33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος Αθανασιάδης
υπαρχουν πολλοι παικτες παγκοσμιως που δε γεμιζουν το ματι αλλα τα νουμερα τους ειναι εξαιρετικα....απλα ο Κλαους δεν δικαιουται να μη σκοραρει...γιατι π απλα στα αλλα υστερει...
Ρονάλντο, πως ακριβώς είναι ένα σέντερ φορ επιπέδου ΠΑΟΚ;
Αν μπορείς κάνε μια περιγραφή για να καταλάβω κι εγώ.
Τσιμπίκε, +1926
Ο Μούσλι σκόραρε με συχνότητα διέλυσης κομήτη και ο Κλάους σε κάθε 2 ματς.
Σε αντίθεση με την συχνότητα των τραυματισμών του (ο Μούσλι).
Το οικονομικό ας το αφήσουμε καλύτερα. Άλλες εποχές τότε και θα αδικηθεί ο Μούσλι.
Μανιακέ, ποια είναι τα άλλα που υστερεί, σε σύγκριση με ποιον υστερεί και εν πάσει περιπτώση, με ποια προσόντα βγαίνεις εσύ και λες τι δικαιούται και τι όχι ένας παίκτης.
Παίζεις σε κάποιο πρωτάθλημα; Είσαι προπονητής; Τι;
Σε ρωτάω ρε φίλε, γιατί έχεις γράψει στα τόπικ όλων των παικτών που έπαιξαν εχθές και τα λόγια σου δείχνουν μία σιγουριά.
Πριν 3 χρόνια όλοι μας βρίζαμε τον Σάντος που δεν τον έβαζε και σήμερα είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ;
Για εξηγήστε το αυτό.
Αν μπορείς κάνε μια περιγραφή για να καταλάβω κι εγώ.

Τσιμπίκε, +1926
Ο Μούσλι σκόραρε με συχνότητα διέλυσης κομήτη και ο Κλάους σε κάθε 2 ματς.
Σε αντίθεση με την συχνότητα των τραυματισμών του (ο Μούσλι).
Το οικονομικό ας το αφήσουμε καλύτερα. Άλλες εποχές τότε και θα αδικηθεί ο Μούσλι.
Μανιακέ, ποια είναι τα άλλα που υστερεί, σε σύγκριση με ποιον υστερεί και εν πάσει περιπτώση, με ποια προσόντα βγαίνεις εσύ και λες τι δικαιούται και τι όχι ένας παίκτης.
Παίζεις σε κάποιο πρωτάθλημα; Είσαι προπονητής; Τι;
Σε ρωτάω ρε φίλε, γιατί έχεις γράψει στα τόπικ όλων των παικτών που έπαιξαν εχθές και τα λόγια σου δείχνουν μία σιγουριά.

Πριν 3 χρόνια όλοι μας βρίζαμε τον Σάντος που δεν τον έβαζε και σήμερα είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ;
Για εξηγήστε το αυτό.
παντα εχεις ο καθενας ενα ιδανικο στο κεφαλι του και συγκρινει...δες το οπως μια καρτα του ΦΜ...Ταχυτητα εχει ο Κλαους? μαλλον μετρια...δυναμη μαλλον μετρια,...τεχνικη τριπλα μαλλον μετρια-κακη...τελειωματα σε πρωτο χρονο πιανει το 9 στα 10....εξυπναδα σε μεγαλο βαθμο...πιεση μαρκαρισμα ιδανικη για φορ....αυτα...οσο για τη σιγουρια ...απλα τη γνωμη μου λεω οπως ολοι,,,ολα αυτα υποκειμενικα...εννοειται..οπως λενε ολοι τη γνωμη τους λεω και γω....Αν ειναι κανεις μας δεν πρεπει να λεει τπτ...ή τουλ μονον οι προπονητες.... εχω αδικο κπ??
Τι πρόβλημα έχετε με τον Κλάους, δεν μπορώ να καταλάβω. Δύο φάσεις να κάνει, την μία την έχει σίγουρο γκολ. Τι άλλο θέλετε δηλαδή από έναν φορ;
Για κλαους ν α πω οτι τον θεωρω κεφαλαιο πλεον και απο περσι ειπα και δεν το παιρνω πισω οτι εχει περασει το επιπεδο της ομαδας...και για σταφ το ιδιο..
Μανιακέ, έχεις άδικο στο ότι μίλησες για δικαιώματα.
Κι έγω κι εσύ, είμαστε πολύ λίγοι για να μιλάμε τι δικαιούται ή τι υποχρεούται να κάνει σε ένα παιχνίδι ο Κλάους ή ο Γκαρσία. Πως να στο πω. Έρχεται κάπως βαρύ. Αυτό δεν είναι κριτική ή άποψη. Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις.
Κι εγώ λέω ότι ο τάδε δεν έπαιξε καλά ή ο δείνα χάλια και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα από μπάλα.
Τώρα, για το FM .... εντάξει .... άστο ... κακώς σε ρώτησα μάλλον.

