποτε ισως ειναι προτιμοτερο να μπει ηλιαδης αντι για μπαλαφα. παντως δε με χαλαει να μπει και τραυματιας ο παμπλο. δε νοιωθει. ειδικα αμα ζωγραφισει και δυο ελιες στο προσωπο του οπως εκανε κι ο ρουστου δε τα κοβω τα αεκακια να περνανε το κεντρο απ το φοβο τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”