Κι έγω κι εσύ, είμαστε πολύ λίγοι για να μιλάμε τι δικαιούται ή τι υποχρεούται να κάνει σε ένα παιχνίδι ο Κλάους ή ο Γκαρσία. Πως να στο πω. Έρχεται κάπως βαρύ. Αυτό δεν είναι κριτική ή άποψη. Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις.

Κι εγώ λέω ότι ο τάδε δεν έπαιξε καλά ή ο δείνα χάλια και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα από μπάλα.
Τώρα, για το FM .... εντάξει .... άστο ... κακώς σε ρώτησα μάλλον.

Μα, να βάλει ηλεκτρική και να σφουγγαρίσει.kondoras έγραψε:Τι πρόβλημα έχετε με τον Κλάους, δεν μπορώ να καταλάβω. Δύο φάσεις να κάνει, την μία την έχει σίγουρο γκολ. Τι άλλο θέλετε δηλαδή από έναν φορ;
Τι δεν κατάλλαβες;

καλα ο γραπτος λογος DC παρεξηγειται //...σε εισαγωγικα αυτα τα υποχρεουται κλπ...θελω να πω οτι π.χ πακετο φορ στην ελλαδα ειναι για μενα ο τζεμπουρ ο μιραλας...που χουν και σκορ και αλλα χαρισματα τεχνικα που ο κλαους δεν ε χει..με αυτην την εννοια το λεω οτι για να τους κοντραρει σε αξια πρεπει να δινει καλα νουμερ ακαθε χρονο...μπορει να μην γραφω καλα αυτα που θελω να πω... 

Σε αυτο που ειπε ο μανιακ εχει δικιο.. Ολοι μας εχουμε καποιον ιδανικο ( για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ παντα ) και συγκρινουμε.
Ο κλαους ειναι καλος μεσα στο κουτι.. να παστελωνει.
Οταν παιρνει την μπαλα μακρια απο την περιοχη ειναι για να κλαιμε ολοι μαζι παρεα.
Και για να μην εχετε την απορια .. Ο ιδανικος σεντερ φορ για μενα ειναι ο παρακατω...

Ο κλαους ειναι καλος μεσα στο κουτι.. να παστελωνει.
Οταν παιρνει την μπαλα μακρια απο την περιοχη ειναι για να κλαιμε ολοι μαζι παρεα.
Και για να μην εχετε την απορια .. Ο ιδανικος σεντερ φορ για μενα ειναι ο παρακατω...

Το τελευταίο μαρκάρισμα που έκανε ο Μιραλάς ήταν σε μια ξανθιά στο πασαλιμάνι.
Πέρυσι ο τζιμπούρ έβαλε ένα γκολ λιγότερο από τον Κλάους (από το βίκι).
Οι δυο τους παίζουν σε μια ομάδα που έχει θυγατρικές τις μισές του πρωταθλήματος και όσα αποτελέσματα δεν έχουν προκαθοριστεί, τα καθαρίζουν τα κοράκια.
Πέρυσι ο τζιμπούρ έβαλε ένα γκολ λιγότερο από τον Κλάους (από το βίκι).
Οι δυο τους παίζουν σε μια ομάδα που έχει θυγατρικές τις μισές του πρωταθλήματος και όσα αποτελέσματα δεν έχουν προκαθοριστεί, τα καθαρίζουν τα κοράκια.
DC έγραψε:Μα, να βάλει ηλεκτρική και να σφουγγαρίσει.kondoras έγραψε:Τι πρόβλημα έχετε με τον Κλάους, δεν μπορώ να καταλάβω. Δύο φάσεις να κάνει, την μία την έχει σίγουρο γκολ. Τι άλλο θέλετε δηλαδή από έναν φορ;
Τι δεν κατάλλαβες;

- sourmenetes
- Moderator
Οι αποψεις διιστανται στην περιπτωση κλαους για τον εξης απλο λογο.Καποιοι βλεπουν οτι ο παιχτης σκοραρει και δικαιως εκτιμουν τον παιχτη και καποιοι αλλοι βλεπουν οτι ο παιχτης δεν μπορει να βοηθησει την ομαδα εκτος μονο απο το σκοραρισμα.
Βεβαια απο εναν επιθετικο σιγουρα θελω το γκολ πρωτα και μετα ολα τα αλλα.Ο κλαους ως γνωστο εχει το γκολ με την πρωτη επαφη.Στραβα θα του ερθει ισια θα τουθ ερθει η μπαλα παει προς τα μεσα.Αυτο δεν το αμφισβητει κανεις.
Δεν ειναι ομως ο επιθετικος που θα παρει την μπαλα θα κανει μια τριπλα και θα κανει μια σουταρα.Δεν ειναι ο επιθετικος που θα σπρωξει θα τζαρτζαρει και θα κερδισει μονομαχιες και δεν ειναι ο επιθετικος που θα πεταξει τη μπαλα μπροστα και θα τρεξει προς την αντιπαλη εστια.Δε νομιζω οτι διαφωνει καποιος σε αυτα.
Εφοσον ομως ξερεις τι παιχτη εχεις εκμεταλλευσου τον αναλογα.(Μην περιμενουμε πραγματα που δεν μπορει να κανει ο παιχτης.Βεβαια στο θεμα σπρωξιματος τζαρτζαρισματος μπορει να διορθωθει κατ'εμε.)Οπως ειπα χρησιμευσε τον σωστα.Ας βρουμε τροπο τωρα που θα παιζουμε με 2 φορ να εκμεταλλευτουμε την αποτελεσματικοτητα του κλαους με τα στοιχεια του αλλου επιθετικου.
Βεβαια απο εναν επιθετικο σιγουρα θελω το γκολ πρωτα και μετα ολα τα αλλα.Ο κλαους ως γνωστο εχει το γκολ με την πρωτη επαφη.Στραβα θα του ερθει ισια θα τουθ ερθει η μπαλα παει προς τα μεσα.Αυτο δεν το αμφισβητει κανεις.
Δεν ειναι ομως ο επιθετικος που θα παρει την μπαλα θα κανει μια τριπλα και θα κανει μια σουταρα.Δεν ειναι ο επιθετικος που θα σπρωξει θα τζαρτζαρει και θα κερδισει μονομαχιες και δεν ειναι ο επιθετικος που θα πεταξει τη μπαλα μπροστα και θα τρεξει προς την αντιπαλη εστια.Δε νομιζω οτι διαφωνει καποιος σε αυτα.
Εφοσον ομως ξερεις τι παιχτη εχεις εκμεταλλευσου τον αναλογα.(Μην περιμενουμε πραγματα που δεν μπορει να κανει ο παιχτης.Βεβαια στο θεμα σπρωξιματος τζαρτζαρισματος μπορει να διορθωθει κατ'εμε.)Οπως ειπα χρησιμευσε τον σωστα.Ας βρουμε τροπο τωρα που θα παιζουμε με 2 φορ να εκμεταλλευτουμε την αποτελεσματικοτητα του κλαους με τα στοιχεια του αλλου επιθετικου.
Θα έπρεπε να έχει ένα θηρίο που να παίζει με πλάτη που θα τραβάει δύο αμυντικούς.Να παίρνει όλες τις κεφαλιές από τις σέντρες/γιόμες και να την σπάει στον Κλάους που θα έρχεται σαν τρέιλερ για να παστελώσει.Και να μπορεί να παίζει και έξω από την περιοχή και να κάνει επελάσεις από τα μετόπισθεν.Και να είναι μαύρος να μπορεί να ραπάρει και να τον λένε Νιμανί!!!!!
Τον Νιμανί το ήθελα κι εγώ στην ομάδα.
Δεν με νοιάζει που. Αριστερά, δεύτερος επιθετικός; Δεν με νοιάζει.
Αρκεί να έπαιζε.
Σόρι για το οφ τόπικ.
Δεν με νοιάζει που. Αριστερά, δεύτερος επιθετικός; Δεν με νοιάζει.
Αρκεί να έπαιζε.

Σόρι για το οφ τόπικ.
- PAPA TSIBIKOS
Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Κλάους πρέπει να είναι ο βασικός φορ του ΠΑΟΚ παρά τις μεγάλες αδυναμίες του (τεχνική-κορμί-συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας κλπ)
Εγώ που είδα τον Κωστίκο στα 18 χρόνια ερχόμενος από τον Πιερικό λέω ΟΧΙ.
Εγώ που είδα για λίγα ματς τον Λούχοβι να πηδά για κεφαλιά και να τρέμουν τα αντίπαλα μπακ λέω ΟΧΙ.
Εγώ που είδα τον Μίετσελ να είναι μισή ομάδα μόνος του και να βάζει προσωπικά γκολ λέω ΟΧΙ.
Εγώ που είδα για λίγο τον Νιμανί να παίζει έστω και σε λάθος θέση λέω ΟΧΙ.
ΥΓ.Το παληκαρίσιο γκολ που έβαλε ο Μούσλι μέσα στην φενέρ μπαξέ ο Κλάους και ο κάθε
πάικτης με τα χαρακτηριστικά του ΔΕΝ θα το έβαζε ΠΟΤΕ.
Εγώ που είδα τον Κωστίκο στα 18 χρόνια ερχόμενος από τον Πιερικό λέω ΟΧΙ.
Εγώ που είδα για λίγα ματς τον Λούχοβι να πηδά για κεφαλιά και να τρέμουν τα αντίπαλα μπακ λέω ΟΧΙ.
Εγώ που είδα τον Μίετσελ να είναι μισή ομάδα μόνος του και να βάζει προσωπικά γκολ λέω ΟΧΙ.
Εγώ που είδα για λίγο τον Νιμανί να παίζει έστω και σε λάθος θέση λέω ΟΧΙ.
ΥΓ.Το παληκαρίσιο γκολ που έβαλε ο Μούσλι μέσα στην φενέρ μπαξέ ο Κλάους και ο κάθε
πάικτης με τα χαρακτηριστικά του ΔΕΝ θα το έβαζε ΠΟΤΕ.